- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #88.961
Merhaba herkese:90: Beni bi tek Hande ozlemiş
Site yeni haline geldi geleli problem yaşıyorum girmekte. Bugün daha iyi gibi hadi bakalım..
Aylincim SMA kullan herkes söyler SMA iyi kilo aldırıyo diye ben hep SMA kullandım şimdi milupaya geçicem çok kilo almasın diye..Bi dene istersen..Bi de yeşilköye yolum düştü senin falcıya gidelim dedim arkadaşları da coşturdum madonun karşısında öyle bi yer yok yavrucumm mal gibi kaldık:26:
Motor olayına heççç girmeyin benimki başımın etini yedi yıllarca ve sonunda aldı. Allah reva görmüyo ama rızam yok ya kullanmayı öğrenirken düştü elini sakatladı ki bu adamın eli ona lazım işi icabı biraz soğur gibi oldu şimdi gene coştu..Bu ne bele yaaaa
O da öyle diyor, alıyorsam sizin geleceğiniz için kumar oynamıyorum ya diyor. Ama önce yaşam standartlarımızı yükseltsin sonra ne yatırım yapıyosa yapsın
Bi de benim de asıl kızdığım nokta zaten habersiz yapması bunları, tabi izinvermem diye söylemiyor başından sonra güya sürpriz yapıyor. uyanık sanıyor kendini
Şu oturduğumuz evi alırken sordu bitek bana, gelip beraber beğendik aldık. Ondan sonra bürosunu, 2 yatırımlık evini, motorunu hep aldıktan sonra öğrendim.
Aaa, Seda, bak Şeyma söyleyince aklıma geldi, fışkırtarak işemesi önemliymiş bu durumda, öyle işiyor mu?
O da öyle diyor, alıyorsam sizin geleceğiniz için kumar oynamıyorum ya diyor. Ama önce yaşam standartlarımızı yükseltsin sonra ne yatırım yapıyosa yapsın
Bi de benim de asıl kızdığım nokta zaten habersiz yapması bunları, tabi izinvermem diye söylemiyor başından sonra güya sürpriz yapıyor. uyanık sanıyor kendini
Şu oturduğumuz evi alırken sordu bitek bana, gelip beraber beğendik aldık. Ondan sonra bürosunu, 2 yatırımlık evini, motorunu hep aldıktan sonra öğrendim.
Hande cnm bu çağlarda pek önerilmiyor sünnet. en iyisi yenidoğan sünneti, onu yapamazsan iki yaşın sonrasını beklemek daha iyiymiş
Derya, hayır sorduğun mucizelerin hiç biri gerçekleşmedi.
Yazgım, aslında ben huyunun da babasına benzemesini isterim. Adam sabırlı, çalışkan, anasına düşkün, daha ne kiTipi konusunda bişi demek için geç kaldım, zaten aynı babası
Seda, evet fışkırtarak işemesi gerekiyormuş, biz saatlerce Doruk2un altını açık bırakıp, karşısına geçip işemesini beklemiştik de, fışkırttığı için bayram etmiştik nerdeyse...
Benim kocam böyle ev ofis mofis alsın da isterse bana aldığını bile söylemesin tapusunu saklasın ama yeter ki alsın, bendeki cins 1 eve o kadar para yatırana kadar 500-600 kira verdikten sonra tüm evler benim diyen cinsten
Fışkırtarak işeme de nedir???? ben uzun aylardır hiç işemesini görmedim açınca işemedi görmek incelemek mi gerekiyor??? biri açıklasınnn
bu hususta kızmakta sonuna kadar haklısın.ben olsam bende kızarım dedim yaa.bu hayatı beraber yaşyorsanız,hayatınızı ilgilendiren kararlarıda beraber almak zorundasınız.yaptığı yanlış,ona lafım yokk.
seda canım gfeçmiş olsun..inşallah ciddi bişey değildir..bazen dr ler durumu abartabiliyorlar...
Benim kocam böyle ev ofis mofis alsın da isterse bana aldığını bile söylemesin tapusunu saklasın ama yeter ki alsın, bendeki cins 1 eve o kadar para yatırana kadar 500-600 kira verdikten sonra tüm evler benim diyen cinsten
Fışkırtarak işeme de nedir???? ben uzun aylardır hiç işemesini görmedim açınca işemedi görmek incelemek mi gerekiyor??? biri açıklasınnn
ee bak ozaman kendin kaşınıyorsun canikom.yok Alp bana benzesin huy bakımından.haa babasından alacaksa birtek iyi yönlerini alsın.
ne?bidakika,Alp te çok uzun süredir altını açınca işemiyor ama bezleri hep dolu dolu oluyor ve doktor kontrollerinde bişey çıkmıyor çok şükür.illa işediğini görmemiz mi lazım ki?bak kurtlanırım ben şimdi
allah allah bızım doktorda yaptırırsan 2 yasına kadar yaptır dedı, cunku 2 yasından sonra korku duygusu gelısıyormus...
neden yapılmazmıs ondan haberın varmı canım
Yok meralim sünnet konusunda yanlışın var asıl 2-6 yaş arası cinsel kimlik geliştiği için önermiyorlar ya öncesi ya sonrasında yaptırım diyolar ben baya bi araştırdım..Bi de Parise gitmeden haber ver sana tüyo verim ben baya bi gittim iş için de gezmek için de
Aylincim fal kafeye benzeyen hiç bi yer yoktu biz de başka bi yere gittik ama kadın manyak çıktı ağzından şerden başka bişi çıkmadı daha da gitmemBen bi yazıyı yükleyene kadar 10 dk. geçiyo ne bu sitenin hali yaa off bi tek benim mi öyle?
eseda çok geçmiş olsunn canım inşallah hemen tedavi olur da geçer cnm..dua et bol bol biz de ederiz
cnm yenidoğan sünnetinde çok çabuk iyileşiyolar o nedenle en çok önerilen o ama sonrasında iyileşme süresi aynı olup bezlenme zorunluluğu olduğu için sanırım. ama tabi emin değilim bu konudan
Yok meralim sünnet konusunda yanlışın var asıl 2-6 yaş arası cinsel kimlik geliştiği için önermiyorlar ya öncesi ya sonrasında yaptırım diyolar ben baya bi araştırdım..Bi de Parise gitmeden haber ver sana tüyo verim ben baya bi gittim iş için de gezmek için de
Aylincim fal kafeye benzeyen hiç bi yer yoktu biz de başka bi yere gittik ama kadın manyak çıktı ağzından şerden başka bişi çıkmadı daha da gitmemBen bi yazıyı yükleyene kadar 10 dk. geçiyo ne bu sitenin hali yaa off bi tek benim mi öyle?
bende bari açıyım altını kuzumun işemesini bekliyim inşallah fışkırttırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?