2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Madonun karşısında tam harflerini hatırlayamasam da sedimiyento bistro cafe, kadının adı Gül, bi daha gidersen aklında olsun

Derya, hayır sorduğun mucizelerin hiç biri gerçekleşmedi.

Yazgım, aslında ben huyunun da babasına benzemesini isterim. Adam sabırlı, çalışkan, anasına düşkün, daha ne ki Tipi konusunda bişi demek için geç kaldım, zaten aynı babası

Seda, evet fışkırtarak işemesi gerekiyormuş, biz saatlerce Doruk2un altını açık bırakıp, karşısına geçip işemesini beklemiştik de, fışkırttığı için bayram etmiştik nerdeyse...

Benim kocam böyle ev ofis mofis alsın da isterse bana aldığını bile söylemesin tapusunu saklasın ama yeter ki alsın, bendeki cins 1 eve o kadar para yatırana kadar 500-600 kira verdikten sonra tüm evler benim diyen cinsten

bu hususta kızmakta sonuna kadar haklısın.ben olsam bende kızarım dedim yaa.bu hayatı beraber yaşyorsanız,hayatınızı ilgilendiren kararlarıda beraber almak zorundasınız.yaptığı yanlış,ona lafım yokk.

Hande cnm bu çağlarda pek önerilmiyor sünnet. en iyisi yenidoğan sünneti, onu yapamazsan iki yaşın sonrasını beklemek daha iyiymiş

allah allah bızım doktorda yaptırırsan 2 yasına kadar yaptır dedı, cunku 2 yasından sonra korku duygusu gelısıyormus...
neden yapılmazmıs ondan haberın varmı canım

ee bak ozaman kendin kaşınıyorsun canikom.yok Alp bana benzesin huy bakımından.haa babasından alacaksa birtek iyi yönlerini alsın.

ne?bidakika,Alp te çok uzun süredir altını açınca işemiyor ama bezleri hep dolu dolu oluyor ve doktor kontrollerinde bişey çıkmıyor çok şükür.illa işediğini görmemiz mi lazım ki?bak kurtlanırım ben şimdi

Son düzenleme:

hımmm öyle de olmasını istemem doğrusu ama benimki de abartı biraz. Cengizle bu huylarını çok benzetiyorum, ikisinde de bitip tükenmeyen bi hırs var. benimki de aynen cengiz gibi genöken biriktirelim derdinde ama yaşlanınca da değişeceğini hiç sanmam. bi tane daha bi tane daha der hep bu hırsla

Fışkırtarak işeme de nedir???? ben uzun aylardır hiç işemesini görmedim açınca işemedi görmek incelemek mi gerekiyor??? biri açıklasınnn

Cnm seninkinde idrar yolu enfeksiyonu ya da böbrekte problem yoksa zaten özel olarak incelemene gerek yok. Hani acaba öişini rahat yapıyo mu yoksa damlata damlata mı yapıyo diye kontrol etmek gerekiyo öyle durumlarda

:13:

Yok meralim sünnet konusunda yanlışın var asıl 2-6 yaş arası cinsel kimlik geliştiği için önermiyorlar ya öncesi ya sonrasında yaptırım diyolar ben baya bi araştırdım..Bi de Parise gitmeden haber ver sana tüyo verim ben baya bi gittim iş için de gezmek için de
Aylincim fal kafeye benzeyen hiç bi yer yoktu biz de başka bi yere gittik ama kadın manyak çıktı ağzından şerden başka bişi çıkmadı daha da gitmem Ben bi yazıyı yükleyene kadar 10 dk. geçiyo ne bu sitenin hali yaa off bi tek benim mi öyle?

:)))

Fışkırtarak işeme de nedir???? ben uzun aylardır hiç işemesini görmedim açınca işemedi görmek incelemek mi gerekiyor??? biri açıklasınnn

Kesik kesik, dura dura işememesi gerekiyor, bi seferde ve böyle uzağa hedef alır gibi işemesi lazım.

Ayyy dur, işediğini görmene gerek yok, telaşlanma hemen. Bu dediğim, idrar yolunda ya da böbreğinde problem olan erkek bebekler için bi kontrol parametresi...

allah allah bızım doktorda yaptırırsan 2 yasına kadar yaptır dedı, cunku 2 yasından sonra korku duygusu gelısıyormus...
neden yapılmazmıs ondan haberın varmı canım

cnm yenidoğan sünnetinde çok çabuk iyileşiyolar o nedenle en çok önerilen o ama sonrasında iyileşme süresi aynı olup bezlenme zorunluluğu olduğu için sanırım. ama tabi emin değilim bu konudan

Yok ya ne fal cafesi, bildiğin nezih, hoş müzik çalan, fashion tv nin açık olduğu,hafif loş bir cafe, kadında falcı tipi yok zaten öyle çingene gibi, tırnaklar french, saçlar fönlü, altında kot üstüne uzun çizme falan olan biri, telefonunu özelden attım bi daha gidersen gitmeden ara randevu al bekleme.

cnm yenidoğan sünnetinde çok çabuk iyileşiyolar o nedenle en çok önerilen o ama sonrasında iyileşme süresi aynı olup bezlenme zorunluluğu olduğu için sanırım. ama tabi emin değilim bu konudan

Benim yaptığım araştırmalarda Deryanın söyledikleri ile aynı, 2-6 yaş arası sakıncalı cinsel kimlik için, 2 yaşına kadar veya 6 yaşından sonra yapılması gerekiyor, biz birazda bu sebepten yenidoğan sünneti yaptırdık

olabilir walla, Hande duydun mu bak ben yanılıyorum demek. bana bunu söyleyen halktan insanlar doktor falan değil yani:26:
İyi o zaman gidecek olursak mutlaka alayım senden tüyoları cnm, netten bilgi toplamaya çalıştım ama direkt giden biriyle konuşmak daha iyi olur. benim koca kişisinin de gitmişliği ar ama o ne anlar gezilecek yerden, kadın gözünden bakmak lazım:))
internetin yavaşl,
ğından şikayet eden çok cnm ama benimkinde problem yok

bende bari açıyım altını kuzumun işemesini bekliyim inşallah fışkırttırır

hadi fışkırtsın inşallah:))

Son düzenleme:
Bir de yenidoğan sünneti olan erkek bebeğin idrar yolu iltihaplanması olma olayı çooook nadirmiş, yani zaten erkekte İYE az olurmuş bi de sünnetliyse bu oran çok çok daha düşüyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…