2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaa kızlar oğlum hasta sol böbreğinde genişleme varmış tedavi edilmezse böbrek hastası olabilirmiş çocuk nefrolojisine götürmek gerekiyor ama her hastanede yok çapa cerrahpaşada falan var oralardanda randevu almak çok zor hep dolu anasını satayım çok sinirlerim bozuldu bide pipide sorun varmış ameliyat olmalıymış onun içinde ii bir ürolog bulmalıyım

meral aynını Alp te yapıyor,birde güzel sarılıyor bana,uyandığında okşuyor benio an bitiyorum işte.

çok geçmiş olsun cnm benim, nerden çıktı şimdi bu? nasıl oldu da anlaşıldı? Allah allah inşallah randevunuz gecikmez, Rabbim şifalar versin

canım geçmiş olsun sakin olmaya çalış allahın izniyle minik delikanlı iyileşir

meral aynını Alp te yapıyor,birde güzel sarılıyor bana,uyandığında okşuyor benio an bitiyorum işte.

evet resmen bitiriyolar bizi yaaa minik aşklar:)) nasıl da biliyolar işlerini, dün yemeğini yemediği için çok kızdım Eymene, kaseyi geri bırakıp geldim, bu kucağımda ama hiç ona bakmıyorum,konuşmuyorum. eliyle yüzümü tuttu bi de hııı hııı diye yalancıktan gülüyor ve sesleniyor bana, dayanamadım tabi soktum içime yine

Biz yenidoğan sünneti yaptırmıştık, iki günlükken, hiç bir sorun olmadı şükürler olsun...

Ben de çok şaşırıyorum mutlu görünen evliliklerden böyle haberler alınca ve çok üzülüyorum, özellikle de çocuk varsa...[/COLOR]

Mart 2010 babaları motorcu anlaşılan, enteresan... Valla engel olabildiğim yere kadar olucam ben.

Çok geçmiş olsun, inşallah çok ciddi birşey değildir, basit bir tedaviyle iyileşir oğluş... Doruk'un da sol böbreğinde bir genişleme var, 3 ayda bir ultrason çekiliyor, değişme olmuyor, idrar yolu enfeksiyonu da olmadığı için, yapılsaldır büyük ihtimalle dediler ama takip ediliyor tabi. Kesin mi canım hastalık belirtisi olduğu?

az evel koca kişisi aradı. kendisine telefon alacak ta sence gümüş renk mi alayım siyah mı diyor, tövbe tövbe. Ev alır bana sormaz bile sonradan haberim olur,motor alır yine sonradan haberim olur ama telefonun rengini sorar dengesiz

Hande cnm bu çağlarda pek önerilmiyor sünnet. en iyisi yenidoğan sünneti, onu yapamazsan iki yaşın sonrasını beklemek daha iyiymiş

canım çok geçmiş olsun.teşhis nasıl kondu peki?inşaallah enkısa zamanda randevu alırsında tedavisi başlar kuzunun.Allah acil şifalar versin sedacım.

canım doğumsal dediler ama çocuk nefrolojisi görünce kesin ne olduğu çıkıcak

Tekrar geçmiş olsun Sedacım, bak inşallah sizdeki de Burcularda olduğu gibi kalıtımsal bişeydir, bi problem yoktur inşallah

Offf Meral, sana da yaranılmıyor vallahi... Belki adam telefonla başlıyor, bundan sonra herşeyi soracak, pozitif yaklaşımlı ol biraz beeaa!
Siyah alsın kanımca, gümüş rengi hatunlarda daha güzel duruyor :82:

canım çok geçmiş olsun.teşhis nasıl kondu peki?inşaallah enkısa zamanda randevu alırsında tedavisi başlar kuzunun.Allah acil şifalar versin sedacım.

saol yazgıcım...idrar yolu enfeksiyonu olmuştu işte ultrasonda bu çıktı doğumsal dedi doktor ama tedavi edilmezse ilerde böbrek hastası olurmuş

Çok geçmiş olsun, inşallah çok ciddi birşey değildir, basit bir tedaviyle iyileşir oğluş... Doruk'un da sol böbreğinde bir genişleme var, 3 ayda bir ultrason çekiliyor, değişme olmuyor, idrar yolu enfeksiyonu da olmadığı için, yapılsaldır büyük ihtimalle dediler ama takip ediliyor tabi. Kesin mi canım hastalık belirtisi olduğu?[/QUOTE]

canım doktora nereye götürüyorsun nefrolojiyemi götürmüştün

yok cnm hep öyleydi bu, inan ne kadar lüzumsuz şey varsa anlatır,sorar. arkadaşlarıyla ettiği muhabbetleri bile anlattığı olur ama asıl önemli konuları konuşmaz benimle. gıcık oluyorum bu huyuna. Yine bi iş peşinde koşturuyor biliyorum, akşamları yaptığı telefon görüşmelerinden anlıyorum ama bana anlatmıyor onu 3 şirketi var ama halen yeni işler peşinde koşturup duruyor, şu an oturduğumuz ev dışında 2 ev var kredi çekip aldığı benden habersiz olarak ve hala da araştırıyor her gece kelepir bişi bulur muyum diye yaa oturduğumuz ev küçücük, ben diyorum ki onlara para harcayacağına biriktir iyi güzel bi ev alalım ama yok tamam deyip yine bildiğini okuyor.
bin ah işitmiş oldun sen de şimdi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…