- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #88.921
slm millet ancak yetişebildim hızınıza
hep pişman oluyolar zaten ama pişmanlıklarını da pek çabuk unutuyolar
Afiyet olsun cnm
Benim adam da bi ara 2-3 sene kadar kullandı motor, sonra küçük bi kaza atlattı sonrasında da sattırdım. Ben de çok ürküyorum motordan. Araba kazaları olmuyo mu elbette o da oluyo ama motor yine de daha tehlikeli görünüyo bana
Eet oğluş öyle elini üstüme attığı zaman ben de mest oluyorumbi de gece uyanıyo bazen, kafayı kaldırıp bana bakıyo,gülümsüyo, iyice yaklaşıp elini üstüme atıyo ve tekrar kapıyo gözlerini kuzum
yaa kızlar oğlum hasta sol böbreğinde genişleme varmış tedavi edilmezse böbrek hastası olabilirmiş çocuk nefrolojisine götürmek gerekiyor ama her hastanede yok çapa cerrahpaşada falan var oralardanda randevu almak çok zor hep dolu anasını satayım çok sinirlerim bozuldu bide pipide sorun varmış ameliyat olmalıymış onun içinde ii bir ürolog bulmalıyım
yaa kızlar oğlum hasta sol böbreğinde genişleme varmış tedavi edilmezse böbrek hastası olabilirmiş çocuk nefrolojisine götürmek gerekiyor ama her hastanede yok çapa cerrahpaşada falan var oralardanda randevu almak çok zor hep dolu anasını satayım çok sinirlerim bozuldu bide pipide sorun varmış ameliyat olmalıymış onun içinde ii bir ürolog bulmalıyım
meral aynını Alp te yapıyor,birde güzel sarılıyor bana,uyandığında okşuyor benio an bitiyorum işte.
ahhh burcucum bende aynı dertten muzdarıbımmm
cenk beyde motorcuydu, ustelık yarıs motoru vardı ve cok buyuk kaza yapıp bırakmıs, 1 ay raporlu kalmıs...
sımdı tutturmus ben yıne motor alıcam dıyorr..
ERKEK ANALARI sorum size... Sünnet yaptırdınız mı ya da yaptırmayı dusunuyor musunuz?
Yaptırdıysanız nerede ne kadar yaptırdınız ve cocuk cerrahı mı yaptı?
bu arada deryayla konustum ıyıymıs, yeni halınden dolayı gırememıs sıteye, dogukan sunnet olamadı grıp olmus yavrucak, aralık yada ocaga kalmıs..
biraz önce liseden bir arkadaşımla konuştum dertleştik biraz ...
kocasıyla çok kavga ediyorlarmış gecen gün evi terk etmiş kızcağız 8 yaşında bir oğlu var çok ağlamış annesine evi geri gelmiş ama çok sıkıntılı
cocuk yüzünden istemediğim bir adamla aynı evde olmak çok zor diyo allah yardımcısı olsun
ne oluyo bu evlilklere anlamıyorum ben atrafımda o kadar çok varki evliliği problemli anlam veremiyorum
canım sıkıldı resimlerde ne de mutlu görünüyorlardı hiç beklemiyordum böyle birşey
benim eşimde tutkun.evledikten sonra 3 motorsiklet değiştirdi.adam öyle böyle değil,biryerde görsün dibi düşer,internette saatlerce bakar araştırır.ensonuncu motoru büyük yarış motorsikleti idi.sonra ALP doğacağı için onu sattı araba aldı.ama aklı fikri hala motorsiklette.yine alacak çok istiyor,engel olmuyorum.bu onu mutlu ediyor biliyorum.ama yine bir yarış motoru aSLA.üstelik bende seviyorum,zamanla alışılıyor.
ALP bizle yatıyor çok alıştı.4-5 gecedir böyle.saat üçe kadar direniyorum almamak için.ben koyuyorum yatağına,daha koyduğum anda çığlığı basıyor.ama üçten sonra bende pes ediyorum alıyorum yanımıza.alıncada çok bişey değişmiyor ama enazından saatbaşı kalkıyor.
çok geçmiş olsun cnm benim, nerden çıktı şimdi bu? nasıl oldu da anlaşıldı? Allah allah inşallah randevunuz gecikmez, Rabbim şifalar versin
Biz yenidoğan sünneti yaptırmıştık, iki günlükken, hiç bir sorun olmadı şükürler olsun...
Ben de çok şaşırıyorum mutlu görünen evliliklerden böyle haberler alınca ve çok üzülüyorum, özellikle de çocuk varsa...[/COLOR]
Mart 2010 babaları motorcu anlaşılan, enteresan... Valla engel olabildiğim yere kadar olucam ben.
Çok geçmiş olsun, inşallah çok ciddi birşey değildir, basit bir tedaviyle iyileşir oğluş... Doruk'un da sol böbreğinde bir genişleme var, 3 ayda bir ultrason çekiliyor, değişme olmuyor, idrar yolu enfeksiyonu da olmadığı için, yapılsaldır büyük ihtimalle dediler ama takip ediliyor tabi. Kesin mi canım hastalık belirtisi olduğu?
canım çok geçmiş olsun.teşhis nasıl kondu peki?inşaallah enkısa zamanda randevu alırsında tedavisi başlar kuzunun.Allah acil şifalar versin sedacım.
Sedacım, inşallah ciddi birşey değildir o zaman, sakin ol sen, umarım yapısaldır.
Kaç mm çıktı büyüklük?
Offf Meral, sana da yaranılmıyor vallahi... Belki adam telefonla başlıyor, bundan sonra herşeyi soracak, pozitif yaklaşımlı ol biraz beeaa!
Siyah alsın kanımca, gümüş rengi hatunlarda daha güzel duruyor :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?