- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #88.981
Benim yaptığım araştırmalarda Deryanın söyledikleri ile aynı, 2-6 yaş arası sakıncalı cinsel kimlik için, 2 yaşına kadar veya 6 yaşından sonra yapılması gerekiyor, biz birazda bu sebepten yenidoğan sünneti yaptırdık
Hande cnm bu çağlarda pek önerilmiyor sünnet. en iyisi yenidoğan sünneti, onu yapamazsan iki yaşın sonrasını beklemek daha iyiymiş
:)))
Kesik kesik, dura dura işememesi gerekiyor, bi seferde ve böyle uzağa hedef alır gibi işemesi lazım.
Ayyy dur, işediğini görmene gerek yok, telaşlanma hemen. Bu dediğim, idrar yolunda ya da böbreğinde problem olan erkek bebekler için bi kontrol parametresi...
sinir oldum bu siteyeeeeealıntılar kayboluyo kırk satte refresh ediyooo aman yaaa..
Meralim baharda daha güzel olur zaten boşver..Sen gidecem de ben sağa anlatırım..
Bu arada herkese bilgi olsun diye söylüyorum arkadaşlar yurtdışına çıkmak isterseniz neresi olursa olsun hem size hem de bebişe ayrı ayrı vize gerekiyo ben benim pasaporta işlenince otomatikman benim vizeler bebişede geçerli sanıyodum acı bi tecrübeyle öğrendim..
Benim canım çokkkk sıkkın bu aralarrr koca kişisinden iyicenek soğudumask mask hiç bişey yok gibi içimde duygularım dondu gibi olduu size de oluyo mu?
Ayşegül, pipiyi olmasa bile testisleri her seferinde bi kontrol etmeleri lazım diye biliyorum, büyüklükleri falan normal mi diye.
sinir oldum bu siteyeeeeealıntılar kayboluyo kırk satte refresh ediyooo aman yaaa..
Meralim baharda daha güzel olur zaten boşver..Sen gidecem de ben sağa anlatırım..
Bu arada herkese bilgi olsun diye söylüyorum arkadaşlar yurtdışına çıkmak isterseniz neresi olursa olsun hem size hem de bebişe ayrı ayrı vize gerekiyo ben benim pasaporta işlenince otomatikman benim vizeler bebişede geçerli sanıyodum acı bi tecrübeyle öğrendim..
Benim canım çokkkk sıkkın bu aralarrr koca kişisinden iyicenek soğudumask mask hiç bişey yok gibi içimde duygularım dondu gibi olduu size de oluyo mu?
merhabalarrrrege yi anneanneye bıraktım geldim şimdi büroma .. bizim cocuk dr u egenin pipisini hiçççççç muayene etmiyo adam zaten cok large bi tip. gecen ctesi kontrolu vardı söyledim artık hocam pipiye hiç bakılmıyo diye daha önce baktım merak etme diyo sizcede her seferinde bakması gerekmiyomu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?