2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hımm anladım, ben de öğrenmiş oldum:)) Furkiyi 6 yaşında yapmıştık biz de, eymeni yeni doğduğunda yapmayı çok istedim ben ama kimse kabul etmedi

Hande cnm bu çağlarda pek önerilmiyor sünnet. en iyisi yenidoğan sünneti, onu yapamazsan iki yaşın sonrasını beklemek daha iyiymiş

yok tam tersi meralim 2 yaşına kadar yaptırdın yaptırdın eğer yaptrmazsan 6 yaşından sonra zaten artık doktorlar sağlık sorunu yoksa 2-6 yaş arası yapmıyorlar

aman iyi o halde.Allah korusun tüm bebekleri.

Aylin, bizim de bu böbrek kontrolleri yapılırken, doktorlar sünnet ettirmekle çok iyi yapmışsınız demişlerdi, bi problem olsa bile sünnetli bebeklerde tedavi daha kolay olurmuş.

Seda, gelişmelerden bizi de haberdar et, dualarım seninle, iyi haberler alırsın inşallah...

sinir oldum bu siteyeeeee alıntılar kayboluyo kırk satte refresh ediyooo aman yaaa..
Meralim baharda daha güzel olur zaten boşver..Sen gidecem de ben sağa anlatırım..
Bu arada herkese bilgi olsun diye söylüyorum arkadaşlar yurtdışına çıkmak isterseniz neresi olursa olsun hem size hem de bebişe ayrı ayrı vize gerekiyo ben benim pasaporta işlenince otomatikman benim vizeler bebişede geçerli sanıyodum acı bi tecrübeyle öğrendim..
Benim canım çokkkk sıkkın bu aralarrr koca kişisinden iyicenek soğudum ask mask hiç bişey yok gibi içimde duygularım dondu gibi olduu size de oluyo mu?

hahah işte biz de o acı tecrübeyi yaşadık ve haaalanından döndük cnm:26: Aslında ben Eymen için de başvuru yapmıştım ama ize işlememişler pasaporta, elimizde sadece onun da adının olduğu kağıt vardı. biz de demek 1 yaş altı olunca işlemiyolar diye düşündük, gerzeklerin öyle bi hata yapacağını düşünemedik ve Paris yalan oldu:)) Ama sağolsunlar havaalanı personeli çok yardımcı oldu, normalde yanardı biletler ama onlar tehir ettirdiler üstelik hiç ek ücret ödemeden

Derya hoşgeldin, beni de site sürekli dışarı atıyor ve çok yavaş, ben bişey yazıp gönderene kadar sayfalar alıp başını gitmekte...

kızlar erkek bebeklerinin hepsinin fışkırtarak işemesi gerekiyormuş !!!
o yüzden sık sık kontrol edin dedi dr.
çünkü daralma ve yapışıklık olabilirmiş onu anlamanın tek yolu oymuş tabııı sünnet olanlar hariç
çünkü fışkırarak işemezse ve daralma veya yapışıklık varsa orada kalan idrar enfeksiyon yapıyormuş
mesela ben atayı sık sık kontrol ediyorum çünkü bizim sünnet derimiz yapışık

merhabalarrrr ege yi anneanneye bıraktım geldim şimdi büroma .. bizim cocuk dr u egenin pipisini hiçççççç muayene etmiyo adam zaten cok large bi tip. gecen ctesi kontrolu vardı söyledim artık hocam pipiye hiç bakılmıyo diye daha önce baktım merak etme diyo sizcede her seferinde bakması gerekmiyomu ?

Ayşegül, pipiyi olmasa bile testisleri her seferinde bi kontrol etmeleri lazım diye biliyorum, büyüklükleri falan normal mi diye.

öglen annemlerdeyim babam bakıyodu egeye ben teldeydim bi baktım yatagın üstüne bırakmıs banyoya bişey atmaya gitmiş tamam 1 dk içinde geri dönecek ama benim cocugum cok hareketli .cok kızdım niye öyle yaptın diye .Allah korusun zaten evhamlıyım aklım kalıyor ö.sonraları bürodayken .100 kere tembih ediyorum mutlaka yere bırakın diye ki baska kimseye onlar kadar güvenmiyorum.

Ayşegül, pipiyi olmasa bile testisleri her seferinde bi kontrol etmeleri lazım diye biliyorum, büyüklükleri falan normal mi diye.

bencede cünkü diger dr mutlaka bakıyo bu bakmıyo yok anacım kütahyada dogru dürüst bi dr yok .. ben yönlendiriyorum dr u keske az daha okuyup dr olsaydım cocuk dr u kendş ellerimle bakardım :)))))

canım site hakkındaki düşüncelerine bende katılıyorum , koca kişileride ya artık hergün aynı mercimek çorbası içilmiyor emselsi hergün göre göre aşk bitti sanıyorsun ama iki gün görme bak nasıl özleyeceksin ve aslında aşkının hiç eksilemdiğini anlayacaksın ,, olur arada sıkılma ve sakın adama belli etme )::)

teyzeleri ataya biraz önce koca bir kase arpaşehriye pilavı yedirdim :))
biraz zaman ald onları toparlaması ama yedi valla hepsini tabiii yanında bol yoğurtla :))))
ben artık evde ne pişerse veriyorum dün akşamda lahana yemeği vardı ondan yedirdim :)

Herkese oluyo böyle dönemler, meraklanma, ayrıca galiba bize nasıl oluyorsa kocalara da bir soğukluk giriyor sanırım, zamana bırakmaktan başka yapacak bişey yok.

Benim dr um çok daha large çünkü 6. ay kontrolünde bir daha 1 yaşına kadar getirme dedi, ben de sağlık ocağına boy kilo kontrolüne götürüyorum ama orda da pipiye falan baktıkları yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…