2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sedacım biz o dönem iki çocuk doktoruna gösterdik, bir de eşimin Ankara'da çocuk nefrolojisinde prof. uzak bir akrabası var, ona yolladık sonuçları... Üçü de aynı şeyi söyleyince, ayrıca nefrolojiye götürmedik. Sonra 2 ay kadar önce ultrason yenilendi, büyüme yok, tahlil yapıldı, enfeksiyon da yok, o yüzden takip edicez, korkulacak bişey yok dediler.
Özel muayenehanesi olan nefrolog yok muymuş hiç?

ben sünnet için baharı beklemeyi planlıyorum ama bu gün kontrole götürünce soracağım doktora bana hiç fışkırtarak çiş yapmıyor gibi geliyor

evet yaa meral,birde bunlar artık hata yaptıklarını suç işlediklerini biliyorlar.Alp te öyle kızdığımda hemen sırnaşıyor.

Mart 2010 babaları motorcu anlaşılan, enteresan... Valla engel olabildiğim yere kadar olucam ben.

2010 mart babalarını bilmem ama 2010 mart bebeleri genlerden bu sevdaya tutuşursa ozaman yandığımızın resmidir kanımca:18:

belkide sana alıyor,süpriz yapacak.bu sebeple soruyor sana,olabilir bence

saol yazgıcım...idrar yolu enfeksiyonu olmuştu işte ultrasonda bu çıktı doğumsal dedi doktor ama tedavi edilmezse ilerde böbrek hastası olurmuş

canım Allah korusun kötü şeyler düşünme,sen içini ferah tut.kayra iyileşecek annesi.

Merhaba herkese:90: Beni bi tek Hande ozlemiş
Site yeni haline geldi geleli problem yaşıyorum girmekte. Bugün daha iyi gibi hadi bakalım..
Aylincim SMA kullan herkes söyler SMA iyi kilo aldırıyo diye ben hep SMA kullandım şimdi milupaya geçicem çok kilo almasın diye..Bi dene istersen..Bi de yeşilköye yolum düştü senin falcıya gidelim dedim arkadaşları da coşturdum madonun karşısında öyle bi yer yok yavrucumm mal gibi kaldık:26:
Motor olayına heççç girmeyin benimki başımın etini yedi yıllarca ve sonunda aldı. Allah reva görmüyo ama rızam yok ya kullanmayı öğrenirken düştü elini sakatladı ki bu adamın eli ona lazım işi icabı biraz soğur gibi oldu şimdi gene coştu..Bu ne bele yaaaa

şuanda belirsiz herşey salak doktor attı bunu ortaya bişeyde anlatmıyor çocuk nefrolojisine götürün diyo deli oldum yaa

Seda, başka bir doktora daha götürsen? Evin ne tarafta bilmiyorum ama bizim eski doktorumuz aynı zamanda Çapa'da prof, gerçekten nefrolojiye görünmesi gerekiyorsa randevu konusunda belki yardımı olur sana. İstersen vereyim bilgilerini...
Bu arada neden eski doktorunuz dersen, hem çok yoğun, hem de Doruk rota geçirdiğinde çok basit bişi gibi davranarak beni kızdırdığı için küstüm kendisine.

Hee, şimdi anladım, gıcık bi durum sahiden, geri aldım sözümü... Allahım bunların hepsinin akla yatmayan bi huyu olmak zorunda mı yahu?

Ay aman ağzını hayra aç Yazgı, düşünmesi bile çok zor walla. Oğluşlar motor kullanırsa sürekli yüreğim ağzımda yaşarım herhalde:18:

Yok anacım bana daha 3 ay önce falan aldı telefon, Eymen kırdı babasının telefonunu fırlataraktan kendine alıyo:))

iyide ne güzel işte saçmasapan şeylere yatırmıyorki meral cim,yatırım yapıyor.bak iki çocuğunuz var,belki üçüncüde olur,gelecekleri için çabalıyor bence.çalışkan olması iyi bişey değil mi?Allah daha çok versin.

haa ama sana sormaması çok çok yanlış,ben olsam bende kızarım hatta cırlamak suretiyle kıyamet koparabilirim

Yazgı, bacaklarını kırarım onun, binemez motora falan, bayılır kalırım :)
Şaka bi yana, babaya çekerse yandım ben. Dağ tepe gezip tırmanmak babada, motor hastalığı babada, hız tutkusu babada, ömrüm kısalır valla Doruk da öyle yaparsa...

Ben girmeyeli neler oldu? Meral eymen deliksiz uyumaya başladı mı? Burcu kaynanan meleğe dönüştü mü? Esinin koca akıllandı mı? Benim koca duruldu mu??? he he heee ne yazık ki nayırrrrrr de mi??

Ne belirti oldu da anladın

O da öyle diyor, alıyorsam sizin geleceğiniz için kumar oynamıyorum ya diyor. Ama önce yaşam standartlarımızı yükseltsin sonra ne yatırım yapıyosa yapsın
Bi de benim de asıl kızdığım nokta zaten habersiz yapması bunları, tabi izin vermem diye söylemiyor başından sonra güya sürpriz yapıyor. uyanık sanıyor kendini
Şu oturduğumuz evi alırken sordu bitek bana, gelip beraber beğendik aldık. Ondan sonra bürosunu, 2 yatırımlık evini, motorunu hep aldıktan sonra öğrendim.

walla int.bakıyorum yok bi prof.buldum o da çapada muayenehanesi yok ona randevu için uğraşıcam

valla şahsen bende sizin gibi olurum.ama sonuçta babaları yani çekebilir ki,etrafımda böyle örnekler var.
bende binerim arkasına nereye giderse giderim valla,hız yaparsa ense köküne yer şamarı
burcu aynı şeyler benim içinde geçerli.oyüzden hep sölerim tipi babasına çeksede olur huyu bana benzesinde,amann.

Ben girmeyeli neler oldu? Meral eymen deliksiz uyumaya başladı mı? Burcu kaynanan meleğe dönüştü mü? Esinin koca akıllandı mı? Benim koca duruldu mu??? he he heee ne yazık ki nayırrrrrr de mi??

hahah neet hepsinin cevabı kocaman bi HAYIR:))

Kız Meral kocan çalışkanmış işte maşallah boşver kız sölemesin sonra sana sürpris olur..Paris olmamış sanırsam?

hee güzel sürpris oluyo:))
YOk cn olmadı gidemedük. Hazirana ertelendi biletler, o zamana kadar boşanmamış olursak daha iyi olur aslında. hem hava sıcak olur hem de Eymen azıcık daha büyümüş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…