- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #88.941
evet resmen bitiriyolar bizi yaaa minik aşklar:)) nasıl da biliyolar işlerini, dün yemeğini yemediği için çok kızdım Eymene, kaseyi geri bırakıp geldim, bu kucağımda ama hiç ona bakmıyorum,konuşmuyorum. eliyle yüzümü tuttu bi de hııı hııı diye yalancıktan gülüyor ve sesleniyor bana, dayanamadım tabi soktum içime yine
Mart 2010 babaları motorcu anlaşılan, enteresan... Valla engel olabildiğim yere kadar olucam ben.
az evel koca kişisi aradı. kendisine telefon alacak ta sence gümüş renk mi alayım siyah mı diyor, tövbe tövbe. Ev alır bana sormaz bile sonradan haberim olur,motor alır yine sonradan haberim olur ama telefonun rengini sorar dengesiz
saol yazgıcım...idrar yolu enfeksiyonu olmuştu işte ultrasonda bu çıktı doğumsal dedi doktor ama tedavi edilmezse ilerde böbrek hastası olurmuş
şuanda belirsiz herşey salak doktor attı bunu ortaya bişeyde anlatmıyor çocuk nefrolojisine götürün diyo deli oldum yaa
yok cnm hep öyleydi bu, inan ne kadar lüzumsuz şey varsa anlatır,sorar. arkadaşlarıyla ettiği muhabbetleri bile anlattığı olur ama asıl önemli konuları konuşmaz benimle. gıcık oluyorum bu huyuna. Yine bi iş peşinde koşturuyor biliyorum, akşamları yaptığı telefon görüşmelerinden anlıyorum ama bana anlatmıyor onu3 şirketi var ama halen yeni işler peşinde koşturup duruyor, şu an oturduğumuz ev dışında 2 ev var kredi çekip aldığı benden habersiz olarak ve hala da araştırıyor her gece kelepir bişi bulur muyum diye yaa oturduğumuz ev küçücük, ben diyorum ki onlara para harcayacağına biriktir iyi güzel bi ev alalım ama yok tamam deyip yine bildiğini okuyor.
bin ah işitmiş oldun sen de şimdi:26:
evet yaa meral,birde bunlar artık hata yaptıklarını suç işlediklerini biliyorlar.Alp te öyle kızdığımda hemen sırnaşıyor.
2010 mart babalarını bilmem ama 2010 mart bebeleri genlerden bu sevdaya tutuşursa ozaman yandığımızın resmidir kanımca:18:
belkide sana alıyor,süpriz yapacak.bu sebeple soruyor sana,olabilir bence
canım Allah korusun kötü şeyler düşünme,sen içini ferah tut.kayra iyileşecek annesi.
yok cnm hep öyleydi bu, inan ne kadar lüzumsuz şey varsa anlatır,sorar. arkadaşlarıyla ettiği muhabbetleri bile anlattığı olur ama asıl önemli konuları konuşmaz benimle. gıcık oluyorum bu huyuna. Yine bi iş peşinde koşturuyor biliyorum, akşamları yaptığı telefon görüşmelerinden anlıyorum ama bana anlatmıyor onu3 şirketi var ama halen yeni işler peşinde koşturup duruyor, şu an oturduğumuz ev dışında 2 ev var kredi çekip aldığı benden habersiz olarak ve hala da araştırıyor her gece kelepir bişi bulur muyum diye yaa oturduğumuz ev küçücük, ben diyorum ki onlara para harcayacağına biriktir iyi güzel bi ev alalım ama yok tamam deyip yine bildiğini okuyor.
bin ah işitmiş oldun sen de şimdi:26:
yaa kızlar oğlum hasta sol böbreğinde genişleme varmış tedavi edilmezse böbrek hastası olabilirmiş çocuk nefrolojisine götürmek gerekiyor ama her hastanede yok çapa cerrahpaşada falan var oralardanda randevu almak çok zor hep dolu anasını satayım çok sinirlerim bozuldu bide pipide sorun varmış ameliyat olmalıymış onun içinde ii bir ürolog bulmalıyım
Aylin sen simdi kizacan emme ben yine oglusumla uyudum dun.
iyide ne güzel işte saçmasapan şeylere yatırmıyorki meral cim,yatırım yapıyor.bak iki çocuğunuz var,belki üçüncüde olur,gelecekleri için çabalıyor bence.çalışkan olması iyi bişey değil mi?Allah daha çok versin.
haa ama sana sormaması çok çok yanlış,ben olsam bende kızarım hatta cırlamak suretiyle kıyamet koparabilirim
Sedacım biz o dönem iki çocuk doktoruna gösterdik, bir de eşimin Ankara'da çocuk nefrolojisinde prof. uzak bir akrabası var, ona yolladık sonuçları... Üçü de aynı şeyi söyleyince, ayrıca nefrolojiye götürmedik. Sonra 2 ay kadar önce ultrason yenilendi, büyüme yok, tahlil yapıldı, enfeksiyon da yok, o yüzden takip edicez, korkulacak bişey yok dediler.
Özel muayenehanesi olan nefrolog yok muymuş hiç?
Ay aman ağzını hayra aç Yazgı, düşünmesi bile çok zor walla. Oğluşlar motor kullanırsa sürekli yüreğim ağzımda yaşarım herhalde:18:
Yok anacım bana daha 3 ay önce falan aldı telefon, Eymen kırdı babasının telefonunu fırlataraktan kendine alıyo:))
Yazgı, bacaklarını kırarım onun, binemez motora falan, bayılır kalırım :)
Şaka bi yana, babaya çekerse yandım ben. Dağ tepe gezip tırmanmak babada, motor hastalığı babada, hız tutkusu babada, ömrüm kısalır valla Doruk da öyle yaparsa...
heee onlara güleceğinekendine gül bebem:)) Zİra kuru meyelerden yapılana komposto değil hoşaf denir, onlar da o nedenle sorma ihtiyacı hissetmiştir
Ben girmeyeli neler oldu? Meral eymen deliksiz uyumaya başladı mı? Burcu kaynanan meleğe dönüştü mü? Esinin koca akıllandı mı? Benim koca duruldu mu??? he he heee ne yazık ki nayırrrrrr de mi??
Kız Meral kocan çalışkanmış işte maşallah boşver kız sölemesin sonra sana sürpris olur..Paris olmamış sanırsam?
Aaa, Seda, bak Şeyma söyleyince aklıma geldi, fışkırtarak işemesi önemliymiş bu durumda, öyle işiyor mu?
Bugün yeni bişey öğrendim sayenizde, ben taneli olanı komposto tanesizi hoşaf diye biliyordum bu yaşa kadar :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?