2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Mamaların içindeki baldan, alerji yapabilecek maddeler çıkarılmış diye biliyorum ben, yoksa 1 yaşından önce zaten bal yasak değil mi?

Ben de yarından itibaren patates püresi,patates haşlaması ve yoğurtlu makarna ve pilavlara başlıyorum, çok taktım bunu, kuzuyu besiye çekicem bu ay.
Acaip araştırmacı bi kişiliğim olduğundan arayıp arayıp bulur inceler kurcalarım herşeyi, bu kitabı da öyle buldum başucumda 4 kitap var, biri finans biri korku biri size söylediğim biri de quantum üzerine o gün ruh halim neyi istiyorsa onu alıp okuyorum serviste

Kocaman oldular, daha da çook kocaman olacaklar, Allahım hepsine sağlıkla büyümeyi nasip etsin, hep iyi günlerini göstersin.

Ben oğluma uçar artık, hepinizi de öper. Haftasonu giremem zannımca, iyi tatiller...

hiç yemek var, eymeni elimden bırakamıyorum ki, uyuduğu sırada da ayağımda bugün( buzdolabındaki yemeklerle idare edecekler

Bugün evdeyim ya, İklimle uğraşmaktan ve nette vakit geçirmekten bişey yapamadım, son dakka yemeklerimi yapacam, kolay ve basit, şehriye çorbası ve makarna, dünden kalan taze fasülye var birde, yanına da salata yaparım, incir tatlısı yaptım, patates püresi yaptım birde sütlü ve tereyağlı..

ya bir fışkırtma dedim site alt üst olmuş denizde sünnet derisi darlığı var o yüzden dikkatimi çekiyor bir aksilik olursa bileyim diye normalde nedensiz huysuzluk yaptıkları zaman kontrol etmekte yarar var idraryollarındaki sorunları anlamak için

bende de var sorun tam gönderiyorum sayfa görüntülenemiyor yapıyo ben de çara buldum göndermeden önce kopyalıyorum boşa gitmesin diye

ama ben o kitabı almaya utanırım yaa:26: yoksa alıp okurdum

internetten satın al hatta ben de alsam :92: belki faydası olur ama kocişin görmemesi lazım nasıl olcak ki kargolar hep ona geliyo çünkü öğlen okulda o olduğu için, hiç de sevmez böyle açık saçık şeyleri ne biçim adam anlamadım :26:

nette kitaba bakayım derken karşıma filmi çıktı, üstelik izleyebiliyosun:26:

hangi sitede ki o özelden yazsana bana merakettim çok

doktordan geldim az önce bebek bazen kilo alır bazen uzar her zaman ikisi birden olmaz telaşa gerek yok dedi arkadaşlar bilginiz olsun sünnet derisinde de sorun yokmuş oğlum doktorun eline fışkırttı
keşke ben de servisle gitseydim işe kitap okuyacak vaktim olurdu

Akşam ne yemekler var

acilinden salçalı makarna ve şehriyeli etsuyu çorba

allahtan yemek yapamamış :81: kızım sen yemekteyize katısana bu yetenekle millete feleğini şaşırtırsın

Senle aynı yemekleri yapacaz bu arada farkettin mi, şehriye çorbası ve makarna...
Benim koca etobur olduğundan daha ağır yemekler yapardım eskiden ve 2-3 çeşit yemek mutlaka olurdu, birgün öncesinin yemeklerini de yemezdi hiç, ama çocuk olduğundan beri ne bulursak onu yiyoruz, Allah tan eşimde problem çıkarmıyor, gerekirse ekmek arası bişeyler yer, ama alışkanlık olsa gerek, evdeyim ya bugün, belki özel bir yemek bekliyorsa diye birkaç çeşit yapmaya çalıştım işte.. Ama yaptığım yemekler basit ve kolay, Yemekkteyiz de gülerler kız bana, yarışmaya katılırsam daha ağır yemekler yapmam lazım, yapabilir miyim ki...?
Oğluşunu doktora götürmüşsün, sorun olmamasına sevindim, maşallah diyelim..

Son düzenleme:
Aylin kızarttıktan sonra kağıt havlunun zerinde bekletip fazla yağını emdiriyorsundur heralde, benim başka bir pf noktam yok, aaa deli oldum İklim üü harfini çıkartmış basamıyorum yaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…