- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #89.021
nette kitaba bakayım derken karşıma filmi çıktı, üstelik izleyebiliyosun:26:
ee bak ozaman kendin kaşınıyorsun canikom.yok Alp bana benzesin huy bakımından.haa babasından alacaksa birtek iyi yönlerini alsın.
ne?bidakika,Alp te çok uzun süredir altını açınca işemiyor ama bezleri hep dolu dolu oluyor ve doktor kontrollerinde bişey çıkmıyor çok şükür.illa işediğini görmemiz mi lazım ki?bak kurtlanırım ben şimdi
Yok meralim sünnet konusunda yanlışın var asıl 2-6 yaş arası cinsel kimlik geliştiği için önermiyorlar ya öncesi ya sonrasında yaptırım diyolar ben baya bi araştırdım..Bi de Parise gitmeden haber ver sana tüyo verim ben baya bi gittim iş için de gezmek için de
Aylincim fal kafeye benzeyen hiç bi yer yoktu biz de başka bi yere gittik ama kadın manyak çıktı ağzından şerden başka bişi çıkmadı daha da gitmemBen bi yazıyı yükleyene kadar 10 dk. geçiyo ne bu sitenin hali yaa off bi tek benim mi öyle?
ama ben o kitabı almaya utanırım yaa:26: yoksa alıp okurdum
nette kitaba bakayım derken karşıma filmi çıktı, üstelik izleyebiliyosun:26:
Ben de yarından itibaren patates püresi,patates haşlaması ve yoğurtlu makarna ve pilavlara başlıyorum, çok taktım bunu, kuzuyu besiye çekicem bu ay.
Acaip araştırmacı bi kişiliğim olduğundan arayıp arayıp bulur inceler kurcalarım herşeyi, bu kitabı da öyle buldumbaşucumda 4 kitap var, biri finans biri korku biri size söylediğim biri de quantum üzerine o gün ruh halim neyi istiyorsa onu alıp okuyorum serviste
Akşam ne yemekler var
Bugün evdeyim ya, İklimle uğraşmaktan ve nette vakit geçirmekten bişey yapamadım, son dakka yemeklerimi yapacam, kolay ve basit, şehriye çorbası ve makarna, dünden kalan taze fasülye var birde, yanına da salata yaparım, incir tatlısı yaptım, patates püresi yaptım birde sütlü ve tereyağlı..
ya bir fışkırtma dedim site alt üst olmuşdenizde sünnet derisi darlığı var o yüzden dikkatimi çekiyor bir aksilik olursa bileyim diye normalde nedensiz huysuzluk yaptıkları zaman kontrol etmekte yarar var idraryollarındaki sorunları anlamak için
bende de var sorun tam gönderiyorum sayfa görüntülenemiyor yapıyo ben de çara buldum göndermeden önce kopyalıyorum boşa gitmesin diye
internetten satın al hatta ben de alsam :92: belki faydası olur ama kocişin görmemesi lazım nasıl olcak ki kargolar hep ona geliyo çünkü öğlen okulda o olduğu için, hiç de sevmez böyle açık saçık şeyleri ne biçim adam anlamadım :26:
hangi sitede ki o özelden yazsana bana merakettim çok
doktordan geldim az önce bebek bazen kilo alır bazen uzar her zaman ikisi birden olmaz telaşa gerek yok dedi arkadaşlar bilginiz olsun sünnet derisinde de sorun yokmuş oğlum doktorun eline fışkırttı
keşke ben de servisle gitseydim işe kitap okuyacak vaktim olurdu
acilinden salçalı makarna ve şehriyeli etsuyu çorba
allahtan yemek yapamamış :81: kızım sen yemekteyize katısana bu yetenekle millete feleğini şaşırtırsın
kabakları rendeledikten sonra sıkıyomusun sularını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?