2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

QUOTE=simenay;16350136]Aylin kızarttıktan sonra kağıt havlunun zerinde bekletip fazla yağını emdiriyorsundur heralde, benim başka bir pf noktam yok, aaa deli oldum İklim üü harfini çıkartmış basamıyorum yaa....[/QUOTE]

Onu da yapıyorum ama yine de çok yağlı oluyor, sen az yağda mı çok yağda mı ve kısık ateşte mi güçlü ateşte mi pişiriyorsun?

Aylin fırın mücver denedin mi? inan kızartması kadar lezzetli ama bi o kadar da hafif

Denedim bu seferde üzeri kızardı ama içi pişmedi beceremedim beğenmedim, bi de çok severim mücveri, ama baktım ki kendi yaptıklarımdan sonra soğuyacam uzun zaman önce vazgeçtim yapmaktan, bu hafta yine aklıma düştü aldım ama sonuç yine hüsran olacak gibi geliyor.

cnım fırında yaptığın zaman oldukça düşük ısıda pişireceksin içi pişmeden üstü ve altı yanmasın diye. Kızartırken de yüksek ateşte kızartacaksın uzun süre kalıp çok yağ çekmemesi için

Aylin ben çok fazla yağda kızartmıyorum ve kızgın yağda yapıyorum ama nedense bende annemin mücverini daha çok beğeniyorum, benimki de iyi olmuyor anlayacağın..

iyi akşlamlar kızlar yarın gün var bizde toplanıcaz.
bugün yemizlik ütü yağız derken akşamı ettim,
kocamda gelince pastayı yapıcak.
bildiginiz kolay pasta tarifi varmı kızlar..

miiral kiz bende sana hastayim.canim benim moralim bozuk degilki.sadece koca kisime taktim o ka yane.keyfim masallah cok iyi.tribimi atarim keyfime bakarim yani.

yaa iki sayfa geçmişe gittimde benim evde hiç yemegim yokk ..
acilinden bende şehriye çorbası makarnamı yapsam.en kolayı buu.:)

Aylin oyle bi kahkaha attim ki bu yazdigina, Doguhan donup bakti bu kadin ne yapiyor diye.Iyi de hayatim sorun varsa cozumde var.Olumlu yada olumsuz ne yapayim degil mi.

iyi akşlamlar kızlar yarın gün var bizde toplanıcaz.
bugün yemizlik ütü yağız derken akşamı ettim,
kocamda gelince pastayı yapıcak.
bildiginiz kolay pasta tarifi varmı kızlar..

Hazır pandispanya al, içine de hazır kremalardan yap, kolay ve basit, çabucak olur..

misafirlerim gitti bende inci kupelerimi takmis oturuyorum oglum kucagimda :)))

İnci küpelerini yesinler....
yaa iki sayfa geçmişe gittimde benim evde hiç yemegim yokk ..
acilinden bende şehriye çorbası makarnamı yapsam.en kolayı buu.:)

Yap anacım yap, bu akşam tüm evlerde şehriye çorbası kaynasın ve makarna yensin, yemekte sizleri anmadan geçmeyecem sanırsam :))

olasiliklara hazirlikli olmak lazim.teorimi kurarim durumlar karsisinda verecegim tepkime karar veririm gerisi koy gitsin.zati hazir oldugum icin keyfime bakarim.durumm etki tepki uclemem her daim hazirdir.

Kızlaarrrr, ben kaçayrum, koca kişisi gelmeden şu çorba ve makarna olayını halledeyim, kızda uyumuşken, hepinize iyi hafta sonları diliyorum, mücver olayı kafama takıldı araştırmam lazım, işe yarar bişey bulursam paylaşırım, canım çekti, çok severim bende...

aksama annemler ablamlar ertesi gune kayinvalidem gorumcem geliyor.
az koca kisime napiosun dedim msn den.askim falan dedi.neyse kabus gormus gece.anlatmak istemiyormus.bende dedim karisina oyle davranan adama Allah kabus gordurur. dedimki seninle konusuyorum ki konusmamaya kararliydim ama misafirlerimiz var bugun ve yarin oyle olmaz bu sebeple dun yaptiklarini unutuyorum ayrica 7 den sofra kurma efelenmene tepkim soyle olur bi dahakine hepsine tuz boca ederim rahatlarsin simdi calisabilirsin dedim.cevap vermedi bana :)
misafirler varken surat yapmak olmaz diye dusundum herkes huzursuz olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…