2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de birazdan kaçacağım ve 2 koccca günlük tatilim başlayacak yuppi, gerçi yarın şu 21 lik kız gelecek temizliğe sinir harbi yaşatmaz inşallah.

Misafir geldiğinde küssek, yüzüne canım deyip yanyana tek olduğumuzda suratımı beş karış yapıyorum sonra yanımıza biri gelirse yine hiçbişey olmamış gibi davranıyorum:90:

iyi akşlamlar kızlar yarın gün var bizde toplanıcaz.
bugün yemizlik ütü yağız derken akşamı ettim,
kocamda gelince pastayı yapıcak.
bildiginiz kolay pasta tarifi varmı kızlar..

kocan mı yapacak pastayı? afferim walla

miiral kiz bende sana hastayim.canim benim moralim bozuk degilki.sadece koca kisime taktim o ka yane.keyfim masallah cok iyi.tribimi atarim keyfime bakarim yani.

evet Meral bu kadının coolluğuna ben de bayılıyorum, dünya yıkılsa amaan koy dötüne rahvan gitsin der bu

olasiliklara hazirlikli olmak lazim.teorimi kurarim durumlar karsisinda verecegim tepkime karar veririm gerisi koy gitsin.zati hazir oldugum icin keyfime bakarim.durumm etki tepki uclemem her daim hazirdir.

uyyy bitmek tükenmek bilmeyen misafirler, kolay gelsin

Misafir geldiğinde küssek, yüzüne canım deyip yanyana tek olduğumuzda suratımı beş karış yapıyorum sonra yanımıza biri gelirse yine hiçbişey olmamış gibi davranıyorum:90:

ben de öyle yaparım ama benim adam aamız bozuksa muhakkak belli eder hiç oynamaz, bu huyuna da acayip uyuzum

aklımdaki oydu ama daha deişik bişey olsun demiştim teşekkür ederim cnm.
iyi akşamlar sanada

,
evet oglumun diş bugdayında hazır pandispanyayla o yaptı,
begendiler diye bugünde ben yapayım dedi.
benim kocaM BÖYLE GÖRÜCÜLÜGE ÇIKMAYI ÇOK SEVER..:)

ahahaha kislar az once doguhani emziirmek icin uzandim.pasam uyudu.bende soyle biraz sirt ustu kalayim dedim.aaaaaaa bide ne fark edeyim.eskisi gibi legen kemiklerim cikiyor disari ve asil haber 73 kg olmusum. kaldi geriye 7 kg

ahahaha kislar az once doguhani emziirmek icin uzandim.pasam uyudu.bende soyle biraz sirt ustu kalayim dedim.aaaaaaa bide ne fark edeyim.eskisi gibi legen kemiklerim cikiyor disari ve asil haber 73 kg olmusum. kaldi geriye 7 kg

hadi bakalım tebrikler cicim, ben sanırım vermek yerine almışımdır. tartılardan itinayla uzak duruyorum

bir nokta gulcan dan haberi olan var mi ?

bayadır yok ortalarda sanırım pek nete girmiyor artık

offf walla ben de çok severim mücveri, bu da aklıma düştü şimdi kekten sonra

sen bu iştahla kilo falan veremezsin her söyleneni canın çekiyor beyaa

iyi akşlamlar kızlar yarın gün var bizde toplanıcaz.
bugün yemizlik ütü yağız derken akşamı ettim,
kocamda gelince pastayı yapıcak.
bildiginiz kolay pasta tarifi varmı kızlar..

cevabı verdi arkadaşlar bana kalmadı bir şey ama güzel bir iç kremam var
2,5bardak süt, (su bardağı tabi)
1bardak şeker (su bardağı)
1yumurta,
portakal kabuğu rendesi, vanilya ya da kakao(seç birini)
2çorba kaşığı un
1,5çorba kaşığı nişasta
50gr margarin
margarin hariç iyice çırp pişir iyice koyulaşınca ocağı söndür margarini içine at margarin tamamen eriyene kadar karıştır
profiterol dolgusu aslında ama ben pastalarıma hep kullanıyorum
pastanın dışını kremşantiyle kaplarsın zaten

yaa iki sayfa geçmişe gittimde benim evde hiç yemegim yokk ..
acilinden bende şehriye çorbası makarnamı yapsam.en kolayı buu.:)

yap anacım hatta aslında biz burada günlük menüler çıkarsak da kimse kıvranmasa ne pişirsem diye (bana düşünmek çk zor geliyor da)

evet Meral bu kadının coolluğuna ben de bayılıyorum, dünya yıkılsa amaan koy dötüne rahvan gitsin der bu

keşke ben de yapabilseydim onu

he birde kupe hastasiyimdir 2 tl ya don almam 250 tl kupe alirim

bende de gümüş takıntısı var hele telkari ölürüm aslında her türlü takıya hastaydım bir zamanlar ama metal alerjsi başgösterince sadece gümüşlere kaldım

iyi düşünmüşsün tebrik ederim ama ben onu yapınca unutuyorum öfkemi yaaa o da hiç iyi olmuyor yüz buluyolar

beğendim tuşunu geri istesek iyi olacak :92:

,
evet oglumun diş bugdayında hazır pandispanyayla o yaptı,
begendiler diye bugünde ben yapayım dedi.
benim kocaM BÖYLE GÖRÜCÜLÜGE ÇIKMAYI ÇOK SEVER..:)

helal olsun benimki kırk yılda bir sadece bana çok güzel türk kahvesi yapar

Son düzenleme:
benim oğluşun bademcikleri şişmiş ya ondanmış garibimin huysuzluğu

Ben de hafta sonu bızdığa makarna pilav patates püresi falan yapayım da karbonhidrat olsun, maması bitince de SMA ile değiştireyim, büyük marketlerde hiç SMA ya rastlamadım ben sadece eczanelerde mi satılıyor
sadece eczanelerde satılıuyor:) ben smayla büyümüşüm:) ceryede 3,4kez ondan almıştım içeriği zengin bir mama şimdi ki bebeğim için aptamil almicam zaten sma yada milumil..
bizimde kapandı.. dr.umuz hiç sorun değil 3.ay dan itibaren kapanabilir dedi..
çok geçmiş olsun canım
bir nokta gulcan dan haberi olan var mi ?

arkidişimiz, berradan wakit bulamıyormuş..

bugün kimse bnle ilgilenmedi burcu dışında hepinize küsüm ben haziran annelerine takılcam artık:84::76:

bugün kimse bnle ilgilenmedi burcu dışında hepinize küsüm ben haziran annelerine takılcam artık:84::76:

hayırdır kız ben bu gün hiç görmedim ki, sen geldiğinde millet dağılmıştı zaten bu gün, ayrıca buradan sonra haziran anneleri kesmez seni

aslnda kalabalığız anlaşılan ama herkesin işi başından aşkın kimse buraya bakmamış. ebuş neler yapıyosun kız :79:

QUOTE=zemheri__zemheri;16352235]benim oğluşun bademcikleri şişmiş ya ondanmış garibimin huysuzluğu [/QUOTE]
teşekkür ederim tarifin için.
kuzuya çok geçmiş olsun ben nane limon veriyorum.
iyi geliyo bugün biraz daha iyi yagız.
geç kalmıştın zaten haziran anneleride yolunu bekliyodu..

kızlar 1 saate kalmaz kaynana geliyo köyden.
ama bana deil aşagıya eltime. ama çok zor durumdayım herkes bana bir tavır yapıyo,
neden bana deilde ona geliyomuş.4 eltiyiz sıraya koymak istedi kendisi.
8 senedir bende kalıyo sesim çıkmadı şimdi en kötüsü benim.
bişey derlerse alırlar cevabını eşimede söyledim herkes beni cephe almış neden dedim..
sen bişey deme dedi orada fazla kalamaz yine buraya gelir aten felan dedi

iyi geceler kızlarr kimsecikler kalmamışş yaww bu mesajların yazılış saati yazmıyomu yoksam benmi göremeyomm kızlar ya sütlaç yapmıştım oğluşuma yedirsem bişey olurmu şekerliş olduğu için terddüt ettim hiç yediren oldumu aranızda:95::95:

kızlar bide beratın hala iki tane altta dişiyle kaldık onlar çıklalı üç ay oluyo nerdeyse aranızda böyle geç çıkan oldumu yoksam normalmıkii :93::93:gerçi çocukcağızın laşıntısı var ama görünürde bişey yookk:82::82:

Selam kızlar kuzumu yatırdım bende size bakam dedim ama kimse yok ocd aynı kiilodayız tebrik ederim seni benim hedefim 60 bskslımm umarım yaza bu arada aldığım m.yardımcılık teklifini reddedip eğitim kordinatörü oldum bu aralar çok yoğunum teftiş bitti. Güzel geçti. şimdi çocukların performan değerlendirmeleri var yaa size bakamıyorum herhangi bişey olursa mail atın..
Hasta bebeklerimize ve annelerimize bolca geçmiş olsun iyileşin çabuk..,
hasret git git çok durdun burdaaa yaaa canım ya senle ilgilenmezmiyiz işte işten güçten fırsat olmuyo

ya unnadoda bebek bakım çantaları var karar veremedim hangisini alsam acaba bakan var mı?

e 8 senedir sende kalıyosa şimdi ne sırasına koymaya çalışıyolar anlamadım.. senin ewi rahat bellemiş kaynanan demekki baksana eşinde buraya gelir demiş:18:
oooo ooo oo biz o ewreleri aşalı çok oldu canım yedir tabi afiyet olsun berata.. pirinçunu yaptığımdada bn 1kesme şeker atyorum zaten.. ewde tatlı falan warsa ondanda werioruz , tuz salça olayı biraz kaçıyo bizde zaten çokta kasmıyorum kızım bizim yemekleri daha çok sewio.. 9 aylık artık..
bizim dişler 8.ayda patlamaya başladı we şuan 5 dişimiz war 6.yolda.. burdada çıkmayanlar war bildiğim kadarıyla acele etmene grek yok hatta mutlu ol üst dişler fena zorluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…