- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #89.061
aksama annemler ablamlar ertesi gune kayinvalidem gorumcem geliyor.
az koca kisime napiosun dedim msn den.askim falan dedi.neyse kabus gormus gece.anlatmak istemiyormus.bende dedim karisina oyle davranan adama Allah kabus gordurur.dedimki seninle konusuyorum ki konusmamaya kararliydim ama misafirlerimiz var bugun ve yarin oyle olmaz bu sebeple dun yaptiklarini unutuyorum ayrica 7 den sofra kurma efelenmene tepkim soyle olur bi dahakine hepsine tuz boca ederim rahatlarsin simdi calisabilirsin dedim.cevap vermedi bana :)
misafirler varken surat yapmak olmaz diye dusundum herkes huzursuz olur.
iyi akşlamlar kızlar yarın gün var bizde toplanıcaz.
bugün yemizlik ütü yağız derken akşamı ettim,
kocamda gelince pastayı yapıcak.
bildiginiz kolay pasta tarifi varmı kızlar..
miiral kiz bende sana hastayim.canim benim moralim bozuk degilki.sadece koca kisime taktim o ka yane.keyfim masallah cok iyi.tribimi atarim keyfime bakarim yani.
evet Meral bu kadının coolluğuna ben de bayılıyorum, dünya yıkılsa amaan koy dötüne rahvan gitsin der bu
olasiliklara hazirlikli olmak lazim.teorimi kurarim durumlar karsisinda verecegim tepkime karar veririm gerisi koy gitsin.zati hazir oldugum icin keyfime bakarim.durumm etki tepki uclemem her daim hazirdir.
az koca kisime napiosun dedim msn den.askim falan dedi.neyse kabus gormus gece.anlatmak istemiyormus.bende dedim karisina oyle davranan adama Allah kabus gordurur.dedimki seninle konusuyorum ki konusmamaya kararliydim ama misafirlerimiz var bugun ve yarin oyle olmaz bu sebeple dun yaptiklarini unutuyorum ayrica 7 den sofra kurma efelenmene tepkim soyle olur bi dahakine hepsine tuz boca ederim rahatlarsin simdi calisabilirsin dedim.cevap vermedi bana :)
Misafir geldiğinde küssek, yüzüne canım deyip yanyana tek olduğumuzda suratımı beş karış yapıyorum sonra yanımıza biri gelirse yine hiçbişey olmamış gibi davranıyorum:90:
Hazır pandispanya al, içine de hazır kremalardan yap, kolay ve basit, çabucak olur..
İnci küpelerini yesinler....
Yap anacım yap, bu akşam tüm evlerde şehriye çorbası kaynasın ve makarna yensin, yemekte sizleri anmadan geçmeyecem sanırsam :))
,kocan mı yapacak pastayı? afferim walla
uyyy bitmek tükenmek bilmeyen misafirler, kolay gelsin
ben de öyle yaparım ama benim adam aamız bozuksa muhakkak belli eder hiç oynamaz, bu huyuna da acayip uyuzum
ahahaha kislar az once doguhani emziirmek icin uzandim.pasam uyudu.bende soyle biraz sirt ustu kalayim dedim.aaaaaaa bide ne fark edeyim.eskisi gibi legen kemiklerim cikiyor disari ve asil haber 73 kg olmusum.kaldi geriye 7 kg
bir nokta gulcan dan haberi olan var mi ?
offf walla ben de çok severim mücveri, bu da aklıma düştü şimdi kekten sonra
iyi akşlamlar kızlar yarın gün var bizde toplanıcaz.
bugün yemizlik ütü yağız derken akşamı ettim,
kocamda gelince pastayı yapıcak.
bildiginiz kolay pasta tarifi varmı kızlar..
yaa iki sayfa geçmişe gittimde benim evde hiç yemegim yokk ..
acilinden bende şehriye çorbası makarnamı yapsam.en kolayı buu.:)
evet Meral bu kadının coolluğuna ben de bayılıyorum, dünya yıkılsa amaan koy dötüne rahvan gitsin der bu
he birde kupe hastasiyimdir 2 tl ya don almam 250 tl kupe alirim
Misafir geldiğinde küssek, yüzüne canım deyip yanyana tek olduğumuzda suratımı beş karış yapıyorum sonra yanımıza biri gelirse yine hiçbişey olmamış gibi davranıyorum:90:
,
evet oglumun diş bugdayında hazır pandispanyayla o yaptı,
begendiler diye bugünde ben yapayım dedi.
benim kocaM BÖYLE GÖRÜCÜLÜGE ÇIKMAYI ÇOK SEVER..:)
sadece eczanelerde satılıuyor:) ben smayla büyümüşüm:) ceryede 3,4kez ondan almıştım içeriği zengin bir mama şimdi ki bebeğim için aptamil almicam zaten sma yada milumil..Ben de hafta sonu bızdığa makarna pilav patates püresi falan yapayım da karbonhidrat olsun, maması bitince de SMA ile değiştireyim, büyük marketlerde hiç SMA ya rastlamadım ben sadece eczanelerde mi satılıyor
bizimde kapandı.. dr.umuz hiç sorun değil 3.ay dan itibaren kapanabilir dedi..Merhaba Canlar...pek fazla giremiyorum artik ama arada sizi takip ediyorum...
Bingildak demissiniz, simdi bende huylandim. Benim Oglumun dogdugunda bile bingildagi neredeyse kapaliydi.
yani Serce Parmagimin Tirnagi kadar ancaydi sonra orasida hemen 2 aydan felan kapandi ama ne hastanede
nede doktor birsey demedi. Normalmi aceba?
Haaa birde Kaynana konusu. Benimkiler TRde ben Almanyada.
Izine gittigimizde cok sicak diye carsiya giderken götürmüyordum bazen ve Babaannesi evde bakiyordu.
Hemde hasret giderirler diyordum. Aslinda hersey iyi gibi görünüyordu.
Ama sonra birgün biseyi agzindan kacirdi.
Tugra biz gidince durmamis ve Corbasinida icmemis. Bu sefer Kaynanam sen tut Memeni zorla Cocugun agzina vermeye calis.
Tabi Tugra tutmamis. Bunuda Bana degil kendi Annesine anlatirken duydum tesadüf.
Deli oldum resmen inanirmisiniz....
çok geçmiş olsun canımyaa kızlar oğlum hasta sol böbreğinde genişleme varmış tedavi edilmezse böbrek hastası olabilirmiş çocuk nefrolojisine götürmek gerekiyor ama her hastanede yok çapa cerrahpaşada falan var oralardanda randevu almak çok zor hep dolu anasını satayım çok sinirlerim bozuldu bide pipide sorun varmış ameliyat olmalıymış onun içinde ii bir ürolog bulmalıyım
bir nokta gulcan dan haberi olan var mi ?
bugün kimse bnle ilgilenmedi burcu dışında hepinize küsüm ben haziran annelerine takılcam artık:84::76:
geç kalmıştın zaten haziran anneleride yolunu bekliyodu..bugün kimse bnle ilgilenmedi burcu dışında hepinize küsüm ben haziran annelerine takılcam artık:84::76:
e 8 senedir sende kalıyosa şimdi ne sırasına koymaya çalışıyolar anlamadım.. senin ewi rahat bellemiş kaynanan demekki baksana eşinde buraya gelir demiş:18:kızlar 1 saate kalmaz kaynana geliyo köyden.
ama bana deil aşagıya eltime. ama çok zor durumdayım herkes bana bir tavır yapıyo,
neden bana deilde ona geliyomuş.4 eltiyiz sıraya koymak istedi kendisi.
8 senedir bende kalıyo sesim çıkmadı şimdi en kötüsü benim.
bişey derlerse alırlar cevabını eşimede söyledim herkes beni cephe almış neden dedim..
sen bişey deme dedi orada fazla kalamaz yine buraya gelir aten felan dedi
oooo ooo oo biz o ewreleri aşalı çok oldu canım yedir tabi afiyet olsun berata.. pirinçunu yaptığımdada bn 1kesme şeker atyorum zaten.. ewde tatlı falan warsa ondanda werioruz , tuz salça olayı biraz kaçıyo bizde zaten çokta kasmıyorum kızım bizim yemekleri daha çok sewio.. 9 aylık artık..iyi geceler kızlarrkimsecikler kalmamışş yaww bu mesajların yazılış saati yazmıyomu yoksam benmi göremeyomm kızlar ya sütlaç yapmıştım oğluşuma yedirsem bişey olurmu şekerliş olduğu için terddüt ettim hiç yediren oldumu aranızda:95::95:
bizim dişler 8.ayda patlamaya başladı we şuan 5 dişimiz war 6.yolda.. burdada çıkmayanlar war bildiğim kadarıyla acele etmene grek yok hatta mutlu ol üst dişler fena zorluyorlarkızlar bide beratın hala iki tane altta dişiyle kaldık onlar çıklalı üç ay oluyo nerdeyse aranızda böyle geç çıkan oldumu yoksam normalmıkii :93::93:gerçi çocukcağızın laşıntısı var ama görünürde bişey yookk:82::82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?