2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yataga düşersem senin başına kalmamayım.onlarada bakın demeye yüzüm olsun misali..
ama bahane onun kaldıgı odayı yagıza oda yapınca oda benim odam yok felan dedi.
bende gelirsen oda var yatacak yerde var dedim kendi kendine indi ben hiç bişey demedim..
amann laf çıksın dedikodu olsunda başka bişey deil yani
ben herşeyi veriyorum cnm hiç bişey olmaz yedir çocuguma afiyet bal olsun..
oooo ooo oo biz o ewreleri aşalı çok oldu canım yedir tabi afiyet olsun berata.. pirinçunu

sumeyra canım hayırlı olsun.
Benımde yaz hedefım 60 kg olmak.onumuzdekı dort ay ıcınde 7 kılo verdımmı yaza gerı kalanını verırım.
Ben unnadomudur nedır bakmıyorum oraya.sıtesı cok gıcıgıma gıdıyor.
nımet valla laf ola berı gele etmıs senın kaynanos.
hasret pek bı satıcı gordum senı cıcım

günayyyyyyyyyyydıııııııııııınnnnnn................
uykusuz bir gecenin sabahından günaydın ata bugece en az 10 kere uyandı 3 keresinde ayağımda sallayarak uyuttum
bebekleri uyumayan anneleri bir kere daha anladım ve tebrik ediyorum onları nasıl dayanıyorsunuz ben şuan ruh gibiyim başım çatlıyo bugün nasıl biter bilemiyorum off offf

Günaydın şebnemcim ve herkeslere , yaaa şebnem nasıl zor değil mi birde düşünki sabha işe gidiyorsun :) ataya geçmiş olsun selinde sün gece ateşlendi felan doktoru aradım diş olabilir dedi bakalım hayırlısı ile bizde de çıksın artık bir inci :) en tembel biz kaldık valla :)

Biliyorum artık bu muhabbeti duymaktan bıktınız ama sizlerle paylaşmazsamda ben kötüyüm kimseyle paylaşamam
bizim şu malum almanya mevzuu yine geldi gündeme
çok kötüyüm hem eşime kıyamıyorum çok istiyor gitmeyi kendine göre çok haklıda sebebpleri var ve ben buna engel olma konusunda ne kadar haklıyım ilerde pişmanlık yaşarmıyım hiç bilmiyorum korkuyorum ,

ama benim içim ürperiyor konu almanya olduğunda her açıdan korkutuyor beni dilini dinin bilmediğim insanlar tamamen yeni baştan bir hayat tam ne güzel huzurlu mutlu bir evlilik derken ne olacağını bilmediğim yeni bir ortam

düşünüyorum çocuğumu oranın okullarında eğitim almasını bile istemiyorum , türkiye bir çok açıdan tüm ülkelerden daha iyi bence ve daha iyiyede gidiyor ahlaki açıdan çok berbatlar ben öyle bir ortamda yaşayamam yaa

kafam çok karmaşık ve bu durum artık beni çok kasıyor ,, her defasında tamam kapattık diyip sonra hortlaması offf offf arada kaldım kendim ve eşim arasında kaldım ben bu kadar istesem o yapardı biliyorum çünki her defasında vazgeçme sebebi benim istememe oluyor bende onu mutlu etmek istiyorum ama ya bu mutluluk almanyaya kadar olursa orada ben kendimi toparlayamaz mutsuz olursam ve yuvamız dağılırsa diyre bir korku hep var

ben eşimi çok seviyorum ne yaşarsak yaşayalım hayatımda onun yokluğu olmasın bana yeter o yüzden kesin şeilde konuşacağım ve ne karar verirse bu kez ona bırakacağım

canım benim gerçekten zor bir karar ne denebilirki sizin için hayırlısı ne ise o olsun belkide hayırlı olur hiç ummadığın gibidir veya öncesinde birsüre orda yaşamayı deneye bilirsiniz belki o sana bir fikir verir ne dersin

Günaydınlaaarrrr..
Kimse yok ama ben yine de kendi kendime yazmak istedim, uykusuz bir gecenin sabahındayım, İklim beni deli etti yine, kaç kere uyandı bilmem, başım çatlıyor, Şebnemcim bizi anlamana sevindim ama inşallah daha fazla anlamana gerek kalmaz ve Atacığımın uykusu hemen düzene girer, cidden zor oluyor..
Fatmacım, yine mi Almanya mevzuu...? Geçen seneden beri çözemediniz gitti yahu, zor anacım bu konuda karar almak, Rabbim yardımcın olsun, biz ne desek boş, eşinle çözeceksin mecbur, denemek için bir süre gidebilirsiniz diye düşünüyorum bende, böylelikle orada iken eşine oranın olumsuz yönlerini gösterirsin oda vazgeçer belki..
Hasretim, gülüm, alınmışsın, kız sensiz olur mu bu topik, nereye gidiyon..?
Nimetcim, 8 seneden sonra başka yerde yapamaz o kaynana söyleyim sana, yine gelir senin başına, Allah sabır versin kardeşim..

Özlemcee, bizde daha bir tane bile diş yok, sen niye üzülüyon ki, aaa daha çıkarmadı mı diye soranlardan bıktım valla, doktora göre geç kalmış sayılmayız 16. aya kadar yolu varmış...
Sütlaç yedirebilirsin kanımca, biz herşeyi veriyoz artık..

sabah 8 de kalktık ve hala uyumaya niyeti yok ağlamaktan başka hiçbirşey yapmıyo gözlerini ovalıyo uykusu var ama hiçbirşekilde uyumuyo evde yanlızım ve çıldırmak üzereyim
şimdi calpol verdim biraz sakinledi offf bu dişler ne zaman bitecek

Son düzenleme:

Rabbim yardımcınız olsun tez zamanda çıkar inş. diş jeli kullanıyormusun?

ayy Allah yardımcın olsun yaa ve ayrıca ne anlayışsız insanlar var dünyada... herkes bencillik peşinde ve herkes sadece bu dünyası için çalışır oldu boşver bacım yaa geri gelirse baştacı yap büyük olan evde bereket olur.. tabii ki ne kadar iyi olursa olsun kaynanayla oturmak zor ama Allah herşeyi görüyor Rabbim evinizden huzuru eksik etmesin

çok zor bir karar hakikaten... vereceğiniz karar ne olursa olsun Rabbim pişmanlık vermesin hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

evet Arda'nın hiç dişi yok henüz ve ben de takmıyorum geç olsun güç olmasın inşallah

geçmiş olsun Atacığa biz daha başlamadık o sıkıntılı günlere

Yasemincim öyleyse 4 aralık cumartesi saat 2 ankamall mi diyoruz ankaradaki annelere?

eşim mesaide olursa ve benim de cesaretim olursa ben de geleceğim çünkü otobüsle zor olacak ve ben bebek arabasını da götürmek istiyorum bakalım ne yapacağız

dışlanmış hissediorum kendimi
hahayyy bide benim ata oğluma yaramaz derdin sen al işte
ne almanyası.. bnce sen haklısın bu konuda.. oraya gitmen ilk zamanlar eğlenceli olabilir ama sonra çok pişman olup üzüleceksin, teyzem 6 sene gurbette kaldı ağlaya ağlaya dert sahibi oldu.. çok zor olur, bir de sen kaynananlarla olacaksın hep.. selin de bnce türk kültürü ile burda iyi okullarda okumalı.. orda ki sınırlıu sayıda ki türk okullarında değil..
eşinde bu kadar anneci babacı olmasın yani fatmacım bu konuda biraz bencil düşünüyor çok istyorsa gidip gelirsiniz senede bir.. artık o bir baba sen bir annesin başka anababa yok.. ailsesi sizsizinz bnce öncelikle..
Yasemincim öyleyse 4 aralık cumartesi saat 2 ankamall mi diyoruz ankaradaki annelere?
ooo istanbul we ankara anaları aynı gün toplaşıyorrrr

slm kızlar bi cee diyip çıkıcam. ablamlardayız yeğenimin doğum gününü kutluycaz dün emelle buluştuk ankarada, çok tatlı ve canayakın buldum kendisini, ayşenurda çok tatlı maaşallah, hayatımda gördüğüm en hareketli bebekti diğer ankara anneleriyle buluşamadım, onlarlada tanışmayı çok isterdim ama kısmet değilmiş. bidahaki sefere inşallah. hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…