- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #89.081
yataga düşersem senin başına kalmamayım.onlarada bakın demeye yüzüm olsun misali..e 8 senedir sende kalıyosa şimdi ne sırasına koymaya çalışıyolar anlamadım.. senin ewi rahat bellemiş kaynanan demekki baksana eşinde buraya gelir demiş:18:
yaptığımdada bn 1kesme şeker atyorum zaten.. ewde tatlı falan warsa ondanda werioruz , tuz salça olayı biraz kaçıyo bizde zaten çokta kasmıyorum kızım bizim yemekleri daha çok sewio.. 9 aylık artık..[/B]
bizim dişler 8.ayda patlamaya başladı we şuan 5 dişimiz war 6.yolda.. burdada çıkmayanlar war bildiğim kadarıyla acele etmene grek yok hatta mutlu ol üst dişler fena zorluyorlar
ben herşeyi veriyorum cnm hiç bişey olmaz yedir çocuguma afiyet bal olsun..iyi geceler kızlarrkimsecikler kalmamışş yaww bu mesajların yazılış saati yazmıyomu yoksam benmi göremeyomm kızlar ya sütlaç yapmıştım oğluşuma yedirsem bişey olurmu şekerliş olduğu için terddüt ettim hiç yediren oldumu aranızda:95::95:
Biliyorum artık bu muhabbeti duymaktan bıktınız ama sizlerle paylaşmazsamda ben kötüyüm kimseyle paylaşamam
bizim şu malum almanya mevzuu yine geldi gündeme
çok kötüyüm hem eşime kıyamıyorum çok istiyor gitmeyi kendine göre çok haklıda sebebpleri var ve ben buna engel olma konusunda ne kadar haklıyım ilerde pişmanlık yaşarmıyım hiç bilmiyorum korkuyorum ,
ama benim içim ürperiyor konu almanya olduğunda her açıdan korkutuyor beni dilini dinin bilmediğim insanlar tamamen yeni baştan bir hayat tam ne güzel huzurlu mutlu bir evlilik derken ne olacağını bilmediğim yeni bir ortam
düşünüyorum çocuğumu oranın okullarında eğitim almasını bile istemiyorum , türkiye bir çok açıdan tüm ülkelerden daha iyi bence ve daha iyiyede gidiyor ahlaki açıdan çok berbatlar ben öyle bir ortamda yaşayamam yaa
kafam çok karmaşık ve bu durum artık beni çok kasıyor ,, her defasında tamam kapattık diyip sonra hortlaması offf offfarada kaldım kendim ve eşim arasında kaldım ben bu kadar istesem o yapardı biliyorum çünki her defasında vazgeçme sebebi benim istememe oluyor bende onu mutlu etmek istiyorum ama ya bu mutluluk almanyaya kadar olursa orada ben kendimi toparlayamaz mutsuz olursam ve yuvamız dağılırsa diyre bir korku hep var
ben eşimi çok seviyorum ne yaşarsak yaşayalım hayatımda onun yokluğu olmasın bana yeter o yüzden kesin şeilde konuşacağım ve ne karar verirse bu kez ona bırakacağım
Yasemincim sana özel mesaj attım canım oku....
sabah 8 de kalktık ve hala uyumaya niyeti yok ağlamaktan başka hiçbirşey yapmıyo gözlerini ovalıyo uykusu var ama hiçbirşekilde uyumuyo evde yanlızım ve çıldırmak üzereyim
şimdi calpol verdim biraz sakinledi offf bu dişler ne zaman bitecek
Tamam hepsine mesaj attım ben az evvel..
Tamam canım sağol bende jale ile diğer mart annesi sevilay var az girer topiğe onlarada yazdım.İnş. gelir herkes....Gelmezlersede biz buluşuruz seninle inş.
kızlar 1 saate kalmaz kaynana geliyo köyden.
ama bana deil aşagıya eltime. ama çok zor durumdayım herkes bana bir tavır yapıyo,
neden bana deilde ona geliyomuş.4 eltiyiz sıraya koymak istedi kendisi.
8 senedir bende kalıyo sesim çıkmadı şimdi en kötüsü benim.
bişey derlerse alırlar cevabını eşimede söyledim herkes beni cephe almış neden dedim..
sen bişey deme dedi orada fazla kalamaz yine buraya gelir aten felan dedi
Biliyorum artık bu muhabbeti duymaktan bıktınız ama sizlerle paylaşmazsamda ben kötüyüm kimseyle paylaşamam
çok kötüyüm hem eşime kıyamıyorum çok istiyor gitmeyi kendine göre çok haklıda sebebpleri var ve ben buna engel olma konusunda ne kadar haklıyım ilerde pişmanlık yaşarmıyım hiç bilmiyorum korkuyorum ,
ama benim içim ürperiyor konu almanya olduğunda her açıdan korkutuyor beni dilini dinin bilmediğim insanlar tamamen yeni baştan bir hayat tam ne güzel huzurlu mutlu bir evlilik derken ne olacağını bilmediğim yeni bir ortam
düşünüyorum çocuğumu oranın okullarında eğitim almasını bile istemiyorum , türkiye bir çok açıdan tüm ülkelerden daha iyi bence ve daha iyiyede gidiyor ahlaki açıdan çok berbatlar ben öyle bir ortamda yaşayamam yaa
kafam çok karmaşık ve bu durum artık beni çok kasıyor ,, her defasında tamam kapattık diyip sonra hortlaması offf offfarada kaldım kendim ve eşim arasında kaldım ben bu kadar istesem o yapardı biliyorum çünki her defasında vazgeçme sebebi benim istememe oluyor bende onu mutlu etmek istiyorum ama ya bu mutluluk almanyaya kadar olursa orada ben kendimi toparlayamaz mutsuz olursam ve yuvamız dağılırsa diyre bir korku hep var
ben eşimi çok seviyorum ne yaşarsak yaşayalım hayatımda onun yokluğu olmasın bana yeter o yüzden kesin şeilde konuşacağım ve ne karar verirse bu kez ona bırakacağım
Özlemcee, bizde daha bir tane bile diş yok, sen niye üzülüyon ki, aaa daha çıkarmadı mı diye soranlardan bıktım valla, doktora göre geç kalmış sayılmayız 16. aya kadar yolu varmış...
Sütlaç yedirebilirsin kanımca, biz herşeyi veriyoz artık..
sabah 8 de kalktık ve hala uyumaya niyeti yok ağlamaktan başka hiçbirşey yapmıyo gözlerini ovalıyo uykusu var ama hiçbirşekilde uyumuyo evde yanlızım ve çıldırmak üzereyim
şimdi calpol verdim biraz sakinledi offf bu dişler ne zaman bitecek
Yasemincim öyleyse 4 aralık cumartesi saat 2 ankamall mi diyoruz ankaradaki annelere?
dışlanmış hissediorum kendimisumeyra canım hayırlı olsun.
Benımde yaz hedefım 60 kg olmak.onumuzdekı dort ay ıcınde 7 kılo verdımmı yaza gerı kalanını verırım.
Ben unnadomudur nedır bakmıyorum oraya.sıtesı cok gıcıgıma gıdıyor.
nımet valla laf ola berı gele etmıs senın kaynanos.
hasret pek bı satıcı gordum senı cıcım
hahayyy bide benim ata oğluma yaramaz derdin sen al iştegünayyyyyyyyyyydıııııııııııınnnnnn................
uykusuz bir gecenin sabahından günaydınata bugece en az 10 kere uyandı 3 keresinde ayağımda sallayarak uyuttum
bebekleri uyumayan anneleri bir kere daha anladım ve tebrik ediyorum onları nasıl dayanıyorsunuz ben şuan ruh gibiyim başım çatlıyobugün nasıl biter bilemiyorum off offf
ne almanyası.. bnce sen haklısın bu konuda.. oraya gitmen ilk zamanlar eğlenceli olabilir ama sonra çok pişman olup üzüleceksin, teyzem 6 sene gurbette kaldı ağlaya ağlaya dert sahibi oldu.. çok zor olur, bir de sen kaynananlarla olacaksın hep.. selin de bnce türk kültürü ile burda iyi okullarda okumalı.. orda ki sınırlıu sayıda ki türk okullarında değil..Biliyorum artık bu muhabbeti duymaktan bıktınız ama sizlerle paylaşmazsamda ben kötüyüm kimseyle paylaşamam
ooo istanbul we ankara anaları aynı gün toplaşıyorrrrYasemincim öyleyse 4 aralık cumartesi saat 2 ankamall mi diyoruz ankaradaki annelere?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?