2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben Fatma dan daha uzunum eşim benden de uzun ama Kerem 73 cm, biz korkalım mı çocuklar hastanede karışmış diye :)
senin zati bu hastanede katrışma vukuatına bi meyilin vardı dimi yanlış hatrlamıosam:):82:
en sonunda kendinide inandıracan buna
bende uzunum eşimlde cok az farkla uzun benden ..bizim cücüklerde sonradan boy atacak ergenliğe kadar bekleycez herhal

Ay inanamıyorum ben sizinle tanışamadım daha ama annem Çorludan bi kadınla okeyde oynarken tanışıp yazışıyormuş, bugün bana gelmeden önce onunla yüzyüze tanışmaya gidecekmiş

aylin aklım karıştı yaa ben en güzeli perşembe günü doktoru ile görüşeyim onda kilo bilgielri var zaten ? Abooo o zaman çocuk çok fena oldu ya ben 9 kilo diye hatılıyorum ne biçim bi anneyim ben yaww

Olur öyle, karıştırabilir insan... Sen götür doktoruna, biz de bilelim :)

Bişi zannediyo o görünenleri, napsın kuzum :)

Bizim ev 7. kat, Doruk kuşları izliyor, bi de gel gel yapıyor onlara, bazen pencerenin pervazına konuyorlar, biz de izliyoruz, bayılıyor :)

Sağol Ayşegül :)
İşte bir de o yönü var, annem bakıyor neticede, büyük ihtimalle de benden daha iyi, daha sabırla bakıyor, bilemiyorummm :26:

koca kısım bugun erken gelebılır.cuma dan berı ılk kez yalnız kalacagız.
ya ben sevıyorum boyle yalnız kalmayı.kalabalık olunca nevrım donuyor.sakın sessız oglumla kocamla oturayım ne guzel oolur.

Ben de çok seviyorum o sakin hayatı ama bu gece son gecemiz, acı günler yakında :))) Geliyor belalım geliyoooorrrrr

Yerleşelim hep beraber, ne eğlenceli olur :)

valla Miral bilmiyorum.Herkes iyi şükür.kayınvalıdem bugun mevlut"e gıttı.aksam belkı gelır belkı gelmez.şu anda hiçbişey düşünmüyorum.biraz zaman geçsin bakalım.

Anaaam, geldi mi ki? Jet kaynana, bak bizimki bi toparlayamadı totosunu
Allahım, sanki gelse bana bi hayrı olacak, niye kızıyorum ki gelmedi diye...

ben geldimmm...
kız oznurr naptın, geldı mı kaynanan, durumlar nasıl senı merak ettımmm
kızlar cekılısı yapalım mı nedersınızzzz

yok bununla ilgili dalga geçiyorum ama sebebi epiduralle doğurmuş olmam ve kameraya ilk görüntülerinin çekilmiş olması ama size gerçek bir paranoyamı söyleyeyim, düşünüyorum bazen ve diyorum ki acaba eşim bu çocuk benden değil midir diye düşünüyor mudur? ben erkek olsam kesin düşünürdüm, neyseki eşim sürekli çenesi bana benziyor huyları bana benziyor falan diyor da ohh demek ki düşünmüyor diyorum, yani kendim kurup kendim rahatlıyorum

deliiiiiiii

Aylin, tebrik ederim, manyaklıkta benimle yarışırsın...
Doruk aşıcan ya, ben ne düşünüyorum? Acaba aşılanan spermler karışmış mıdır? Yok yok karışmamıştır, Doruk babasının kopyası...
Babası böyle birşey düşünüyor mudur? Yok yok düşünmüyordur, ayak parmakları bile adama benziyor, şüphelenmiyordur!!!

kişilik testi yapıldı fabrikada sonuçları göndermişler:
"Dısadönük, hareketli, iddialı,
kendine güvenen, idare etmekve yönetmekten zevk alan,baskalarıyla bir arada olmayıseven, sosyal,Arkadas canlısı, cana yakın,içten, kalabalıgı tercih eden,Baskın, kendini ortaya koyan,lider, idare eden, ikna edici,Aktif, enerjik, hızlı, dinç, tezcanlı,Neseli, pozitif ruh hali,coskulu, sevinç saçan,Çok yönlü merak ve ilgisi olan,elinden her is gelen, yeni
seyler denemeye hazır vs çıkmış" Allahım ne kadar doğru bir test (bunlar kopyalayabildiklerim)
ancaaak bana açıksözlü diyorsunuz ya Dikkatli, dolaylı, imalı, kurnaz çıkmış aslında imayı pek bilmem direk girerim ama neyse bu da nazar boncuğum olsun

Al bi deli daha:)) ama seninki daha bi düşünülesi bişey, ondan ben de şüphelenebilirdim

bi de pek bi mütevazi demeyi unutmuşlar

Doruk o kocadan değilse ben de Angelina Jolie yim

AYLİN nası bi testmiş ki bu kadar doğru tespitlerde bulunmş tebrik ve takdir ettim yane
bebeklerin karışmasına gelince allahtan epidural oldum doğar doğmaz gördüm oğlanı yoksa güzel mi güzel güleç mi güleç akıllı mı akkıllı ne babasına ne bana çekmemiş eserin aklından kesin geçiyodur bu çocuk benden diil die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…