- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #89.541
senin zati bu hastanede katrışma vukuatına bi meyilin vardı dimi yanlış hatrlamıosam:):82:Ben Fatma dan daha uzunum eşim benden de uzun ama Kerem 73 cm, biz korkalım mı çocuklar hastanede karışmış diye :)
Arkadaş grubundan birinin bişisi çıkarsa sen de kocanla başbaşa gidersin :)
Ebrucum özellikle çalışmıyorken, kılık kıyafet önemli değil benim için, şimdiye kada aldıklarım yeter de artar bile, hiç sorun etmem (bu söylediğim çalışırken geçerli değil). Fakat çalışmaya başladığımdan beri özel sağlık sigortam oldu benim, şimdi Doruk'un da var, özel hastanelerin rahatlığına alışığım, Allah muhtaç etmesin tabi ama bu önemli bir parametre benim için... Markete girdiğim zaman, 2-3 liralık fiyat farkına bakmam ben, bildiğim markanın deterjanını, tuvalet kağıdını alırım mesela... Dışarda yemek yemeyi severim ne yalan söyliyim, özlerim de... Oğlum her gün büyürken, gidip ona 3-4 pantolon almak en büyük zevkim... İşte bunları gözardı edemiyorum bir kalemde, konu kocayla detaylandırıldıkça fikirlerim bu yönde ya da tam tersi yönünde değişebilir tabi... Söyledikleriniz epey ışık tuttu bana ama malum, 11 yıldır doğum izni hariç aralıksız çalışıyorum, kolay bir karar değil ...
bi yanda maddiyatın getrdiği rahatlık ve özgürlük..
diğer yanda bebeğinle gecirecegin belki bi iki senenin vermiş olacagı mutlulugu..
her ne olursa olsun zor bi karar..
sonucta nekadar süre calışma hayatını sonlandırabilirsin?
aylin aklım karıştı yaa ben en güzeli perşembe günü doktoru ile görüşeyim onda kilo bilgielri var zaten ? Abooo o zaman çocuk çok fena olduya ben 9 kilo diye hatılıyorum ne biçim bi anneyim ben yaww
Eymen beyle pencereden baktık azıcık, muhteşem bina manzarasını seyrettikseiyo oğlum camdan bakmayı sadece bitişik binalar görünse de:))
Seline maşallah cnm, boylu olacak bu güzel
Öznur cnm Eymen de çok güzel su içmeye başlamıştı hastayken ama iyileşince geri bıraktı malesef, inşallah Doğuhan devam eder
burcu calıssanda calısmasanda doruk için harika bi annesin sen bunu unutma... ki hafta sonun var calısırken o bi avantaj benim tek pazarım vardı ctesi de 6 ya kadar calısırdım. belki sadece annem baksaydı egeye devam ederdim 1 süre daha ama kaynanatör dogm zamanı gelen arkadaslarına benim yanımda gelin işe baslasın benim bildigim gibi büyüyecek ege dedi bagımlı calısma hayatım o dakikadan itibaren sona erdi :))))))))))
koca kısım bugun erken gelebılır.cuma dan berı ılk kez yalnız kalacagız.
ya ben sevıyorum boyle yalnız kalmayı.kalabalık olunca nevrım donuyor.sakın sessız oglumla kocamla oturayım ne guzel oolur.
Habere bakın yaw Kıbrıs"a mı yerlessek acep :26:
KKTC Bakanlar Kurulu, kamu kurum ve kuruluşlarında yarından itibaren uygulamaya girecek tek mesai uygulaması kapsamında, yeni mesai saatlerini onayladı.
Buna göre, perşembe günleri hariç, hafta içi 08.30 - 16.00, perşembe günleri ise 08.30 - 13.30; 14.00.18.00 saatleri arasında mesai yapılacak.
Aralık, Ocak ve Şubat aylarında Perşembe günleri mesai saat 17.00;de tamamlanacak.
valla Miral bilmiyorum.Herkes iyi şükür.kayınvalıdem bugun mevlut"e gıttı.aksam belkı gelır belkı gelmez.şu anda hiçbişey düşünmüyorum.biraz zaman geçsin bakalım.
hee bu arada geldiği ilk gün bi sürü insanın arasında güya bana laf soktu dakikalarca emme hiç cevap vermedim.sustum önüme baktım oğlumla ilgilendim.
herşey zamanla alakalı sanırım.
senin zati bu hastanede katrışma vukuatına bi meyilin vardı dimi yanlış hatrlamıosam:):82:
en sonunda kendinide inandıracan buna
bende uzunum eşimlde cok az farkla uzun benden ..bizim cücüklerde sonradan boy atacak ergenliğe kadar bekleycez herhal
]
yok bununla ilgili dalga geçiyorum ama sebebi epiduralle doğurmuş olmam ve kameraya ilk görüntülerinin çekilmiş olmasıama size gerçek bir paranoyamı söyleyeyim, düşünüyorum bazen ve diyorum ki acaba eşim bu çocuk benden değil midir diye düşünüyor mudur? ben erkek olsam kesin düşünürdüm, neyseki eşim sürekli çenesi bana benziyor huyları bana benziyor falan diyor da ohh demek ki düşünmüyor diyorum, yani kendim kurup kendim rahatlıyorum
kızlar cekılısı yapıyorumm, cekılıs sayfasındakı ısımlerı eklıorum sadece eksık olan var mı
Aylin, tebrik ederim, manyaklıkta benimle yarışırsın...
Doruk aşıcan ya, ben ne düşünüyorum? Acaba aşılanan spermler karışmış mıdır? Yok yok karışmamıştır, Doruk babasının kopyası...
Babası böyle birşey düşünüyor mudur? Yok yok düşünmüyordur, ayak parmakları bile adama benziyor, şüphelenmiyordur!!!
kişilik testi yapıldı fabrikada sonuçları göndermişler:
"Dısadönük, hareketli, iddialı,
kendine güvenen, idare etmekve yönetmekten zevk alan,baskalarıyla bir arada olmayıseven, sosyal,Arkadas canlısı, cana yakın,içten, kalabalıgı tercih eden,Baskın, kendini ortaya koyan,lider, idare eden, ikna edici,Aktif, enerjik, hızlı, dinç, tezcanlı,Neseli, pozitif ruh hali,coskulu, sevinç saçan,Çok yönlü merak ve ilgisi olan,elinden her is gelen, yeni
seyler denemeye hazır vs çıkmış" Allahım ne kadar doğru bir test(bunlar kopyalayabildiklerim)
ancaaak bana açıksözlü diyorsunuz ya Dikkatli, dolaylı, imalı, kurnaz çıkmış aslında imayı pek bilmem direk girerim ama neyse bu da nazar boncuğum olsun
Aylin, tebrik ederim, manyaklıkta benimle yarışırsın...
Doruk aşıcan ya, ben ne düşünüyorum? Acaba aşılanan spermler karışmış mıdır? Yok yok karışmamıştır, Doruk babasının kopyası...
Babası böyle birşey düşünüyor mudur? Yok yok düşünmüyordur, ayak parmakları bile adama benziyor, şüphelenmiyordur!!!
kızlar cekılısı yapıyorumm, cekılıs sayfasındakı ısımlerı eklıorum sadece eksık olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?