- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #89.561
Doruk o kocadan değilse ben de Angelina Jolie yim
pinarrrrrrrrrrrrrr
anacım cumartesı gunu gelmeyı cok ıstıyorum.doguhan hasta ogleden sonra dr kontrolu var son durum ıcın.% 90 gelırım.
bırde kıslar ve sevgılı ev sahıbesı pınar benden 1 yas buyuk ablam var.onuda getırebılır mıyım lutfen ? :26:
Tamam, ocakta da sana gelelim :)
Ben AVM'ye gayet sıcak bakıyorum, hatta Pınar daha hazırlanmaya başlamamıştır, bunu bile AVM'ye alabiliriz...
birileri üşeniyo sanırım:)biraz ugraş hazıra gitme bakem:76:kızlar brokoli çorbası yapcam, kremalı yaparsam Eymene verebilir miyim sizce? yiyeceği en fazla bikaç kaşık. Yoksa tereyağında un kavurup sütlü mü yapayım? fikir bekliyom
ben varımmmmmmmmm ben yazılmadım benide yazın
merlıke kım yaw?
birileri üşeniyo sanırım:)biraz ugraş hazıra gitme bakem:76:
Çocuklar hasta iken vücudundaki hararetten dolayı çok su içerlermiş..doktor dediki su içmesi için zorlama deid..o kendine yeterli gelen miktarı anne sütünden karşılar dedi...Eymen beyle pencereden baktık azıcık, muhteşem bina manzarasını seyrettikseiyo oğlum camdan bakmayı sadece bitişik binalar görünse de:))
Seline maşallah cnm, boylu olacak bu güzel
Öznur cnm Eymen de çok güzel su içmeye başlamıştı hastayken ama iyileşince geri bıraktı malesef, inşallah Doğuhan devam eder
neden böyle bişi yapma gereği duydular...bu bi ara istanbul için gündemdeydi..sırf trafiğe çözüm bulmak için ama yapmadılarHabere bakın yaw Kıbrıs"a mı yerlessek acep :26:
KKTC Bakanlar Kurulu, kamu kurum ve kuruluşlarında yarından itibaren uygulamaya girecek tek mesai uygulaması kapsamında, yeni mesai saatlerini onayladı.
Buna göre, perşembe günleri hariç, hafta içi 08.30 - 16.00, perşembe günleri ise 08.30 - 13.30; 14.00.18.00 saatleri arasında mesai yapılacak.
Aralık, Ocak ve Şubat aylarında Perşembe günleri mesai saat 17.00;de tamamlanacak.
Ay inanamıyorum ben sizinle tanışamadım daha ama annem Çorludan bi kadınla okeyde oynarken tanışıp yazışıyormuş, bugün bana gelmeden önce onunla yüzyüze tanışmaya gidecekmiş
aşkım teprikler cekilişi yaptın sonunda:)
ama hiç hile katmamışssın
oldumu be yaw
çok ayıpson zamanlarda senden çok yazan arkadaşımız. Melikenin annesi adı Merve, anne sütü destekçilerinin önde gi
melikedenlerinden:))
yok walla üşendiğimden değil, kremelıyı daha çok seviyom ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?