2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Dur kötüleri de gördüm o kadar kusursuz olamazdım zaten bak bunlar da çıkmış :) Rekabetçi, inatçı, dikbaslı,sabırsız, geçimsiz,Gururlu, kendini begenmis,gösteris seven hepsini kabul ederim kendini beğenmiş ve gösteriş seveni kabul etmem

kızlar brokoli çorbası yapcam, kremalı yaparsam Eymene verebilir miyim sizce? yiyeceği en fazla bikaç kaşık. Yoksa tereyağında un kavurup sütlü mü yapayım? fikir bekliyom

tabisi neden olmasın :79:

Tamam, ocakta da sana gelelim :)
Ben AVM'ye gayet sıcak bakıyorum, hatta Pınar daha hazırlanmaya başlamamıştır, bunu bile AVM'ye alabiliriz...

canlar eğer katılım artacaksa ve siz daha rahat edecekseniz benim için farketmez
elbette sizi evimde görmek daha çok memnun edici olurdu :44:

Canım sen haber o zaman yasemıne egeyle sımenay olsun... Cunku sonucta cekılıs yapıldı, ege bosta kaldı onu da onunla ypalım

Çocuklar hasta iken vücudundaki hararetten dolayı çok su içerlermiş..doktor dediki su içmesi için zorlama deid..o kendine yeterli gelen miktarı anne sütünden karşılar dedi...

neden böyle bişi yapma gereği duydular...bu bi ara istanbul için gündemdeydi..sırf trafiğe çözüm bulmak için ama yapmadılar

Ay inanamıyorum ben sizinle tanışamadım daha ama annem Çorludan bi kadınla okeyde oynarken tanışıp yazışıyormuş, bugün bana gelmeden önce onunla yüzyüze tanışmaya gidecekmiş

sen çorluda mı oturuyodun canım

çok ayıp son zamanlarda senden çok yazan arkadaşımız. Melikenin annesi adı Merve, anne sütü destekçilerinin önde gi
melikedenlerinden:))

kızım ben yazmasamda bi rüzgarım yiteeerrrr...hem iki de bi neden yuzume furuyorsunuz ihmalkarlıgımı:)
melikenin anası merve saana nnaasi ulaşabilirim:))
beni bul mucccck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…