2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

buna aynen katılıyorum walla. Gerçekten ben de eşimden para istemekten,onun parasını harcamaktan hiç gocunmuyoum. zaten o da istememe bile gerek bırakmıyor sağolsun. E evlilik böyle bişey değil mi? senin benim diye bişey mi var? Tatilde yurtdışına çıkacaktık ya, bana daha burdayken bi miktar döviz vermişti orda harcamam için, gidemeyince geri vereyim dedim, ayıp ediyosun niye geri veriyoun ki şimdi, senin benim diye bişey mi var kalsın işte yanında dedi. Allah için bu konularda koca kişisinin hakkını yiyemem, çok rahat hissettiriyor

Tamam, ocakta da sana gelelim :)
Ben AVM'ye gayet sıcak bakıyorum, hatta Pınar daha hazırlanmaya başlamamıştır, bunu bile AVM'ye alabiliriz...

Çok zor bi karar, sakin bi zamanda kocamla hesap kitaba oturmam lazım...
Kocamın kendi şirketi olduğu için benim sigortalılığım oradan devam edecek, o konuda problem olmaz.

Bu buluşma anadolu yakasında yapıldığı için sesimi çıkarmıyorum ama bir dahaki sefere avrupa yakasında olmazsa fena cırlıycam.
tebliğ ederim.

Tebliğ alınmıştır, cırlamanın nasıl bişey olacağını tahmin ediyorum, hiç göze alamıycam :)

Sağol Öznur :) Sen daha oturmaya bile gelmedin bea :)
2000 tl almıyorum canım, ancak ikramiyelerle 2000'e yaklaşıyor, brütten nete şeklinde alıyoruz biz.

Benim meselem kocadan para almak değil, çünkü bizde onun parası benim param lafı hiç olmadı. Ben, sadece onun kazandığı ile geçinebilir miyiz, ben rahat para harcama lüksümü arayıp bunalır mıyım derdindeyim. Yoksa, kocamın kazancı evin geçimini ve benim alıştığım koşulları sağlayacak olsa, hiiiiç düşünmem, hiç de sorun etmem...

pompiş uyndı ..
takılın ...akşam yemek derdimde yok..kaynanamla randewumuz var...
relaxım bugün:)

Öp pompişi benim yerime :)

İst.a gidip Kerem i anneme bırakıp arkadaşlarımla buluşup gezip kahkaha atmaya çok ihtiyacım olduğunu hissediyorum

Al benden de o kadar, ama bugünlerde imkansız. Doruk'u bırakmayacak olsam da, şu cumartesi günkü buluşma bu ihtiyacımı biraz giderecek. Çok mu imkansız gelmen?

Ben de kocamın hakkını yiyemem, varken yağdırır, hiç sıkmaz, hiç hesap sormaz. Ama yokken, işler kesat olduğunda acayip strese giriyor ve beni de sokuyor.

canlar selin i annem anasağlıktaki kontrolüne götürdü 77 cm boy 9800 kilo çıkmış zayıfladı diyrodum bu aralar 3 gündür ek gıdayı ağzına sürmüyor ve çok az anne sütyü emiyordu badisi ve kilotlu çorabı ile tartmışlar tamamen soymamışlar sonra annem güvenememiş tekrar boyunu ölçmüş birde tartmış yine aynı çıkmış kilosu değilde boyu çok şaşırttı beni ??

bu essek sıpası oglum hasta oldugundan berı su ıcıyor.burnu tıkalı oldugu ıcın agzından nefes alıyor ve sanırım agzı kuruyor.elımden sulugu kapıyor resmen.ee her serde bır hayır her hayırda bı ser vardır bosuna dememısler.

9800 güzel kilo ancak 11 kilodan 9800e düşmüş olması çok zor ve doğruysa hiç iyi değil, boyuna da maşşallah bana benziyor selvi boylu al yazmalı olacak:82:

EPRUM BEBEM ii demişsin para istemek konusundada bu da yapı işte ben görmedim benim annem istemedi hakettiğini alırsın die öğrettiler bana hep ve eserin çalışıp kazandığında hakkım yok die öğrettiler bana ne yapayım çok isterdim böyle olmamasını çok da uğraşıyorum ama olmuyor hele kavgalıysak versede almam
AYLİN tamda bugün plan yapıyodum hafta sonu antakyaya kaçayım annemler olmayacak bebeği halama bırakayım arkadaşlarla sinema yemek hatta bar yapayım dağılayım içeyim tepineyim döneyim ewet ewet yapayım

Ben biliyosunuz şehirlerarası yolculuk yapmak durumundayım 1 saat 15 dk bile olsa,hadi anneme gitmek soğuk olmadığı sürece çok zor değil ama bir de karşıya geçmek Kerem le inanılmaz zor olur yani 3,5 saat falan sürer ve indi bindiler yapmam gerekir.Ancak şöle arkadaş grubuyla şile ağva falan ayarlayabilsem arabamızla geliriz Kerem i anneme bırakırız ve eşimle vınlarız, koca kişisini buna ikna etsem kesin arkadaş grubundan birinin işi falan çıkar üfff deneyeyim bakayım

burcucum eşinin maddi gelirini bilemem amabazı ekstra harcamalarından fedakarlık yaptıgın sürece sorun cıkmayacagından emnim..
şöyleki ben bi giysi görücem begenicem vay bi ruj ve yada bi iç çamaşırı herneyse örnek veriorum begenicem ve alamiicam yıkardım ortalıgı eski cahilliğimle..
artık törpülendim..evlendim evleneli..üç alacagıma bir alırım..
kendime alacagım iç ürünün ikisini kızıma alırım..
onun karnının doyması herseyden önemli..
herseyden ziyade onunla gecirdiğim vakit daha da önemli
..

Boyu uzamış diye mi şaşırdın anlamadım?
Biraz fazla kilo vermiş gerçekten, tartı doğruysa, ama epeydir de hasta, ondandır herhalde... Kendi doktoruna ne zaman götüreceksin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…