- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #89.501
bacılarr bu kocalardan para isteme olayını niye bu kadar devlet meselesi yapıosunuz..
maddiyatta maneviyyata bu yola beraber ayak basmadınız mı?
bu ayrımcılık neden...nası bi aile olunuyo nası bi biziz diyebiliosunuz bu bütünlük yokken ..
sadece maneviyatla olmuyo bence..
tamam kendi özgürlüğünüz ok anlıyorum ama bukadar büyütülecek bi konu degil bence..
para da isterim yeri gelir elinden bi tas corbada isterim bende fedakarlıgın sonuna kadar giderim..
hep kalori hep kalori:)fırın makarna yap. yanına da soslu bi et, ya da tavuk pirzola falan yap sebzeli
İst.a gidip Kerem i anneme bırakıp arkadaşlarımla buluşup gezip kahkaha atmaya çok ihtiyacım olduğunu hissediyorum
hep kalori hep kalori:)
benim listemde olmalı bunlar...
hangisini daha cok tüketrsem bölgesel kilo alabilirim mero?
bilirsin sen
İst.a gidip Kerem i anneme bırakıp arkadaşlarımla buluşup gezip kahkaha atmaya çok ihtiyacım olduğunu hissediyorum
cevap vermez olur muyum
evet evet Avrupa yakasında olsun bence de:)) bende olsun bidahaki buluşma kısmetse, o halde bize geliyon
sağol cnm, sabah 9 ve 10'da varmış. Oğlum o saatlerde daha yen yeni uyanıyo zaten. teklif için tekrardan sağol, neyse geleceğim kesinleşirse bakarız artık duruma. taksiler de bulamıyo adresleri, geçen Fatmalara gelirken çok dolandık. Şu adres bulma hadiseleri falan zor oluyo bea ama AVM'de buluşmaya da pek kimse sıcak bakmıyo
burcu çalışmama konusundan bahsetmişsin , şimdi zorlu bir dönemde olduğun için böyle düşünüyorsun anennin sağlığı yerine geldiğinde düşün bakalım durum ne oalcak eğer hala aynı şeyi düşünüyorsan doğru sen evde mutlusun ama o dönem ya böyle bazı şeyler daha iyi diyorsan o zaman çalışman mantıklı ... Ki bana sorarsan türkiye şartlarında emekli maaşı şart ?
Bu buluşma anadolu yakasında yapıldığı için sesimi çıkarmıyorum ama bir dahaki sefere avrupa yakasında olmazsa fena cırlıycam.
tebliğ ederim.
Burcu yawrum sen ne ıs yapıyorsun ve ne kadar alıyorsun? 2000 tl dan fazla alıyorsan ve maasın net uzerınden yatıyorsa calısabılırsın.ama bence ne olursa olsun netıcede calıstıgın yer bellı.ısden cıksan evde olsan baktın sıkılıyorsun ıs basvurusu yapsan yıne hemen ıse gırersın.fekat bu donemler gerı gelmez.hem kendın dıyorsun calısmayı sevmıyorum dıye.ben calısmayı cok sevıyorum ama oglusumla beraber olmak herseyden guzel.
ev temızlık vs bana kalacak demısın anacım cagırırsın benı yardıma gelırım ne var yane
bırak sen ısı bırak oglunla vakıt gecır.bırakmazsan pısman olursun solım yane.
bacılarr bu kocalardan para isteme olayını niye bu kadar devlet meselesi yapıosunuz..
maddiyatta maneviyyata bu yola beraber ayak basmadınız mı?
bu ayrımcılık neden...nası bi aile olunuyo nası bi biziz diyebiliosunuz bu bütünlük yokken ..
sadece maneviyatla olmuyo bence..
tamam kendi özgürlüğünüz ok anlıyorum ama bukadar büyütülecek bi konu degil bence..
para da isterim yeri gelir elinden bi tas corbada isterim bende fedakarlıgın sonuna kadar giderim..
pompiş uyndı ..
takılın ...akşam yemek derdimde yok..kaynanamla randewumuz var...
relaxım bugün:)
buna aynen katılıyorum walla. Gerçekten ben de eşimden para istemekten,onun parasını harcamaktan hiç gocunmuyoum. zaten o da istememe bile gerek bırakmıyor sağolsun. E evlilik böyle bişey değil mi? senin benim diye bişey mi var? Tatilde yurtdışına çıkacaktık ya, bana daha burdayken bi miktar döviz vermişti orda harcamam için, gidemeyince geri vereyim dedim, ayıp ediyosun niye geri veriyoun ki şimdi, senin benim diye bişey mi var kalsın işte yanında dedi. Allah için bu konularda koca kişisinin hakkını yiyemem, çok rahat hissettiriyor
hehh hehe:)sefiorum seni..senü gidi ne dedüğünü bilmez şey senüÖnce bol tereyağlı bi pilavın yanına yağlı bi sulu yemek ye, börek ye üstüne de baklava ye cicim
canlar selin i annem anasağlıktaki kontrolüne götürdü 77 cm boy 9800 kilo çıkmış zayıfladı diyrodum bu aralar 3 gündür ek gıdayı ağzına sürmüyor ve çok az anne sütyü emiyordu badisi ve kilotlu çorabı ile tartmışlar tamamen soymamışlar sonra annem güvenememiş tekrar boyunu ölçmüş birde tartmış yine aynı çıkmış kilosu değilde boyu çok şaşırttı beni ??
canlar selin i annem anasağlıktaki kontrolüne götürdü 77 cm boy 9800 kilo çıkmış zayıfladı diyrodum bu aralar 3 gündür ek gıdayı ağzına sürmüyor ve çok az anne sütyü emiyordu badisi ve kilotlu çorabı ile tartmışlar tamamen soymamışlar sonra annem güvenememiş tekrar boyunu ölçmüş birde tartmış yine aynı çıkmış kilosu değilde boyu çok şaşırttı beni ??
9800 güzel kilo ancak 11 kilodan 9800e düşmüş olması çok zor ve doğruysa hiç iyi değil, boyuna da maşşallah bana benziyor selvi boylu al yazmalı olacak:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?