- 20 Temmuz 2009
- 1.467
- 0
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #89.521
evet bizimkinide uykuları çook düzensizgünaydın canlarım, gece ceren yine sağolsun 3saat deliksiz uyuyamadım off zaten 12 de uyudu 2,de uyandı zır zır zır mama içti 120cc meme emdi su içti yatağa koyuyorum ağlıyor, 3,30a kadar böyle sürdü sonrasındada 6da uyandı yine 120mama içti 8de artık yanımıza aldım meme ağzında uyudu az önce kalkışını yaptı.. Neyseki 10a kadar uyudu..
ne zamn düzelecek bu uykular bilmiyorum çoğumuz hala böyleyiz sanırım değilmi?
6 aydan sonra düzelir dediler daha kötü oldu
ben daha bakmadım mesajıma ama bende geliyorum canımadresimi özel mesaj olarak yolluyorum canlarım
lütfen eymenle uğraşmaktan harala gürele içersinde atladığım biri varsa söylesin...
şehir dışından bu defa kimse katılmıyor sanırım !
Ve hasretciğim sana mesaj gelmiyor doluymuşsun :44:
olmazmı benimkide saç çekiyo hatta gözlerime parmaklarını sokup çeviriyoayy pc ye yaklaşınca serhan resmenkıskanıyo yaa hiç ağlamayan çocuk bağırarak yanıma geliyo üzerime çıkmaya çalışıyo kucağıma alıncada saçlarıma yapışıp ısırıyo beni anammm ne yapcam ben ya sizin bebişlerde de saç çekme huyu varmı?
ne demişler besle kargayı oysun gözünü
ben çalışmıyorum ama çalışmamak bana çok koyuyor çünkü 9 yıldır sürekli çalıştı..bununla ilgili ilerleyen mesajlarımda daha ayrıntılı yazıcam sana :)öğlen olmadan geldim, işler bitti mi, bitmedi, ama ben dayanamadım, kesin tedaviye ihtiyacım var kesin :)
esin sağol canım... Doruk ısırır gibi yapmıyor, genelde ısırıyor, ama öpüyormuş öyle, hiç çekmiyorum yanağımı, ısırsın sıpam :)
annenlere allah kavuştursun...
Canın sıkkın, istediğin zaman yaz, iyi geliyor :)
sözleşiyorlar mı bunlar, uyumayalım bu gece diye :)
sağol yazgım...
çok güzel valla, her seferinde alıp içime sokasım geliyor :)
buluşma var, evet, geç kalmış sayılmazsın
anladım, tamam o zaman.
Haklısın, çalışmak iyi gelebilir bu durumda, kocanın sana bakışı da değişebilir hatta...
çocuk olunca evlilik bi garip oluyor, kimininki çabuk kimininki biraz yavaş dönüyor eski haline. Biraz zaman tanı kocana ama bu arada tavır yapma, soğuk davranma, sanki bir problem varmış gibi algılamasına sebep olma, sen sevgi dolu ol yine, bakalım ne olacak...
saran sarana...
Noldu be gülüm?
kesinlikle okutalım, nazara geliyoruz, herkes daralmış durumda...
biz de özledik hepinizi...
Sen bir tercih durumundasın ki, ben kıskanç bi kadınım, fazla gözüme sokma bunu fazla
sevindin mi peki gördüğüne
tam vakit bulunca yazmak istediğim konuya değinmişsin.
Eşim dün akşam dedi ki: Sen işten ayrılsan mı acaba? Nasıl yani dedim?
Böyle olmuyor, sen de doruk da annen de hırpalanıyorsunuz dedi. Evet şimdiki kadar rahat olamayız, hesaplı davranmamız gerekir, ama sen yine şimdiki gibi sevgi ve şefkat dolu olarak doruk'la ilgilenebileceksen, ev işine sarıp çocuğu ihmal etmeyeceksen, sinirli olmayacaksan ve kendi paranı harcama lüksünden fedakarlık edebileceksen, bu konuyu düşünelim dedi. öööle kalakaldım.
çalışan ve çalışmayan annelerin yorumlarını alayım luufen :)
geçmiş olsun tatlımdoktordan geldik simdi...tugranin agzindaki mantarmis...
Jel yazdi doktor her yemesinden/emmesinden sonra sürecekmisiz.
Emzikden biberondan yada baskasinin agzina aldigi seyi agzi almissa ondan olur dedi...
Biberon ve emzik zaten kullanmiyor...baskasinin agzina aldigi seyide agzina aldigini hatirlamiyorum vermemde aslinda zaten...
deli mi ne yaaaispanya da bir kadın güneşin kendisine ait olduğunu noterden onaylatmış, dünyadaki herkesten aydınlatma ve ısınma parası talep ediyormuş, şaka gibi
aynen söylediklerinin altına imzamı attımslm millet
çalışma meselesi açılmış ben doğum iznim sırasında çıldırıyordum neredeyse çalışan insan için evde orturmak ölm oluyormuş, arkadaşların dediği gibi bakımsız bırakıyor insan kendini (kendi adıma konuşayım evde olduğu halde makyaj yapıp giyinip kuşanabilen arkadaşım varsa tebriklerimi sunarım) bütüngün eşofman ev işleri yemek çamaşır ütü bulaşık ben öğlenden sonra evdeyim olanı anlatayım ev toplanır, temizlik yapılır, yemeğin derdine düşülür vakit geçip gider ve akşama kadar oturmadığın halde ne iş biter ne sen evladınla istediğin gibi ilgilenebilirsin, bir süre sonra ev basar insanı aynaya baktığın zaman karşılaştığın bakımsız yüz ve ev kıyafeti gözüne batar dışarı çıkmak için makyaj yapmak olağanüstü olur kimi zaman sonra eşinle konuşup paylaşacakların azalmaya her şey ev olmaya başlar sonra sinir stres yine başlar yine kızar yine bağırırsın bu bana olan tabi çalıştıktan sonra evde oturmak çok koydu bana doğum izni bile olsa hatta eşim rapor alalım sana dedğinde oturup ağladım ben artık evde oturmak istemiyorum diye. Bence sen ev işlerine yardım edecek birini al en azından ütünü temizliğini halletsin bu senin yükünü hafifletir
tabi en doğru kararı sen verirsin
maşallah annesi gibi selvi boylu olcekkkcanlar selin i annem anasağlıktaki kontrolüne götürdü 77 cm boy 9800 kilo çıkmış zayıfladı diyrodum bu aralar 3 gündür ek gıdayı ağzına sürmüyor ve çok az anne sütyü emiyordu badisi ve kilotlu çorabı ile tartmışlar tamamen soymamışlar sonra annem güvenememiş tekrar boyunu ölçmüş birde tartmış yine aynı çıkmış kilosu değilde boyu çok şaşırttı beni ??