2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet bizimkinide uykuları çook düzensiz
6 aydan sonra düzelir dediler daha kötü oldu

ben daha bakmadım mesajıma ama bende geliyorum canım

olmazmı benimkide saç çekiyo hatta gözlerime parmaklarını sokup çeviriyo
ne demişler besle kargayı oysun gözünü

ben çalışmıyorum ama çalışmamak bana çok koyuyor çünkü 9 yıldır sürekli çalıştı..bununla ilgili ilerleyen mesajlarımda daha ayrıntılı yazıcam sana :)

geçmiş olsun tatlım

ispanya da bir kadın güneşin kendisine ait olduğunu noterden onaylatmış, dünyadaki herkesten aydınlatma ve ısınma parası talep ediyormuş, şaka gibi
deli mi ne yaaa

aynen söylediklerinin altına imzamı attım

maşallah annesi gibi selvi boylu olcekkk

burcuuuuuu calışmama konusunu acmıssın aynı benim gibi düşünüyorsun .. benim gelirimde senin düzeyinde idi .. ege dogmadan önce. bagımlı calısıyordum cok harcama yapan biriydim .ama oglumdan ayrılamadım istifa ettim 1.5 ay önce kendi ofisimi actım.su an gelirim yok .deli gibi harcama yapamıyorum (bu biraz zor geliyor) ama inan istifa ettiğime hiçççççççç pişman değilim dolu dolu egeyi yasamak gibisi yok.ama tabi benim maaşımada iht duysaydık işten ayrılamazdım o da ayrı bi konu ..

dört mevsimim four seasons um..bu da bi huy o zaman..bişe diyemem..

vay maşşalah selin e..anası uzun babada uzun..e ne bekliodun anası:))
yagmur kilo alamadı bu ay 9.000gr ve 74cm boy..

boyu çok iyiyşmi maşallah deniz 72cm de kısa mı dersiniz? gerçi ailede kısa insan yok ama bizim kilo zaten düşük gerçi görüntü normal kilo da 8500 ama sizlerin tosuncukları duyunca benimki kuş gibi geliyor bana :26:

ben maaş kartını eşime verdim paraları o çekiyor ama burada bana para zaten lazım olmuyor küçk yer çarşıda benim zevkime hitabeden bir şey binde bir çıkar market yolumun üzerinde alıyorum çıkıyorum eşim ay sonunda hesaplatıyor alışverişi ancak internetten yapabiliyorum o da kredi kartıyla :89: şu evde satış kozmetik işiyle ilgileniyorum parası elime geliyor ödemesi hesaptan kesiliyor o yüzden hiç para istemem gerekmiyor neredeyse hatta onun nakiti biter benden ister aldığıma da asla ses etmez ederse döverim ama çalışmasam bu kadar geniş olamazdım o ses etmese bile
keşke benimde kaçacak yerim olsaydı ama malesef öyle bir lüksüm yok, yerinde olup hayalini kurabilmeyi isterdim

dört mevsimim four seasons um..bu da bi huy o zaman..bişe diyemem..

vay maşşalah selin e..anası uzun babada uzun..e ne bekliodun anası:))
yagmur kilo alamadı bu ay 9.000gr ve 74cm boy..

Ben Fatma dan daha uzunum eşim benden de uzun ama Kerem 73 cm, biz korkalım mı çocuklar hastanede karışmış diye :)

Arkadaş grubundan birinin bişisi çıkarsa sen de kocanla başbaşa gidersin :)
Biri bana Doruk'u mesai saatleri haricinde bırakabilme dersi verebilir mi lütfen? Aslında benim de buna ihtiyacım var, farkındayım, ama onunla geçireceğim zamandan fedakarlık edemiyorum bi türlü...

Ebrucum özellikle çalışmıyorken, kılık kıyafet önemli değil benim için, şimdiye kada aldıklarım yeter de artar bile, hiç sorun etmem (bu söylediğim çalışırken geçerli değil). Fakat çalışmaya başladığımdan beri özel sağlık sigortam oldu benim, şimdi Doruk'un da var, özel hastanelerin rahatlığına alışığım, Allah muhtaç etmesin tabi ama bu önemli bir parametre benim için... Markete girdiğim zaman, 2-3 liralık fiyat farkına bakmam ben, bildiğim markanın deterjanını, tuvalet kağıdını alırım mesela... Dışarda yemek yemeyi severim ne yalan söyliyim, özlerim de... Oğlum her gün büyürken, gidip ona 3-4 pantolon almak en büyük zevkim... İşte bunları gözardı edemiyorum bir kalemde, konu kocayla detaylandırıldıkça fikirlerim bu yönde ya da tam tersi yönünde değişebilir tabi... Söyledikleriniz epey ışık tuttu bana ama malum, 11 yıldır doğum izni hariç aralıksız çalışıyorum, kolay bir karar değil ...

canım selin hiç 11 kilo olmadı ki ben yanlış mı yazdım ?

Sen demiştin geçen hafta yaw...

Bekliyorum ilerleyen mesajlarını :)

Oofffff Ayşegül, muhtemelen ben de hiç pişman olmam aslında, aylardır da çalışmak istemiyorum diye meleyip duruyorum burada, ama yumurta kapıya gelince böyle bi şaşkın oldum işte. Benim derdim tam dediğin şey, benim maaşa ne kadar ihtiyacımız var, olmadığında tam olarak ne olur, o analizi yapamıyorum şu an.

Eymen beyle pencereden baktık azıcık, muhteşem bina manzarasını seyrettik seiyo oğlum camdan bakmayı sadece bitişik binalar görünse de:))
Seline maşallah cnm, boylu olacak bu güzel
Öznur cnm Eymen de çok güzel su içmeye başlamıştı hastayken ama iyileşince geri bıraktı malesef, inşallah Doğuhan devam eder

aylin aklım karıştı yaa ben en güzeli perşembe günü doktoru ile görüşeyim onda kilo bilgielri var zaten ? Abooo o zaman çocuk çok fena oldu ya ben 9 kilo diye hatılıyorum ne biçim bi anneyim ben yaww

cnm ben de şaşırmış olduğumdan hatırlıyorum 11 yazmıştın. Ama belki o an yanlış yazdın. bi de tartılar arasında fark olabiliyo hemen panikleme cnm

ya apartmanda bısı yapıolar.tıner kokusu ta salona kadar gırdı.salonun kapısını kapadım sımdı.gıdıp ucacagım mıllete aksamda senol bana ucacak :)))

koca kısım bugun erken gelebılır.cuma dan berı ılk kez yalnız kalacagız.
ya ben sevıyorum boyle yalnız kalmayı.kalabalık olunca nevrım donuyor.sakın sessız oglumla kocamla oturayım ne guzel oolur.

burcu calıssanda calısmasanda doruk için harika bi annesin sen bunu unutma... ki hafta sonun var calısırken o bi avantaj benim tek pazarım vardı ctesi de 6 ya kadar calısırdım. belki sadece annem baksaydı egeye devam ederdim 1 süre daha ama kaynanatör dogm zamanı gelen arkadaslarına benim yanımda gelin işe baslasın benim bildigim gibi büyüyecek ege dedi bagımlı calısma hayatım o dakikadan itibaren sona erdi :))))))))))

Habere bakın yaw Kıbrıs"a mı yerlessek acep :26:

KKTC Bakanlar Kurulu, kamu kurum ve kuruluşlarında yarından itibaren uygulamaya girecek tek mesai uygulaması kapsamında, yeni mesai saatlerini onayladı.

Buna göre, perşembe günleri hariç, hafta içi 08.30 - 16.00, perşembe günleri ise 08.30 - 13.30; 14.00.18.00 saatleri arasında mesai yapılacak.

Aralık, Ocak ve Şubat aylarında Perşembe günleri mesai saat 17.00;de tamamlanacak.

valla Miral bilmiyorum.Herkes iyi şükür.kayınvalıdem bugun mevlut"e gıttı.aksam belkı gelır belkı gelmez.şu anda hiçbişey düşünmüyorum.biraz zaman geçsin bakalım.

hee bu arada geldiği ilk gün bi sürü insanın arasında güya bana laf soktu dakikalarca emme hiç cevap vermedim.sustum önüme baktım oğlumla ilgilendim.
herşey zamanla alakalı sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…