2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

soru mu bu şimdi gelsen çok sevindirik olurum inan canım gelsene gelsene

su mevzularını ben hatırlıyorum sen hep derdin bebeleri yakmayın
canmsn..
bu cumartesi olmasa bile mutlak gelicek o cumartesi ve bende olucam orda!!!!!aranızda!!!
tekrarlıorum bi kere daha..
BEBELERİNİZİ SUSUZ BIRAKMAYIN...SU SU SU SU SU SU!!!
:92:

şüpheli paranoya!:18:
evet sana diyyyom yazgıcan:)
niye boğün yoktunve varlıgında neden bu kadar pasivizesin şu an itibaryle:)
cvp yolla:)

sen sana yazdıklarımı görmüyon herhal.
meral e cvp yazdım sonunda senin için dipnot var.ayrıcada pınar ada yazdım.ordada mevzu sensin cicim:76:

meralım adam keki yerken bile koltuğa tutunmuş ayakta bi de zıplıyor et olması imkansız zira yerken yakıyor :)

yerim ben onu yaa:)) ayaktayken rahatça oturabiliyo mu Pınar? benim oğluşun canı acayip tatlı, gördüğü her tümsekte direkt ayaklanıyo ama geri oturmaya çok korkuyor. nasıl temkinli yavaş hareket ediyo görsen önce bi elini bırakıyor, sonra titreye titreye bir dizini kırıp o eli yere koyuyor da diğer elini anca öyle bırakıyor

o gelmesin,ben gelirim.
o gelirse ben gelmem
hele sakın bişey yapıp getirmesin yiyecek olarak.
bak çocuklarımız var,genciz daha:92:
mero dan bahsedion demi??
sana nazaran onu tercih ederim..
sen gelme..

Ben de seni seviyom Yazgım

Sevgili Ebru hanımcım balık eti kilolarıma ikinci laf atışınız bugün heh ayrıca hafızam çok iyidir, su meselesini hatırlıyorum elbet
hadi ya ikimi olmuş..tmm bi yerde dur demesini de biliriz kendi çapımızda..eyvallah ..hafızana bi kere daha hayran oldum:)
oğluma hurmalı kayısılı cevizli kek yaptım herşeyden 3 ya da 5 kaşık yiyen adam bir dilim keki hüpletiyor !

senin de benim gibi hamaratlıkta üstüne yok pınar ellerine saglık:)

selinius kimdi kimdi:44:
MERALIM bebem anlatıyorum sakinleştim dün akşam bebeği almaya gittik birlikte alışveriş merkezine gittik oğluşa oyuncak aldık ve nihayet pumadan beğendiğim ayakkabıları aldık yemek yiyorduk ki sohpet arası dayanamadım dedim sen tartışmamızdan ablana yada annene bahsettin mi ama çok sakin sohpet eder gibi sen bana hesap mı soruyorsun dedi hayır dedim sen hep uyarıyorsun beni kimse bilmesin diye sen neden anlatıyorsun merak ettim dedim kıvırdı bayramda birlikte olmayınca anladılar sordular dedi dedim sen bayramdan önce konuşmuşsun hedik zamanı yüzünden anlamışlardı dedi dedim görüşmemiştik ki hiç nası anlamışlar tabi köşeye sıkışınca bağırıp çağırmaya başladı senin huzura allerjin mi var hesap mı soruyorsun sanane kime ne anneme ablama ne anlatırsam anlatırım yaptı dellendim tabi sustum ama çok sinirlerim bozuldu allahtan bebek arabada uyudu bende eve girer girmez yattım işte bööle

Şebnemcimmm çekilişte birbirimize çıktık Ata nın kilo ve boyunu söyler misin? bir de ihtiyacı olan neyi varsa söyle de en azından bebikimin işine yarasın alacağım şey

Şebnemcimmm çekilişte birbirimize çıktık Ata nın kilo ve boyunu söyler misin? bir de ihtiyacı olan neyi varsa söyle de en azından bebikimin işine yarasın alacağım şey

aylincim şimdi sana yazmak için sayfayı açtım sen benden önce davranmışsın :))
valla ata gecen ay 10 kiloydu boyuda 75 cm di ama şuandaki durumunu bilmiyorum :) valla teyzesi gönlünden ne geçiyorsa onu al sağolasın ....
bende kiko ve boy ölçülerini alayım ..
ata kucağımda yazdırmıyo birt
ürlü

bu davranış bana tanıdık geldi, hesap sorarlar, çok prensipli görünürler ama kuralları çiğneyen hep kendileri olurlar ve asla eleştiri kabul etmezler :88: ama şu anlattığın durumda sen kasıtlı sorun çıkarmışsın hissine kapıldım esinciğim içinde kalmasın diye onu köşeye sıkıştırmışsın o da tırmalamış doğal olarak, kolay kolay bir erkeği savunmam şu anda da savunmayacağım zaten ama bu evlilği yürütmek gibi bir amacın varsa asla konuşmayı onun tırmalamasına fırsat verecek kadar uzatmayacaksın lafını sokup susacaksın yarası varsa gocunacak zaten

deniz kazağıma saldırıp ısırıyor bu gün acaba dişleri mi kaşınıyor :26:

eymen profosyenelleşti artık canım kıç üstü diz üstü her türlü oturuyor ufak kazalar oluyor tabi
ilk başta o da öyle temkinli idi bende eymenin tosbip yanaklarını yirim :)

senin de benim gibi hamaratlıkta üstüne yok pınar ellerine saglık:)

pek çok hamaratımdır

Üfff o nası bi kek,ben yesem düz duvara tırmanırım çocuğa yazık ediyosun, sonra yarın gelip eymen hiç uyumadı diyeceksin

ya Aylincim sen Eymenin yemediklerini görsen
keşke boğazından bir kaç lokma gitse diye uğraşıyorum işte
bir keki yediği için ona da her bişeyden koyayım diyorum yumurtası yoğurdu her bişeysi içinde
oy oy dert sahibi etti bu çocuk beni
sinirlerim tavan !
bugün paso ağladı hiç kucağımdan inmesin yıkıyor ortalığı kucakta susuyor ama !

bakımı bilmemnesi bitmiyo bu sitenin yaw
Esincim boşver bebeğim, hatalı olduklarında kükrer genelde bu erkek milleti. Selinius artık topiğe girmiyo ama çekilişe katılmış, ikizlerin annesi
Pınarcım totbik yanaklar derken Eymeni kasdettiğine emin misin

Ve vakit Osman vaktidir:80:

Yazgıcığım sana civap yazarken site bakıma girdi canım.birbirimize çıkmışız.
Alp"im kuduruk böcük aşkım, ne istiyormuş teyzesinden bi sor annesi.
Pınarrrrrrrrrr tostip derken sen Eymen"i Doğuhan ile karıştırmış olma canım.Eymen minik erkekim tostip değil tosbib
kedi ağlayışlı bebeğim özledim annesi

ay çekiliş olmuşşşş epruuuuu birbirimze çıkmışızzzzz

evet tatlım birbirinize çıkmışsınız ama o seni tanımüyür ona özelden mesaj at istersen

hehe ben de öyle bi karışıklık olabileceğinden şüpheleniyorum zira halen 7,5 kilo olan oğlumun tosbilikle yakından uzaktan alakası yok
Ben de özledim walla hem Doğuhanı hem de seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…