- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #89.641
Benim kocada çekirdek aile dışına çıkmaz planlarında.Sevmez başka kişilerle plan yapmayı yada görüşmeyi.Üçümüz gezelim üçümüz yapalım üçümüz uçalım üçümüz kaçalım.....
Şu erkeklerin erkenden tavuk gibi uykuya geçmelerine sinir oluyorum.Ben bir gayret bütün işleri erkenden bitirip kızımıda uyutup iki çift laf etmek için yanına gittiğimde hatta giderken yolda horlama sesiyle hayal kırıklığı yaşıyorum........
Şu erkeklerin erkenden tavuk gibi uykuya geçmelerine sinir oluyorum.Ben bir gayret bütün işleri erkenden bitirip kızımıda uyutup iki çift laf etmek için yanına gittiğimde hatta giderken yolda horlama sesiyle hayal kırıklığı yaşıyorum........
:79:yanlız deilim yani çok sevindim..
allahtan yazamıyon hee.
sayfalar senin yazılarınla dolu.:))
ben sadece bakmakla yetiniyorum çogu zaman yazamıyorum,
haftada bir fırsat bulunca site sorun çıkarıyo.
ben bugün hasretin uyku ilacından vermeyi düşünmedim deil adı neydi onun.
bir deneyeyim bende meral sende kullanmışmıydın o ilaçtan.
bak Meral mesela diyorumki annemi senin anneni alalım haftasonu ablamlara gidelim yok diyor.yılbaşında ablamlara gidelim diyorum daha çok var bakarız diyor.
halasının gelini doğum yaptı 5 ay sonra gittik o da bu bayramda.ablama gidelim diyorum (büyük gürümcem) yok diyor ki caddebostanda oturuyor bize çok yakın.
sahilde yürüyüş yapalım yok.avm ye gidelim cok kalabalık.şunu yapalım trafik var.küçük görümcemin son evine hiç gitmedikk mesela.kız taşındı ona da gitmeyiz herhalde.
düşün yani.tatile gidelim diyorum olmaz diyor neymiş denize girmiyormuşum.iyide ben deniz kum güneş olayını hiç sevmemki.rafting yapalım yamaç paraşütü yapalım o da bunları tehlıkelı buluyor.bende babadağ dan 1700 metreden atlamış insanım.
Meralciğim ben düşündüm taşındım diyeceğim ki kocama "sen beni yanına yakıştırmıyorsunda benle gezmeye gitmiyorsun"
Nasıl fikir ? Garibim ya ne fena karısı var.Biliyorum öyle bişey yok ama ne yapayım artık tüm yolları deniyorum. :)))
e artık 4 kalplı olduk basımız goge erdı sıdık yarıstırmakdan vazgectık
Ah bu Şenol bey var ya, ne cins huyları var ayolSen bu adamın nesine deli gibi aşıksın yaw huylu huyundan vazgeçmiyor malesef cnm, gezmeyi sevmiyorsa değiştiremezsin bu saatten sonra, sadece sizin için biraz fedekarlık yapmasını sağlayabilirsin
Walla Emelcim biz de orda bile beraberiz. Ben neredeyse tüm gün pc başındayım ama cidden dediğim gibi Eymen yanıbaşımda bana yapışık. başka türlü ondan azıcık ayrılmama dahi müsade etmiyor. hatta babasına falan da gitmiyor. Babası yan odaya geçerse bununla muhakkak ağlayıp geri yanıma gelmek istiyor
koca kişisi beni çagırıyo ben kaçım kızlar.
yarın ablamın bebegimin kur'an var oraya gidecem öpüyorum hepinizi..
nesine deli gibi aşıksık diye sormuşsun.hımmm bi düşünüp yazayım.
:79:yanlız deilim yani çok sevindim..
allahtan yazamıyon hee.
sayfalar senin yazılarınla dolu.:))
ben sadece bakmakla yetiniyorum çogu zaman yazamıyorum,
haftada bir fırsat bulunca site sorun çıkarıyo.
ben bugün hasretin uyku ilacından vermeyi düşünmedim deil adı neydi onun.
bir deneyeyim bende meral sende kullanmışmıydın o ilaçtan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?