2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bak Meral mesela diyorumki annemi senin anneni alalım haftasonu ablamlara gidelim yok diyor.yılbaşında ablamlara gidelim diyorum daha çok var bakarız diyor.
halasının gelini doğum yaptı 5 ay sonra gittik o da bu bayramda.ablama gidelim diyorum (büyük gürümcem) yok diyor ki caddebostanda oturuyor bize çok yakın.
sahilde yürüyüş yapalım yok.avm ye gidelim cok kalabalık.şunu yapalım trafik var.küçük görümcemin son evine hiç gitmedikk mesela.kız taşındı ona da gitmeyiz herhalde.
düşün yani.tatile gidelim diyorum olmaz diyor neymiş denize girmiyormuşum.iyide ben deniz kum güneş olayını hiç sevmemki.rafting yapalım yamaç paraşütü yapalım o da bunları tehlıkelı buluyor.bende babadağ dan 1700 metreden atlamış insanım.

keşke onunki de öyle olsaydı, o çekirdek aile olaraktan da çıkmaktan zevk almıyor malesef

benimki genelde geç uyur ama bu gece erkenci. haklısın hoş bi hadise değil cidden erkenden uyumaları. benimki de 1 dakika içinde dalar uykuya yattıktan sonra ona uyuz olurum ben de, ben 1 saat dönerim:))

nimet sen beni Meral len karıstırdın galba.
he bi de benim oglan saglam uyur.gündüz eskıden 15 dk uyuyordu.sımdı 1 saat kadar uyuyor.gunduz 4 defa falan uyuyor.gecede delıksız uyur.

ayyyyyyyyy benim kocayı anlatmışsın.
yastık kafasına deydigi an uyuyo sinir oluyorum ben ise yatakta dönüp duruyorum
bak yine sesi çıkmıyo kesin tv başında uyudu.

Meralciğim ben düşündüm taşındım diyeceğim ki kocama "sen beni yanına yakıştırmıyorsunda benle gezmeye gitmiyorsun"
Nasıl fikir ? Garibim ya ne fena karısı var.Biliyorum öyle bişey yok ama ne yapayım artık tüm yolları deniyorum. :)))

meralde öyle ama seninde ondan aşagı kalır yanın yok..
sayfaları yarıştırıyordunuz bir ara ne oldu durgunsunuz..

yok cnm ben kullanmadım o ilaçtan, 2 yaşın altına kullanılmaz yazıyodu prospektüsünde. bi de çok yan etkileri vardı. Adı sipraktindi sanırım ama sen de kullanma bence

offfff iyi hep oturalım de sen de. bu ne beee, kızım bari denize girmesen dahi girecedm de de bi değişiklik olur hiç değilse. Zaten doğuhan var artık paraşüt falan yapmak olmaz, size yasak tehlikeli sporlar

koca kişisi beni çagırıyo ben kaçım kızlar.
yarın ablamın bebegimin kur'an var oraya gidecem öpüyorum hepinizi..

yok sen yine de öyle deme, senin de öyle düşündüğünü sanmasın bence. Ama tersini söyleyebilirsin:)) yani sen galiba yanımıza pek yakıştıramıyosun kendini, niye hiç gezmeye gitmiyoruz gibilerinden ben senden de fenayım sanırsam

e artık 4 kalplı olduk basımız goge erdı sıdık yarıstırmakdan vazgectık

ama ben kazandım yane, orayı da atlamayalım

başınız göge erdi yane birde bana kalp verseler fena olmazda hane
nerde ben parmakları çalıştırabilsem ama yok seneye görürüm heralde kalbimi.:)
maşallah prensipli kocana allah bozmasın..

sagol meralcim.bizim eczacı kız var ona sorarım son çare olarak dedim,
hemen kullanmam zaten.

Kucağıma alıyorum pc başındayken ama bu defada klavyeye vurmaya çalışıyor engel olunca kafasıyla ittirip ağlıyor burnumdan getiriyor en sonunda kapatıyorum.Zaten pc yi kapatınca savaştan çıkmış gibi oluyorum...

koca kişisi beni çagırıyo ben kaçım kızlar.
yarın ablamın bebegimin kur'an var oraya gidecem öpüyorum hepinizi..

niye çağırıyo ki, ne işi var senle

nesine deli gibi aşıksık diye sormuşsun.hımmm bi düşünüp yazayım.

düşün düşün sonuç "aşkın gözü kördür"

eyiii geceler buluşma işinide kocama söylemem lazım.
ulaşım deniz yolu üzerinden kolay lodos felan olamssa inşallah.

hehe verdiği akla bak deli hatun.öyle diyeyimde boşasın beni.kız bu maço canımı okur valla.
gerçi ben ona böyle aşık olmasaydım görürdü o maçoluğu.

Birde ebuş var yazıp yazıp kaçan.Son zamanlarda hasretde gözüme çarptı gerçi onun zaman bulamamsı çok normal......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…