2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bi iyileşse oğlum.nefes alamıyor horluyor resmen. (( o kadarda dua ediyorum ondan al bana ver diye ama yok.evet yorgunum bıraz hırpalandım fakat iyiyim.Şenol da hasta oldu.
haftasonu geliyor yine.bi sürü kişi gelecek oğlum yine hırpalanacak.Şenol ile konulmayı düşünüyorum.Bir süre için en azından bebeğimizi kimse öpmesin, oynayacağım diye hırpalamasın.Münasip bi dille anlatayım ben ona.Şenol kendi tarafına ben kendi tarafıma uygun bi şekilde anlatalım.Kaç gündür Senol da bende çok yorulduk.Hele Şenol sinir stres yaptı.

Merhaba cnm, henüz muhabbet başlamadı, Eski gece üçlüsü biraraya gelmişken başlayabilir ama

Sen yılbaşı çekilişine katılmadın di mi Hanife?
Digol digolüm ne yapıyo

süper olur walla...
çekilişten haberim olmadı...Digol digol uyuyor ama bu aralar yine iştaı gitti dişler şişip şişip iniyor nasıl iş anlamadım hala çıkartamadı elimi sürmeme izin vermiyor kesinlikle...bu ay ya hiç kilo almadı ya da çok az aldı(
ama genel olarak sağlığıkeyfi yerinde çok şükür...
senin minik adamlar nasıl?

geçmiş olsun canım...kesnlikle söyleyin yazık valla yakışıklıya....

yazık cidden kuzuma, akıllı bıdığımı kudurtacaklar bi de hiç yoktan. Öznurcum hazır konuşacakken bi de her hafta değil de en azından 2 haftada bir görüşme hususunu da konuşsanıza be kuzum bari bi haftasonu başbaşa sakin takılırsınız.walla ben üzülüyorum haline her hafta her hafta misafir zor iş

Meral ben seni neden göremiyorum on line değilsin

Alla alla nie değilim ki:26:

Maşallah kuzuma, bi an evel çıkarır inşallah dişleri de cnm kolaylıkla
bizimkiler de bildiğin gibi işte cnm, Furkan okula gidip geliyo, Eymen de yine her zamanki gibi aç susuz dolaşıyo Emekliyo, tutunup ayağa kalkıyo sonra da ayaktayken tekrar oturmaya cesaret edemiyo çok. geceleri yine çok uyanıyo. böyle işte bizde durumlar

nasıl konuşayım be Meralim.bi taraf benim kardeşler bi taraf Şenol"un kardeşler.
Ablam cuma dan geliyor.Ablam buraya geliyor diye annem ve erkek kardeşlerimden biride geliyor.Ertesi güne eniştem de geliyor.Pazar oluyor.Görümcelerim geliyor.
O kadar sevgi dolu geliyorlarki ve kendileride söylüyorlar hiç yalnız bırakmıyoruz sizi haftasonları diye bende bişey diyemiyorum.Şenol zaten hayatta bişey demez.
E hafta içi eğer maç yoksa kocam 22 30 da uyur.Bende Doğuhan yedi uyudu mutfağı topladım vs derken günde 10 kelimeyi geçmiyor konuştuğumuz.Şimdi kayınvalidemde bende.Artık haftaiçide gelen giden çok olur.En sıkıldığım konu ise haftasonları oğlumla vakit geçiremiyorum.Kucakdan kucağa çocuk.Bi emzirmek için zorla alıyorum resmen.
Birde ev dağılmıyor mu offffffffffff sorma.Ev ile ilgili nefret ettiğim şeylerden biri dağınıklıktır.Pis olabilir ama dağınık olmayacak.Huzursuzlanıyorum.Haydeeee topla dur.

merooooooooo kıs bır dokun bın ah ısıt oldu.bıde uzun yazdım okumazsıında sen sımdı

okudum güzelim
Yaa evet haklısın elbette gelmeyin denmez ama ne bileyim bişeyler de yapmak lazım bu duruma yaw:26: Ne biliyim mesela bazı haftasonları eşinle bi yerlere kaçsanız? Ya da kimse gelmeden bikaç saatliğine siz gidip dönseniz. ne bileyim işte azıcık çekirdek aile gibi yaşayın be anacım

selam kızlar sayfayı açtım şükür ama yağız birtürlü uyumuyo.
yüzümü çizik çizik yaptı yaa size hayranım.
nasıl yazabiliyosunuz ben slimi klavyeye atıyorum ağlamaya başlıyo ,

ah ben istemezmiyim hayatım.gezmeyi öok severim ben.bekarken deli gibi çalışır birde her akşam gezerdim.muhakkak bir programım olurdu.evlendim evden çıkamaz oldum.sebep eşimin dışarı çıkmayı sevmeyişi.yok adam değişmiyor.dışarı çıkıyoruz hemen huzursuzlanıyor.çıkttığıma bin pişman eve geri dönüyoruz.Büyük görümcem çok kızıyor bana al eşini çık git gez.oğlamı bana bırak evlilik hayatı böyle olmaz.sosyalleşmen lazım bi sürü akıl fikir veriyor.diyorum abla kardeşin çıkmıyor çıkaramıyorum, yok sen işini bilirsin yaparsın sen vs diyor ama nafile. o kadar sıkıldım ki anlatamam.

ben Doğuhan uyuduğunda yada annem buradaysa yazabiliyorum kızlar.
diğer zamanlar pc acık okumaya calısıyorum ama benım kuduruk pc ye saldırıyor :)))

Her gün burda olan arkadaşlarım...
Ya bebişleriniz çok uslu maaşallah
Ya da çoğu çalıştığı için yanında değil işyerinden rahatlıkla giriyor.
Diğerleri hatta çoğunluğu benim gibi bakıp iki kelime yazıp kaçıyor gördüğüm kadarıyla.Hatta böyle giderse ben artık topiği rüyamda görücem ... Klozette bile beraberiz diyorum anlayan yok ......

selam kızlar sayfayı açtım şükür ama yağız birtürlü uyumuyo.
yüzümü çizik çizik yaptı yaa size hayranım.
nasıl yazabiliyosunuz ben slimi klavyeye atıyorum ağlamaya başlıyo ,

Eymen bey ilk uyanışını gerçekleştirdi bile, henüz yarım saat oldu uyuyalı( ya insan ilk uyuduğunda hiç değilse 2 saat kesintisiz uyur di mi ama yok
Neyse slm Nimetcim, benimkisi ev işi yapmama,yemek yapmama tahammül edemiyor ama çok şükür pc'ye bişi demiyor. ama tabi dibimde olmak, aralarda oynşmak her an bana değebilmek şartıyla:)) temizliği Furkan geldikten sonra o kardeşiyle oynarken yapıyorum artık, yemeği de uyuduğu sıralar

Benim kocada çekirdek aile dışına çıkmaz planlarında.Sevmez başka kişilerle plan yapmayı yada görüşmeyi.Üçümüz gezelim üçümüz yapalım üçümüz uçalım üçümüz kaçalım.....

Şu erkeklerin erkenden tavuk gibi uykuya geçmelerine sinir oluyorum.Ben bir gayret bütün işleri erkenden bitirip kızımıda uyutup iki çift laf etmek için yanına gittiğimde hatta giderken yolda horlama sesiyle hayal kırıklığı yaşıyorum........

Ah bu Şenol bey var ya, ne cins huyları var ayol Sen bu adamın nesine deli gibi aşıksın yaw huylu huyundan vazgeçmiyor malesef cnm, gezmeyi sevmiyorsa değiştiremezsin bu saatten sonra, sadece sizin için biraz fedekarlık yapmasını sağlayabilirsin

Walla Emelcim biz de orda bile beraberiz. Ben neredeyse tüm gün pc başındayım ama cidden dediğim gibi Eymen yanıbaşımda bana yapışık. başka türlü ondan azıcık ayrılmama dahi müsade etmiyor. hatta babasına falan da gitmiyor. Babası yan odaya geçerse bununla muhakkak ağlayıp geri yanıma gelmek istiyor

İşte ben ondan bakıp kaçıyorum artık .......
:79:yanlız deilim yani çok sevindim..

ben Doğuhan uyuduğunda yada annem buradaysa yazabiliyorum kızlar.
diğer zamanlar pc acık okumaya calısıyorum ama benım kuduruk pc ye saldırıyor :)))
allahtan yazamıyon hee.
sayfalar senin yazılarınla dolu.:))

ben sadece bakmakla yetiniyorum çogu zaman yazamıyorum,
haftada bir fırsat bulunca site sorun çıkarıyo.
ben bugün hasretin uyku ilacından vermeyi düşünmedim deil adı neydi onun.
bir deneyeyim bende meral sende kullanmışmıydın o ilaçtan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…