2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Birde ebuş var yazıp yazıp kaçan.Son zamanlarda hasretde gözüme çarptı gerçi onun zaman bulamamsı çok normal......

hiç kimseyi takip edemiyorum valla eskiden pc kapanmazdı şimdi açmaya fırsatım olmuyo..
ışıgı yanınca kasanın gelip o dügmeden kapatıyo yagız beyy..
ben kaçıyom kızlar bunun başka derdi var galiba susmuyo..

Aferin yağıza öğrenmiş anneyi nasıl ordan alacağını.Ay git su istiyordur belki ......

vay koca kişisi çağırıyor he
ben dün zorla yatağa getirdim adamı.

bak sen, zorla getirdin demek:)) ee sonbra ne oldu, ırzına mı geçtin yoksa

benimki de masaüstü bilgisayarda yazdırmıyo hiç.ben laptoptan yazıyorum. Durumumuzu şöyle anlatayım. Biz gün boyu Eymenle yatak odasında karyoladayız:)) karyolaya örtüyü seriyorum, tüm oyuncakları da yanımıza alıyoruz. başucumdaki komidinin üzerinde laptop duruyor, televizyon da karşımızda. Bi Eymenle oynuyorum bi msj yazıyorum:)) okurken de genelde kucağımda öpüp kokluyo oluyorum. bi gün videoya çerkmem lazım aslında durumu

Şenol çok temiz kalplidir.Kimse hakkında kötü düşünmez.Çok yardımseverdir.Elinden her iş gelir.Cömertdir.
Geleceği çok iyi tasarlayıp plan yapar.Güçlü bir hafızası vardır.Yakışıklıdır ve bana göre seksidir Beni gördüğünde gözünün içi parlar.Çok çalışkandır.
Sanırım bu özellikleri aşkımı canlı tutuyor.

en beğendiğim kısmı seni görünce gözünün içinin parlaması. iyi neyse güzel huyları da varmış:)) ama cömert kısmını bidaha düşün istersen

he he evet su istiyordur Emelciğim.Birazdan kana kana içer

Allah canını almasın Yağızdan bahsediyo

uzun zamandır ilk kez gece vakti muhabbet dönüyor topikte
Öznur kaç günde bi zorla götürüyosun adamı yatağa merak sadece

şekerim ciddi manada Şenol çok cömert adamdır.o bi hata yaptı tüm finans olayı altüst oldu.şimdi onu düzeltmeye çalışıyor.Kimseye bişey diyemiyor bana dadanıyor ama çok iyi bilirim çıkarıp bana 500 tl harçlık verdiğini.adamın hakkını yemeyeyim.
yahu ben kocası çağırıyor anladım. ondan öyle dedim ay çok pardon
oğluş olduğundan beri ben pek atraksiyon yapamıyorum. çok nadirdir benim zıpladığım.zorlamam yani.sadece laflarım o kadar.
ya bana kalsa hergün götürürüm zorla emme işte oğlan usluda olsa yoruluyor insan.birde vücut şeklim değiştiği için kendimi iyide hissetmedim uzun dönem.

Sen bundan sonra dahada koca deme .... Adamı yuttun resmen :) Ben bu kadar şeyi birden sayamazdım herhalde... Hala aşıksın kocana Rabbim dahada artırsın bu aşkı......

geçen gün gelen misafirler nikah resimlerini görmek istedi.resimler orta sehpadaydı.Senol geldi aksam.baktı.ne güzel kadınım varmıs dedı benı kızdırmak ıcın o anda at kostu torba dustu bende

Ayşenurda uyandı mama verdim geldim... Ben anlamadım nimeti kocası çağırmıyormuydu az önce?Öznurda bende su esprisi yaptık ama yağızmıymış yoksa dolanan.....

Merall bu Eymeni ısırırım ben ya.anacım 8 aylık oldu hala ezıyet edıyor sana.acaba burnu falanmı tıkalı.nedir bu erkegımın derdı.Doguhan burnu tıkalıyken 45 dk bi kalktı.ondan aklıma geldı yanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…