2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cocuumun popişleri pişmiş hep..nası aglıyo acıdan..yeni uyuttum..trosyd kullanıorum fakat cokta etkili bi krem oldugunu sanmıorum..şu jhonsons baby nin ıslak mendili yaptı sanırım..:44:

geçmiş olsun yağmuruma ebuşum hepsi aynı pişik kremlerinin denedim hepsini hemencecik geçiren yok ben biraz açık bırakıyorum altını daha çabuk geçiyo ortalık batıyo ama olacak o kadar

asya da geçen hafta hep kızarmıştı.ben de pişik sandım...hametan sürdüm sürdüm geçmemişti.doktora götürdüm meğerse mantar olmuş

asya da geçen hafta hep kızarmıştı.ben de pişik sandım...hametan sürdüm sürdüm geçmemişti.doktora götürdüm meğerse mantar olmuş
bunu söylediğin ii oldu olcim...gecmezse eger götürürüm..
geçmiş olsun yağmuruma ebuşum hepsi aynı pişik kremlerinin denedim hepsini hemencecik geçiren yok ben biraz açık bırakıyorum altını daha çabuk geçiyo ortalık batıyo ama olacak o kadar

hep poposu acık kalsa püfür püfür..bayılıyo zati:)

ha birde sabunla yıkıorum günde 3 kez popsunu belden aşşagı..
bu da cok iyi gelio aklınızda olsun..
kremlerden daha etkili sonuc veriyo..
önce mikroplar öldr sonra ilacla hesabı...

yazguu ne aldın pazardan..bool boool kahve fincanı da alsaydın..olurya kahveye gelrim bi bakarsın sonra sen bana bi falcı ayarlarsın da bi iki atıp tutar gödelek

yazguu ne aldın pazardan..bool boool kahve fincanı da alsaydın..olurya kahveye gelrim bi bakarsın sonra sen bana bi falcı ayarlarsın da bi iki atıp tutar gödelek

sen nasıl gelcen loow buralara?gelebilecen mi?pehhh...
sen gel benim fincanım bol,ayarlarız şekerim.

yazgıııııııı
mesajımı okumadın mı bacım ?

canım okudum.bende sana yazacaktım,online olmanı bekliyordum.
sağol teyzesi bişeye ihtiyacı yok,içinden ne geliyorsa,süpriz olsun bize.
aynı şekilde hayatım doğuhan paşamın var mı bir ihtiyacı,işine yarasın.yada sizde mi süprizi tercih edersiniz?

Off çok yoğunum, geriden takip ediyorum sizi ama yazamıyorum, soracak sorularım vardı size ama yarına saklıyorum artık :))

1,5 kilo almışım katana gibim olmuşum

bende iznide en az iki kilo almışımdır. bütün kıyafetlerim sıkıyo:84: sağolsun kayınvalde güveçler,tatlılar, börekler,mantılar... hoop hüplettim bende tabi, süt olur diye iki katı koydular tabağıma benimde işime geldi baskülün pili bitmiş bakamıyorum kaç kilo aldığıma

bu anne bugün çok çalıştı oğluna dooru koşar annemler dün sudana uçtu çok özlicem kaç ay kalacakları belli diil üfü üfü hade yarın grşrz öpüldünüzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…