2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

karadenuzlu olarak hamsiyla acılışı yaptık..coook sevdi palugu benim yosma
neden sevmedi aşkım içine patates havuçla ezip püre olarak verseydin
..

ebrus gecmiş olsun oğluşlara:))ALLAH kolaylık versin bacım..dün aklımdan gectin..

sagol canım...ikisi birden hasta olunca zor oluyor..emirhan çok huysuz oldu..öetkindede var biraz huysuzluk var hem hastalıkla savaşıyorum hem uykusuzlukla hem sinir harbi yapıyorum...iyileşseydiler başka bişey istemiyorum...

Ebrucum geçmiş olsun, sende 2 tane çocuk olduğundan daha zor oluyordur tabi, bugün sabah aklımdan geçtiydin nerelerde acaba diye meğer hastalarla uğraşıyormuşsun, inşallah tez zamanda düzelirler.

Çıkmadan bişi yetiştirmem gerekti, yazamadım.
Olcay hoşgeldin, çok özlettin. İki çift laf etsek ne güzel olurdu ama çıkmam lazım.
Çok öpüyorum hepinizi

sağol meralcim ve ebrucum..iyiyim ben de .pek vaktim olmuyo ama sizleri çok özledim
bizdee canm..senn harcnde canan handan ve hanife gibi ögretmn arkadaşlarıda fazla göremiorz..asya nasıl?
hiç denemedim öyle.............birde öyle deneyelim...

canım geçmiş olsun oğluşlarına

ayfer tüm gün acıksın arada bi iki cümle yazıp kacıyosun..neden?işler mi yogun?

Ebrucum geçmiş olsun, sende 2 tane çocuk olduğundan daha zor oluyordur tabi, bugün sabah aklımdan geçtiydin nerelerde acaba diye meğer hastalarla uğraşıyormuşsun, inşallah tez zamanda düzelirler.
selkie ebruyu aklından geciren 3.kişi oldun bugün..varmı arttıran...

hu huu.
ben geldim a dostlar
hg a dost..nerdiydin?
canım şöle güzel gewrek gerçek susam tadında simit istyore
ah samsun simidi yednmi hayatın ümrün boyunca..yollayam sana..
bugün biraz boşladım ama çok yoğunum siz yazın ben hoplaya zıplaya okurum
nööbette uyumak yokk haydeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…