- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #89.861
Merhaba kızlar..herkesler nasıl?
karadenuzlu olarak hamsiyla acılışı yaptık..coook sevdi palugu benim yosmabizmde öyle işte.yumurtanın beyazı falan hariç herşeyden başala yavaş yavaş dedi..bizim sanki biraz zaman alaçak gibi...daha hiç dişimizde yok ya..oda sıkıntı diş olsaydı daha rahat yerdi...emirhana bende çipura yapmıştım ondan vermiştim o pek sevmedi balığı..zaten bizde balığı seve yok evde ..birt tek eray yer onada haftada bir yapıyorum..
ebrus gecmiş olsun oğluşlara:))ALLAH kolaylık versin bacım..dün aklımdan gectin..
sagol canım...ikisi birden hasta olunca zor oluyor..emirhan çok huysuz oldu..öetkindede var biraz huysuzluk var hem hastalıkla savaşıyorum hem uykusuzlukla hem sinir harbi yapıyorum...iyileşseydiler başka bişey istemiyorum...
karadenuzlu olarak hamsiyla acılışı yaptık..coook sevdi palugu benim yosma
neden sevmedi aşkım içine patates havuçla ezip püre olarak verseydin..
canım geçmiş olsun oğluşlarına
Olcay seni görmek ne güzel cnm, çok özletiyosun. ben çıkmalıyım yaw şimdi markete gidip gelcem. görüşürüz
bizdee canm..senn harcnde canan handan ve hanife gibi ögretmn arkadaşlarıda fazla göremiorz..asya nasıl?sağol meralcim ve ebrucum..iyiyim ben de .pek vaktim olmuyo ama sizleri çok özledim
hiç denemedim öyle.............birde öyle deneyelim...
canım geçmiş olsun oğluşlarına
Çıkmadan bişi yetiştirmem gerekti, yazamadım.
Olcay hoşgeldin, çok özlettin. İki çift laf etsek ne güzel olurdu ama çıkmam lazım.
Çok öpüyorum hepinizi
selkie ebruyu aklından geciren 3.kişi oldun bugün..varmı arttıran...Ebrucum geçmiş olsun, sende 2 tane çocuk olduğundan daha zor oluyordur tabi, bugün sabah aklımdan geçtiydin nerelerde acaba diye meğer hastalarla uğraşıyormuşsun, inşallah tez zamanda düzelirler.
hg a dost..nerdiydin?hu huu.
ben geldim a dostlar
ah samsun simidi yednmi hayatın ümrün boyunca..yollayam sana..canım şöle güzel gewrek gerçek susam tadında simit istyore
nööbette uyumak yokk haydeeeeebugün biraz boşladım ama çok yoğunum siz yazın ben hoplaya zıplaya okurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?