- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #89.901
kafamda saç kalmadı lan cery çok fena o konuda yakalayacağı anı kolluyo resmen tel tel yoluyo saçlarımı..ayy pc ye yaklaşınca serhan resmenkıskanıyo yaa hiç ağlamayan çocuk bağırarak yanıma geliyo üzerime çıkmaya çalışıyo kucağıma alıncada saçlarıma yapışıp ısırıyo beni anammm ne yapcam ben ya sizin bebişlerde de saç çekme huyu varmı?
ya acaba başka bişeyler mi war kocanın aklında merweciim bnce bi kolla derim bu tür dawranması çok ilginç bir deeskiden bana notlar yazardı falan diyorsun yani? bu kadar değişmesi normaldeğil biranda..ewet hasret haklısın çok söledim ilgi göstermediğini iice şımardı bundan sonra sölemicem. ama çok kırdı beni hiç böyle biri değildi ilk başta böyle olsa anlarım ama günden güne odunlaşıo resmen aloo napıyosun die telefon mı açılır ya napıyosun bitanem dese ölürmü. kankasımıyım ben onun bu kadarcık istiyorum sürekli vıcık vıcık bende sewmem. annemlere gelirken yatağına not bıraktım hiç bahsetmedi gördün mü die sordum hıı gördüm dio bu kadar oldu yani. önceden bana o yazardı. şimdi bırak yazmasını benim yazdığıma tepki bile wermio. ben ne kadar fedakarlık yaptıkca daha fazla istedi. ilgisinide istemicem artık
burcucum dünya derken allah korusun boşanma fln diil bunun yüzünden tabiiki ayrılcak fln diilim allah korusun ama en azındna çalışırsam başka insnalar tanır onlarla muhattap olursam ewime gelir işime gücüme çocuğuma dalarsam onun bu kadar ilgisizliği bana batmaz. ailem çevremden uzak bi yerde oturuyorum tek gördüğüm insan o. karşı komşum bide. baika kimse yok. haiyle ona sarıyorum. dünya derken onu demek istemiştim.:)
bide siz geçen ne zmn seni seviyorum dio eşleriniz fln die konu açtınız ya hepinizinki maşş hergün sölio nerdeyse ben duymayalı aylar oldu. herkesinki deişmio demekk idedim kendi kendime. öpmeler etmeler fln anca yatakta oluo artık bizim:S herşey bitti herşey:S
iwet performansım düştü:94: ewde hiç giremiyorum cery aman wermiyor saçımı taramaya waktim yok laptopu görse anında parçalamkiçin koşar eminim.. burda ki sürekli online olanların bebikleri ya melek yada çalışan anneler... bnde dükkanda olduğumwe cerye annembaktığı zamnlar full timeburdayım başka türlü imknı yokkkk:))))bi zamanların full onlıne hasret0587 si...ikinciyi dogurdugun vakiitt daha rüzgarın estrmezsin buralara..
canım al eline kalem kağıt eczane 7ye kadar açık hemen koş oksitin krem al üzerine tanımam cerynin de busabah pişmişti hemen yıkadım we onu sürdüm diğer bezi açtıpğımda süperderece azalmıştı.. bn hep bunu süryorum çok ii bi kremcocuumun popişleri pişmiş hep..nası aglıyo acıdan..yeni uyuttum..trosyd kullanıorum fakat cokta etkili bi krem oldugunu sanmıorum..şu jhonsons baby nin ıslak mendili yaptı sanırım..:44:
Pınarcım buluşma demişken, ben gelemiyorum cnm, şimdiden tebliğ edeyim
ya yapma be meralım ev diye mi gelmiyorsun avm olsa gelecek miydin ?
yazgıcıgım bızde surıpırız ısterısss
Malesef yuzyuze veremeyecegımızden dolayı hedıyemızı, acıl kargo adresını rıca edecegım canım
yazgı hanımcım yine yoktunuz tüm günOh oh gezmeler falan, neyse kışın dondurucu soğuklarına girmemize az kaldığı için bu kaçamakları hoş görüyoruz:))
ebrucum evet süper güçlerim var benim bebemBu gece bi ara yanına uğrıcam, inanmıyo musun? Gece 2.de ordayım
öznur aman sen kapma bari şifayı arkadaşım, kadın hasta oluınca tüm düzen gidiyor. üstelik hepsi sana bakıyor şimdi, pınarın dediği gibi bal limon acil
aylin tüm gün yazmadın bari şimdi yaz bi iki satır
kısmet ozaman ne diyelim !
yolladım canikom özeline bak.aynı yolla bende istiyorum adresi.
şeyy,kem kümm.affet meral im.birdaha olmaz.zaten soğuklar geliyor dediğin gibi:26:.
hastayken bebıklerı yıkıyor musunuz kızlar ?
anaaaaaaaa ben sıze yazarken benım tostıp govdesını kaldırdı yukarı emekler pozısyonda.arkadan bakınca tombık yanakları gorunuyoraskım o benım askım
evet cnm walla kısmet( ben de bu kez fotolarınızla avunacak olanlardanım
iyi iyi affettim:76: ne yapıyo küçük erkekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?