2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yazgıcıgım bızde surıpırız ısterısss
malesef yuzyuze veremeyecegımızden dolayı hedıyemızı, acıl kargo adresını rıca edecegım canım

kafamda saç kalmadı lan cery çok fena o konuda yakalayacağı anı kolluyo resmen tel tel yoluyo saçlarımı..
ya acaba başka bişeyler mi war kocanın aklında merweciim bnce bi kolla derim bu tür dawranması çok ilginç bir deeskiden bana notlar yazardı falan diyorsun yani? bu kadar değişmesi normaldeğil biranda..
bi zamanların full onlıne hasret0587 si...ikinciyi dogurdugun vakiitt daha rüzgarın estrmezsin buralara..
iwet performansım düştü:94: ewde hiç giremiyorum cery aman wermiyor saçımı taramaya waktim yok laptopu görse anında parçalamkiçin koşar eminim.. burda ki sürekli online olanların bebikleri ya melek yada çalışan anneler... bnde dükkanda olduğumwe cerye annembaktığı zamnlar full timeburdayım başka türlü imknı yokkkk:))))
cocuumun popişleri pişmiş hep..nası aglıyo acıdan..yeni uyuttum..trosyd kullanıorum fakat cokta etkili bi krem oldugunu sanmıorum..şu jhonsons baby nin ıslak mendili yaptı sanırım..:44:
canım al eline kalem kağıt eczane 7ye kadar açık hemen koş oksitin krem al üzerine tanımam cerynin de busabah pişmişti hemen yıkadım we onu sürdüm diğer bezi açtıpğımda süperderece azalmıştı.. bn hep bunu süryorum çok ii bi krem

Men deldim,
Esin sana uzun zamandır gaz vermiyorum ondan almışsındır, ama 82,5 u duyunca gaz veresim geldi çüş ohaaaa anam naptın sen, adamın niye kendini içkiye vurduğu belli oliyyy, şişman kadın yoktur az bira vardır yapıy adam
Birazdan eve doğru çıkacağım ve evde yemeğim yok ancak sebzem de yok sanırsam, fırına tavuk atayım ben de patatesle bi de pilav yapayım ancak ben bunları yapana kadar Kerem dayanamaz ki neyse zamanla yarışırım artık.

Yazgı hanımcım yine yoktunuz tüm gün oh oh gezmeler falan, neyse kışın dondurucu soğuklarına girmemize az kaldığı için bu kaçamakları hoş görüyoruz:))

Ebrucum evet süper güçlerim var benim bebem Bu gece bi ara yanına uğrıcam, inanmıyo musun? gece 2.de ordayım

Öznur aman sen kapma bari şifayı arkadaşım, kadın hasta oluınca tüm düzen gidiyor. üstelik hepsi sana bakıyor şimdi, Pınarın dediği gibi bal limon acil

Aylin tüm gün yazmadın bari şimdi yaz bi iki satır

iyi ben demeden yazmışsın Aylin ama gazı yine biraz fazla kaçırmışsın be anam

Hasret ne oldu da Cengiz artık dükkanda durabiliyor? diğer işlere kim bakıyor? yükünü baya hafifletti bu hamilelikte, anca akşam saatleri oturuyosun sanırım dükkanda. hiç anlatmıyosun yane, adam kötü bişi yaptığında anlat ama iyi şeyleri anlatma olur mu bea

yazgıcıgım bızde surıpırız ısterısss
Malesef yuzyuze veremeyecegımızden dolayı hedıyemızı, acıl kargo adresını rıca edecegım canım

yolladım canikom özeline bak.aynı yolla bende istiyorum adresi.

şeyy,kem kümm.affet meral im.birdaha olmaz.zaten soğuklar geliyor dediğin gibi:26:.

anaaaaaaaa ben sıze yazarken benım tostıp govdesını kaldırdı yukarı emekler pozısyonda.arkadan bakınca tombık yanakları gorunuyor askım o benım askım

evet cnm walla kısmet( ben de bu kez fotolarınızla avunacak olanlardanım

iyi iyi affettim:76: ne yapıyo küçük erkekim

kucağımda uyuyor,koyunca ağlıyorkanımca beni kandırıyor bırakmayayım diye.mahvetti beni huysuz.
eymen im,yakışıklım,gelecekteki amat adayım napıyoo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…