- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #89.841
kızar naber?kaç gündür giremiyorum eray ve emirhan ikiside hastalar...grip,,, bende olaçak gibiyim...sizler nasılsınız.umarım bir yaramazlık yoktur.dün dr deydik ..yeni drmiz niyi birine benziyor...çok iyi bakmışsın kilosu boyu gayet güzel dedi..artık yemekere başla yavaş yavaş ddi..bende başladığımı söyledim...dolma.köfte,makarna gibi şeyler ver dedi...ben başlamıştım zaten..kan ilaçı falan kullanmıyorduk.hiç birşey kullanmıyorduk aslında..beslenmesi iyi diye diğer dr kesmişti..buda yeniden başlattı,kan ilaçına ve d vitaminine ve balık yağına...bıyunu kilosunu ölçemedik..durmadı emirhan..dr gerek yok gayet iyi gözüküyor..çoçuğu zorlamamnın anlamı yok..kontrole geldiğinizde yeniden deneriz dedi...
Kolay gelsin deyip beni başından atamazsın, daha burdayım ben...
Bi yandan da faturaları giriyorum.
Ara sıra referans numaraları yanlış oluyor ama olsun, sonra fişlerini basarken fark edip düzeltiyorum
MERALIM şekerim burda hava daha 25 derecenin altına düşmedi hafta sonu parka falan götürüyorum arabasında durmuyo geçen yürüteci götürdüm deli oldu çok sevdi ama her yana savruluyo zaptedemiyorum arabada dik oturmak istiyo beceremeyince çıkmak istiyo benim derdim dik otursun etrafı seğretsin ayakları sallansın bu bisikletler ii göründü gözüme o yüzden
selkie ebru, bugün aklımdan geçiyodun kaç zamandır yok diye.. nasılsın cnm?
saüğol canım..emirhan pek sevmiyor yemekleri ama alışacak her öğünden önce yemeklerden biraz yedirmeye alıştırmya çalışıyorum şu anda..az yerse mamalrından hazırlıyorum....şimdilik en iyi yediği yemeklerden dolma içi oldu..köfteyi sevmedi birde makarnayı sevdi sayılır...bugün ezogelin çorba yapmıştım onu yemedi..bir iki kaşıktan sonra almadı..akşam yine deneyeceğim yedirmeyi..Ebru hoşgeldin, geçmiş olsun adamcıklara...
Çok salgın var, biz de sümüklüyüz bir haftadır.
Emirhan'a maaşallah... Seviyor mu ev yemeklerini peki? Doruk bir gün beğendiği yemeği, bir sonraki seferde beğenmiyor, ben çok zorlanıyorum ev yemeği konusunda. Geçen hafta patates püresini çok sevmişti mesela, dün akşam yine yaptım, birebir aynısı, yemedi sıpa. Yerine köfte pişirdim, onu yedi, iki tane. Üstüne de muhallebi yedi bin türlü şaklabanlıkla olsa da, demek ki köfte ile karnı doymamış. Bu yemekleri doyumluk mu vermemiz lazım artık?
geçmiş olsun cnm. Emirhana da maşallah, doğru demiş herşeyi yerli yerinde maşallah zaten
atmak isteyen kim güzelim, memnun olurum
tamam şimdi anladım cnm, o açıdan iyi labilir tabi. kışın havalar nasıl oluyo peki orda? kar falan yağmıyo mu?
mero salgam varsa rendele sarımsakla yogurtla ustune cevız koy.
karnıyarık yap.cacık yanında.bırde tereyaglı pılav.salatayıda eklemeyı unutma.ahanda bıttı gıttı.
Ebru hoşgeldin, geçmiş olsun adamcıklara...
Çok salgın var, biz de sümüklüyüz bir haftadır.
Emirhan'a maaşallah... Seviyor mu ev yemeklerini peki? Doruk bir gün beğendiği yemeği, bir sonraki seferde beğenmiyor, ben çok zorlanıyorum ev yemeği konusunda. Geçen hafta patates püresini çok sevmişti mesela, dün akşam yine yaptım, birebir aynısı, yemedi sıpa. Yerine köfte pişirdim, onu yedi, iki tane. Üstüne de muhallebi yedi bin türlü şaklabanlıkla olsa da, demek ki köfte ile karnı doymamış. Bu yemekleri doyumluk mu vermemiz lazım artık?
acıktım be yaw
canım çok şükür iyiyim...çoçuklar hasta işte..onlarla uğraşıyorum...giremedim onlarla uğraşmaktan bu sıralar..emirhan hiç durmuyor..bugün kaç gündür ilk defa uyudu yatağında..hep baçaklarımdaydı..bende fırsat buldumda s,ize bi bakayım dedim..senin misafirinmi geleçek yemeğe neden tarif bakıyorsun..?fırında tavuk veya izmir köfte yap..yanınada pilav yap..yanınada salata ,tuersu ve sartımsaklı yoğurtlu patlıcan ezmesi hazırla yeter birde çorba yaparsın..mercimek olabilir
real markete playskool ilk arabam gelmiş 49 liraya.. ben aldırıyorumbugün ilgilenenlere duyrulur.. o türkçe konuşan ayıcıık war birde oda 49 lira wetop makinası bebik topu üstten atıyor o müzüik we seslerle alttan fırlatıyor o da 49 lira..
yok misafiri gelmeyecek, kendilerine yemek düşünüyo.
ama sen de haklısın, Öznur'un önerdikleri misafir menüsüne yakın olmuş :)
yok misafiri gelmeyecek, kendilerine yemek düşünüyo.
ama sen de haklısın, Öznur'un önerdikleri misafir menüsüne yakın olmuş :)
Evet evet, en önemlisi, yemek seansları uzun sürünce sıkılıyor, karnı doymasa bile kaçmak istiyor. Mesela kahvaltıyı tek tek yapmayı çok seviyor ama o zaman çok az yiyebiliyor. Ben zaten öğlenleri etli sebzeli püreler yediriyorum, bi akşam var, onu da dediğin gibi yemek ve muhallebi ile tamamlıyoruz şimdilik. 1 yaşından sonra daha rahat olur herhalde.
Ebru, demek ki hanüz çoğumuz tadımlık aşamasındayız. Bu arada bizim doktor, inek sütü, bal, yumurtanın beyazı ve baharatlar dışında, alıştıra alıştıra olmak kaydıyla herşeyden verebilirsin dedi. Geçen akşam somon balığı yedirdim, bayıldı. Bu akşam da çupra yedirecem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?