- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #89.941
doguhanı yıkamıstım 1 bucuk saat kadar uyumustu.sımdı tırnaklarını kesecegım.bana sans dıleyın bacılar
yazgı alp oyuncaklarla oynamıyor degıl mı ?
8 kg yavrim ne 9 u 9 olsa canım feda
o da net ölçemedi stabil durmadığı için eminim daha az 7900 falan
biz de hiç oyuncak tanımayız kablo koltuk tepesi kumanda telefon
anne paçası anne üzerinde düğme ya da bağcıklı bi şey varsa en mükemmel oyuncak zira :76:
yazgı alp oyuncaklarla oynamıyor degıl mı ?
merhaba bütün bayram o kapı senin bu kapı benim gezdik el öpmeler faslı
geceleri mızmız uyuyan bir
eymen sabahları en geç altıda kalkan ve babası uyanmasın diye oturma odasına kilitlenen bendim oooo
eyy gidi biz bugün sekiz aylık olduk eymen beyi kontrole götürdüm sonunda 8 kg olabilmiş minik adamım
dişlerimizde yedi oldu böyle işte
size yetişemiyorum beni affedin...
hasret bayraam mesajına cevap yazamadım
kontürum yoktu
ve o koşuşturmacada alamadım ancak bugün kontür alabildim
ayrıca burdan filize mesaj attım ama sanırım sitenin azizliğine uğradı günahıma alma mesajda ne yazdıysan yaptım
22 kasım tarihli mesajım meralım öyle bi şey yazmam ben :82:
he ya hep kötülüyom değmü:)))iyi ben demeden yazmışsın Aylin ama gazı yine biraz fazla kaçırmışsın be anam
Hasret ne oldu da Cengiz artık dükkanda durabiliyor? diğer işlere kim bakıyor? yükünü baya hafifletti bu hamilelikte, anca akşam saatleri oturuyosun sanırım dükkanda. hiç anlatmıyosun yane, adam kötü bişi yaptığında anlat ama iyi şeyleri anlatma olur mu bea
neden avm yaw ew daha ortam oluyorcery yakamı bırakmaz mız mız mız yer bitirir beni kucakta yada arabadada durmuyor bırak yürüyryim yada emekliyeyim diyecek e ben nereye bırakayım???yok tatlım ablamları pazara alamadım, cumartesi için başkasını da çağırmış çünkü beraber takılırız diye. ama gelecek olsam bi avm olsun diye talepte bulunabilirdim doğrusu
ewlerimiz sıcacık olduundan sorun olcanı sanmıyorumwe yıkanmak rahatlatıyor bebeyi.. ben yıkıyorum..hastayken bebıklerı yıkıyor musunuz kızlar ?
ayyyy ağlicam ewet yaaa
biz de hiç oyuncak tanımayız kablo koltuk tepesi kumanda telefon
anne paçası anne üzerinde düğme ya da bağcıklı bi şey varsa en mükemmel oyuncak zira :76:
gayet açık net cewap wermiş adam ne istyosunÜnlü Doktor Kadir Tuğcuya attığım soru ve cevabı ( alamadım bence o ayrı )
8 ay 1 haftalık bir erkek bebeğim var
Doğum kilosu : 3.400 Boyu : 49 cm
3.ay bitiminde kilosu 6.200 gramdı...
3 aylıkken doktoru sünnet olması gerektiğini söyledi ve sünnet oldu
ve kalan 5 ay boyunca hep 200-300 gram aldı... ve boyu 5 cm uzadı.
5.ay da kan tahlilinde kanı düşük çıktı iki ay ferrum kullandık değerler düzeldi bıraktık.
8.dişimiz yolda
şu an kilosu 8 kg boyu ise 68 cm
geceleri uykumuz çok bölük pörçük sık sık canı yanmış gibi ağlayarak uyanıyor
derdi emmek olmuyor çoğu zaman pışpışlamak sallamakla sakinleşiyor
geceleri tahıllı mama da vermiyorum..
İlk altı ay yalnızca anne sütü aldık
ek gıdalarla aramız pek yok tamamen bitirebildiği herhangi bir şey yok süt emiyor...
Sütüm hep vardı hala da var..
Bebeğim akranlarıyla bir araya geldiğinde onlardan bir kaç ay küçük gibi duruyor
Çok hareketli iki buçuk aydır emekliyor ve iki aydır tutunup ayağı kalkarak ilerliyor
hiç durmuyor sürekli ilgi istiyor
Yürüteç aldım kenarlarında ki çubuklara basarak kendini dışarı atmaya çalışıyor
bu yüzden koysm bile bir dakika arkamı dönemiyorum
sorun nerde ? ne yapmam lazım lütfen bana yardımcı olur musunuz ?
cevap :
1- Üç aylık iken sünnet olmasını gerektirecek hiçbir tıbbi bir durum yoktur...
2- Tahliller için bir şey diyebilmek için bana yazmanız gerekli. Ama HGB değeri, 9.5g/dl den yüksek ise, sizi kandırdılar demektir.
3-Çocuğunuzun hareketliliği, soyaçekim... Böyle gider... Yürüteç böyle çocuklar için tehlikeli.
4- Bu ayda çocukların "ortalama" 2 dişi olması lazımdır, doğru sizinkisi baya aceleci, ama bir zararı yok...
5- Bir yerde hata filan yaptığınız yok...Hata varsa, fabrikadan...
real markete playskool ilk arabam gelmiş 49 liraya.. ben aldırıyorumbugün ilgilenenlere duyrulur.. o türkçe konuşan ayıcıık war birde oda 49 lira wetop makinası bebik topu üstten atıyor o müzüik we seslerle alttan fırlatıyor o da 49 lira..
he ya hep kötülüyom değmü:)))
ewet artık 2,3e kadar dükkanda duruyor cengiz dün tüm gün durdu.. biz kızmla 10da uyanıyoruz ortalama.. onun kahwaltısı bnm kahwaltım cengizinki derken 12 oluyor cery o sırada beni 40kere sinir krizine sokup çığlıklar attryor uyutmak işkence.. o uyuynca hemen ortalığı toparlıyorum, müge anlıya bakıyorum biraz, yemek yoksa yapıyorum, cerye uykuda mama içiryorum uzun uyusun die ama kar etmiyor tabi.. annem 2 gibi 2ye doğru geliyor bnde hazırlanıyorum falan filan derken 3 te falan dükkana çıkmış oluyorum..
neden avm yaw ew daha ortam oluyorcery yakamı bırakmaz mız mız mız yer bitirir beni kucakta yada arabadada durmuyor bırak yürüyryim yada emekliyeyim diyecek e ben nereye bırakayım???
ewlerimiz sıcacık olduundan sorun olcanı sanmıyorumwe yıkanmak rahatlatıyor bebeyi.. ben yıkıyorum..
ayyyy ağlicam ewet yaaa
gayet açık net cewap wermiş adam ne istyosun
meral ne yemek yaptın
he ya hep kötülüyom değmü:)))
ewet artık 2,3e kadar dükkanda duruyor cengiz dün tüm gün durdu.. biz kızmla 10da uyanıyoruz ortalama.. onun kahwaltısı bnm kahwaltım cengizinki derken 12 oluyor cery o sırada beni 40kere sinir krizine sokup çığlıklar attryor uyutmak işkence.. o uyuynca hemen ortalığı toparlıyorum, müge anlıya bakıyorum biraz, yemek yoksa yapıyorum, cerye uykuda mama içiryorum uzun uyusun die ama kar etmiyor tabi.. annem 2 gibi 2ye doğru geliyor bnde hazırlanıyorum falan filan derken 3 te falan dükkana çıkmış oluyorum..
neden avm yaw ew daha ortam oluyorcery yakamı bırakmaz mız mız mız yer bitirir beni kucakta yada arabadada durmuyor bırak yürüyryim yada emekliyeyim diyecek e ben nereye bırakayım???
ewlerimiz sıcacık olduundan sorun olcanı sanmıyorumwe yıkanmak rahatlatıyor bebeyi.. ben yıkıyorum..
ayyyy ağlicam ewet yaaa
gayet açık net cewap wermiş adam ne istyosun
aaaaaaa niye öyle oldu ki neyse canm okumuş kadar oldum sağ olasın :87:
Selamlar ,,selin çok hasta şimdi kucağımda hemen yazıp çıkacağım ,
bugün med,canaya gitik serum taktılar , damardana antibiyotik verdiler idrar yolu enfeksiyornu var ve çok ilerlemiş, kansızlık var hemde çok ve acık şekeride yüksek çıktı sonraki testlerde allahtan o normalmiş dediler, yarın ve cuma yine gideceğiz testlerimiz varçok üzgünüm
Vbu arada selin 9,500 kilosu 75 cm boyu 2 ayda 1 kilo almış normalmiş sanırım dieğr doktor yanlış tarttı 11 kilo yalan yani1 yaşında o kiloya gelirmiş ancak,,,8 aylık beek 11 kjilo olursa obez diye rejim veririm dedi :)=
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?