2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

22 kasım tarihli mesajım meralım öyle bi şey yazmam ben :82:

canım o melek artık eskısı gıbı degıl.kudurgan kuduruk oldu.ama dısarı cıktıgımızda yıne eskısı gıbı cok sakın.evde benı yemeye calısıyor.uykusu yemesı aynı sukur.arta kalan zamanlarda belıme agrılar gırıyor.
tırnak makasını almaya calısıyordu elımden.normalde uyurken keserım fakat nefes alamıyor zaten zor uykusa gecıyor rahatsız etmek ıstemedım tostıp oglusumu.
yıne memede uyudu serserı yaw

he ya hep kötülüyom değmü:)))
ewet artık 2,3e kadar dükkanda duruyor cengiz dün tüm gün durdu.. biz kızmla 10da uyanıyoruz ortalama.. onun kahwaltısı bnm kahwaltım cengizinki derken 12 oluyor cery o sırada beni 40kere sinir krizine sokup çığlıklar attryor uyutmak işkence.. o uyuynca hemen ortalığı toparlıyorum, müge anlıya bakıyorum biraz, yemek yoksa yapıyorum, cerye uykuda mama içiryorum uzun uyusun die ama kar etmiyor tabi.. annem 2 gibi 2ye doğru geliyor bnde hazırlanıyorum falan filan derken 3 te falan dükkana çıkmış oluyorum..
yok tatlım ablamları pazara alamadım, cumartesi için başkasını da çağırmış çünkü beraber takılırız diye. ama gelecek olsam bi avm olsun diye talepte bulunabilirdim doğrusu
neden avm yaw ew daha ortam oluyorcery yakamı bırakmaz mız mız mız yer bitirir beni kucakta yada arabadada durmuyor bırak yürüyryim yada emekliyeyim diyecek e ben nereye bırakayım???
hastayken bebıklerı yıkıyor musunuz kızlar ?
ewlerimiz sıcacık olduundan sorun olcanı sanmıyorumwe yıkanmak rahatlatıyor bebeyi.. ben yıkıyorum..

biz de hiç oyuncak tanımayız kablo koltuk tepesi kumanda telefon
anne paçası anne üzerinde düğme ya da bağcıklı bi şey varsa en mükemmel oyuncak zira
:76:
ayyyy ağlicam ewet yaaa
gayet açık net cewap wermiş adam ne istyosun

ne gayet açığı ben iştahısızlığını az kilo almasını ve uykusunu soruyorum onlarla ilgili bir cevap yok

sen buluşmaya geliyorsun di mi

hasret her realde war mı ki bu ben bu hafta sonu ilk arabamı aldım 65 e kızım bayılıyo zaten 7,5 aylıkken başlamıştı ilk arabam tarzı bişi war onu sürmeye şimdi bunu iice sürüyor

Selamlar ,,selin çok hasta şimdi kucağımda hemen yazıp çıkacağım ,

bugün med,canaya gitik serum taktılar , damardana antibiyotik verdiler idrar yolu enfeksiyornu var ve çok ilerlemiş, kansızlık var hemde çok ve acık şekeride yüksek çıktı sonraki testlerde allahtan o normalmiş dediler, yarın ve cuma yine gideceğiz testlerimiz var çok üzgünüm

Vbu arada selin 9,500 kilosu 75 cm boyu 2 ayda 1 kilo almış normalmiş sanırım dieğr doktor yanlış tarttı 11 kilo yalan yani 1 yaşında o kiloya gelirmiş ancak,,,8 aylık beek 11 kjilo olursa obez diye rejim veririm dedi :)=

bender soru sormak istiorm o adama yaa nası sorcam anneoluncaya üye olsam nerden sorulcak :S

meral ne yemek yaptın

senin verdiğin menüyü değil tatlum fırında tavuk ve pilav bi de salata ile ayran Karnıyarık benim için hiçbi zaman son dakika yemeği olabilemez

ha şöyle anlat be cicim, bak adamda düzelme var demek. yapmaya çalışıyo bişeyler. aferin ona
Ya ben zaten gelmiyorum o nedenle avm talebim yok. ben evleri bulma ve gitme konusunda zorluk yaşadığım için öyle dedim

Fatma cok gecmıs olsun canım.Nasıl oldu sımdı.Keyfı yerınde mı pekı kuzunun ?
Dr dedıgıne bı alaka bulamadım ben.Doguhan"ın 8 aylık kılosu 10.500 boyda 74 cm.yanı sımcı benım oglus obez mı be yaw .yok oyle bısı tostıp yanakları o kadar.

aaaaaaa niye öyle oldu ki neyse canm okumuş kadar oldum sağ olasın
:87:

ben demiştimki:
ikimiz doğurduk mart bebelerinin kuduruklarını,çekiyoruz,çekeceğiz kaderdaşım.
niye böyle oldular ki acaba? diyede sormuştum birde.

fatma ne oldu birden yaa.geçmiş olsun bitanem,kıyamam kızıma.serum falan,neden böylei bir tedavi?ilerlemiş mi,farkedilmemiş mi?kilosu çok iyi maşallah daha ne olsun.şimdi nasıl selin?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…