- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #89.961
bender soru sormak istiorm o adama yaa nası sorcam anneoluncaya üye olsam nerden sorulcak :S
ben demiştimki:
ikimiz doğurduk mart bebelerinin kuduruklarını,çekiyoruz,çekeceğiz kaderdaşım.
niye böyle oldular ki acaba? diyede sormuştum birde.
?[/B]
war canım kataloğu geçtibugün elimesırf bebekler için basmışlar 15 sayfa falan hep bebek gereçleri süper..hasret her realde war mı ki bu ben bu hafta sonu ilk arabamı aldım 65 e kızım bayılıyo zaten 7,5 aylıkken başlamıştı ilk arabam tarzı bişi war onu sürmeye şimdi bunu iice sürüyor
yapısı öyle diyor adam işte... kız 68cm kısa değilmi yaw senin boy iyi baba kaç? bu nie böle minik adam oldu cidden:)))ne gayet açığı ben iştahısızlığını az kilo almasını ve uykusunu soruyorum onlarla ilgili bir cevap yok
sen buluşmaya geliyorsun di mi
aynen karnı yarık bnm içindeson dakka yemeği olamaz.. bide haşlıyomuş bazıları patlıcanları kızartmak yerine siz napıyosunuz?bn hep kızartyorum?senin verdiğin menüyü değil tatlumfırında tavuk ve pilav bi de salata ile ayran Karnıyarık benim için hiçbi zaman son dakika yemeği olabilemez
ha şöyle anlat be cicim, bak adamda düzelme var demek. yapmaya çalışıyo bişeyler. aferin ona
Ya ben zaten gelmiyorum o nedenle avm talebim yok. ben evleri bulma ve gitme konusunda zorluk yaşadığım için öyle dedim
ben ceryle 2 dakka oturamam orda rezilliğin bini bin para:)))senin verdiğin menüyü değil tatlumfırında tavuk ve pilav bi de salata ile ayran Karnıyarık benim için hiçbi zaman son dakika yemeği olabilemez
ha şöyle anlat be cicim, bak adamda düzelme var demek. yapmaya çalışıyo bişeyler. aferin ona
Ya ben zaten gelmiyorum o nedenle avm talebim yok. ben evleri bulma ve gitme konusunda zorluk yaşadığım için öyle dedim
Fatma cok gecmıs olsun canım.Nasıl oldu sımdı.Keyfı yerınde mı pekı kuzunun ?
Dr dedıgıne bı alaka bulamadım ben.Doguhan"ın 8 aylık kılosu 10.500 boyda 74 cm.yanı sımcı benım oglus obez mı be yaw .yok oyle bısı tostıp yanakları o kadar.
yapısı öyle diyor adam işte... kız 68cm kısa değilmi yaw senin boy iyi baba kaç? bu nie böle minik adam oldu cidden:)))
ewet geliorum
başka kimler geliyor şimdi?
ben 1.69 babası 1.78
ama bende minyonmuşum bebekken ne bileyim yaa
ayfer burcu nurşah bir de sen beyan verdiniz geleceğinize dair şimdiye kadar
lan kadın sana o kadar ulaşmaya çalıştım nerelerdeydin antalyaya geldim bayramda ama iritbat kuramadım maalesefayyyy nihayet şükür kavuşturana pc bozuktu şimdi babamın pcyi aldık ondan yazıyorum.bilgisayar yapılıncaya kadar bunu kullanıcam.Özledim sizi nasılsınız keyifler nasıl geçmiş bi dolu neler oldu bilmediğim gelişmeler varmı çok geri kaldım çok.buarada bizim üst iki dişimiz çıktı artık 4 dişimiz var ve artık yürüme çalışmalarına başladık yaşımızı karşılıycez galiba.umarım hepiniz iyisinizdir çatladım zaten giremedim diye.e-maillerime bakmadan direk daldım buraya valla
[
lan kadın sana o kadar ulaşmaya çalıştım nerelerdeydin antalyaya geldim bayramda ama iritbat kuramadım maalesef
yemin et hijyenimde numaram vardı yaa tüh valla pc bozuktu.sonra hanifede ve hepatitte cep vardı üzüldüm ya.doğan mama .baba,dede gel diyo anne yk ama .müziktede bigüzel oynar.
hijyen hanıma msj attım ama kontrü yokmuş dönmedi bana(((
hanife we hepatitinde no su yokhandeyi aradım o da izmirdeydi çok istedim seni görmeyi ama sende yoktun piyasada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?