2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlaracil yardımm elif grip hemde fena doktora götürdüm şurup ve vitavin verdi 5 gün içinde düzelmezse antibiyotik verdi. ben daha ne yapıyım ayak tabanına viks süreceğim ıhlamur nasıl içiremm yaa iştahsız yaa umarım iştahsızlığı kalıcı olmaz offfffffffff yaaaa ben buluşmaya gelemem kızlarrr sonraya kaldı içim gidiyooo yaaa hiç böle olmamıştııı

geçmiş olsun canım ben merte ıhlamuru şöyle içiriyorum. daha doğrusu yediriyom. ıhlamuru ve adaçayını hazırlayıp tahıllı kaşık mamasına veya kahvaltısına karıştırıyorum. ayrıca ıhlamurun içine cici bebe koyupta yedirebilirsin canım.
birde vicks için bebeklerde kesinlikle kullanmayın diyolar. aylin cold mix diye bi damla varmış yastığa damlatılan ondan kullanıyodu.

gecmiş olsun canım..telaşlı gibisin sakin ol önce.sulukta biberonda yeterli sıcaklığa ulaşınca verirsin ıhlamuru.olmadı kaşıkla...portakal nar v.s. syunu cıkarıp verebilrsin.bunları içer büyük ihtimal grip cok hararet yapıyor..acil şifalar...

canım çok geçmiş olsun uykusunun arasında içiremezmisin acaba içine bişeyler eklesen falan

canım çok çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah kıyamam ben kuzuya

çok geçmiş olsun Elifime....Nihan da bir kez hasta olmştu ama ben ıhlamur içirememiştim iştahı da gitmişti...sadece emiyordu ben de bol bol emzirdim..ilaç kullandık geçti..ama yerse kahvaltısına katmak iyi fikir...Rabbim bol şifa versin kuzuma...kolay değil onları hasta görmek ama sen sakin ol Allah beterinden saklasın...hemen düzelsin inşallah...

sağolun kızlar şimdi uyuyo bakalım 3 gündür vardı bu gün bayağı biraz daha kötüledi bakalım. antibiyotik kullanmadan geçirmek istiyorum. ya hasret ii ibilirde kadir tuğcu sitesinde limonlu bal diyo ama bal yasak nasıl olacak? adam grip için limonlu bal ve cold mix fizzyolojik sprey başka tedavi yok diyo bilen var mı

sumeyra cold mıx cok ıyı gelıyor.uyanıkken en 3 saatte bır yakasına uyurken yastıgına bır damla.burnunu acıyor cocugun.bız doguhan ın atesınıı dusememıstık dırekt antıbıyotıge basladım.zaten gereklı olmasa doktoru kesınlıkle vermezdı.ılac yazmayı sevmıyor kendısı.sende ballı elma ve ayva kabuklu ıhlamur yap ıc bol bol.netıcede sutunden alır kuzun.

Sana teessüff ederimmm şuanda en içimi acıtan şeyi yüzüme vurdun kızz ben 1.5 aydır emzirmiyorum yaaaa emmiyo cadı bitti gittii.. ama çokk sağol yarın hemen cold mix alıyorum şu anda uyuyoo

sumeyra canım cok ozur dılerım.benım aklımdan cıkmıs gıtmıs.halbukı gecen demıstın bırde rejım vardı.tekrar cok uzgun oldugumu belırtmek ıstıyorum (

Fatma çok geçmiş olsun cnm, akşam vakti tam senin mesajı okudum bağlantı kesildi. çok üzüldüm kuzuma( şimdi biraz toparladı mı bari?

Son düzenleme:
Sümeyra size de çok geçmiş olsun cnm. Walla kış geldi bebeler birer birer hastalanmaya başladı, Rabbim hepsini korusun inşallah

mert hala uyumadı çok uykum var çocuğumun düzeni altüst oldu eski düzeni çok iyiydi akşam 8 de uyurdu işe başlayınca mahvolucam ben. ağlıyo şimdi kaçtım ben herkese ii geceler. fatma çok geçmiş olsun canım

Meralcm aslında keyfi felan yerinde ben klo kayı korkusu ile gittim doktor o konuda içim rahatlattı ama iştahsızlığı ve kusması aklını karıştırdı muayenesi iyi olduğu halde nedne bunlar var diye bir tahlil yaptırdı ve gerisi geldi yarın yine ideceğiz antibiyotik tedavi görüyor şimdi iğne yiyecek 3 ün

kilo konusuna gelince doktor 8 aylık bebeğn klosu 11 çok fazla olur dedi en zon 7 aylık bilgisi vardı onda 8. Ayda götürememiştim ona 7. Ayda 8500 imiş şimdi 9.500 iki ayda 1 kilo gelişimi açısından iyi dedi boyuda uzamış bi sorun yok dedi yani korkma dedi ama bencede var kilo kaybı resimlerinden anlaşılıyor zaten

ya kilosu sorun değil aldırım ben ona sanırım bir ay ücretsiz izin isteyeceğim

kıyamam ben ona yaa, iğne de yiyecek demek o küçük bedeni( ne diyeyim cnm Rabbim dermansız dert vermesin. İzin konusuna gelince o şekilde için daha rahat edecekse öyle yap tabi ama eminim annen de en az senin kadar özenerek bakacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…