- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #89.981
geçmiş olsun canım ben merte ıhlamuru şöyle içiriyorum. daha doğrusu yediriyom. ıhlamuru ve adaçayını hazırlayıp tahıllı kaşık mamasına veya kahvaltısına karıştırıyorum. ayrıca ıhlamurun içine cici bebe koyupta yedirebilirsin canım.Kızlaracil yardımm elif grip hemde fena doktora götürdüm şurup ve vitavin verdi 5 gün içinde düzelmezse antibiyotik verdi. ben daha ne yapıyım ayak tabanına viks süreceğim ıhlamur nasıl içiremm yaa iştahsız yaa umarım iştahsızlığı kalıcı olmaz offfffffffff yaaaa ben buluşmaya gelemem kızlarrr sonraya kaldı içim gidiyooo yaaa hiç böle olmamıştııı
Kızlaracil yardımm elif grip hemde fena doktora götürdüm şurup ve vitavin verdi 5 gün içinde düzelmezse antibiyotik verdi. ben daha ne yapıyım ayak tabanına viks süreceğim ıhlamur nasıl içiremm yaa iştahsız yaa umarım iştahsızlığı kalıcı olmaz offfffffffff yaaaa ben buluşmaya gelemem kızlarrr sonraya kaldı içim gidiyooo yaaa hiç böle olmamıştııı
ben 1.69 babası 1.78
ama bende minyonmuşum bebekken ne bileyim yaa
ayfer burcu nurşah bir de sen beyan verdiniz geleceğinize dair şimdiye kadar
Kızlaracil yardımm elif grip hemde fena doktora götürdüm şurup ve vitavin verdi 5 gün içinde düzelmezse antibiyotik verdi. ben daha ne yapıyım ayak tabanına viks süreceğim ıhlamur nasıl içiremm yaa iştahsız yaa umarım iştahsızlığı kalıcı olmaz offfffffffff yaaaa ben buluşmaya gelemem kızlarrr sonraya kaldı içim gidiyooo yaaa hiç böle olmamıştııı
Selamlar ,,selin çok hasta şimdi kucağımda hemen yazıp çıkacağım ,
bugün med,canaya gitik serum taktılar , damardana antibiyotik verdiler idrar yolu enfeksiyornu var ve çok ilerlemiş, kansızlık var hemde çok ve acık şekeride yüksek çıktı sonraki testlerde allahtan o normalmiş dediler, yarın ve cuma yine gideceğiz testlerimiz varçok üzgünüm
sumeyra cold mıx cok ıyı gelıyor.uyanıkken en 3 saatte bır yakasına uyurken yastıgına bır damla.burnunu acıyor cocugun.bız doguhan ın atesınıı dusememıstık dırekt antıbıyotıge basladım.zaten gereklı olmasa doktoru kesınlıkle vermezdı.ılac yazmayı sevmıyor kendısı.sende ballı elma ve ayva kabuklu ıhlamur yap ıc bol bol.netıcede sutunden alır kuzun.
mert hala uyumadıçok uykum var çocuğumun düzeni altüst oldu Eski düzeni çok iyiydi akşam 8 de uyurdu işe başlayınca mahvolucam ben. Ağlıyo şimdi kaçtım ben herkese ii geceler. Fatma çok geçmiş olsun canım
Meralcm aslında keyfi felan yerinde ben klo kayı korkusu ile gittim doktor o konuda içim rahatlattı ama iştahsızlığı ve kusması aklını karıştırdı muayenesi iyi olduğu halde nedne bunlar var diye bir tahlil yaptırdı ve gerisi geldiyarın yine ideceğiz antibiyotik tedavi görüyor şimdi iğne yiyecek 3 ün
kilo konusuna gelince doktor 8 aylık bebeğn klosu 11 çok fazla olur dedi en zon 7 aylık bilgisi vardı onda 8. Ayda götürememiştim ona 7. Ayda 8500 imiş şimdi 9.500 iki ayda 1 kilo gelişimi açısından iyi dedi boyuda uzamış bi sorun yok dedi yani korkma dedi ama bencede var kilo kaybı resimlerinden anlaşılıyor zaten
ya kilosu sorun değil aldırım ben ona sanırım bir ay ücretsiz izin isteyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?