- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #90.001
kıyamam ben ona yaa, iğne de yiyecek demek o küçük bedeni( ne diyeyim cnm rabbim dermansız dert vermesin. Izin konusuna gelince o şekilde için daha rahat edecekse öyle yap tabi ama eminim annen de en az senin kadar özenerek bakacaktır
tabki canım ama sorun iyi bakılmamasındna ziyade selini ben varken ve ben yokkenki halleriben varken hasta olmuyor ben yokken kötü oluyor çocuk benle uyandığında çok neşeli ama ben yoksam çok mutsuz
Meralve gülsancım biz yatıyoruz sizlere iyi geceler gelişmeleri yarın yine yazarım hepinz ve kuzuları öpyorum ve sizleri çok sevyorum :) iyiki varsınız :)
beni saymıyonuz bakıyorum gelmiyimmi istemiyomusunuz:2:
Canım bende geleceğim selin genel anlamda iyi eğer başka bi srun vermesse rabbm bizide yaz lsteye
ya canlarım pek aklım kalmıyor eymen sayesindde hakikaten kusuruma bakmayın :83:
ayfer
burcu
nurşah
hasret
fatma
seyhan
öznur ?
nimet ?
ebru ?
hande ?
gulencime haber uçursun biri dedim özel mesaj kutusu dolu ?
Günaydın
oğlum başbakanın açıklamasını dikkatle izliyor elini ağzına koyup hayret edermişcesine
giyeee bufff diyor sanırım siyasete meraklı olacak
kızlar bişey sorucam şimdi biz serhanla salonda oturuyoruz oynuyoruz tv de açık oluyor tv ile pek işi yoknormalde ama reklamlar başladımı gözünü ayırmıyor özellikle bir kaç reklam var onlar çıktımı bayılıyo gülücükler havalarda sizce ben tv yi tamamen kapatsammı sakıncalımı ne dersiniz fikir verin bana nooluurrr
Aylin, nedir seni bu kadar sıkan, söylemedin gitti, çok ciddi birşey değildir inşallah. Sana diyorum atla gel cumartesi diye dinlemiyorsun :)
Kerem'in nezlesi geçti mi? Burundan mı rahatsız olup uyanıyorlar acaba diyecem ama Doruk'un hiç burnu tıkanmadı akşam. Evi aradım, hala çok huysuzmuş.
Kar falan gelmesin, hatta hava soğumasın, eve kapanmak istemiyorum hiç...
Digol digole ben de çok güldüm, hatta dilime dolandı, bir yandan fatura giriyorum bir yandan da digol digol deyip gülüyorum kendi kendime :90:
Seyhancım, İklimde aynı şekilde, reklamlara bayılıyor, reklamlar bitince kafasını çevirip hiç ilgilenmiyor, bende tereddütteyim bu konuda, bende arkadaşların fikirlerini merak ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?