2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tabki canım ama sorun iyi bakılmamasındna ziyade selini ben varken ve ben yokkenki halleri ben varken hasta olmuyor ben yokken kötü oluyor çocuk benle uyandığında çok neşeli ama ben yoksam çok mutsuz

Meralve gülsancım biz yatıyoruz sizlere iyi geceler gelişmeleri yarın yine yazarım hepinz ve kuzuları öpyorum ve sizleri çok sevyorum :) iyiki varsınız :)

tabki canım ama sorun iyi bakılmamasındna ziyade selini ben varken ve ben yokkenki halleri ben varken hasta olmuyor ben yokken kötü oluyor çocuk benle uyandığında çok neşeli ama ben yoksam çok mutsuz

anladım cnm, o halde iyi olur galiba bu izin işi. Allah şifalar versin tekrardan kuzuma

Meralve gülsancım biz yatıyoruz sizlere iyi geceler gelişmeleri yarın yine yazarım hepinz ve kuzuları öpyorum ve sizleri çok sevyorum :) iyiki varsınız :)

iyigeceler cnm, yaz mutlaka yarın merak ederiz

beni saymıyonuz bakıyorum gelmiyimmi istemiyomusunuz:2:

Canım bende geleceğim selin genel anlamda iyi eğer başka bi srun vermesse rabbm bizide yaz lsteye

ya canlarım pek aklım kalmıyor eymen sayesindde hakikaten kusuruma bakmayın :83:

ayfer
burcu
nurşah
hasret
fatma
seyhan
öznur ?
nimet ?
ebru ?
hande ?

gulencime haber uçursun biri dedim özel mesaj kutusu dolu ?

Günaydın
oğlum başbakanın açıklamasını dikkatle izliyor elini ağzına koyup hayret edermişcesine
giyeee bufff diyor sanırım siyasete meraklı olacak

Son düzenleme:
Günaydın canım arkadaşlarım,

Selin ve Elif kuzularım hastaymış, çok geçmiş olsun, ikisi de çabucak iyileşirler inşallah. Ahh kıyamam ben onlara, hastalık hep uzak olsun miniklerimizden...

Doruk gece saat başı uyandı, tekrar uykuya dalmakta zorlandı, emzirdim, kucağımda salladım, hatta ayağımda salladım, uyudu, 10 dk sonra tekrar uyandı derken sabahı bulduk. Çok uykum var. Sanırım yerleri balon gibi şişmiş olan ama bir türlü patlamayan üst dişler sebep oluyor bu huzursuzluğa...

Pınarcım, ben hala geliyorum inşallah. Hande pek girmiyor nedense, ona bir telefon mu etsek acaba? Ebru'nun hem Eray hem Emirhan hastaymış, inşallah iyileşirler o güne kadar. Öznur'un burnunun dibi, gelsin. Nimet hakkında hiç fikrim yok.

herkesciklere günaydın
çok uykum var, Kerem de Doruk gibi zırt pırt uyandı hem de banyo yapıp yatmasına rağmen, zombi yanımda halt etmiş, zaten kaç gündür işlerle ilgili canım sıkkın bi de bu uykusuzluk tuz biber ekti,inşallah daha kötü şeyler olmaz, işleri bi toplasam eşime Trabzona gidelim diyorum, 1 hafta annesinde kalalım değişiklik olur p.tesi kar geliyor diye duydum inşallah olmaz öyle bişey
Elif ve Selin e çok geçmiş olsun
Nihanın digol digolüne akşam çok güldüm hala da aklıma geldikçe tebessüm ediyorum

Günaydın.. Hasta olan kuzucuklara geçmiş olsun, benim kız iyi, ateş falan kalmadı bizde, diş miş te yok ayrıca ((
Biraz sinirlerim tepemde bu sabah, bir çay alayım kendime de yazayım, yine yaptı yapacağını kaynanatör...

Aylin, nedir seni bu kadar sıkan, söylemedin gitti, çok ciddi birşey değildir inşallah. Sana diyorum atla gel cumartesi diye dinlemiyorsun :)
Kerem'in nezlesi geçti mi? Burundan mı rahatsız olup uyanıyorlar acaba diyecem ama Doruk'un hiç burnu tıkanmadı akşam. Evi aradım, hala çok huysuzmuş.
Kar falan gelmesin, hatta hava soğumasın, eve kapanmak istemiyorum hiç...
Digol digole ben de çok güldüm, hatta dilime dolandı, bir yandan fatura giriyorum bir yandan da digol digol deyip gülüyorum kendi kendime :90:

günaydınnnn
ay hayatım şaka yapıyorum (bu kısmı yazdım sonra serhan canavarına kahvaltı ettirdim) şimdi de uyutucam

ben eymenden beklerim cin gibi maşallah siyasetcide olur bilim adamıda yakışıklı böcük cumartesi gelince ısırıcam onun o yanaklarını
hee bu aradahafta sonu kar bekleniyormuş inşallah yağmaz

kızlar bişey sorucam şimdi biz serhanla salonda oturuyoruz oynuyoruz tv de açık oluyor tv ile pek işi yoknormalde ama reklamlar başladımı gözünü ayırmıyor özellikle bir kaç reklam var onlar çıktımı bayılıyo gülücükler havalarda sizce ben tv yi tamamen kapatsammı sakıncalımı ne dersiniz fikir verin bana nooluurrr

Seyhancım, İklimde aynı şekilde, reklamlara bayılıyor, reklamlar bitince kafasını çevirip hiç ilgilenmiyor, bende tereddütteyim bu konuda, bende arkadaşların fikirlerini merak ediyorum..

Tamamen işle ilgili, bana çok uzaksınız o yolları çekersem hem de Kerem le iyice cinlerim tepeme çıkar.Burnu geçti akmıyor, akşam 2-3 kaşık bulgur pilavı yedi belki o gaz yaptı ya da şişen ama çıkmayan dişi zorladı, diş resmen bakınca görünüyor ama patlamadı.
Burayı biraz okuyayım keyfim yerine gelir en azından öyle ümit ediyorum.

Ben mama yedirirken çoğu zaman izletiyorum ya da oda dışına muhakkak çıkmam gerekirse ve evde teksem tehlikeli bir yerlere gitmesindense tv ye bakmasını tercih ediyorum, bütün gün seyrettirilirse problem olacağını düşünüyorum günde yarım saat-1 saatten sanmıyorum bişey olsun hepimiz öyle büyümedik mi?

Seyhancım, İklimde aynı şekilde, reklamlara bayılıyor, reklamlar bitince kafasını çevirip hiç ilgilenmiyor, bende tereddütteyim bu konuda, bende arkadaşların fikirlerini merak ediyorum..

Hilal tam reklam hastası okadar akıllı ki neyi seyredeceğini bile biliyor Turkcell reklamı canbebe,molfix reklamı bir ara fanta reklamına hastaydı o çıkmıyor ...Görseniz çıktığında kahkahalar atıyor.Ben zorlamak istemiyorum baksın zaten neye bakıp bakmayacağınıda kendisi seçiyor ..Reklam çıkarken bazen okadar çok iştahlı yiyor ki anlatamam size...Mamm maamm mamm diyor zillim.

Yasemin, içmedin mi çayını hala, hadi bekliyorum.
Seyhan, çoğu arkadaş biliyor, ben Doruk doğduğundan beri, uyanık olduğu sürece tv açmıyorum. Birkaç defa gittiğimiz yerlerde açık olarak rastladık, izlemiyor ama ben tv'yi henüz gündelik hayatın bir parçası olarak algılamasını istemiyorum. Hem onunla ilgilenirken ister istemez bizim dikkatimizi bölüyor, hem gözlerine hem de o tazecik beynine hiç bir faydası olmadığını düşünüyorum. 9 ayı bitirdik, hedefim en az 1,5 yaşına gelene kadar bu şekilde devam etmek.

Lodos nedeniyle bazı İDO seferleri iptal

Paylaş
Haberi Paylaş
Benim Sayfam

XING ağınızla paylaşın Xing
Facebook

Google
MySpace

Twitter
E-posta

Friend Feed
Benimsayfam'da Paylaş
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş

DHA 2 Aralık 2010
İstanbul'da lodos deniz ulaşımını aksatıyor. Lodos nedeniyle bazı İDO seferleri iptal edildi.

İŞTE 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ

Lodos nedeniyle Bostancı - Kabataş, Boğaz, Avcılar seferleri ile Bursa-Yenikapı-Kadıköy, Kartal-Yalova, Yalova-Yenikapı, Yenikapı-Yalova, Armutlu-Yenikapı-Bostancı,Yalova-Kartal ile Bandırma-Yenikapı-Bostancı seferleri iptal edildi.Haftasonu kötü olmaz inşallah

Günaydın güzel ve bi o kadar da yaramaz kuzucukların yorgun ve uykusuz anneleri

Biz de çok kötü bi gece geçirdik ama bi sıkıntısı vardı belliydi, ne olduğunu bilemiyorum tabi benimki zaten hep saat başı kalkar da bu kez 3 saat kadar uyanık kaldı, yavrum tam uykuya dalıyor tekrar ağlayarak uyanıyordu. Artık ya diştir ya da midesi falan ağrıyodu

Digol digol benim de dilimde bu bizim selamlaşma biçimimiz olsun hatta bundan sonra, digol digol:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…