- Konu Sahibi minikcadimm83
-
[/QUOTE][/QUOTE]ALLAH HAMıŞLERıMıZı NAZARLARDAN KORUSUNN, SAĞLIKLI SIHHATLı KUCAKLARIMIZA ALMAMIZI NASıB ETSıN ıNŞALLAHHH...
][table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|esterya|36|30 Mayıs|06 Mart|64| |
[/table]
hallisnacıııımm aşılama topiğindeki yol arkadaşım.. mart topiğine bakayım bi dedim, seni gördüm, o kadar mutlu oldum ki anlatamam. aayy çok sevindim valla yaa... hayırlı olsun canım benim. bebek sahibi olmayı en çok hakedenlerden biri de sensin.. Allah tamamına erdirsin inş. eee keseyi falan gördün mü? tek - çoğul ? ben takılayım buraya arada, senden haber almak için.
HERKESE günaydınlar.bu sabah test yaptım,ÇİFT ÇİZGİ..HAMİLEYİMMMMMMMMMMM.HERkes halayaaaaaaaa ,oleyyyyyyyyyyyyyyyyy:sm_cool: :sm_cool:kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
canımmm çok sevindim hamiş olduğunaa:dance:
benden geçti kırmızılar geldi bana mafoldumben
HERKESE günaydınlar.bu sabah test yaptım,ÇİFT ÇİZGİ..HAMİLEYİMMMMMMMMMMM.HERkes halayaaaaaaaa ,oleyyyyyyyyyyyyyyyyy:sm_cool: :sm_cool:kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
canımmm çok sevindim hamiş olduğunaa:dance:
benden geçti kırmızılar geldi bana mafoldumben
hayırlı olsun nilufersah :)
brc canım uzulme demekki hayırlı zaman simdi degilmis Rabbim en dogrusunu bilir o zaman senide sevindircektir
Yaş 24
sat 3 haziran
tahmini dogum 10 mart
kilom 61
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?