2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam canlar ben arada gırıyorum kendı topıĞımdeyım devamlı benı unutmayın haaa

Yaş 27 sat 2 haziran 7 mart 84 ganolf ovitralle ve aşılamayı aynı ay denedim ayrıca incir kürü yaptım

[/QUOTE][/QUOTE]

anım benide ekle
yaş;27
sat;26.05.2009
beklenen doğum tarihi;02.03.2010
kilo;67

kesemi gördüm:))

aminn canımm... saol tatlım ya.. RABBİM herkese nasip etsin inş.. bizlerinkini de sağlıklı-hayırlı etsin..
pazartesi günü kese görmeye gidiyoruz inş.. normalde randevu yarındı ama ehliyet sınavım var pazartesiye aktardık..
çok meraktayım..çok heyecanlıyım.. RABBİM sağlıkla göstersin inş hepimize..:Saruboceq:

HERKESE günaydınlar.bu sabah test yaptım,ÇİFT ÇİZGİ..HAMİLEYİMMMMMMMMMMM.HERkes halayaaaaaaaa ,oleyyyyyyyyyyyyyyyyy:sm_cool: :sm_cool:kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUNN, SAĞLIKLI SIHHATLİ KUCAKLARIMIZA ALMAMIZI NASİB ETSİN İNŞALLAHHH...

][table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|esterya|36|30 Mayıs|06 Mart|64| |
2|NILUFERSAHH|28|5 Haziran|12 Mart|62|
3|Totem |25|30 Mayıs|6 Mart|52|
4|mercanayse |27|2 Haziran|7 Mart|
5|hallisna |24|28 Mayıs|04 Mart|69|

[/table][/QUOTE][/QUOTE]

HERKESE günaydınlar.bu sabah test yaptım,ÇİFT ÇİZGİ..HAMİLEYİMMMMMMMMMMM.HERkes halayaaaaaaaa ,oleyyyyyyyyyyyyyyyyy:sm_cool: :sm_cool:kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

canımmm çok sevindim hamiş olduğunaa:dance:
benden geçti kırmızılar geldi bana mafoldumben

kızlar öncelikle günaydın..bir haftadır sizleri takip ediyordum..inanın sanki kendim test yapıcakmış kadar heyecanlıydım..

Nilüfercim gözün aydın Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah...eee biraz zorlu ve bir o kadar da zevkli bu 9 aylık maratona hoşgeldin..tekrar tebrik ederim seni..a.s.

brc; canım sakın ümidini yitirme Rabbim herşeyi bizlerden daha iyi biliyor..demekki kuzunun sana gelmesine biraz daha zaman var..dualarım seninle..:Saruboceq::Saruboceq:

rahatsız ettiysem özür dilerim kızlar..opuyorumnanaktan

:teytey::teytey:ayyyyyy canımmmmmm çok sevindim allahım kucağına almayı nasip etsin hadi halayaaaa :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Nilıferrrrrrrrrrrrrrrrrrr canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

gozun aydın bebegimmmmmmmmmmmmmmmmm
cok ama cok sevindimmm Allah hayrılısı ile kucagina almayı nasip etsin guzelimmm

hayırlı olsun nilufersah :)
brc canım uzulme demekki hayırlı zaman simdi degilmis Rabbim en dogrusunu bilir o zaman senide sevindircektir

Yaş 24
sat 3 haziran
tahmini dogum 10 mart
kilom 61

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…