- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #90.021
ya canlarım pek aklım kalmıyor eymen sayesindde hakikaten kusuruma bakmayın :83:
ayfer
burcu
nurşah
hasret
fatma
seyhan
öznur ?
nimet ?
ebru ?
hande ?
gulencime haber uçursun biri dedim özel mesaj kutusu dolu ?
Günaydın
oğlum başbakanın açıklamasını dikkatle izliyor elini ağzına koyup hayret edermişcesine
giyeee bufff diyor sanırım siyasete meraklı olacak
Tamamen işle ilgili, bana çok uzaksınız o yolları çekersem hem de Kerem le iyice cinlerim tepeme çıkar.Burnu geçti akmıyor, akşam 2-3 kaşık bulgur pilavı yedi belki o gaz yaptı ya da şişen ama çıkmayan dişi zorladı, diş resmen bakınca görünüyor ama patlamadı.
Burayı biraz okuyayım keyfim yerine gelir en azından öyle ümit ediyorum.
Ben mama yedirirken çoğu zaman izletiyorum ya da oda dışına muhakkak çıkmam gerekirse ve evde teksem tehlikeli bir yerlere gitmesindense tv ye bakmasını tercih ediyorum, bütün gün seyrettirilirse problem olacağını düşünüyorum günde yarım saat-1 saatten sanmıyorum bişey olsun hepimiz öyle büyümedik mi?
Günaydın güzel ve bi o kadar da yaramaz kuzucukların yorgun ve uykusuz anneleri
Biz de çok kötü bi gece geçirdik ama bi sıkıntısı vardı belliydi, ne olduğunu bilemiyorum tabibenimki zaten hep saat başı kalkar da bu kez 3 saat kadar uyanık kaldı, yavrum tam uykuya dalıyor tekrar ağlayarak uyanıyordu. Artık ya diştir ya da midesi falan ağrıyodu
Digol digol benim de dilimdebu bizim selamlaşma biçimimiz olsun hatta bundan sonra, digol digol:80:
Bizde de tv açık oluyor ve Eymen arada reklamlara bakıyor sadece, o da ilgisini çekenlere. Ben de o kadardan zarar gelmeyeceğini düşünenlerdenim açıkçası. Asıl tehlike 2-3 yaşlarında fazla düşüyorlar çizgi filme falan, işleri yapmak için çocuğu uzun uzun oturtmamak lazım o zaman tv başında işte. onun dışında zarar yok bence
Kadın var bugün temizliğe geldi. Koltuk,halı gibi işleri halledecek, arada kaybolabilirim bugün, bilgilerinize efem
benim oğlan biz yerken bizimle yemeğe bayılıyo en çok da o zaman yiyo bende öyle yediriyorum bi lokma ben bi lokma o ben yemeği ağzıma götürürken ağzını açıyo komik oluyo çoksağolun kızlar burcum aslında haklısın şu varki tv açık olmasada serhan hiç umursamıyor diğer bebişlerin yaptığı gibi raklamları bile ayırarak izliyor bazı reklamlarda bebeklerin gülücüklerine falan karşılık veriyo bitince oyuncaklarıyla oynamaya devam ediyo çoğu zaman oturduğumuz yerde yediriyordum mamasını ama artık mutfakta yedirmeye karar verdim zaten mama yerken bol sohbet ve oyun şeklinde mama yiyoruz
merale katılıyorum bende asıl tehlike yaşları 2 4 yaş
çok teşekkür ediyorum fikirleriniz için tabi yinede minumum şekilde izletmek eniyisi sanırım
bu arada eser dün çiçekle gelmiş aramız düzeldi denemez çok çirkefim bu ara ama idare eder haftaya pazar evlilik yıldönümümüz özel bişi hazırlamazsa daha da çirkefleşebülürüm
günaydınnn
yada DİGOL DİGOL:89:
Herkes geceden şikayetçi.farkında iseniz ben artık gecelerimizden bahsetmiyorum bile.alıştım.artık asıl uyuyunca şaşırıyorum
HASTA bebeklerimize tekrar geçmiş olsun.
buluşmaya bende gelmek istiyorum.yada sizde buluşmayın
ESİN basalım mı şu kurtluları?
günaydınnn
yada DİGOL DİGOL:89:
Herkes geceden şikayetçi.farkında iseniz ben artık gecelerimizden bahsetmiyorum bile.alıştım.artık asıl uyuyunca şaşırıyorum
HASTA bebeklerimize tekrar geçmiş olsun.
buluşmaya bende gelmek istiyorum.yada sizde buluşmayın
ESİN basalım mı şu kurtluları?
Kurtlular öyle miii
Gel hadi, geç kalmış sayılmazsın
ivet ivet kalk gidelim de ben hazırım bebem
ayrıca bizsiz ne keyif alıyosunuz buluşmadan içinizdeki boşluğu nası dolduruyosunuz yani hep bizimle olan buluşmanın tadını arıyosunuz ama boşuna çaba :82:
benim oğlan biz yerken bizimle yemeğe bayılıyo en çok da o zaman yiyo bende öyle yediriyorum bi lokma ben bi lokma o ben yemeği ağzıma götürürken ağzını açıyo komik oluyo çok
aynen bizim oğlanda öyle bende tuzusz yemekler pişirip bizimkinden yediriyorum bazen çok az salça olabiliyo baharatı onun porsiyonu ayırdıktan sonra koyuyorum bana da kolaylık onun içinde keyifli yemek yeme oluyoevet serhan aynı şekilde ve bize yaptığım yemekleri tattırdığımda hımmm mımm yapıyo aynen ağzını açıp öne doğru uzatıyo kendini zaten biz yerken öyle bi bakışı varkı yüreğin parçalanır günlerdir aç kalmış birşey yememiş de yalvarır gibi gözlerimizin içine bakıyo gören vahh yavrum der yani istersen verme
bu arada serhan bütün oyuncaklarından sıkılmış durumda tencere tavaya sarmak üzere bende sürekli oynuyorum onunla ama bu seferde bana çok bağımlı hale gelecek yanımdan ayrılmak istemeyecek diye korkuyorum kendi kendine oynardı hep ama sıkıldı sanırım artık şöyle çok yönlü fazla uçuk fiyatlı olmayan (çünkü alınan oyuncakla en çok 1 ay oynuyo diyelim) oyuncak tavsiye ederseniz memnun olurum kiralama işine eşim pek sıcak bakmadı yoksa ben kiralamayı düşünmüştüm
bugünde herşeyi sizden bekliyorum valla :78:
kurtlular,evet.duramıyosunuz durduğunuz yerde,kanınız kaynıyor canım.
oturun evinizde
canikom bu ay değil ama önümüzdeki aylarda ordayım.bekleyin beni.
hayatım benimki bu seferlik şaka.ama önümüzdeki aylarda bir baskın olacak tarafımdan.buna senide dahil edersem daha etklili oluruz,ne dersin?
hiç işte.bence bunlar bukadar sık toplanıyor yaa,nedeni yokluğumuzun hüznünü paylaşmak.toplaşıp toplaşıp ağlıyor bunlar "nasıl olmazlar,nerde onların olduğu günler" diye.ama yapacak bişey yok,itiraf etmiyorlar duygularını
evet serhan aynı şekilde ve bize yaptığım yemekleri tattırdığımda hımmm mımm yapıyo aynen ağzını açıp öne doğru uzatıyo kendini zaten biz yerken öyle bi bakışı varkı yüreğin parçalanır günlerdir aç kalmış birşey yememiş de yalvarır gibi gözlerimizin içine bakıyo gören vahh yavrum der yani istersen verme
bu arada serhan bütün oyuncaklarından sıkılmış durumda tencere tavaya sarmak üzere bende sürekli oynuyorum onunla ama bu seferde bana çok bağımlı hale gelecek yanımdan ayrılmak istemeyecek diye korkuyorum kendi kendine oynardı hep ama sıkıldı sanırım artık şöyle çok yönlü fazla uçuk fiyatlı olmayan (çünkü alınan oyuncakla en çok 1 ay oynuyo diyelim) oyuncak tavsiye ederseniz memnun olurum kiralama işine eşim pek sıcak bakmadı yoksa ben kiralamayı düşünmüştüm
bugünde herşeyi sizden bekliyorum valla :78:
hasret bacım nirelerde acep hasrete özendim kocişi sıkıştırıyorum gel bi kardeş yapalım serhana diye ama hiç yüz vermiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?