2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde de tv açık oluyor ve Eymen arada reklamlara bakıyor sadece, o da ilgisini çekenlere. Ben de o kadardan zarar gelmeyeceğini düşünenlerdenim açıkçası. Asıl tehlike 2-3 yaşlarında fazla düşüyorlar çizgi filme falan, işleri yapmak için çocuğu uzun uzun oturtmamak lazım o zaman tv başında işte. onun dışında zarar yok bence

Kadın var bugün temizliğe geldi. Koltuk,halı gibi işleri halledecek, arada kaybolabilirim bugün, bilgilerinize efem

canım ben gülencim (gülaya ) haber verdim aslında sizin yanınıza gelmesini söyledim ama biraz teredütlü malum eşiyle sorunları varya boşanma aşamasındalar ben gergin olurum onlarıda üzerim dedi ama ben hala sizinle vakit geçirmesinin iyi olacağını düşünüyorum tabiii

Ayfercim sizler yakınsınız nasılsa Pınara, hava muhalefeti Nimet ile Handeyi etkileyebilir. Bi de Hasret var ama o büyük ihtimal taksiyle gelir zaten, beşiktaştan başka türlü gelemez sanırım

Ben de dün akşamki balığı hazmedemediğinden şüphelendim şimdi...

Mama yemesine zerre kadar faydası olmuyor tv'nin, olsa hiç düşünmem izletirim

Hay Allah, yine sözleşmişler demek ki...
Digol digol :)))

ohh, süper, hadi kolay gelsin... sen bişi yapma, sen yapacaksan kadını niye çağırdın :)

sağolun kızlar burcum aslında haklısın şu varki tv açık olmasada serhan hiç umursamıyor diğer bebişlerin yaptığı gibi raklamları bile ayırarak izliyor bazı reklamlarda bebeklerin gülücüklerine falan karşılık veriyo bitince oyuncaklarıyla oynamaya devam ediyo çoğu zaman oturduğumuz yerde yediriyordum mamasını ama artık mutfakta yedirmeye karar verdim zaten mama yerken bol sohbet ve oyun şeklinde mama yiyoruz
merale katılıyorum bende asıl tehlike yaşları 2 4 yaş
çok teşekkür ediyorum fikirleriniz için tabi yinede minumum şekilde izletmek eniyisi sanırım

günaydın annişler ne o ağız birliği etmişçesine uyutmamışlar bebeler dün gece benimkide aynen sizinkiler gibiydi perişanım dağılmış durumdayım yarım saatte bir kalktı ya 2 yudum mama yada ayakta sallanmak yada kucakta taşınmak istedi ağlayarak dönendi durudu bu arada gözünü açamıyordu ama kabus görür gibi başını sağa sola çeviriyordu baktım olmuyo yanıma aldım sabaha kadar uyumadık uyandırayım biraz oynasın uyusun dedim uyanmadı bi türlü perişanım
SELİNE VE ELİFE çok geçmiş olsun selinin hastalığı serum takılacak kadar ilerlemiş nasıl farkedilmemiş çok üzüldüm fatma için çok zordur şimdi umarım daha iyidir bugün
AYLİN hanım gaz vermişsin emme kilom yüzünden tavır yapamaz çünküm ben hep kiloluydum doğumdan önceki kıyafetlerime giriyorum hala vede ayrıcana senden daha esneğimdir bu kiloya rağmen bilmem anlatabüldüm mü

benim oğlan biz yerken bizimle yemeğe bayılıyo en çok da o zaman yiyo bende öyle yediriyorum bi lokma ben bi lokma o ben yemeği ağzıma götürürken ağzını açıyo komik oluyo çok

bu arada eser dün çiçekle gelmiş aramız düzeldi denemez çok çirkefim bu ara ama idare eder haftaya pazar evlilik yıldönümümüz özel bişi hazırlamazsa daha da çirkefleşebülürüm

günaydınnn
yada DİGOL DİGOL:89:

Herkes geceden şikayetçi.farkında iseniz ben artık gecelerimizden bahsetmiyorum bile.alıştım.artık asıl uyuyunca şaşırıyorum
HASTA bebeklerimize tekrar geçmiş olsun.
buluşmaya bende gelmek istiyorum.yada sizde buluşmayın
ESİN basalım mı şu kurtluları?

Son düzenleme:
bu arada eser dün çiçekle gelmiş aramız düzeldi denemez çok çirkefim bu ara ama idare eder haftaya pazar evlilik yıldönümümüz özel bişi hazırlamazsa daha da çirkefleşebülürüm

Amanın, ayarları mı karışmış yine :) Hadi, bu ayarda kalır inşallah...

Kurtlular öyle miii
Gel hadi, geç kalmış sayılmazsın

ivet ivet kalk gidelim de ben hazırım bebem

ayrıca bizsiz ne keyif alıyosunuz buluşmadan içinizdeki boşluğu nası dolduruyosunuz yani hep bizimle olan buluşmanın tadını arıyosunuz ama boşuna çaba :82:

Kurtlular öyle miii
Gel hadi, geç kalmış sayılmazsın

kurtlular,evet.duramıyosunuz durduğunuz yerde,kanınız kaynıyor canım.
oturun evinizde
canikom bu ay değil ama önümüzdeki aylarda ordayım.bekleyin beni.

ivet ivet kalk gidelim de ben hazırım bebem

hayatım benimki bu seferlik şaka.ama önümüzdeki aylarda bir baskın olacak tarafımdan.buna senide dahil edersem daha etklili oluruz,ne dersin?

ayrıca bizsiz ne keyif alıyosunuz buluşmadan içinizdeki boşluğu nası dolduruyosunuz yani hep bizimle olan buluşmanın tadını arıyosunuz ama boşuna çaba :82:

hiç işte.bence bunlar bukadar sık toplanıyor yaa,nedeni yokluğumuzun hüznünü paylaşmak.toplaşıp toplaşıp ağlıyor bunlar "nasıl olmazlar,nerde onların olduğu günler" diye.ama yapacak bişey yok,itiraf etmiyorlar duygularını

Son düzenleme:
benim oğlan biz yerken bizimle yemeğe bayılıyo en çok da o zaman yiyo bende öyle yediriyorum bi lokma ben bi lokma o ben yemeği ağzıma götürürken ağzını açıyo komik oluyo çok

evet serhan aynı şekilde ve bize yaptığım yemekleri tattırdığımda hımmm mımm yapıyo aynen ağzını açıp öne doğru uzatıyo kendini zaten biz yerken öyle bi bakışı varkı yüreğin parçalanır günlerdir aç kalmış birşey yememiş de yalvarır gibi gözlerimizin içine bakıyo gören vahh yavrum der yani istersen verme

bu arada serhan bütün oyuncaklarından sıkılmış durumda tencere tavaya sarmak üzere bende sürekli oynuyorum onunla ama bu seferde bana çok bağımlı hale gelecek yanımdan ayrılmak istemeyecek diye korkuyorum kendi kendine oynardı hep ama sıkıldı sanırım artık şöyle çok yönlü fazla uçuk fiyatlı olmayan (çünkü alınan oyuncakla en çok 1 ay oynuyo diyelim) oyuncak tavsiye ederseniz memnun olurum kiralama işine eşim pek sıcak bakmadı yoksa ben kiralamayı düşünmüştüm
bugünde herşeyi sizden bekliyorum valla :78:

hasret bacım nirelerde acep hasrete özendim kocişi sıkıştırıyorum gel bi kardeş yapalım serhana diye ama hiç yüz vermiyo

aynen bizim oğlanda öyle bende tuzusz yemekler pişirip bizimkinden yediriyorum bazen çok az salça olabiliyo baharatı onun porsiyonu ayırdıktan sonra koyuyorum bana da kolaylık onun içinde keyifli yemek yeme oluyo
ya ben geçen gün öyle alelade mahalle arası bi oyuncakçıya girdim ufak tefek dandik ama ses çıkaran renkli ışıklı fln oyuncaklar aldım tanesi 3 ila 5 lira arası mesela bi tanesi yürürken davul çalan winnie the pooh elle kuruyosun 5 lira o yürüyo benimki arkasından emekliyip düşürüp bağırıyo 2 gün oynadı bi de kırmızı plastik tren aldım ben ittiriyorum o dişini kaşıyo ööle oynayıp gidiyoruz sende uğra bööle bi yere

Bekliyoruz bakalım, malum biz her ay buluşuyoruz artık
Gelen var gelemeyen var, çeken var çekemeyen var, özel topik mi açsak ne şu buluşma organizasyonları için

Doruk da biz yerken yemeyi seviyor ama emeğin tadını beğenirse... Her yemeği beğenmiyor yer cücem :)

Valla oyuncak tavsiye edemiyorum, müzikli ışıklı hareketli oyuncaklarla 10 dk kadar oyalanıyor, sonra parke yalama, kumandaları birbirine vurma, annenin saçlarını çekip yeme aktivitelerine geri dönüyor. Playskool'un zıplayan toplarından almıştım, bu akşam onu açıcam, işe yararsa söylerim...

hasret bacım nirelerde acep hasrete özendim kocişi sıkıştırıyorum gel bi kardeş yapalım serhana diye ama hiç yüz vermiyo

Coşkun kadın

Dün akşam kocamın gazına gelerek, hamile tişörtlerimden birini giydim, kayınvalidemin yanına gittim ve karnımı işaret ederek sürpriz dedim. Gözleri büyüdü kadının, nasıl yani dedi. Doruk'a kardeş geliyor dedim, ay yok şaka falan dedi, kocam da bastırdı şaka değil, oldu valla falan diye :) Kayınvalidemin nutku tutuldu, gözleri büyüdü, rengi değişti falan derken ben dayanamayıp güldüm... Ay yok yok, şakasına bile hazır değilim henüz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…