- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #90.061
ben elma muz veremıyorum.malum oglusun kabızlık problemı var.
Şu esneklik muhabbetini bana da anlatın, anlamadım :44:
Aylin, ben uzun süredir kayınvalidemle şakalaşmıyorum. Olumlu bir adım atayım dedim, gerginlik yumuşasın, yine ilk günden 100 puanla başlayalım, sonrasını seyredip göreyim dedim. Bakalım, inşallah pişman olmam.
Şu esneklik muhabbetini bana da anlatın, anlamadım :44:
Aylin, ben uzun süredir kayınvalidemle şakalaşmıyorum. Olumlu bir adım atayım dedim, gerginlik yumuşasın, yine ilk günden 100 puanla başlayalım, sonrasını seyredip göreyim dedim. Bakalım, inşallah pişman olmam.
ve yine ilk gören sen olmadın di mi AylinHayırlı olsun cicim
Bende geldim ama hemen gidecem, acele tarafından yemek yiyip geri gelecem, Burcucum çay alıp geliyorum dedim gelemedim evet, çünkü müdüre yakalandım ve bitirmem gereken bir iş verdi, acil yapılması gerekmiş, bende acele acele o işi yaptım, bu arada sinirim geçti, sakinleştim, annemin sesini duydum daha bir yumuşadım, kaynanamda kim yaaa, benim sinirimi bozamaz o modundayım anlayacağın, pozitifliğimden ödün vermeyecem inadına... Ama yine de merak ediyorsan yemekten sonra anlatayım, biraz ipucu vereyim hatta sana, konu bebek bakımı :)))))
Bizim Es yine kilo almış 82,5 kg almış ben de zayıflaması için yine dün gaz verdimo da demiş ki ben bu halimle bile senden daha esneğimdir, ben de diyorum ki nerden biliyosun
Keremtoşun dişi hayırlı olsun Aylinim..
veeee bizim uykusuzluğumuzun sebebi belli oldu, Keremtoşun 4. dişi bugün itibariyle çıkmış bulunuyor
Bende geldim ama hemen gidecem, acele tarafından yemek yiyip geri gelecem, Burcucum çay alıp geliyorum dedim gelemedim evet, çünkü müdüre yakalandım ve bitirmem gereken bir iş verdi, acil yapılması gerekmiş, bende acele acele o işi yaptım, bu arada sinirim geçti, sakinleştim, annemin sesini duydum daha bir yumuşadım, kaynanamda kim yaaa, benim sinirimi bozamaz o modundayım anlayacağın, pozitifliğimden ödün vermeyecem inadına... Ama yine de merak ediyorsan yemekten sonra anlatayım, biraz ipucu vereyim hatta sana, konu bebek bakımı :)))))
veeee bizim uykusuzluğumuzun sebebi belli oldu, Keremtoşun 4. dişi bugün itibariyle çıkmış bulunuyor
yeni bir kadın ile anlaştım c.tesi temizliğe gelecek, geçen haftaki 21 lik taze gelmedi, zaten içime kurt düştü üstelemedim, bir dünya ütü var kadının yarım günü sadece ütüler alacak,geçen gün annem gelmişti 1 gece kaldı, sen işe gittikten sonra bende kahvaltı edip giderim diyordu, eve gidince baktım ki gerçekten kahvaltı edip gitmiş, ne 1 kap yemek yapmış ne 1 parça ütü yapmış, ona da çok bozuldum
bence iyi olmuş cnm bu adım, arifse o da anlar artık ona göre hareket eder. Sen üstüne düşeni en güzel biçimde yapmışsın, tebrikler
Sana yemin ediyorum her sabah uyandığında ve her akşam yatarken muhakkak açtım ağzını baktım, dün gece hep ağlayarak uyanınca tamam dedim bu sabah ben görücem ilk olarak ama sabah baktım yine yok, bakıcısı aradı sabah huysuzdu ama şimdi daha iyi baktım yarmış sonunda dişi dedi, napayım kısmet diğer 28 dişe
yeni bir kadın ile anlaştım c.tesi temizliğe gelecek, geçen haftaki 21 lik taze gelmedi, zaten içime kurt düştü üstelemedim, bir dünya ütü var kadının yarım günü sadece ütüler alacak,geçen gün annem gelmişti 1 gece kaldı, sen işe gittikten sonra bende kahvaltı edip giderim diyordu, eve gidince baktım ki gerçekten kahvaltı edip gitmiş, ne 1 kap yemek yapmış ne 1 parça ütü yapmış, ona da çok bozuldum
Seyhancım, İklimde aynı şekilde, reklamlara bayılıyor, reklamlar bitince kafasını çevirip hiç ilgilenmiyor, bende tereddütteyim bu konuda, bende arkadaşların fikirlerini merak ediyorum..
canım ben gülencim (gülaya ) haber verdim aslında sizin yanınıza gelmesini söyledim ama biraz teredütlü malum eşiyle sorunları varya boşanma aşamasındalar ben gergin olurum onlarıda üzerim dedi ama ben hala sizinle vakit geçirmesinin iyi olacağını düşünüyorum tabiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?