2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Nolsun Şeymacım, Meral yok, Aylin yok, burcu burda ama onun da işi var, topikte tık yok yahu :)
Sen nasılsın, Deniz nasıl?

Öznur, kivi vermiyorum henüz, tropikal meyvelerin alerji yapma riski daha yüksekmiş.

elma, muz, portakal, mandalina, nar suyu, kuru üzüm, kuru erik, kuru kayısı, kuru incir, kavanoz şeftali ve kavanoz armut...

Bekliyoruz bakalım, malum biz her ay buluşuyoruz artık
Gelen var gelemeyen var, çeken var çekemeyen var, özel topik mi açsak ne şu buluşma organizasyonları için

çook küstüm çokk.niye çekemeyeyim?
biliyorumki bizsiz mutlu olamazsınız.
yokluğumuz yakar kavurur adamı.ahh ah beni bir gören birdaha iflah olmuyor ki:89::82:

selam macılar.bebekılere kıvı verıyormusunuz ?

bizim doktorumuz 1 yaşına dek vermiyor bacım.

sevgili mart bacıları,
ben bugün izninizle yazdan kalma bu havayı değerlendirip oğlumla deniz kenarına gidiyorum.
bilgilerinize arz ederim

Öznur, elma ve muz Doruk'ta da biraz kabızlık yapıyor. Ama yoğurduna ya da kahvaltısına kayısı, incir, üzüm hoşafını ekleyerek, kabız yapıcı besinlerin etkisini azaltıyorum ben, bi dene istersen...

Ah benim küsük kuşum, Yazgım, evet sensiz hiç mutlu değilim, gittiğim her buluşmada doluyor seni göremeyen gözlerim, her mart annesinde seni arıyorum, her buluşmaya senden biz parçaya rastlarım umuduyla gidiyorum, ama yok yok yok... Ahh kahpe kader ahhhh

Oldu mu, mutlu musun şimdi

burcu ve öznur elma konusunda emin misiniz ben bağırsakları yumuşatır die bilirim ki kabız olduğunda hem püresini veririm hemde kompostosunu yaparım yumuşatır bağırsakları hatta doğumda bana lavman yapmadılar sonrasında da hastanede doktor 1 gün boyunca bana elma kompostosu verdi her öğün bağırsaklar rahatlasın die:26:

ahhhaaçok mutluyum çokkkbiliyordum,biliyordum.
Allah ım çok mesudum:81:
seviyorum senii

ooo mesaiyi çok aksatıyosun kescem maaşından haberin ola

affet nütfennn.
bu son.yani belki,sanırım,galibaa
Meral den rapor alsam geçerli mi?

Son düzenleme:
Nolsun Şeymacım, Meral yok, Aylin yok, burcu burda ama onun da işi var, topikte tık yok yahu :)
Sen nasılsın, Deniz nasıl?

Öznur, kivi vermiyorum henüz, tropikal meyvelerin alerji yapma riski daha yüksekmiş.

evet sessizlik hakim belli,
bizim yoğunluk yine başladı 2.yazılıar geldi dönem bitiyor koştura koştura
deniz iyi vukaatlar tam gaz dün konuştukarınıza baktım da beşikten atlamak epey gözdeymiş dün, sabah deniz de park yataktan atmış kendini babası uyuyormuş daha her zaman uyandığında seslenirdi beni alın diye dün gecelambasına uzanmaya çalıştı sanırım hasan çığlığa uyanmış allahtan ucuz atlatmışız sadece kulak kepçesinde morluk var azıcık, tabi hemen asma kat söküldü bu çocukların da bir topici var herhalde anlaşıp sözleşip aynı şeyi aynı anda yapıyorlar
ve dün oğlum ilk defa sehpaya tutunarak kendi başına ayağa kalktı bir sevindi ki anlatamam
bu ara uyuma şeklini değiştirdi hep memede uyurdu şimdiye kadar yerin önemi yoktu artık ikimiz yatak odasına gidip yatağa girmeden, yattığı yerde iki fırt meme çekmeden uyumuyor beyefendi huyları değişiyor her gün :26:

selam macılar.bebekılere kıvı verıyormusunuz ?

benimki ekşi hiç bir şey yemiyor yav mandalina kabuğu hariç eline geçtimi büyük bir keyifle kabuğunu kemiriyor, herşeyin vitamini kabuğunda deriz ya onun da vitamini kabuğunda sanıyor galiba yavrum

sevgili mart bacıları,
ben bugün izninizle yazdan kalma bu havayı değerlendirip oğlumla deniz kenarına gidiyorum.
bilgilerinize arz ederim

oh ne güzel deniz memleketlerinin tadı bambaşka

ya ben ya ben

Men deldiiim, bi limana gidip deniz havası alıp geldim, çok lodos var, kar gümbür gümbür geliyor sanırsam.
Benden daha fazla esnek olduğunu nerden biliyorsun ki Esin Hanıııım

Şeyma geçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız... Ben diyorum size, sözleşiyor bunlar, aynı gece uyumamak, aynı anda yemek yememek, aynı zamanlarda beşiklerden atlamak ya da teşebbüs etmek, hep bunlarda

Doruk da tam tarif ettiğin gibi, gece uykusuna, bizim yatağa beraberce uzanıp, meme emip öyle dalıyor. Bu memede uyuma konusu beni biraz düşündürüyor ama zaten artık sadece akşamları emdiği için başka yöntemle uyutmaya geçmek istemiyorum.

oki maraldan raporu kabul ediyorum yazgum bi daa olmasun özlüyoruz yalnuzluk çekiyoruz depresif oluyoruz

Esin sen benim patronum olsana yaw, ne kolay izin veriyorsun öyle

Sen mi?
Ah benim iki gözümün çiçeği, sen olmadan aldığım nefesin, içtiğim suyun, yediğim mantının manası yok, yaşıyor musun yaşıyorum ama kolum kanadım kırık...

uyhhh, alın bu çatlak kadınları başımdan beaa

SEn kayınvalidenle böyle şakalaşmalar yapıyor muydun ki??ooo gelişme var yakında can ciğer kuzu sarması da olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…