- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #90.041
Bekliyoruz bakalım, malum biz her ay buluşuyoruz artık
Gelen var gelemeyen var, çeken var çekemeyen var, özel topik mi açsak ne şu buluşma organizasyonları için
selam macılar.bebekılere kıvı verıyormusunuz ?
sevgili mart bacıları,
ben bugün izninizle yazdan kalma bu havayı değerlendirip oğlumla deniz kenarına gidiyorum.
bilgilerinize arz ederim
sevgili mart bacıları,
ben bugün izninizle yazdan kalma bu havayı değerlendirip oğlumla deniz kenarına gidiyorum.
bilgilerinize arz ederim
Öznur, elma ve muz Doruk'ta da biraz kabızlık yapıyor. Ama yoğurduna ya da kahvaltısına kayısı, incir, üzüm hoşafını ekleyerek, kabız yapıcı besinlerin etkisini azaltıyorum ben, bi dene istersen...
Ah benim küsük kuşum, Yazgım, evet sensiz hiç mutlu değilim, gittiğim her buluşmada doluyor seni göremeyen gözlerim, her mart annesinde seni arıyorum, her buluşmaya senden biz parçaya rastlarım umuduyla gidiyorum, ama yok yok yok... Ahh kahpe kader ahhhh
Oldu mu, mutlu musun şimdi
ooo mesaiyi çok aksatıyosun kescem maaşından haberin ola
ahhhaaçok mutluyum çokkk biliyordum,biliyordum.
Allah ım çok mesudum:81:
seviyorum senii
[/B]
Nolsun Şeymacım, Meral yok, Aylin yok, burcu burda ama onun da işi var, topikte tık yok yahu :)
Sen nasılsın, Deniz nasıl?
Öznur, kivi vermiyorum henüz, tropikal meyvelerin alerji yapma riski daha yüksekmiş.
selam macılar.bebekılere kıvı verıyormusunuz ?
sevgili mart bacıları,
bilgilerinize arz ederim
Öznur, elma ve muz Doruk'ta da biraz kabızlık yapıyor. Ama yoğurduna ya da kahvaltısına kayısı, incir, üzüm hoşafını ekleyerek, kabız yapıcı besinlerin etkisini azaltıyorum ben, bi dene istersen...
Ah benim küsük kuşum, Yazgım, evet sensiz hiç mutlu değilim, gittiğim her buluşmada doluyor seni göremeyen gözlerim, her mart annesinde seni arıyorum, her buluşmaya senden biz parçaya rastlarım umuduyla gidiyorum, ama yok yok yok... Ahh kahpe kader ahhhh
Oldu mu, mutlu musun şimdi
günaydın annişler ne o ağız birliği etmişçesine uyutmamışlar bebeler dün gece benimkide aynen sizinkiler gibiydi perişanım dağılmış durumdayım yarım saatte bir kalktı ya 2 yudum mama yada ayakta sallanmak yada kucakta taşınmak istedi ağlayarak dönendi durudu bu arada gözünü açamıyordu ama kabus görür gibi başını sağa sola çeviriyordu baktım olmuyo yanıma aldım sabaha kadar uyumadık uyandırayım biraz oynasın uyusun dedim uyanmadı bi türlü perişanım
SELİNE VE ELİFE çok geçmiş olsun selinin hastalığı serum takılacak kadar ilerlemiş nasıl farkedilmemiş çok üzüldüm fatma için çok zordur şimdi umarım daha iyidir bugün
AYLİN hanım gaz vermişsin emme kilom yüzünden tavır yapamaz çünküm ben hep kiloluydum doğumdan önceki kıyafetlerime giriyorum hala vede ayrıcana senden daha esneğimdir bu kiloya rağmen bilmem anlatabüldüm mü
evet sessizlik hakim belli,
bizim yoğunluk yine başladı 2.yazılıar geldi dönem bitiyor koştura koştura
deniz iyi vukaatlar tam gaz dün konuştukarınıza baktım da beşikten atlamak epey gözdeymiş dün, sabah deniz de park yataktan atmış kendinibabası uyuyormuş daha her zaman uyandığında seslenirdi beni alın diye dün gecelambasına uzanmaya çalıştı sanırım hasan çığlığa uyanmış allahtan ucuz atlatmışız sadece kulak kepçesinde morluk var azıcık, tabi hemen asma kat söküldü bu çocukların da bir topici var herhalde anlaşıp sözleşip aynı şeyi aynı anda yapıyorlar
ve dün oğlum ilk defa sehpaya tutunarak kendi başına ayağa kalktıbir sevindi ki anlatamam
bu ara uyuma şeklini değiştirdi hep memede uyurdu şimdiye kadar yerin önemi yoktu artık ikimiz yatak odasına gidip yatağa girmeden, yattığı yerde iki fırt meme çekmeden uyumuyor beyefendihuyları değişiyor her gün :26:
benimki ekşi hiç bir şey yemiyor yav mandalina kabuğu hariç eline geçtimi büyük bir keyifle kabuğunu kemiriyor, herşeyin vitamini kabuğunda deriz ya onun da vitamini kabuğunda sanıyor galiba yavrum
oh ne güzel deniz memleketlerinin tadı bambaşka
oki maraldan raporu kabul ediyorum yazgum bi daa olmasun özlüyoruz yalnuzluk çekiyoruz depresif oluyoruz
ya ben ya ben
Bekliyoruz bakalım, malum biz her ay buluşuyoruz artık
Gelen var gelemeyen var, çeken var çekemeyen var, özel topik mi açsak ne şu buluşma organizasyonları için
Doruk da biz yerken yemeyi seviyor ama emeğin tadını beğenirse... Her yemeği beğenmiyor yer cücem :)
Valla oyuncak tavsiye edemiyorum, müzikli ışıklı hareketli oyuncaklarla 10 dk kadar oyalanıyor, sonra parke yalama, kumandaları birbirine vurma, annenin saçlarını çekip yeme aktivitelerine geri dönüyor. Playskool'un zıplayan toplarından almıştım, bu akşam onu açıcam, işe yararsa söylerim...
Coşkun kadın
Dün akşam kocamın gazına gelerek, hamile tişörtlerimden birini giydim, kayınvalidemin yanına gittim ve karnımı işaret ederek sürpriz dedim. Gözleri büyüdü kadının, nasıl yani dedi. Doruk'a kardeş geliyor dedim, ay yok şaka falan dedi, kocam da bastırdı şaka değil, oldu valla falan diye :) Kayınvalidemin nutku tutuldu, gözleri büyüdü, rengi değişti falan derken ben dayanamayıp güldüm... Ay yok yok, şakasına bile hazır değilim henüz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?