2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yardımcı deyince, benim hacı yardımcı aradı dün akşam, geri gelmemi istiyor musun diye..
İstemez miyim dedim, sen gelmek istiyor musun?
Geleyim ama haftanın 3 günü geleyim yine, diğer günler de gündeliğe gideyim dedim. Ben tamam dedim annem olmaz dedi, diğer iki gün Doruk'la tek başına başa çıkamazmış. Henüz mutabakat sağlayamadık.

Temizlikçi bir yaparsa ben iki dolanırım arkasında herhalde.Hamileyken temizlik hastalığım yüzünden eşim her geldiğinde yorgun halde görmekten bıkınca defalarca temizlikçi tutalım diye diretti ama ben kendim yapmadığım işten huylanırım diye istemedim.Sağlığım el verdiği sürece yapıyorum ama çok mecbur kalırsam belki zar zor birini çağırırım işim düştüğünde.Sen nasıl güvenebiliyor musun yaptıkları temizliğe?

Men deldiiim, bi limana gidip deniz havası alıp geldim, çok lodos var, kar gümbür gümbür geliyor sanırsam.
Benden daha fazla esnek olduğunu nerden biliyorsun ki Esin Hanıııım
tecrübelerimden biliyom...anladın sen onu

ama ama giderim 1 gün görmezsin çok üzülürsün söölemedi deme seviyurum senü burcummm

bende geldim(((((((((
yaw gecem gündüzüm karıştı kızım çok gazlı ne yapsam dr götürüdm olur diyor olur diyorda salak bi önerisi yok kullandıgım tüm damları saydı ben kullandım dedim sonrada yapacak bişey yok diyip gönderdi beni
üşüyomu diyecem ev gece sıcak gündüz 2 kat giydiryorum
süt veriyorum o diyecem ondna öncede vardı
ee ben ne b.... yiyem ya gece uyuyamıyorum gündüz tek başımayım çıldıracam

eserle bakıcı işini de konuştuk haftanın 5 günü bakıp ortalığı toparlicak üstünkörü temizlicek ve akşama yemek yapacak yatmicak bi kız arıyoruz cumartesi de genel temizlik için birini bulucaz zaten var o gelmeye devam eder heralde temizliğinden çok memnunum özellikle ütüsü jilet gibi akşam 7 oluyo geç oldu demiyo işi bitirip ööle gidiyo bide ii bakıcı bulursam ooohhh benden iisi yok

Ne güzel, Allah ayırmasın, bağlılıklarını daim etsin

tecrübelerimden biliyom...anladın sen onu
ama ama giderim 1 gün görmezsin çok üzülürsün söölemedi deme seviyurum senü burcummm

Hiç bi yere gidemezsin, kendimi intihar ederim :84:
Seviyorum uleeenn, anla artık

Eser'le mutabakat had safhada, amanın maaşallah

Emel gözünaydın cnm. Walla ben de son 3 senedir çağırıyorum kadın, normalde benden başkası yapsa hayatta içime sinmezdi ama artık alıştım. yok yere kendimi o kadar yormuyorum. Önceleri hergün evi süpürüp silerdim, iki ginde bi komidinleri koltukları şekerdim ne gerek varsa, haftada bi illa ki camlar silinirdi. baktım kendi kendimi yıpratıyorum. şimdi daha relaxım şükür. kadın gelince işte ben de peşinde dönüp duruyorum ama iyi oluyo ağır işlerden kurtuluyorum. artık haftada 3 kez süpürüp siliyorum. hiç te kirli değilim:))

Burcu hacı annenin gelecek olmasına çok sevindim inan, yaşasın yemelerden kurtuldun:))

Hee ben de onu diyorum nerden biliyon
Sosyallik mevzuunu hiç açma gerçekten bu konuya çok canım sıkılıyor, artık onu annem değil de herhangi bir arkadaşım olarak görmeye başladım ve bu durum beni çok üzüyor, insan annesini her zaman zor anında yanında olan, arkasını toplayan, yemeğini yapan biri olarak görüyor ve ben artık annemden bunların hiçbirini görmüyorum,aramak bile içimden gelmiyor ne yazık ki,kayınvalidem annelik konusunda annemin çok çok önüne geçti

selam kızlar
emel buluşma fotomuzdan resimler ekleyebilirmyim foruma senin için sakıncası yoksa:78:

Allah Allah 9 aylık çocukta ne gazı bu böyle, ayaklarını sıcak tut, sıcak su torbası koy, sürekli sırtını ov falan belki iyi gelir

Eşim hep yorma kendini çağıralım diyor ama bir gün sırf denemek için çağırsammı ? Aslında doğrusunu yapıyorsun hayatımız ya iş peşinde koşmakla ya çocukların peşinde koşmakla eve bakmakla eşe bakmakla geçiyor kendimize bile zor zaman ayırıyoruz.Geçen bir arkadaş ne yapıyorsun diye hatırımı sordu başladım anlatmaya işte ayşenur şöyle böyle ev eş bilmem ne derken.Seni soruyorum kendinle ilgili bir şeyler yapıyormusun dedi?Kaldım birden.Sadece koşuyorum dedim.Resmen koşuyorum her şeye yetişmek için.Acıdım kendime yaaa.........

Sanırım hiç bi zaman böyle titiz bir kadın olamıycam, siz yazdıkça pasaklı olduğuma bile kanaat getirebilirim. Hayatımda komidin koltuk çekip temizlik yapmışlığım yoktur

Valla ben de çok sevindim, öbür kadıncağız da çok iyi, iyi niyetli falan ama eli hacı abla gibi değil, napimm...
Yalnız Meral, yemek yapmayı cidden sevmiyorsun, bu yazdığınla bi daha anladım
Al sana bir öneri, İglo'nun marine edilip dondurulmuş balıkları çıkmış, dün benim balıkçı bunlar sana yaramaz abla deyince ben de gidip onlardn aldım. Sadece poşetini açıp fırına atıyorsun, çok lezzetli oluyor. Kılçık yok, özel sosu da var, istersen tepsiye soğan sarımsak biber falan koy pişsin, afiyetle yiyin.

Değil mi gülşan gördün halimi senle buluşmaya nasıl geldim nefes nefese?Bir çırpıda günümü anlattım resmen koşuyorum ben yaaaa......

Ya en güzeli burcu bende rahat olmak istiyorum.Yoksa koşmaktan yada hangi işi bitireceğim diye düşünmekten hep hızlı yaşıyorsun.Saçıma aklar düştü bu yaşta hemde çooook öyle üç beş kenardan gözüken değil.Yanların yüzde ellisi beyaz arkalardada sıklaştı iyiden iyiye saçımı boyatmazsam durum vahim .....

BURCUM canım biliyodum bensiz olamicaanı
bugün öğle arası işyerinde kalmak zorundaydım yoğunum çok halbüküsü çıkıp oğluma eşofman altı alacüüdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…