- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #90.081
Sanıım nedeni nete olan bağımlılığı tabi hala devam ediyosa.. iyi olmuş 21liğin gelmeyişi, hadi hamarat biri denk gelir inşallah. ben bundan memnunum, ben demeden bazı işleri yapan denk geldi sonunda. Bi de damlatmadan yapıyo iyi
tecrübelerimden biliyom...anladın sen onuMen deldiiim, bi limana gidip deniz havası alıp geldim, çok lodos var, kar gümbür gümbür geliyor sanırsam.
Benden daha fazla esnek olduğunu nerden biliyorsun ki Esin Hanıııım
ama ama giderim 1 gün görmezsin çok üzülürsün söölemedi deme seviyurum senü burcummmŞeyma geçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız... Ben diyorum size, sözleşiyor bunlar, aynı gece uyumamak, aynı anda yemek yememek, aynı zamanlarda beşiklerden atlamak ya da teşebbüs etmek, hep bunlarda
Doruk da tam tarif ettiğin gibi, gece uykusuna, bizim yatağa beraberce uzanıp, meme emip öyle dalıyor. Bu memede uyuma konusu beni biraz düşündürüyor ama zaten artık sadece akşamları emdiği için başka yöntemle uyutmaya geçmek istemiyorum.
Esin sen benim patronum olsana yaw, ne kolay izin veriyorsun öyle
Sen mi?
Ah benim iki gözümün çiçeği, sen olmadan aldığım nefesin, içtiğim suyun, yediğim mantının manası yok, yaşıyor musun yaşıyorum ama kolum kanadım kırık...
uyhhh, alın bu çatlak kadınları başımdan beaa
Kocişim geldi sonunda çok şükür.Dün akşam kapıyı tık tık diye vurdu açtım baktım elinde kutularla kızına bisküvi ıvır zıvır bir şeyler almış gelmiş ayşenur babayı görünce çıldırdı atladı kucağına.Hani geçen gece öznura ter kokulu babasını özlemiştir demiştim.Hakikaten öyle oldu babası eve girdikten itibaren 10 dk lık süreçte hasret giderdiler ve sırtına masaj yapa yapa uyudu kucağında babasının.Hemen fotoladım o hallerini pek sevimlilerdi...
tecrübelerimden biliyom...anladın sen onu
ama ama giderim 1 gün görmezsin çok üzülürsün söölemedi deme seviyurum senü burcummm
eserle bakıcı işini de konuştuk haftanın 5 günü bakıp ortalığı toparlicak üstünkörü temizlicek ve akşama yemek yapacak yatmicak bi kız arıyoruz cumartesi de genel temizlik için birini bulucaz zaten var o gelmeye devam eder heralde temizliğinden çok memnunum özellikle ütüsü jilet gibi akşam 7 oluyo geç oldu demiyo işi bitirip ööle gidiyo bide ii bakıcı bulursam ooohhh benden iisi yok
bosna;16439397 [COLOR="navy" .!.:Heeee nerden biliyorlarmış kim daha esnek :)[/COLOR]
Kadıncağız sosyal bi insan, internetten tanıştığı arkadaşlarıyla falan buluşuyor, ne yani, senin evinin işiyle mi uğraşsın bunca faaliyetin arasında
bende geldim(((((((((
yaw gecem gündüzüm karıştı kızım çok gazlı ne yapsam dr götürüdm olur diyor olur diyorda salak bi önerisi yok kullandıgım tüm damları saydı ben kullandım dedim sonrada yapacak bişey yok diyip gönderdi beni
üşüyomu diyecem ev gece sıcak gündüz 2 kat giydiryorum
süt veriyorum o diyecem ondna öncede vardı
ee ben ne b.... yiyem ya gece uyuyamıyorum gündüz tek başımayım çıldıracam
tecrübelerimden biliyom...anladın sen onu
ama ama giderim 1 gün görmezsin çok üzülürsün söölemedi deme seviyurum senü burcummm
Emel gözünaydın cnm. Walla ben de son 3 senedir çağırıyorum kadın, normalde benden başkası yapsa hayatta içime sinmezdi ama artık alıştım. yok yere kendimi o kadar yormuyorum. Önceleri hergün evi süpürüp silerdim, iki ginde bi komidinleri koltukları şekerdim ne gerek varsa, haftada bi illa ki camlar silinirdi. baktım kendi kendimi yıpratıyorum. şimdi daha relaxım şükür. kadın gelince işte ben de peşinde dönüp duruyorum ama iyi oluyo ağır işlerden kurtuluyorum. artık haftada 3 kez süpürüp siliyorum. hiç te kirli değilim:))
Burcu hacı annenin gelecek olmasına çok sevindim inan, yaşasın yemelerden kurtuldun:))
selam kızlar
emel buluşma fotomuzdan resimler ekleyebilirmyim foruma senin için sakıncası yoksa:78:
Emel gözünaydın cnm. Walla ben de son 3 senedir çağırıyorum kadın, normalde benden başkası yapsa hayatta içime sinmezdi ama artık alıştım. yok yere kendimi o kadar yormuyorum. Önceleri hergün evi süpürüp silerdim, iki ginde bi komidinleri koltukları şekerdim ne gerek varsa, haftada bi illa ki camlar silinirdi. baktım kendi kendimi yıpratıyorum. şimdi daha relaxım şükür. kadın gelince işte ben de peşinde dönüp duruyorum ama iyi oluyo ağır işlerden kurtuluyorum. artık haftada 3 kez süpürüp siliyorum. hiç te kirli değilim:))
Burcu hacı annenin gelecek olmasına çok sevindim inan, yaşasın yemelerden kurtuldun:))
Belki benim tecrübelerim senin tecrübelerini döver, nerden bileceksin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?