2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yaramaz bebeklerin akıllı olduğu nerde ne zaman ve nasıl kanıtlandı?böyle saçmalık olmaz, yaramazlar aptaldır demiyorum elbet akıllıları vardır ama yaramazsa akıllıdır lafı hurafedir.
Yasemin seni gaza getirmek istemiyorum ama böyle manyak bir kaynanam olsa asla ve kat'a çocuğumun 2. ismi bu manyak kadına ait olamazdı,kazara olduysa gerekirse senelerce uğraşır mahkemelerde sürünür değiştirirdim, ayrıca böyle bir kadın insanı psikopat yapar, ben yüzyüze bakamayacak kadar kavga ederdim, zaten deli deliyi görünce sopasını saklarmış bi daha yanıma uğrayamazdı

yasemin ben o kaynanayı tepelerim höööösssttt derler adama uyuz
gülşan ve emel bayıldım fotolarınıza ve çok da özendim kocalarla buluşma keyifli oldu mu bari
emel hiç de ufak tefek çıkmamışsın bayağı genç çıkmışsın sen kaç yaşındaydın bea
aylinim canım anneni mazur gör belli ki zor günler geçirmiş biraz kendine bakmak istiyor benim annem de kendimi bildim bileli bize babama babasına kardeşine adamıştır kendini ve hiçbirimze de yaranamaz bende ona hayatını yaşa der dururum oysa peşimizde dolanır bazen ihtiyaç duyduğumda yanımda olmasını seviyorum ama hayatını yaşamasını tercih ederdim ne olsa bakarım ben başımın çaresine 3 günlük dünyayı bööle heder etmesin

Cnm kaynanan bahane arıyor açıkça bakmak istemiyorum çocuğuna diyor.Bir daha mecbur kalmadıkça arama bence.Annenlede senin aranı bozacak durduk yere.

Gülaya ise çok üzüldüm kadere bak.Hakkında hayırlısı olsun inş. Rabbim yavrularının yüzüne baksın ...

canım uzun ama okudum, okudukça da şiştim. nedir bu kaynananın size çektirdiği yaw. iyi sabrediyosun valla ben olsam iki günde kapımı açacak yüz bırakmazdım,hemen arayı soğuturdum yüzüne karşı evime gelme benle muhatap olma derdim yani. kocamda çok meraklıysa anasına gitsin onla yaşasın derdim hodri meydan. ama sen bana uyma canım,ben akrep burcuyum ya hep ya hiç derim idare etmeyi bilmem yani Allah herkese çekebileceği dert verirmiş zaten, sen cennetlik olmuşsun şimdiden

Eşinde sakin benimki gibi haliyle anlaştılar.Bizde çok mutlu olduk sizi tanıdığımıza.İnş. bir dahaki geldiğinizde eve yemeğede bekliyoruz bu biraz acele oldu hastane falan derken karışıklık oldu.Ankaraya her geldiğinde ara beni görüşelim ...
Evet bir tek yaşlılık açısından avantajı var sanırım... Ama göz kenarlarımda kırışıklıklar çıktı ne yapcam onlar için ?

biz bukadar sıcak kanlıyken bu kocişlerin hepsimi böle anacım 5 yıl aynı apartmanda oturduk bir allahın kulunun kapısına gitmedi adam
ki çoğuyla eskidenn tanışırdı komşuların
bir kez bi komşumuz taşındı onunlada aynı yerde görev yapmış aynı odada kalmış neyse davet ettiler daha yolda giderken çok oturmayalım 1 saat oturup dönelim dedi

kaynana mevzuuna gelince ilk evlendiğimde kaynanamla aram çok iidi bigün annemle kaga edip çok sinirlenmiş bunu da kaynanama anlatmıştım o da görümceme anlatmış gel zaman git zaman aramız bozuldu bi gün eltilerim ve onlarla otururken ama sende annenle bööle bi tartışma yaşadın seninde haksız olduğun yerler gibi bi konuşmaya başladı görümcem kaynana da bişi yokmuş gibi dinliyo bi çemkirmişim ikisine de hiç terbiyemi bozmadan geldiğim aile aldığım terbiye yanında siz kimsiniz haddinizi bilin dediim bi daha ağızlarını açamadılar onun yerine beni esere şikayet ediyolar

Cnm benim kocada yabanidir asıl bu yabanileri bir araya getirmek lazım birden dilleniveriyorlar vallahi bak.Ben şaşırdım aslında eşime.Sıkılıp kaçmak isteyen adam bayağı konuştu gülşanın eşiyle.Biz birazda bunlar böyle davranıyor diye kabullenmişiz durumu kimseyle tanıştırmıyoruz.İyiki ilk tanıştığı kişi gülşanın eşi olduda aklında yanlış düşünceler yada önyargıları varsa kırıldı.Başlangıcı sağlam birileriyle yaparsan gerisi kolay gelir.Şimdi çaktırmadan yavaş yavaş devamını getircem

27 yaşındayım cnm yüzüm kemikli çıkıyor dolgumu yaptırsamki yanaklara?En çok tombul yanak severim.Varmı tombul yanak aramızda?

valla nediyim aslında onlar mecburen buluştular ama keyif aldılar bu buluşmadan sanırsam:13:

ben hurafe olduğunu düşünmüyorum çok mantıklı geliyo: yaramaz bebekler herşeyi kurcalayarak kendisi öğreniyo ve daha çabuk öğreniyo,buda zihinsel gelişimi hızlandırıyo. pasif bebekler hantal oluyo hazırcı ne verirsen onu alıyo ve yaramaz bebeklere göre daha geç öğreniyo.

Valla öyle cnm yaa.Yoruluyorum boşu boşuna.Kısır döngü hep aynı şeyleri tekrar ediyoruz...

Cnm her yaramaz akıllı yada aptal diye bir iddia yok elbette.Ama genelde bu tür çocukların enerjisini tek bir yöne çektiğin zaman o konuda çok başarılı olduklarını bizzat gördüm.Bazen doktorlar bile toplum içinde yaygın olan düşüncelere inanıp bizlere tavsiyede bulunuyorlar...
Tabii hepsi boş önemli olan sağlıklı olmaları.Terbiyesiz olmasınlarda varsın yaramaz olsunlar...

bende isterim tekrar görüşmeyi canım, inşallah. göz kenarları konusunda fikri olan varsa bende merak ediyorum,benimde ihtiyacım var.

aslında benim beyimde öyledir ama alışveriş merkezi diye geldi oyalanırım oralarda diye düşündü ama

ağzına sağlık canım en iyisini yapmışsın herkes haddini bilecek yeni yöntemleride çok komikmiş doğrusu

seni gidi seni kocişi eve sokmayacan galiba heryere birlikte götürcen gezmeye

Kızlar, cidden bende Peygamber sabrı var sanırsam, bu kadın hala yüzsüzce benim evime gelebiliyor, bende sesimi çıkarmıyorum, sabrediyorum, son gülen iyi gülermiş, ben gülecem sonunda, şimdi de gülüyorum, kaynanam çatlıyor, ne yaparsa yapsın başarılı olamıyor ki, beni geçen sene çok yıprattı ama artık yapamıyor, yapamazda, evet sinirleniyorum ama ona göstermiyorum hiç sinirlendiğimi, bu da onu deli ediyor...

Esas bu aralar kayınpederim coçmuş durumda, kendi çapında saçmalıklar yapıyor, bi ara onu da anlatayım da gülün, ben çok eğleniyorum..

Çok yoğunum bügünlerde sormayın, yoksa tozunu attıracam topiğinde, biraz idare edin beni bu aralar işte :)))

merabaaaa kıslaarrrrrrrrr:nasılsınızzz benim oğlum kızamıkcık olduuuu:26::26:aslında bir yaşından sonra çıkarmışş ama bizimki erken çıktıı aranızda bebiki kızamcık olan oldumu :44::44:tabiki baya huysuz bu yüzden çok ateş yapıyoo çok şükür şimdi uyudu üç dört gün sürermişşş

Ay valla aynı faruk :)
Bırak komşuyu arkadaşı kendi aileme yada yakınlarıma bile giderken 'fazla oturmayalım 1 saat içinde kalkalım' der.Kurulmuş saat gibi 1 saat sonra kucağında ayşenurla çıkar gelir 'hadi kalkalım çocuk uyuyacak' diye.Ben tam muhabbetin en güzel yerinde kikirdemişken birden mal gibi donar kalırım.Tamam derim tıpış tıpış düşeriz yola.Ola ki uzattık biraz daha oturalım dedim burnumdan gelir yolda.Biz konuşmadıkmı 1 saat diye uzattıkça uzattın der.Valla nasıl anlatılır bu adamlar bilmem ki yaşamak lazım.

Cnm çok geçmiş olsun kendiliğindenmi çıktı yada bir yerdenmi bulaştı ?

Otura otura şişti kaldı bak göbek öne doğru gidiyor.Kaç yıldır kilo vercem diyor böyle aktivitesiz olmaz.O işyerinde koşturmayı spor sanıyor.Biraz bana takılsa aslında güzel olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…