- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #90.121
Yemeğimi yedim geldimm..
Burcucum, konu şu; benim annemin 2 saatlik bir işi çıktı bugün için, dün akşam kaynanamı aradı eşim İklime sen bak diye, görümcemin oğlu hastaymış, hasta bir çocuk varken bir ikincisi ile ilgilenemezmiş, zaten kendisi de hastaymış sırtı ağrıyormuş v.s v.s. ama 2 saatse bakayım dedi en sonunda kırk naza geçerek, sanki 2 saatten fazla sürerse annemin işi 2 saat doldu diye kapının önüne koyacak çocuğu, manyak kadın yaa, eşimde arada kaldı, çok bozuldu, neyse ben aradım telefonla birde kaynanamı, görümcemde onlara gelmiş, nesi var oğlunun diye sordum, onunla konuştuktan sonra kaynanamı istedim telefona, bi fasıl onun hastalığını dinledikten sonra, yarın bakacak mısın İklime dedim, mecbur kalmasak zaten bırakmayız dedim, hem görümcemin oğlu hasta olduğu için gün boyu uyuyormuş, İklimle ilgilenmesi zor olmayacak yani bu durumda, bana oğlanın boğazında enfeksiyon var, İklime geçer diye korkuyorum ondan istemiyorum gibi birşeyler saçmaladı, bende haklısın ben komşuya bırakayım o halde diye dalga geçtim ve hemen atladı bu salak, evet öyle yapın dedi, bu arada İklime de mikrop geçer diye düşünen kadın 2 gündür o hasta çocuğun İklimi öpmesine ve sarılmasına v.s. izin veriyor, birde üstüne üstlük bugün o hasta çocuğu benim evime benim anneme bırakarak kendinin de bir yere gideceğini söylüyor.. soruyorum size, onun evinde 2 saatte İklime geçen mikrop, 2 gündür geçmemiş midir, yada benim evime getireceği zaman İklime geçmeyecek mi...? Be kadın bir bahane bulacaksan mantıklı bir gerekçe bulda gülünç duruma düşme, telefonu kapattım saatlerce güldüm, eşim çok bozuldu, komşumun minik bebeği var 2 aylık, ona rica ettim, kaynanamı da tanır kendisi, ona bırakma sakın bana getirin dedi, 2 saat değil 12 saat olsa yine bakarım v.s. diyerek beni rahatlattı, zaten ben kaynanama bırakmak istemiyorum, evinde hijyen sıfır kadının, üstelik çocuklara yemek yedirme özürlü kendisi, ve komşusuna yada görümcemin 2,5 yaşındaki oğluna İklimi emanet edecek kadar cahil, pislik... Komşuma çok güveniyorum, kendisi hemşire ve çok titiz bu konularda ve İklimi de çok sever, o da bebeğini zaman zaman işi olunca sadece bana emanet eder..
Gelelim sinirlendiğim konuya, benim annemi zorla benim evime getirdiler İklime baksın diye, her işini buradan git yap o arada ben bakarım İklime demişti kaynanam, şimdi ne olsa yan çiziyor ruh hastası, annemde kendi evimdeki düzeni bozdum geldim, bu kadının oyuncağı oluyorum burada diye üzüldü, o üzülünce ben üzüldüm ağlaştık, gülüştük işte.. Cidden çok zor durumda kalıyorum bu kaynanamın yüzünden, gıcık kadın yaa, ama gecenin bir yarısı kocamı çağırıp sırtına masaj yaptırmayı biliyor uyuz, yada eline sigarasını alıp çay koy kızı sevmeye geliyorum demeyi de biliyor..
Şeymacım, benim kaynanam bebek bakımından anlamaz, bebek bakımı derken, oyalamak ilgilenmek anlamında demiştim.. Eşinin zorla annesinin evine özür diletmeye götürdüğü kişi de benim Gülencim değil, özür dilemedim ama evet o gece hastanelik oldum ve 3 hafta erken doğurdum..
Emelcim, Gülencim in boşanma davası açıldı, 18 Şubat 2011( Ege nin doğduğu gün hem de)' de ilk duruşması olacak malesef(((
canım uzun ama okudum, okudukça da şiştim. nedir bu kaynananın size çektirdiği yaw. iyi sabrediyosun valla ben olsam iki günde kapımı açacak yüz bırakmazdım,hemen arayı soğuturdum yüzüne karşı evime gelme benle muhatap olma derdim yani. kocamda çok meraklıysa anasına gitsin onla yaşasın derdim hodri meydan. ama sen bana uyma canım,ben akrep burcuyum ya hep ya hiç derim idare etmeyi bilmem yaniYemeğimi yedim geldimm..
Burcucum, konu şu; benim annemin 2 saatlik bir işi çıktı bugün için, dün akşam kaynanamı aradı eşim İklime sen bak diye, görümcemin oğlu hastaymış, hasta bir çocuk varken bir ikincisi ile ilgilenemezmiş, zaten kendisi de hastaymış sırtı ağrıyormuş v.s v.s. ama 2 saatse bakayım dedi en sonunda kırk naza geçerek, sanki 2 saatten fazla sürerse annemin işi 2 saat doldu diye kapının önüne koyacak çocuğu, manyak kadın yaa, eşimde arada kaldı, çok bozuldu, neyse ben aradım telefonla birde kaynanamı, görümcemde onlara gelmiş, nesi var oğlunun diye sordum, onunla konuştuktan sonra kaynanamı istedim telefona, bi fasıl onun hastalığını dinledikten sonra, yarın bakacak mısın İklime dedim, mecbur kalmasak zaten bırakmayız dedim, hem görümcemin oğlu hasta olduğu için gün boyu uyuyormuş, İklimle ilgilenmesi zor olmayacak yani bu durumda, bana oğlanın boğazında enfeksiyon var, İklime geçer diye korkuyorum ondan istemiyorum gibi birşeyler saçmaladı, bende haklısın ben komşuya bırakayım o halde diye dalga geçtim ve hemen atladı bu salak, evet öyle yapın dedi, bu arada İklime de mikrop geçer diye düşünen kadın 2 gündür o hasta çocuğun İklimi öpmesine ve sarılmasına v.s. izin veriyor, birde üstüne üstlük bugün o hasta çocuğu benim evime benim anneme bırakarak kendinin de bir yere gideceğini söylüyor.. soruyorum size, onun evinde 2 saatte İklime geçen mikrop, 2 gündür geçmemiş midir, yada benim evime getireceği zaman İklime geçmeyecek mi...? Be kadın bir bahane bulacaksan mantıklı bir gerekçe bulda gülünç duruma düşme, telefonu kapattım saatlerce güldüm, eşim çok bozuldu, komşumun minik bebeği var 2 aylık, ona rica ettim, kaynanamı da tanır kendisi, ona bırakma sakın bana getirin dedi, 2 saat değil 12 saat olsa yine bakarım v.s. diyerek beni rahatlattı, zaten ben kaynanama bırakmak istemiyorum, evinde hijyen sıfır kadının, üstelik çocuklara yemek yedirme özürlü kendisi, ve komşusuna yada görümcemin 2,5 yaşındaki oğluna İklimi emanet edecek kadar cahil, pislik... Komşuma çok güveniyorum, kendisi hemşire ve çok titiz bu konularda ve İklimi de çok sever, o da bebeğini zaman zaman işi olunca sadece bana emanet eder..
Gelelim sinirlendiğim konuya, benim annemi zorla benim evime getirdiler İklime baksın diye, her işini buradan git yap o arada ben bakarım İklime demişti kaynanam, şimdi ne olsa yan çiziyor ruh hastası, annemde kendi evimdeki düzeni bozdum geldim, bu kadının oyuncağı oluyorum burada diye üzüldü, o üzülünce ben üzüldüm ağlaştık, gülüştük işte.. Cidden çok zor durumda kalıyorum bu kaynanamın yüzünden, gıcık kadın yaa, ama gecenin bir yarısı kocamı çağırıp sırtına masaj yaptırmayı biliyor uyuz, yada eline sigarasını alıp çay koy kızı sevmeye geliyorum demeyi de biliyor..
Şeymacım, benim kaynanam bebek bakımından anlamaz, bebek bakımı derken, oyalamak ilgilenmek anlamında demiştim.. Eşinin zorla annesinin evine özür diletmeye götürdüğü kişi de benim Gülencim değil, özür dilemedim ama evet o gece hastanelik oldum ve 3 hafta erken doğurdum..
Emelcim, Gülencim in boşanma davası açıldı, 18 Şubat 2011( Ege nin doğduğu gün hem de)' de ilk duruşması olacak malesef(((
sağol canım kamilde buluşmadan önce bu ne saçma yaw tanımıyoruz niye buluşuyoruzki falan dedi eve dönerken ne iyi insanlar iyi oldu tanıştığımız dedi. biz çok memnun olduk sizi tanıdığımıza canım
yaşlanınca faydasını görcen canım minyon olmanın. biz yaşlancaz ama sen aynı kalcan
inan kocaman zaten tosunumevet ilk buluşan babalar
Bir sebebi varmış gerçekten... Büyük geçmiş olsun... Bir süre böyle yaşamasını kabullenmekten başka çare yok.
Evet insan annesini kendisinden daha güçlü, daha becerikli, daha bir yanında görmek istiyor ama yaşları ilerliyor ve buna paralel seçimleri çocuklaşıyor.
Benim eşim kolay kolay kimseyle buluşmaz, benim buluşmama bile Fatma'lara giderken ancak alışmıştı. Accık yabanidir kendisi :)
Vallahi de biliyordum böyle bişey anlatacağını... Haklısın ama zaten ona bırakmak istemiyordun, iyi olmuş, gözün arkada kalmamış. Kadın manyak, o ayrı bir konu, hakkında tez yazılabilir kanımca.
Öte yandan, annenin düzeninin bozulması iyi değil tabi, ama böylelikle kızın yanından ayrılmamış oldu, bu sevindirici bir durum.Pozitifliğin bana mı bulaştı ne
Ahh hatırlıyorum o geceyi...
Katılıyorum, sürekli hareket eden bir bebeği kucakta taşımak çok zor, bir tane de bende var...
O kadar harekete et de tutmuyor tabi, hala 8 kilo kerkenezim benim :)
yasemin ben o kaynanayı tepelerim höööösssttt derler adama uyuz
gülşan ve emel bayıldım fotolarınıza ve çok da özendim kocalarla buluşma keyifli oldu mu bari
emel hiç de ufak tefek çıkmamışsın bayağı genç çıkmışsın sen kaç yaşındaydın bea
aylinim canım anneni mazur gör belli ki zor günler geçirmiş biraz kendine bakmak istiyor benim annem de kendimi bildim bileli bize babama babasına kardeşine adamıştır kendini ve hiçbirimze de yaranamaz bende ona hayatını yaşa der dururum oysa peşimizde dolanır bazen ihtiyaç duyduğumda yanımda olmasını seviyorum ama hayatını yaşamasını tercih ederdim ne olsa bakarım ben başımın çaresine 3 günlük dünyayı bööle heder etmesin
valla nediyim aslında onlar mecburen buluştular ama keyif aldılar bu buluşmadan sanırsam:13:yasemin ben o kaynanayı tepelerim höööösssttt derler adama uyuz
gülşan ve emel bayıldım fotolarınıza ve çok da özendim kocalarla buluşma keyifli oldu mu bari
emel hiç de ufak tefek çıkmamışsın bayağı genç çıkmışsın sen kaç yaşındaydın bea
aylinim canım anneni mazur gör belli ki zor günler geçirmiş biraz kendine bakmak istiyor benim annem de kendimi bildim bileli bize babama babasına kardeşine adamıştır kendini ve hiçbirimze de yaranamaz bende ona hayatını yaşa der dururum oysa peşimizde dolanır bazen ihtiyaç duyduğumda yanımda olmasını seviyorum ama hayatını yaşamasını tercih ederdim ne olsa bakarım ben başımın çaresine 3 günlük dünyayı bööle heder etmesin
ben hurafe olduğunu düşünmüyorum çok mantıklı geliyo: yaramaz bebekler herşeyi kurcalayarak kendisi öğreniyo ve daha çabuk öğreniyo,buda zihinsel gelişimi hızlandırıyo. pasif bebekler hantal oluyo hazırcı ne verirsen onu alıyo ve yaramaz bebeklere göre daha geç öğreniyo.Yaramaz bebeklerin akıllı olduğu nerde ne zaman ve nasıl kanıtlandı?böyle saçmalık olmaz, yaramazlar aptaldır demiyorum elbet akıllıları vardır ama yaramazsa akıllıdır lafı hurafedir.
Yasemin seni gaza getirmek istemiyorum ama böyle manyak bir kaynanam olsa asla ve kat'a çocuğumun 2. ismi bu manyak kadına ait olamazdı,kazara olduysa gerekirse senelerce uğraşır mahkemelerde sürünür değiştirirdim, ayrıca böyle bir kadın insanı psikopat yapar, ben yüzyüze bakamayacak kadar kavga ederdim, zaten deli deliyi görünce sopasını saklarmış bi daha yanıma uğrayamazdı
Ay sen ciddisin Aylin yaw... Cidden böyle mi hissediyorsun? Annen için geçici bir dönemdir bu, bir sebebi vardır mutlaka...
Üzüldüm bak şimdi.
Ben de şaşırdım valla, gaz olduğundan emin misin Şerife?
Çatlayacam şimdi, nasıl beee ??
Emel, kesinlikle eşini dinlemelisin, ben yıllardır yardımcıya temizletirim evimi, kurtlanmadık, sadece bazı yerler eksik kalıyor, onları da bir sonraki seferde hatırlatıyorum, sorunsuz yürüyor bu şekilde. Canına yazık, hiç değmez valla...
Yaramaz bebeklerin akıllı olduğu nerde ne zaman ve nasıl kanıtlandı?böyle saçmalık olmaz, yaramazlar aptaldır demiyorum elbet akıllıları vardır ama yaramazsa akıllıdır lafı hurafedir.
Yasemin seni gaza getirmek istemiyorum ama böyle manyak bir kaynanam olsa asla ve kat'a çocuğumun 2. ismi bu manyak kadına ait olamazdı,kazara olduysa gerekirse senelerce uğraşır mahkemelerde sürünür değiştirirdim, ayrıca böyle bir kadın insanı psikopat yapar, ben yüzyüze bakamayacak kadar kavga ederdim, zaten deli deliyi görünce sopasını saklarmış bi daha yanıma uğrayamazdı
bende isterim tekrar görüşmeyi canım, inşallah. göz kenarları konusunda fikri olan varsa bende merak ediyorum,benimde ihtiyacım var.Eşinde sakin benimki gibi haliyle anlaştılar.Bizde çok mutlu olduk sizi tanıdığımıza.İnş. bir dahaki geldiğinizde eve yemeğede bekliyoruz bu biraz acele oldu hastane falan derken karışıklık oldu.Ankaraya her geldiğinde ara beni görüşelim ...
Evet bir tek yaşlılık açısından avantajı var sanırım... Ama göz kenarlarımda kırışıklıklar çıktı ne yapcam onlar için ?
aslında benim beyimde öyledir ama alışveriş merkezi diye geldi oyalanırım oralarda diye düşündü amabiz bukadar sıcak kanlıyken bu kocişlerin hepsimi böle anacım 5 yıl aynı apartmanda oturduk bir allahın kulunun kapısına gitmedi adam
ki çoğuyla eskidenn tanışırdı komşuların
bir kez bi komşumuz taşındı onunlada aynı yerde görev yapmış aynı odada kalmış neyse davet ettiler daha yolda giderken çok oturmayalım 1 saat oturup dönelim dedi
ağzına sağlık canım en iyisini yapmışsın herkes haddini bilecekkaynana mevzuuna gelince ilk evlendiğimde kaynanamla aram çok iidi bigün annemle kaga edip çok sinirlenmiş bunu da kaynanama anlatmıştım o da görümceme anlatmış gel zaman git zaman aramız bozuldu bi gün eltilerim ve onlarla otururken ama sende annenle bööle bi tartışma yaşadın seninde haksız olduğun yerler gibi bi konuşmaya başladı görümcem kaynana da bişi yokmuş gibi dinliyo bi çemkirmişim ikisine de hiç terbiyemi bozmadan geldiğim aile aldığım terbiye yanında siz kimsiniz haddinizi bilin dediim bi daha ağızlarını açamadılar onun yerine beni esere şikayet ediyolar
Cnm benim kocada yabanidir asıl bu yabanileri bir araya getirmek lazım birden dilleniveriyorlar vallahi bak.Ben şaşırdım aslında eşime.Sıkılıp kaçmak isteyen adam bayağı konuştu gülşanın eşiyle.Biz birazda bunlar böyle davranıyor diye kabullenmişiz durumu kimseyle tanıştırmıyoruz.İyiki ilk tanıştığı kişi gülşanın eşi olduda aklında yanlış düşünceler yada önyargıları varsa kırıldı.Başlangıcı sağlam birileriyle yaparsan gerisi kolay gelir.Şimdi çaktırmadan yavaş yavaş devamını getircem
biz bukadar sıcak kanlıyken bu kocişlerin hepsimi böle anacım 5 yıl aynı apartmanda oturduk bir allahın kulunun kapısına gitmedi adam
ki çoğuyla eskidenn tanışırdı komşuların
bir kez bi komşumuz taşındı onunlada aynı yerde görev yapmış aynı odada kalmış neyse davet ettiler daha yolda giderken çok oturmayalım 1 saat oturup dönelim dedi
merabaaaa kıslaarrrrrrrrr:nasılsınızzz benim oğlum kızamıkcık olduuuu:26::26:aslında bir yaşından sonra çıkarmışş ama bizimki erken çıktıı aranızda bebiki kızamcık olan oldumu :44::44:tabiki baya huysuz bu yüzden çok ateş yapıyoo çok şükür şimdi uyudu üç dört gün sürermişşş
bende isterim tekrar görüşmeyi canım, inşallah. göz kenarları konusunda fikri olan varsa bende merak ediyorum,benimde ihtiyacım var.
aslında benim beyimde öyledir ama alışveriş merkezi diye geldi oyalanırım oralarda diye düşündü ama
ağzına sağlık canım en iyisini yapmışsın herkes haddini bilecekyeni yöntemleride çok komikmiş doğrusu
seni gidi seni kocişi eve sokmayacan galiba heryere birlikte götürcen gezmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?