- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #90.141
Kızlar, cidden bende Peygamber sabrı var sanırsam, bu kadın hala yüzsüzce benim evime gelebiliyor, bende sesimi çıkarmıyorum, sabrediyorum, son gülen iyi gülermiş, ben gülecem sonunda, şimdi de gülüyorum, kaynanam çatlıyor, ne yaparsa yapsın başarılı olamıyor ki, beni geçen sene çok yıprattı ama artık yapamıyor, yapamazda, evet sinirleniyorum ama ona göstermiyorum hiç sinirlendiğimi, bu da onu deli ediyor...
Esas bu aralar kayınpederim coçmuş durumda, kendi çapında saçmalıklar yapıyor, bi ara onu da anlatayım da gülün, ben çok eğleniyorum..
Çok yoğunum bügünlerde sormayın, yoksa tozunu attıracam topiğinde, biraz idare edin beni bu aralar işte :)))
kaynana mevzuuna gelince ilk evlendiğimde kaynanamla aram çok iidi bigün annemle kaga edip çok sinirlenmiş bunu da kaynanama anlatmıştım o da görümceme anlatmış gel zaman git zaman aramız bozuldu bi gün eltilerim ve onlarla otururken ama sende annenle bööle bi tartışma yaşadın seninde haksız olduğun yerler gibi bi konuşmaya başladı görümcem kaynana da bişi yokmuş gibi dinliyo bi çemkirmişim ikisine de hiç terbiyemi bozmadan geldiğim aile aldığım terbiye yanında siz kimsiniz haddinizi bilin dediim bi daha ağızlarını açamadılar onun yerine beni esere şikayet ediyolar
Cnm çok geçmiş olsun kendiliğindenmi çıktı yada bir yerdenmi bulaştı ?
emel benle aynı yaştasın ama benden küçük duruyosun yada ben senden büük duruyorum kilonun fln da çok etkisi var tabe benim boyum da 1,72 bööle dev anası gibi bişi duruyorum ben
bu arada bu gülay dediğiniz arkadaş ta mart annesiymiş sanırsam nie boşanıyolar ki ne talihsizlik çocuğunun doğduğu güne geliyormuş duruşma
geçmiş olsun canımmerabaaaa kıslaarrrrrrrrr:nasılsınızzz benim oğlum kızamıkcık olduuuu:26::26:aslında bir yaşından sonra çıkarmışş ama bizimki erken çıktıı aranızda bebiki kızamcık olan oldumu :44::44:tabiki baya huysuz bu yüzden çok ateş yapıyoo çok şükür şimdi uyudu üç dört gün sürermişşş
göbek değil o türk kası diyo erkeklerOtura otura şişti kaldı bak göbek öne doğru gidiyor.Kaç yıldır kilo vercem diyor böyle aktivitesiz olmaz.O işyerinde koşturmayı spor sanıyor.Biraz bana takılsa aslında güzel olur...
saol canım ya kendiliğinden çıktıı bende yediği bişey allerji yaptı sanmıştımm ama deilmiş doktor kan testi yaptı gerçi bakar bakmazda bildideheryeri kırmızı benek olduu
geçmiş olsun canım
göbek değil o türk kası diyo erkekler
ben kaçıyom kızlar duş alıp dışarı çıkcaz
kızlar meraba yağızın agzında beyaz beyaz yaralar çıktı dudaklarının iç çevresinde
salı günü kustu sandım baktım kusmuk felan yok akşamda süt verdim galiba dedim ondan kustu.
ama sabah kalktıgımda aynıydı.agzı yara dün ablam
karbonatlı suyla temizledi.gece hiç uyumadı emzigi almıyo agzına yine temizledim
agrı kesici verdim öyle uyudu.pipiside çok fena pişik ve siş.
dr götürdüm agzı için ilaç verdi pipisi içinde cildiyeye sevketti yarın götürecem.
hasta olan bebekler varmış çok geçmiş olsun.
valla nediyim aslında onlar mecburen buluştular ama keyif aldılar bu buluşmadan sanırsam:13:
ben hurafe olduğunu düşünmüyorum çok mantıklı geliyo: yaramaz bebekler herşeyi kurcalayarak kendisi öğreniyo ve daha çabuk öğreniyo,buda zihinsel gelişimi hızlandırıyo. pasif bebekler hantal oluyo hazırcı ne verirsen onu alıyo ve yaramaz bebeklere göre daha geç öğreniyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?