2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben merak ettim cumartesi bize anlatırmısın biraz ?
Valla iyisin cnm maaşallah hemen her gün girebiliyorsun topiğe.Bende bıt bıt söylendim ya geçen nasıl giriyorsunuz diye?Şimdi nasıl zaman buldun diyeceksiniz ayşenur uyuyor.Uyanmasına az kaldı hızlı hızlı yazıyorumki birazdan kaçacaım diye ...

Yine alıntılarım gitti...
Aylin'e katılıyorum, ben kendi kayınvalideme katlanamıyorum, Yasemin'inki gibi olsa biz çoktan boşanmıştık ve ben sinir hastası olmuştum. Ya da kavga çıkardı, görüşmüyor olurduk, e o zaman yine boşanırdık, aynı kapıya çıkardı...
Özlem çok geçmiş olsun, birinden mi bulaştı?
1 saat oturup kalkalım muhabbeti bizde de var :)

emel benle aynı yaştasın ama benden küçük duruyosun yada ben senden büük duruyorum kilonun fln da çok etkisi var tabe benim boyum da 1,72 bööle dev anası gibi bişi duruyorum ben
bu arada bu gülay dediğiniz arkadaş ta mart annesiymiş sanırsam nie boşanıyolar ki ne talihsizlik çocuğunun doğduğu güne geliyormuş duruşma

Ben saygıdan susuyorum güya(yanlış anlama) iyimi yaptım kötümü bilmem ama söylemek gerekiyormuş.Söylemedikçe anlamıyorlar hatalı olduklarını kendilerini haklı sanıyorlar.Ne zaman ki artık konuşcam yutmayacağım dedim bu defada melek oldular etrafımda.Şükürki artık eskisi gibi değil bazı şeyler çok değişti.Sabrettim belki sustum üzüldüm ama şimdi en azından ne eşimin ne onların bana diyecek tek kelimeleri yok.Olursada susmayacağımı biliyorum...

anam pc bozuldu neler olmuş neler maşallah bababalar bile buluşmuş.Yeni buluşma ayarlanıyo anladığım kadarıylan.Hasta bebeklerimizede geçmiş olsun.Valla şükür doğan hasta olmadı inşallahta hiiiç olmaz zor bi durum dişlerden neler çekmiştik bayramı zehir etti bana ne yerde durdu ne gökte .Geceleride hala uyanıyo yaaaa.n?nasılsınız kızlar bebeklerde iyidir umarım?HASREEEET DEDİM SANA PINARDA NUMARAM VARDI DİYE Bİ SORSAYDIN YA KIZ GÖRÜŞÜRDÜK BİZDE BAYRAMDA

Cnm elbette boyun kilonun yada aileden gelen genlerinde etkisi var.Ailece böyle ufak tefeğiz minyonuz.Yaşlandıkça gençleşiyorsunuz derler bize ama pek anlayamadık bu durumu özelliklede saçlarımda ak ve göz kenarlarımda kırışıklara baknca ....
Ya şu göz kenarları kırışıklığna çare yokmu?Daha da oturup kalmadan şu kırışıklıklar bir şeyler yapalım lütfeeeeennnnnnnn....

geçmiş olsun canım

Otura otura şişti kaldı bak göbek öne doğru gidiyor.Kaç yıldır kilo vercem diyor böyle aktivitesiz olmaz.O işyerinde koşturmayı spor sanıyor.Biraz bana takılsa aslında güzel olur...
göbek değil o türk kası diyo erkekler
ben kaçıyom kızlar duş alıp dışarı çıkcaz

saol canım ya kendiliğinden çıktıı bende yediği bişey allerji yaptı sanmıştımm ama deilmiş doktor kan testi yaptı gerçi bakar bakmazda bildideheryeri kırmızı benek olduu

Cnm yaa vücut yapıyor demekki kendiliğinden.Ne kadar sürede geçecekmiş peki?Doktor ilaç falan verdimi?Birde sende geçirmişmiydin kızamıkçık?Sizede bulaşırsa...

kızlar meraba yağızın agzında beyaz beyaz yaralar çıktı dudaklarının iç çevresinde
salı günü kustu sandım baktım kusmuk felan yok akşamda süt verdim galiba dedim ondan kustu.
ama sabah kalktıgımda aynıydı.agzı yara dün ablam
karbonatlı suyla temizledi.gece hiç uyumadı emzigi almıyo agzına yine temizledim
agrı kesici verdim öyle uyudu.pipiside çok fena pişik ve siş.
dr götürdüm agzı için ilaç verdi pipisi içinde cildiyeye sevketti yarın götürecem.

hasta olan bebekler varmış çok geçmiş olsun.

Aaa Nimet, geçmiş olsun Yağız'ıma...
Ağzı mantar mı acaba, Selin'de de olmuştu. Hatta bir bebekte daha oldu geçen gün sanırım.

Yasemincim cumartesi günü buluşmaya bir aksilik olmazsa 1 saat gecikebiliriz çünkü etimesguta uğrayıp jaleyide alacağız.İki bebek arabasını arabaya sığdırıp geleceğiz nasipse..

kızamıkcıkmı neden olmuşki enteresan geçmiş olsun canım yaaa.Fatma selin kuzumuda geçmiş olsun iyibak kuzuyz çabuk toparlasın kendini sümeyranın kızıda hastaymış onada geçmişolsun.

Geçmiş olsun nimetcim ağzı neden yara olmuş peki ?

birisi sinemaya gitmek mi dedi
tam 1,5 senedir gitmiyorum.
Hamileyken kalabalıkta midem bulanıyordu, gidemiyordum. Doğurdum, manyağım, çocuğumu bırakıp hiç bir yere gidemiyorum (ağda ve epilasyon hariç )
ama bu hafta sonu için hain planlar peşindeyim. anneanne var, babaanne var, dede de gelecekmiş, belki pazar günü iki saat bırakmaya ikna edebilirim kendimi.

nimetçim çok geçmiş olsun umarım önemli bişey deildir
emel canım bak bende bu konuda şanslıyım henüz hiç kırışığım yok

ayy bende sinema istiyorum işin kötü tarafı benim durda ööle sinemaya yemeğe gidecek hiç arkadaşım yok hepsi antakyada eserle gitmem henüz barışmadık halamı aradım bebeğe bakarmısın die seve seve ama bu hafta sözüm var dedi haftaya gel dedi haftaya da evlilik yıldönümümüz gidemem halbüküsü arkadaşlarım sinema yemek alışveriş bar hatta alışveriş sonrası 1,5 saat sauna keyfi ordan kuaför ordan yemek ordan bar die konuştuk ühü ühü çok mutsuzum

Özlemcim, geçmiş olsun oğluşuna, şaşırtıcı gerçekten kızamıkcık olması, uamrım en kısa zamanda geçer

Nimetcim, Yağıza da geçmiş olsun, beslenmesi nasıl peki, ağzındaki yaradan dolayı beslenme zorluğu var mı, pipisi niye şişti bu arada..?

O zaman bu teorine göre kızların genelde daha uslu ve ağır oldukları için geç öğrenmeleri gerekir, ama bilmiyorum farkında mısın topicte en fazla kelime kullanan, ilk sıralayan, ilk aklı başında hareketleri yapanlar kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…