2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

resimler harika

ayy Arda'da çok kurtlu yaa zaten ondan cesaret edemiyorum buluşmaya gelmeye yani bebek arabasını götüremezsem asla kucakta götüremem
birisi kucağına aldığında aynen Ayşenur'da olduğu gibi birkaç dk içinde iade ediyorlar hele ki yolda giderken araba seslerini duydukça ani manevralarla bir sağa bir sola dönüyor dediğin gibi yürüselerdi biraz rahatlardık

sonraki iletinde çok uzun yazmışım demişsin ama her kelimesini pür dikkat okudum ve seni bu sabrından dolayı tebrik ediyorum... yani bilmiyorum da aynı şey benim başıma gelse ne arayıp hal hatır sorarım ne de mecbur kalsam bile çocuğuma bakmasını isterim komşularımızın canı sağolsun

oyy kıyamam yaa çok geçmiş olsun özlemcim

ayy benimki de tam tersine tatil günlerinde hep birilerine oturmaya gitmeyi ister çok çenesi düşüktür nerden buluyo o kadar lafı anlamıyorum demek ki diyorum karşı taraf da halinden memnun ki laf uzadıkça uzuyor

Cnm yaa vücut yapıyor demekki kendiliğinden.Ne kadar sürede geçecekmiş peki?Doktor ilaç falan verdimi?Birde sende geçirmişmiydin kızamıkçık?Sizede bulaşırsa...

3 4 günde geçmeye başlar dedi bi ilacı yokmuş sadece ateşi olur diye pedifen ve kalpol verdii kendimi n geçirip geçirmedini hatırlamıyorum :26:ama hebüz bişey yok keşke onlarda olcana bizde çıksa diyo insan kızamıkcık aşısı 1 yaşındaymış bizim erken olmuşş demekki antikorlar biraz yetersiz kalmış dedi doktorr

son aya kadar gittim pek severim sinemayı.Aynı sen gibi ayşenuru bırakamadığımdan gidemiyorum.Onunla girsem sinemaya olmaz demi?

Bundada vardır bir hayır neyseki kısa sürede geçip gidecekmiş tekrar geçmiş olsuın cnm

hafta sonu iskenderunda takılacak birini bulmak için bir arkadaş kirala nın sitesine girdim ama burda elemanları yok biletini de sen ödersen geliyo buraya seninle alışverişe çıkıyo geziyo fln ii de bileti de ben verdikten sonra ben giderim istanbula o zahmet etmesin gelmeye dimi ama

Canım ardanın son halini bilmiyorum ama 1 ay önce maaşallah bayağı usluydu?Hani usluluğuyla övünüyordun bak kudurttun bebeyi...

Ben söyleyince ayarı yok oluyorum ama bakın duydunuz kendisi kabul ediyor dev anası olduğunu

nimetçim çok geçmiş olsun umarım önemli bişey deildir
emel canım bak bende bu konuda şanslıyım henüz hiç kırışığım yok

Şanslı olduğundan değil tombullarda kırışıklık olmaz yüzleri hep gergin olur
Ay kızmıyosun di mi sana takılmak hoşuma gidiyo, bu arada benden 2 yaş küçükmüşsün bebeymişsin yahu :82:

Ayy Özlem, en çok korktuğum şeylerden biri de bebeğimin aşılarını tamamlayamadan hastalanması, inşallah kolay atlatır oğlun kızamıkçığı, fırsat buldukça gir de bize de yaz, merak ederim ben..

Hakikaten yaa bir sürü arkadaşın var orda.Neden kiralık ?

böyle bir siteyi de ben ilk defa duydum, vay anasını :44:

gülşan jale yasemin kussebfilal ayşenurr çok teşekkürler kızlarr inşallah kolay atlatırr ateşlenince korkuyo insan bide bazen daha belirgin olunca beneklerr ama inşş. sizin bebişler yaşına kadar sıkarlar dişlerinii:97::97:kışın daha çok oluyomuş kızamıkcık ne ilgisi var demek aklıma gelmedi doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…