- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #90.181
Aylin, hala keyifsizsin zannımca, cümlelerinden öyle anlaşılıyor ?
özele bakınız burcu haaanım
özele bakınız burcu haaanım
Aaa Nimet, geçmiş olsun Yağız'ıma...
Ağzı mantar mı acaba, Selin'de de olmuştu. Hatta bir bebekte daha oldu geçen gün sanırım.
Geçmiş olsun nimetcim ağzı neden yara olmuş peki ?
nimetçim çok geçmiş olsun umarım önemli bişey deildir
emel canım bak bende bu konuda şanslıyım henüz hiç kırışığım yok
Özlemcim, geçmiş olsun oğluşuna, şaşırtıcı gerçekten kızamıkcık olması, uamrım en kısa zamanda geçer
Nimetcim, Yağıza da geçmiş olsun, beslenmesi nasıl peki, ağzındaki yaradan dolayı beslenme zorluğu var mı, pipisi niye şişti bu arada..?
nimet geçmiş olsun canım yağız beye ay kuzular hep keyifsiz hep hasta buarada buluşma bu cumartesimi?
AYLİN çok güldüm bak senin yüzünden genç yaşta bi sürü kırışıklık sahibi olcam
EMEL ben acaip gülerim çünkü genelddesinirlenincede gülerim
BURCUM keşke gelebilsem ama kocaman adamla aram bozuk biraz düzelsin yeni yıldan sonra bi turlamayı düşünüyorum oraları
arkadaş mevzuuna gelince ben antakyalıyım evlendikten sonra iskenderuna taşındımburda eserin akrabaları dışında kimseyi tanımıyorum onlarda ööle pek gezilip tozulup eğlenilecek insanlar diiller arkadaşlarım antakyada 1 saat mesafede annem sudana gittiğinden orda bebeği bırakabilecek birtek halam kaldı bi sürü akrabam var ama ben başkasına güvenemem bebeği burda bırakacağım kişiler var ama burda bırakıp oraya gitmeyi de ben içime sindiremem annem ankaralı yani teyzem vs akrabalarım orda hal bööle olunca bebişimle sahil keyfi yapmaktan başka çarem kalmıyo arkadaşlara gelin diyorum e onlarda haklı burda gezecek tozacak biyer yok antakya daha çeşitli o anlamda anca geyik muhabbetine geliyolar
çok sagolun kızlar.mantar dedi emzigini biberonunu kaşıgınıı karbonatlı suda beklet dedi.
beslenmesinde fazla deişiklik yok.emzik sert oldugu için onu ememiyo yanlız.
oda gece uyumamasına neden oluyo haliyle.
pipisi bir anda oldu çok ıslak veya piste bırakmıyorum ama anlamadım ilk defa oldu
hemen krem sürdüm pişik önleyici ve nemlendirici ama daha fena yaptı pudra ile pişik kremi sürdüm.
fayda etmedi resmen kabardı yaa çok fena
kızlar meraba yağızın agzında beyaz beyaz yaralar çıktı dudaklarının iç çevresinde
salı günü kustu sandım baktım kusmuk felan yok akşamda süt verdim galiba dedim ondan kustu.
ama sabah kalktıgımda aynıydı.agzı yara dün ablam
karbonatlı suyla temizledi.gece hiç uyumadı emzigi almıyo agzına yine temizledim
agrı kesici verdim öyle uyudu.pipiside çok fena pişik ve siş.
dr götürdüm agzı için ilaç verdi pipisi içinde cildiyeye sevketti yarın götürecem.
hasta olan bebekler varmış çok geçmiş olsun.
Yasemincim cumartesi günü buluşmaya bir aksilik olmazsa 1 saat gecikebiliriz çünkü etimesguta uğrayıp jaleyide alacağız.İki bebek arabasını arabaya sığdırıp geleceğiz nasipse..
hafta sonu iskenderunda takılacak birini bulmak için bir arkadaş kirala nın sitesine girdim ama burda elemanları yok biletini de sen ödersen geliyo buraya seninle alışverişe çıkıyo geziyo fln ii de bileti de ben verdikten sonra ben giderim istanbula o zahmet etmesin gelmeye dimi ama
Canım ardanın son halini bilmiyorum ama 1 ay önce maaşallah bayağı usluydu?Hani usluluğuyla övünüyordun bak kudurttun bebeyi...
Şanslı olduğundan değil tombullarda kırışıklık olmaz yüzleri hep gergin olur
Ay kızmıyosun di mi sana takılmak hoşuma gidiyo, bu arada benden 2 yaş küçükmüşsün bebeymişsin yahu :82:
Baktım Aylin Hanım, siz de bakınız luufen...
Esin, sen şimdi kocaman adamla düzelmeye konsantre ol güzel bacım, biz hep burdayız, istediğin gibi gezip tozarız zamanı gelince... Gerçi en son Aylin'e böyle dedim, rezil oldum
:2:
ayy çok geçmiş olsun yağız kuzuya inşallah çabucak atlatır
İNŞALLAHHH.....
az önce eşimi arayıp söyledim hani buluşma vardı ya dedim "eee" dedi eryamanda oturan arkadaşı eşi arabayla götürecekmiş seni de alalım dedi dedim "eeeee" dedi ben de tamam dediğimi söyledim "vay mikrop vaay" dedi önce :) geri de "neyse hayırlısı olsun" dedi canım kocişim benim her kararıma saygı duyar Allah razı olsun ondan
aa ilk kez duydum böyle bişey orda olsa yapacak mıydın yani güvenebilir misin hiç tanımadığın birine şahsen ben cesaret edemem de
yok ben usluluğuyla değil de daha çok uyumasıyla övünüyordum o da hala aynı mesela dün 23:30 da uyudu bugün öğlen 12:00 gibi kapı sesine uyandı (arada mamasını içti tabii ki ama bitirince hemmen uykuya)
benimki kucak sevmiyo o gün yerde durdu ya bütün gün keyfi yerindeydi bi de tam emekleyemiyordu ama o günden sonra köprünün altından çoook sular geçti kucakta durmayı hala sevmediği gibi artık yerinde de durmuyor
ayy iki cümlene de çok güldüm yahuu :9:
sende kendimi gördüm burcuuuuuuuuuuu ... oğlumu daha doğmadan 4 aylıkken odasını ayırmaya karar verdim... dogdu 8.5 aylık oldu yapamıyorum sanırım askere gidinceye kadar bizimle yatacak kendisi .. gecen hafta 1 aksam ilk defa kocamla dısarda ege'siz yemek yedik yemekten sonra adama cay bile içirmedim gittiğimiz yerde bi bebek vardı onu görünce oglumu cokkkk özledim..
Bi merhaba deyip çıkıcam çok uzun zamandır giremiyordum işyerindeki bilgisayar sayfayı açmıyodu. Bugün azıcık bakabildimm hepinizi özledimmm sevgiler saygılar hörmetlerrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?