2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün Müdürden fırça yemezsem iyidir.. Size bakmadan duramıyorum, baksam yine iyi, cevap yazmaya çalışıyorum birde ve her seferinde yakalanıyorum..

AYLİN çok güldüm bak senin yüzünden genç yaşta bi sürü kırışıklık sahibi olcam
EMEL ben acaip gülerim çünkü genelddesinirlenincede gülerim
BURCUM keşke gelebilsem ama kocaman adamla aram bozuk biraz düzelsin yeni yıldan sonra bi turlamayı düşünüyorum oraları
arkadaş mevzuuna gelince ben antakyalıyım evlendikten sonra iskenderuna taşındımburda eserin akrabaları dışında kimseyi tanımıyorum onlarda ööle pek gezilip tozulup eğlenilecek insanlar diiller arkadaşlarım antakyada 1 saat mesafede annem sudana gittiğinden orda bebeği bırakabilecek birtek halam kaldı bi sürü akrabam var ama ben başkasına güvenemem bebeği burda bırakacağım kişiler var ama burda bırakıp oraya gitmeyi de ben içime sindiremem annem ankaralı yani teyzem vs akrabalarım orda hal bööle olunca bebişimle sahil keyfi yapmaktan başka çarem kalmıyo arkadaşlara gelin diyorum e onlarda haklı burda gezecek tozacak biyer yok antakya daha çeşitli o anlamda anca geyik muhabbetine geliyolar

Baktım Aylin Hanım, siz de bakınız luufen...

Esin, sen şimdi kocaman adamla düzelmeye konsantre ol güzel bacım, biz hep burdayız, istediğin gibi gezip tozarız zamanı gelince... Gerçi en son Aylin'e böyle dedim, rezil oldum

merhabalar ... cokkk uykusuzum 2. bir inci belirdi oglumun agzında ama daha cıkacak bu da oglumu huysyz ve uykusuz yapıyo..sonucta ailecek uykusuz ve huzursusuz ..

Aaa Nimet, geçmiş olsun Yağız'ıma...
Ağzı mantar mı acaba, Selin'de de olmuştu. Hatta bir bebekte daha oldu geçen gün sanırım.

Geçmiş olsun nimetcim ağzı neden yara olmuş peki ?

nimetçim çok geçmiş olsun umarım önemli bişey deildir
emel canım bak bende bu konuda şanslıyım henüz hiç kırışığım yok

nimet geçmiş olsun canım yağız beye ay kuzular hep keyifsiz hep hasta buarada buluşma bu cumartesimi?

çok sagolun kızlar.mantar dedi emzigini biberonunu kaşıgınıı karbonatlı suda beklet dedi.
beslenmesinde fazla deişiklik yok.emzik sert oldugu için onu ememiyo yanlız.
oda gece uyumamasına neden oluyo haliyle.
pipisi bir anda oldu çok ıslak veya piste bırakmıyorum ama anlamadım ilk defa oldu
hemen krem sürdüm pişik önleyici ve nemlendirici ama daha fena yaptı pudra ile pişik kremi sürdüm.
fayda etmedi resmen kabardı yaa çok fena

Nasıl kırışmıyorsun sen öyleyse? Gülünce göz kenarların sabitmi duruyor?

Şu sıralar ağızlardaki yaralar arttı bende karbonatlı suda bekleteyim inş. başka kimsede çıkmaz....

Bi merhaba deyip çıkıcam çok uzun zamandır giremiyordum işyerindeki bilgisayar sayfayı açmıyodu. Bugün azıcık bakabildimm hepinizi özledimmm sevgiler saygılar hörmetlerrrrr

:2:
ayy çok geçmiş olsun yağız kuzuya inşallah çabucak atlatır

Yasemincim cumartesi günü buluşmaya bir aksilik olmazsa 1 saat gecikebiliriz çünkü etimesguta uğrayıp jaleyide alacağız.İki bebek arabasını arabaya sığdırıp geleceğiz nasipse..

İNŞALLAHHH.....
az önce eşimi arayıp söyledim hani buluşma vardı ya dedim "eee" dedi eryamanda oturan arkadaşı eşi arabayla götürecekmiş seni de alalım dedi dedim "eeeee" dedi ben de tamam dediğimi söyledim "vay mikrop vaay" dedi önce :) geri de "neyse hayırlısı olsun" dedi canım kocişim benim her kararıma saygı duyar Allah razı olsun ondan

aa ilk kez duydum böyle bişey orda olsa yapacak mıydın yani güvenebilir misin hiç tanımadığın birine şahsen ben cesaret edemem de

Canım ardanın son halini bilmiyorum ama 1 ay önce maaşallah bayağı usluydu?Hani usluluğuyla övünüyordun bak kudurttun bebeyi...

yok ben usluluğuyla değil de daha çok uyumasıyla övünüyordum o da hala aynı mesela dün 23:30 da uyudu bugün öğlen 12:00 gibi kapı sesine uyandı (arada mamasını içti tabii ki ama bitirince hemmen uykuya)
benimki kucak sevmiyo o gün yerde durdu ya bütün gün keyfi yerindeydi bi de tam emekleyemiyordu ama o günden sonra köprünün altından çoook sular geçti kucakta durmayı hala sevmediği gibi artık yerinde de durmuyor

Şanslı olduğundan değil tombullarda kırışıklık olmaz yüzleri hep gergin olur
Ay kızmıyosun di mi sana takılmak hoşuma gidiyo, bu arada benden 2 yaş küçükmüşsün bebeymişsin yahu :82:

ayy iki cümlene de çok güldüm yahuu :9
:

sende kendimi gördüm burcuuuuuuuuuuu ... oğlumu daha doğmadan 4 aylıkken odasını ayırmaya karar verdim... dogdu 8.5 aylık oldu yapamıyorum sanırım askere gidinceye kadar bizimle yatacak kendisi .. gecen hafta 1 aksam ilk defa kocamla dısarda ege'siz yemek yedik yemekten sonra adama cay bile içirmedim gittiğimiz yerde bi bebek vardı onu görünce oglumu cokkkk özledim..

Şükret ya hep yapışık olsa kucağından inmeseydi ne zor olurdu senin için.
Cnm buluşma olaynı sevilayada söyledim ama arabada yer kalmıyor zaten 3 çocuk gelemez herhalde...

Ayşegül, beni izlemeye devam et, bak daha neler göreceksin :))
Bütün gün birlikte olsak bu kadar manyak olmam kanımca, ama zaten 4 saat görüyorum hafta içi, haftasonu da kendi keyfim için bırakmaya hakkım olmadığı hissine kapılıyorum. Zaten bırakınca çok özlüyorum, gördüğüm bütün erkek çocuklarını sevmeye teşebbüs ediyorum sapık gibi
Odasını ben de ayırmadım ama ne yalan söyleyeyim, tamamen kendi rahatım için :)

Kaç kişi olacağız bakalım ? Aşığım galiba farkında değilim sizlerde öylesiniz belki...

Merhabalar herkese...
Hasta Bebeklerimiz varmis galiba...hepsinede cok gecmis olsun, insallah cok cabuk atlatirlar...
Bu Mart Bebekleri gercektende anlasma yapiyorlar herhalde aralarinda.
Tugrada bir kac gecedir daha sik agliyor...uyanmiyor ama bisey olmus gibi ciglik atmaya basliyor uykusunda...

Agizdaki Manta konusuna gelince...Pazartesi doktora gitmistik bize jel yazmisti...
O jel o kadar iyi geldiki kullandigimiz ilk gün tamamen gecti...
Doktor agizdaki Mantara bagli Pipisinde pisik varmi diye sormustu....yokdu bizde cok sükür.
Ama o pisikde agzidaki Mantarla alakaliymis...taa oraya vurabiliyormus etkisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…