2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm sizede geçmiş olsun.Şu ilacın ismini yazabilir misin?Ne olur ne olmaz aklımızda olsun...

Ayşenur uyandı altı çok pis kokuyor ... biz gidiyoruz öptük herkesi....

Yaseminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn okudunmu sana yazdığımı ? C.tesi 1 saat gecikebiliriz....

emelcim valla kırışmaz nası oluyo bende bilmiyorum göz altı kremlerim de var ama 1 sürerim 3 gün sürmem eskiden düzenli kullanırdım ama bebekten sonra yüzümü yıkamıyorum desem yeridir
BURCUM canım ben hiiiççç bişi yapamam bu sefer barışmak istiyosa o gelecek ilk adım yetmez bikaç adım atacak döktüğüm her gözyaşının bedelini istiyorum bakma sallamıyo gibiyim ama çok kırgınım
JALE ben tanımadığım 10 tane kadınla tanımadığım bir başka kadının evinde buluşmak için 1000 km yol gittim sen ne diyosun neye cesaret edebilirmiyim hatta ben babam gel benimle çalış dedi bile dilini kültürünü hiçbişeyini bilmediğim bi ülkeye gidip 2 sene yalnız yaşadım babam ve kimsem olmadan ki gittiğimde ingilizcede bilmiyodum 3500 km demedim afrika demedim gittim sen bana tanımadığın biriyle çarşıya çıkar mısın diosun peeeehhh

Esin, tamam çabalasın ayarsız ama sen de her çabası için accık yumuşama göster, sürünsün bence de ama sen de süründürme ayarını kaçırma ki :)
O tanımadığın 10 kadın biz oluyoruz sanırsam

Bu huyuna çok saygı duyuyorum

Jalecim, buluşmaya gelebilecek olmana çok sevindim, Emel 1 saat gecikebilir diye yazmış, bu durumda sende gecikecek oluyorsun, sağlık olsun, ben orada olacam, sizi görmek için çok heyecanlanıyorum..

tamam tamam bişey demedim

ivet süzdünüz ama nası 10 senedir tanışıyo gübüyüz artık ben bu kadar cesur olmasam sizin hep bi yanınız eksik olacaktı
Bu huyuna çok saygı duyuyorum
delüyüm gözü kara delüyüm

Ayy, insan çalışmaktan bu kadar sıkılamaz, insan değilim ben herhalde

ivet süzdünüz ama nası 10 senedir tanışıyo gübüyüz artık ben bu kadar cesur olmasam sizin hep bi yanınız eksik olacaktı

delüyüm gözü kara delüyüm

Hakkat, ben seni görmesem, bu çatlak hatun nası bişi ki diye düşünür dururdum. Şimdi biliyorum, şeker mi şeker bişey

BURCU sözünü dinlicem çok trip atmicam söz

Hadi bakalım... At ama çok atma, usanmasın bizim şaşkın aşık :90:

Bi gün de biriniz saat 4 oldu, hadi git diye hatırlatıverin be
Gideyim de gün boyu anneanne ile babaanne arasında beyin pişmesi geçiren oğlumu kurtarayım
Öpüyorum hepinizi...

kızlar benn geldimmm
kividen bahsetmissiniz, ben veriyorum her gun bir kivi ve bir muz ezip yediriyorum oglusumda bayılıyor valla, kivi cok faydalı bir meyve, butun c vitaminini karsılıyor... alerjik bir bunyeye sahıp degılse verin derim ben...

Hande noldu sana? bir görünüp bir kaybolur oldun, bu mart analarıyla buluşmadan önce sen buralara daha fazla uğrardın, beğenmedin di mi buluştuklarını

ÇOK SAGOL ARKDASIM BENİM SENİN HAMİLELİGİN NASIL GEÇİYO..

bana dr hiç bişey demedi öyle olsa cildiyeye göndermezdi sanırım.
bakalım yarın ne diyecek dr.ilaç ismini aldım yarın soracagım dr a. teşekkür ederim..
hoşgeldin. bende iki defa verdim çokta sevdi,kuzum.
buluşmaya gidebilecekmiyiz.?

selam gencler..
bugünki ruh halim 10 üzerinden sadece 5 alabilir..annem ananem geldi gitti..bi çay demledim kendime piküvi ve cukulata eşliğinde götürüyorum..
erkek kardeşimle ilgili bi sorunumuz var üzüldüğüm..daha dogrusu 6 senelik cıktıgı kızla ilgili. bu ara buna takıntılıyım..paylaşıcam bi ara sizlerle ...
nimet gecmiş olsun yagız a..
jalenası gidio hamişlik?

:44: keşke gelse bunu da iletir misin gelsin istiyoruz...

ben de dedim ki senin numaranın bende varolduğunu unuttum canım

hande buluşmaya gelecek misin canım ?

aşkına tüküriyim onun demekten kendimi alamadım üzgünüm
şimdi sen oğluna gidiyorsun ya git gözlerin durur mu onlar da gitsinler diyip iğrençleşebilir miyimmmm

HANDE bebem alerjik meyvelerin illa ki kendisinin alerji yapması gerekmiyomuş bünyeyi daha alerjik yapabiliyomuş o yüzdende vermiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…