- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #90.201
Merhabalar herkese...
Hasta Bebeklerimiz varmis galiba...hepsinede cok gecmis olsun, insallah cok cabuk atlatirlar...
Bu Mart Bebekleri gercektende anlasma yapiyorlar herhalde aralarinda.
Tugrada bir kac gecedir daha sik agliyor...uyanmiyor ama bisey olmus gibi ciglik atmaya basliyor uykusunda...
Agizdaki Manta konusuna gelince...Pazartesi doktora gitmistik bize jel yazmisti...
O jel o kadar iyi geldiki kullandigimiz ilk gün tamamen gecti...
Doktor agizdaki Mantara bagli Pipisinde pisik varmi diye sormustu....yokdu bizde cok sükür.
Ama o pisikde agzidaki Mantarla alakaliymis...taa oraya vurabiliyormus etkisi...
Cnm sizede geçmiş olsun.Şu ilacın ismini yazabilir misin?Ne olur ne olmaz aklımızda olsun...
emelcim valla kırışmaz nası oluyo bende bilmiyorum göz altı kremlerim de var ama 1 sürerim 3 gün sürmem eskiden düzenli kullanırdım ama bebekten sonra yüzümü yıkamıyorum desem yeridir
BURCUM canım ben hiiiççç bişi yapamam bu sefer barışmak istiyosa o gelecek ilk adım yetmez bikaç adım atacak döktüğüm her gözyaşının bedelini istiyorum bakma sallamıyo gibiyim ama çok kırgınım
JALE ben tanımadığım 10 tane kadınla tanımadığım bir başka kadının evinde buluşmak için 1000 km yol gittim sen ne diyosun neye cesaret edebilirmiyim hatta ben babam gel benimle çalış dedi bile dilini kültürünü hiçbişeyini bilmediğim bi ülkeye gidip 2 sene yalnız yaşadım babam ve kimsem olmadan ki gittiğimde ingilizcede bilmiyodum 3500 km demedim afrika demedim gittim sen bana tanımadığın biriyle çarşıya çıkar mısın diosun peeeehhh
JALE ben tanımadığım 10 tane kadınla tanımadığım bir başka kadının evinde buluşmak için 1000 km yol gittim sen ne diyosun neye cesaret edebilirmiyim hatta ben babam gel benimle çalış dedi bile dilini kültürünü hiçbişeyini bilmediğim bi ülkeye gidip 2 sene yalnız yaşadım babam ve kimsem olmadan ki gittiğimde ingilizcede bilmiyodum 3500 km demedim afrika demedim gittim sen bana tanımadığın biriyle çarşıya çıkar mısın diosun peeeehhh
ivet süzdünüz ama nası 10 senedir tanışıyo gübüyüz artık ben bu kadar cesur olmasam sizin hep bi yanınız eksik olacaktıEsin, tamam çabalasın ayarsız ama sen de her çabası için accık yumuşama göster, sürünsün bence de ama sen de süründürme ayarını kaçırma ki :)
O tanımadığın 10 kadın biz oluyoruz sanırsam
delüyüm gözü kara delüyümBu huyuna çok saygı duyuyorum
Jalecim, buluşmaya gelebilecek olmana çok sevindim, Emel 1 saat gecikebilir diye yazmış, bu durumda sende gecikecek oluyorsun, sağlık olsun, ben orada olacam, sizi görmek için çok heyecanlanıyorum..
ivet süzdünüz ama nası 10 senedir tanışıyo gübüyüz artık ben bu kadar cesur olmasam sizin hep bi yanınız eksik olacaktı
delüyüm gözü kara delüyüm
BURCU sözünü dinlicem çok trip atmicam söz
ÇOK SAGOL ARKDASIM BENİM SENİN HAMİLELİGİN NASIL GEÇİYO..:2:
ayy çok geçmiş olsun yağız kuzuya inşallah çabucak atlatır
İNŞALLAHHH.....
az önce eşimi arayıp söyledim hani buluşma vardı ya dedim "eee" dedi eryamanda oturan arkadaşı eşi arabayla götürecekmiş seni de alalım dedi dedim "eeeee" dedi ben de tamam dediğimi söyledim "vay mikrop vaay" dedi önce :) geri de "neyse hayırlısı olsun" dedi canım kocişim benim her kararıma saygı duyar Allah razı olsun ondan
aa ilk kez duydum böyle bişey orda olsa yapacak mıydın yani güvenebilir misin hiç tanımadığın birine şahsen ben cesaret edemem de
yok ben usluluğuyla değil de daha çok uyumasıyla övünüyordum o da hala aynı mesela dün 23:30 da uyudu bugün öğlen 12:00 gibi kapı sesine uyandı (arada mamasını içti tabii ki ama bitirince hemmen uykuya)
benimki kucak sevmiyo o gün yerde durdu ya bütün gün keyfi yerindeydi bi de tam emekleyemiyordu ama o günden sonra köprünün altından çoook sular geçti kucakta durmayı hala sevmediği gibi artık yerinde de durmuyor
ayy iki cümlene de çok güldüm yahuu :9:
bana dr hiç bişey demedi öyle olsa cildiyeye göndermezdi sanırım.Merhabalar herkese...
Hasta Bebeklerimiz varmis galiba...hepsinede cok gecmis olsun, insallah cok cabuk atlatirlar...
Bu Mart Bebekleri gercektende anlasma yapiyorlar herhalde aralarinda.
Tugrada bir kac gecedir daha sik agliyor...uyanmiyor ama bisey olmus gibi ciglik atmaya basliyor uykusunda...
Agizdaki Manta konusuna gelince...Pazartesi doktora gitmistik bize jel yazmisti...
O jel o kadar iyi geldiki kullandigimiz ilk gün tamamen gecti...
Doktor agizdaki Mantara bagli Pipisinde pisik varmi diye sormustu....yokdu bizde cok sükür.
Ama o pisikde agzidaki Mantarla alakaliymis...taa oraya vurabiliyormus etkisi...
hoşgeldin. bende iki defa verdim çokta sevdi,kuzum.kızlar benn geldimmm
kividen bahsetmissiniz, ben veriyorum her gun bir kivi ve bir muz ezip yediriyorum oglusumda bayılıyor valla, kivi cok faydalı bir meyve, butun c vitaminini karsılıyor... alerjik bir bunyeye sahıp degılse verin derim ben...
Pınarcım, ben hala geliyorum inşallah. Hande pek girmiyor nedense, ona bir telefon mu etsek acaba? Ebru'nun hem Eray hem Emirhan hastaymış, inşallah iyileşirler o güne kadar. Öznur'un burnunun dibi, gelsin. Nimet hakkında hiç fikrim yok.
günaydınnnn
ay hayatım şaka yapıyorum (bu kısmı yazdım sonra serhan canavarına kahvaltı ettirdim) şimdi de uyutucam
ben eymenden beklerim cin gibi maşallah siyasetcide olur bilim adamıda yakışıklı böcük cumartesi gelince ısırıcam onun o yanaklarını
hee bu aradahafta sonu kar bekleniyormuş inşallah yağmaz
Lodos nedeniyle bazı İDO seferleri iptal
Paylaş
Haberi Paylaş
Benim Sayfam
XING ağınızla paylaşın Xing
MySpace
E-posta
Friend Feed
Benimsayfam'da Paylaş
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
DHA 2 Aralık 2010
İstanbul'da lodos deniz ulaşımını aksatıyor. Lodos nedeniyle bazı İDO seferleri iptal edildi.
İŞTE 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ
Lodos nedeniyle Bostancı - Kabataş, Boğaz, Avcılar seferleri ile Bursa-Yenikapı-Kadıköy, Kartal-Yalova, Yalova-Yenikapı, Yenikapı-Yalova, Armutlu-Yenikapı-Bostancı,Yalova-Kartal ile Bandırma-Yenikapı-Bostancı seferleri iptal edildi.Haftasonu kötü olmaz inşallah
canım ben gülencim (gülaya ) haber verdim aslında sizin yanınıza gelmesini söyledim ama biraz teredütlü malum eşiyle sorunları varya boşanma aşamasındalar ben gergin olurum onlarıda üzerim dedi ama ben hala sizinle vakit geçirmesinin iyi olacağını düşünüyorum tabiii
anam pc bozuldu neler olmuş neler maşallah bababalar bile buluşmuş.Yeni buluşma ayarlanıyo anladığım kadarıylan.Hasta bebeklerimizede geçmiş olsun.Valla şükür doğan hasta olmadı inşallahta hiiiç olmaz zor bi durum dişlerden neler çekmiştik bayramı zehir etti bana ne yerde durdu ne gökte .Geceleride hala uyanıyo yaaaa.n?nasılsınız kızlar bebeklerde iyidir umarım?HASREEEET DEDİM SANA PINARDA NUMARAM VARDI DİYE Bİ SORSAYDIN YA KIZ GÖRÜŞÜRDÜK BİZDE BAYRAMDA
kızlar benn geldimmm
kividen bahsetmissiniz, ben veriyorum her gun bir kivi ve bir muz ezip yediriyorum oglusumda bayılıyor valla, kivi cok faydalı bir meyve, butun c vitaminini karsılıyor... alerjik bir bunyeye sahıp degılse verin derim ben...
aşkına tüküriyim onun demekten kendimi alamadım üzgünümAyy, insan çalışmaktan bu kadar sıkılamaz, insan değilim ben herhalde
Hakkat, ben seni görmesem, bu çatlak hatun nası bişi ki diye düşünür dururdum. Şimdi biliyorum, şeker mi şeker bişey
Hadi bakalım... At ama çok atma, usanmasın bizim şaşkın aşık :90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?