2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aylinim şekerim o civardan bi çatırtı geldi hatta gümbürtü geldi üzülme hayatım senlede buluşuruz çorluyada gelirim ben uzanamadığın ciğere mundar deme sen

Hande noldu sana? bir görünüp bir kaybolur oldun, bu mart analarıyla buluşmadan önce sen buralara daha fazla uğrardın, beğenmedin di mi buluştuklarını
ahh aylincim b en degil benim oglşum coosstuuuu , cok huysz oldu , hicbirsey yapamıyorum o uyanıkken, gunduz toplasan 30 dkka uyudugunu hesap edersen, kendıme hıc vakıt kalmıyor, inan ev isi bile yapamıyorum.. o yuzden girince de pek yazamıyorumm, bunun gecıcı bır donem oldugunu dusunup avutmaya calsıyorum anacım kendımı :18:

:44: keşke gelse bunu da iletir misin gelsin istiyoruz...

ben de dedim ki senin numaranın bende varolduğunu unuttum canım

[/B]
hande buluşmaya gelecek misin canım ?

pınarcım gelmeyı cok ıstıyorum ama haftasonu kar gelıyormus, o yuzden denızotobuslerı calısmaz dıyorlar, ama hava guzel olursa gelkırım...

canım hava kotu olcak cok buyuk ıhtımalle, ve kotu olursa karsıya gecemeyız denız otobuslerı calısmaz... o yzuden kesın bısı solıemıyorum...

''istersen samsuna gelir çözerim yane''
bak bu sözünün altına imzamı basarım!ESİN..
gelirsin valla kortum ben senden...
iyi bi vakit aralığı yakalar yakalamz anlatıcam beybim..

kuzummm takma canını,
onemli bir kopnu degildir insallahhh...
paylas bızımle rahatlarsın...
bu arada sende mı yagmuruma kivi, verdin?

Hani size bi dünya hamile haberi aldım diyordum ya hepsi erkek çıktı, hadi bakalım Hasret ve Jale ninde erkek olursa kız nesline kıran girdi diycem, Jale Hasret ikilisi ikili testlerinizi yaptırmadınız mı dahaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…