- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #90.221
selam aşk...bende şimdi attım adımımı..kızlar benn geldimmm
kividen bahsetmissiniz, ben veriyorum her gun bir kivi ve bir muz ezip yediriyorum oglusumda bayılıyor valla, kivi cok faydalı bir meyve, butun c vitaminini karsılıyor... alerjik bir bunyeye sahıp degılse verin derim ben...
ahh aylincim b en degil benim oglşum coosstuuuu , cok huysz oldu , hicbirsey yapamıyorum o uyanıkken, gunduz toplasan 30 dkka uyudugunu hesap edersen, kendıme hıc vakıt kalmıyor, inan ev isi bile yapamıyorum.. o yuzden girince de pek yazamıyorumm, bunun gecıcı bır donem oldugunu dusunup avutmaya calsıyorum anacım kendımı :18:Hande noldu sana? bir görünüp bir kaybolur oldun, bu mart analarıyla buluşmadan önce sen buralara daha fazla uğrardın, beğenmedin di mi buluştuklarını
:44: keşke gelse bunu da iletir misin gelsin istiyoruz...
ben de dedim ki senin numaranın bende varolduğunu unuttum canım
[/B]
hande buluşmaya gelecek misin canım ?
ÇOK SAGOL ARKDASIM BENİM SENİN HAMİLELİGİN NASIL GEÇİYO..
bana dr hiç bişey demedi öyle olsa cildiyeye göndermezdi sanırım.
bakalım yarın ne diyecek dr.ilaç ismini aldım yarın soracagım dr a. teşekkür ederim..
hoşgeldin. bende iki defa verdim çokta sevdi,kuzum.
buluşmaya gidebilecekmiyiz.?
selam gencler..
bugünki ruh halim 10 üzerinden sadece 5 alabilir..annem ananem geldi gitti..bi çay demledim kendime piküvi ve cukulata eşliğinde götürüyorum..
erkek kardeşimle ilgili bi sorunumuz var üzüldüğüm..daha dogrusu 6 senelik cıktıgı kızla ilgili. bu ara buna takıntılıyım..paylaşıcam bi ara sizlerle ...
nimet gecmiş olsun yagız a..
jalenası gidio hamişlik?
evet Jale ve Hasret 2011 de de haziran anneleri olaacaklar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?