- 13 Ağustos 2009
- 1.404
- 5
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #90.241
aşklarım,limon çiçeklerim ben geldim:92:.
Birdaha gitmeyeceğim,sizi benden mahrum bırakmaya hakkım yok:82::86:.
kivi hiç başlamadım daha ama mandalinaya bayılıyo hande bütün yutuyoo oburixxkuzummm takma canını,
onemli bir kopnu degildir insallahhh...
Paylas bızımle rahatlarsın...
Bu arada sende mı yagmuruma kivi, verdin?
bu arada ben demıre, havuc ve nar suyunu karıstırıp veıyorum, ayrıca mandalına suyuda...
tesadüfe bak ki bende sizin şarkınızı dinliyorum hatta söölüyorumAylin şarkımızı dinliyorum bebeğim:82::89:
hosgeld,innn guzel kuzum benımmmmm
gitme yıkılır kalırım , gitmeee sokaklar karanlıkk, gitmeee sensiz yaşayamam bennn
AYLİN gidiyim gidiyim hafta sonu atliyim mersine gidiyim oğluşla forumda geziyim dağıtayım evet ii fikir
YAZGI bebem gecikmedin aferim ama ne dedik olmasın bi daha özlüyoruz depresif oluyoruz
aman çenem düştü bugün
Kaç kişi olacağız bakalım ? Aşığım galiba farkında değilim sizlerde öylesiniz belki...
tesadüfe bak ki bende sizin şarkınızı dinliyorum hatta söölüyorum
Aylin şarkımızı dinliyorum bebeğim:82::89:
tesadüfe bak ki bende sizin şarkınızı dinliyorum hatta söölüyorum
valla ben henüz şokundan kurtulup da cinsiyet analizi yapamadım emme erkek olsa ii olur bi kız bi erkek ooohhh ne keyifli kocaman bi aileben hasretin hamileligini ogrendıgım ılk gunden beri, hep ERKEK olcak diyorumm, hep oyle hissettim..
bakalım dogru cıkacak mı
valla bana neden dokunduğu belli normal insanlar gibi bi ilişkim yok hayatım harala gürele özeniyo insan aşk şarkılarına da size nooluyooo ablacımmmbu şarkı neden bukadar dokundu acaba hepimize:113:
döffsün tabeeeyagmuruna sahıp cıkacak tabiki guclu olmalı, guzel gelinimin pesinden kosanları dofcek benim oglummm
Sen nerden biliyosun bakıyım bizim şarkımızı ???
dinle dinle ben de eve gidince ilk onu açıcam çünkü koca kişisine çok kızdım
valla ben henüz şokundan kurtulup da cinsiyet analizi yapamadım emme erkek olsa ii olur bi kız bi erkek ooohhh ne keyifli kocaman bi aile
valla bana neden dokunduğu belli normal insanlar gibi bi ilişkim yok hayatım harala gürele özeniyo insan aşk şarkılarına da size nooluyooo ablacımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?