2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hosgeld,innn guzel kuzum benımmmmm
gitme yıkılır kalırım , gitmeee sokaklar karanlıkk, gitmeee sensiz yaşayamam bennn

AYLİN gidiyim gidiyim hafta sonu atliyim mersine gidiyim oğluşla forumda geziyim dağıtayım evet ii fikir
YASEMİN aklımı okudun anacım ama ankaraya uçak biletleri uçmuş bu ara kısmetse bi sonraki buluşmaya aslında ben çok sık giderim ankaraya annem oralı akrabalarım fln orda bu ara nedense kısmet olmadı annem gelsin benim için bi buluşma ayarlarsınız artık
YAZGI bebem gecikmedin aferim ama ne dedik olmasın bi daha özlüyoruz depresif oluyoruz
aman çenem düştü bugün

ben hasretin hamileligini ogrendıgım ılk gunden beri, hep ERKEK olcak diyorumm, hep oyle hissettim..
bakalım dogru cıkacak mı

aşklarım,limon çiçeklerim ben geldim:92:.
Birdaha gitmeyeceğim,sizi benden mahrum bırakmaya hakkım yok:82::86:.
.....:82:
kuzummm takma canını,
onemli bir kopnu degildir insallahhh...
Paylas bızımle rahatlarsın...
Bu arada sende mı yagmuruma kivi, verdin?
kivi hiç başlamadım daha ama mandalinaya bayılıyo hande bütün yutuyoo oburixx
bu arada ben demıre, havuc ve nar suyunu karıstırıp veıyorum, ayrıca mandalına suyuda...

ohh daha nolur paşama adı gibi güçlü kuvvetli olsun aşkım:)

hosgeld,innn guzel kuzum benımmmmm
gitme yıkılır kalırım , gitmeee sokaklar karanlıkk, gitmeee sensiz yaşayamam bennn

ahh yaa ben neyapmışım böyle,vicdanıma nolmuş benim?
nasıl bırakmışım sizin gibi güzel insanları.bak talan olmuş ortalık.
gitmem,bırakmam bundan böyle.
yokluğumda açılan yaraları varlığımla saracağım cicişlerim.
SEVİYORUM SİZİ.

Son düzenleme:
hasreti biliyordum da jaleyi yeni duydum.jalecim hayırlı olsun canım.allah tamamına erdirsin..

Kaç kişi olacağız bakalım ? Aşığım galiba farkında değilim sizlerde öylesiniz belki...

aşığız gercekten.düşün artık kocamla yemege gitmişiz onuda zorla götürdü d.sonra hiç ege siz gitmedik .egeden önce gözlerimi eşimden almazdım karsımdayken ,şimdi öncelik ege .. aklım kalbim canım ciğerim herşeyim bitanem EGEM :)))))

ben hasretin hamileligini ogrendıgım ılk gunden beri, hep ERKEK olcak diyorumm, hep oyle hissettim..
bakalım dogru cıkacak mı
valla ben henüz şokundan kurtulup da cinsiyet analizi yapamadım emme erkek olsa ii olur bi kız bi erkek ooohhh ne keyifli kocaman bi aile
bu şarkı neden bukadar dokundu acaba hepimize:113:
valla bana neden dokunduğu belli normal insanlar gibi bi ilişkim yok hayatım harala gürele özeniyo insan aşk şarkılarına da size nooluyooo ablacımmm

dinle dinle ben de eve gidince ilk onu açıcam çünkü koca kişisine çok kızdım

nedennnn?neyaptı bakim:113:

şahsen şarkının bende yarattığı etki fena.ama ne yalan söyleyeyim evliliğimi düşünmedim dinlerken.başkasını düşünüyorum demiyorum yanlış anlaşılmasın.

neymiş bu şarkı ben bilmiyom :26: gerçi yeni çıkanlardansa zaten bilmem imkansız çok boşladım zevklerimi çooook
hastalara geçmiş olsun ben bütün gün gelip gidip baktım sayfaya ama işlerin arasında yazmaya fırsat bulamıyorum kusuruma bakmayın hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…