2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

haha:)
kendisi doğuştan bunalım..artı şüpheli..artı paranoya..artı elekçi..artı falcı..:27:

Esincim, kalp kalbe karşıymış demek, gelsen süper olurdu, en kısa zamanda bekleriz, bilet fiyatlarına baktım da uçmuş hakkaten.. daha maaşımı almadım, almış olsaydım bilet ücretine destek olurdum, hep bir arada olurduk, eğlenirdik, ne güzel olurdu..

Bu arada imkanı olan ve gelmek isteyen diğer arkadaşlarda gelebilir tabi, sesiniz çıkmıyor hiç, gerçi gelmek isteseniz söylerdiniz dimi :)))

bak bu şarkı bende adama şarlama isteği uyandırdı aman ha sendede uyandırmasın hade bizimki düşe kalka gidiyo sizin sağlıklı ilişkiniz bi şarkıyla telef olmasın aman diyim bak

ya ben çekilişten beri hasretle karşılaşamıyorum özeline msj mı atsam malum adres madres

saol canım düşünmen yeter artık bi sonraki buluşmaya kısmetse

hasret cık artık rüyalarımdan cııııııkkk!!!!
Kocamı bukadar görmüyorum rüya alemimde..
inşallah bu sefer hayırlı haberrler alırız senden bacım:)

Al bendende o kadar... Utandığımdan yazmıyordum ama siz yazınca bende girdim araya...

Bakıcıyla aynı sitede oturuyoruz ve çocuğu istisnasız her akşam ben alıyorum, bi kolumda çanta bi kolumda çocuk bi yandan çanta omzumdan düşüyor, ben de diyorum ki haftanın 2 akşamı sen al bari, ama yoook bi çocuğu getiremiyormuşum, arkadaşlarıyla buluşacakmış, dedim ki buluşma bu akşam sen al bu hafta hep ben aldım, hayır dedi çıkıcam, dönüşte de eniştesi bu akşam yok diye arabayla ablasıyla çocuğunu evlerine getirecekmiş, allah onun da yedi sülalesinin de tepesinden baksın :95:

haha:)
kendisi doğuştan bunalım..artı şüpheli..artı paranoya..artı elekçi..artı falcı..:27:

BALIK EBUUU
nekonuşuyon sen?belki bu saydıklarının hepsi vardır bende ama bişey daha VAR sende olmayan,kendine bile itiraf edemesende.
HAMARAT

bak bu şarkı bende adama şarlama isteği uyandırdı aman ha sendede uyandırmasın hade bizimki düşe kalka gidiyo sizin sağlıklı ilişkiniz bi şarkıyla telef olmasın aman diyim bak

yok yok cırlamam ama ilk kavgamızda bu şarkıyı sokarım gözüne belki.ama burda güzel sözlerde var.
ve ben kocamla kavgalıysam eğer ona asla güzel bişey söylemem

ya ben çekilişten beri hasretle karşılaşamıyorum özeline msj mı atsam malum adres madres

hasret karaborsaya düştü.bulunmuyor bee şekerim

aa sizebişe sölicem
eskiler bilir
hani beko wardı ya berivan acar dede..
o da hamileymiş 2011 temmuz annesi olacak o da

AYLİNCİM kesinlikle haklısın şekerim bende aynı dertten muzdariptim şööle bi çözüm ürettim bebeği alıp eve gidip yemek pişiriyodum ki o benden yarım saat önce çıkıyo şimdi bebeği alırsam yemek pişirmiyorum oooohhhh ne rahat hayat bebeğe bi küçük kapta yapıyorum o kadar

hasret cık artık rüyalarımdan cııııııkkk!!!!
Kocamı bukadar görmüyorum rüya alemimde..
inşallah bu sefer hayırlı haberrler alırız senden bacım:)
aa yinemi beni gördün kızm hayırdır bana karşı özle bi ilgin warsa sölede bilelim:) ona göregardımı alam bnde nası gördün hayrola??

aaa biz birbirmize mi çıkmışızzz

desem ki martta kedi misali martta doğurdunuz anasını satayım ne bu acele hanımlar 1 dk yoksa bende mi daha spiral taktırmadım şaka şaka yok ööle bişiama olabilir de

BALIK EBUUU
nekonuşuyon sen?belki bu saydıklarının hepsi vardır bende ama bişey daha VAR sende olmayan,kendine bile itiraf edemesende.
HAMARAT

hasret karaborsaya düştü.bulunmuyor bee şekerim

istisnalar kaideyi bozmaz,kuru yaninda yas telas yapmaz
eli uzun alemin, cebi de tenha, sivri dillerin alayi kesilir anla!.......
HADİ BUNA Bİ ANLAM VER DE CVP LA KENDİ ÇAPINDA BAKALIM...
ELEKÇİSİN FALCISIN AMA GENE BENİ GÜLDÜREBİLEN ENDER VASIFSIN CÜCÜK..
KARABORSA HEEEHASREEET KARABORSA HASRET..
......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…