- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #90.261
valla ben henüz şokundan kurtulup da cinsiyet analizi yapamadım emme erkek olsa ii olur bi kız bi erkek ooohhh ne keyifli kocaman bi aile
valla bana neden dokunduğu belli normal insanlar gibi bi ilişkim yok hayatım harala gürele özeniyo insan aşk şarkılarına da size nooluyooo ablacımmm
nedennnn?neyaptı bakim:113:
şahsen şarkının bende yarattığı etki fena.ama ne yalan söyleyeyim evliliğimi düşünmedim dinlerken.başkasını düşünüyorum demiyorum yanlış anlaşılmasın.
hooop bi dakka gelinime asılan var kaçılın bakem
kız dünür nolii orda kalp kazanmak fln duymamış oliyim
saol canım düşünmen yeter artık bi sonraki buluşmaya kısmetseEsincim, kalp kalbe karşıymış demek, gelsen süper olurdu, en kısa zamanda bekleriz, bilet fiyatlarına baktım da uçmuş hakkaten.. daha maaşımı almadım, almış olsaydım bilet ücretine destek olurdum, hep bir arada olurduk, eğlenirdik, ne güzel olurdu..
Bu arada imkanı olan ve gelmek isteyen diğer arkadaşlarda gelebilir tabi, sesiniz çıkmıyor hiç, gerçi gelmek isteseniz söylerdiniz dimi :)))
hasret online görünüyo birazdan bakar heraldeya ben çekilişten beri hasretle karşılaşamıyorum özeline msj mı atsam malum adres madres
aşığız gercekten.düşün artık kocamla yemege gitmişiz onuda zorla götürdü d.sonra hiç ege siz gitmedik .egeden önce gözlerimi eşimden almazdım karsımdayken ,şimdi öncelik ege .. aklım kalbim canım ciğerim herşeyim bitanem EGEM :)))))
haha:)
kendisi doğuştan bunalım..artı şüpheli..artı paranoya..artı elekçi..artı falcı..:27:
bak bu şarkı bende adama şarlama isteği uyandırdı aman ha sendede uyandırmasın hade bizimki düşe kalka gidiyo sizin sağlıklı ilişkiniz bi şarkıyla telef olmasın aman diyim bak
ya ben çekilişten beri hasretle karşılaşamıyorum özeline msj mı atsam malum adres madres
aa yinemi beni gördün kızm hayırdır bana karşı özle bi ilgin warsa sölede bilelim:) ona göregardımı alam bndehasret cık artık rüyalarımdan cııııııkkk!!!!
Kocamı bukadar görmüyorum rüya alemimde..
inşallah bu sefer hayırlı haberrler alırız senden bacım:)
ya ben çekilişten beri hasretle karşılaşamıyorum özeline msj mı atsam malum adres madres
BALIK EBUUU
nekonuşuyon sen?belki bu saydıklarının hepsi vardır bende ama bişey daha VAR sende olmayan,kendine bile itiraf edemesende.
HAMARAT
hasret karaborsaya düştü.bulunmuyor bee şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?