- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #90.281
ÇOK SAGOL ARKDASIM BENİM SENİN HAMİLELİGİN NASIL GEÇİYO..
jalenası gidio hamişlik?
kızlaaaaarrr jale de mi hamile?
hasreti biliyordum da jaleyi yeni duydum.jalecim hayırlı olsun canım.allah tamamına erdirsin..
Hani size bi dünya hamile haberi aldım diyordum ya hepsi erkek çıktı, hadi bakalım Hasret ve Jale ninde erkek olursa kız nesline kıran girdi diycem, Jale Hasret ikilisi ikili testlerinizi yaptırmadınız mı dahaa
aa sizebişe sölicem
eskiler bilir
hani beko wardı ya berivan acar dede..
o da hamileymiş2011 temmuz annesi olacak o da
Bakıcıyla aynı sitede oturuyoruz ve çocuğu istisnasız her akşam ben alıyorum, bi kolumda çanta bi kolumda çocuk bi yandan çanta omzumdan düşüyor, ben de diyorum ki haftanın 2 akşamı sen al bari, ama yoook bi çocuğu getiremiyormuşum, arkadaşlarıyla buluşacakmış, dedim ki buluşma bu akşam sen al bu hafta hep ben aldım, hayır dedi çıkıcam, dönüşte de eniştesi bu akşam yok diye arabayla ablasıyla çocuğunu evlerine getirecekmiş, allah onun da yedi sülalesinin de tepesinden baksın:95:
aa sizebişe sölicem
eskiler bilir
aa yinemi beni gördün kızm hayırdır bana karşı özle bi ilgin warsa sölede bilelim:) ona göregardımı alam bndenası gördün hayrola??
aaa biz birbirmize mi çıkmışızzz
aa sizebişe sölicem
eskiler bilir
aa yinemi beni gördün kızm hayırdır bana karşı özle bi ilgin warsa sölede bilelim:) ona göregardımı alam bndeNası gördün hayrola??
aaa biz birbirmize mi çıkmışızzz
hayırrrrrrr!!saat 5'i geçti işim de yok sizlede mesaiyi bitirmenin zamanı geldi hade size doyum olmaz bu anne kaçar oğluna uçar öpüldünüzzz
hadi len işine bağistisnalar kaideyi bozmaz,kuru yaninda yas telas yapmaz
eli uzun alemin, cebi de tenha, sivri dillerin alayi kesilir anla!.......
HADİ BUNA Bİ ANLAM VER DE CVP LA KENDİ ÇAPINDA BAKALIM...
ELEKÇİSİN FALCISIN AMA GENE BENİ GÜLDÜREBİLEN ENDER VASIFSIN CÜCÜK..
KARABORSA HEEEHASREEET KARABORSA HASRET........
beni bi ana şefkatiyle sarıp sarmaladın..aynen burda oldugun kadar samimi ve dogaldın hiç yapmacıksız ...yalan yok özlüorum seni..
Sonra kocanla ikinizi gördüm kalabalık bi ortamdaydık..
Bukadar gerisini hatrlamıorum..
Bukadar hatrlayabildiğime dua et b12 vitamininden yoksun bi bağğğyan olaraktan..
canım benim yaa gel yamacıma da sarıp sarmalıyam seni:)
Yaa kaç kere yazdım şu göz kenarlarınızın kırışıklarına ne sürüyorsunuz?Yoksa sizin yokmu kırışığınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?