2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ÇOK SAGOL ARKDASIM BENİM SENİN HAMİLELİGİN NASIL GEÇİYO..
jalenası gidio hamişlik?

çok sağolun canlarım.. iyi diyebilecek şekilde gidiyo arada tansiyonum düşüyo pazar günü baygınlık geçirdim bi alışveriş merkezinde hemen görevliler tabure falan getirdi oturunca toparlandım Allahtan yalnız değildim
kızlaaaaarrr jale de mi hamile?
hasreti biliyordum da jaleyi yeni duydum.jalecim hayırlı olsun canım.allah tamamına erdirsin..

sağol canım benim :16

Hani size bi dünya hamile haberi aldım diyordum ya hepsi erkek çıktı, hadi bakalım Hasret ve Jale ninde erkek olursa kız nesline kıran girdi diycem, Jale Hasret ikilisi ikili testlerinizi yaptırmadınız mı dahaa

ben pzt yaptırdım da diğer sonuçlarla birlikte alcam o da 10 gün sonra dediler yani haftaya çrş ya da perşembe.. ama zaten ultrasonda baktığında büyük ihtimal erkek dedi

aa sizebişe sölicem
eskiler bilir
hani beko wardı ya berivan acar dede..
o da hamileymiş 2011 temmuz annesi olacak o da

aa ne güzeeel

saat 5'i geçti işim de yok sizlede mesaiyi bitirmenin zamanı geldi hade size doyum olmaz bu anne kaçar oğluna uçar öpüldünüzzz

bu da güzel onlarınki can zaten, patlıcan hep bize kalır :84:

aa sizebişe sölicem
eskiler bilir
hani beko wardı ya berivan acar dede..
o da hamileymiş 2011 temmuz annesi olacak o da

Allah hayırlısıyla doğmayı nasibetsin, isteyen herkese de aratmadan buldursun
arayan öyle çok arkadaşım var ki

aa yinemi beni gördün kızm hayırdır bana karşı özle bi ilgin warsa sölede bilelim:) ona göregardımı alam bnde nası gördün hayrola??

aaa biz birbirmize mi çıkmışızzz

ay senin haberin yok mu kız neyse artık öğrendin
varmı cery'min bir ihtiyacı ona göre bakayım, sana buldum zaten :86:

aa yinemi beni gördün kızm hayırdır bana karşı özle bi ilgin warsa sölede bilelim:) ona göregardımı alam bnde Nası gördün hayrola??

aaa biz birbirmize mi çıkmışızzz

beni bi ana şefkatiyle sarıp sarmaladın..aynen burda oldugun kadar samimi ve dogaldın hiç yapmacıksız ...yalan yok özlüorum seni..
Sonra kocanla ikinizi gördüm kalabalık bi ortamdaydık..
Bukadar gerisini hatrlamıorum..
Bukadar hatrlayabildiğime dua et b12 vitamininden yoksun bi bağğğyan olaraktan..

hadi len işine bağ

canım benim yaa gel yamacıma da sarıp sarmalıyam seni:)

ikili testi yaptırmadın mı hala, bak jaleye doktor erkek galiba demiş, benim de arkadaşım var haziran 2011 annesi ona da doktor %80 erkek demiş bu hafta

Beko da mı hamileymiş, hayırlısı olsun, sağlıkla kucağına alsın inşallah..

Hepinize iyi akşamlar, yasemin kaçar...

Kadir Tuğcuya tekrar yazdım mama vermem gerek mi diye oda teklif et alıyorsa ver almıyorsa gerek yok demektir yazmış

eminim almayacak ama
hangi mamadan alacağım ???

emoş ne kırışıklıgı annem yaşımız kac başımız kac
Işin aslı mimik kırışıklıkları da olabilir..kırış.harici benim yorgunluktan göz altı morluklarım fazla..
şu yaşıma kadar hiç öyle kırış.kremi kullanmadım..
Sadece nivea kullanıorum yuzume nemlendirici..
Yuzum cook cook hassas gelmio her ürün..
Amma ve lakin tocacım tam bi ayak fetişisti oldugu çün ayak kremlerim bakım ürünlerim tam kadro..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…