2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yaa kaç kere yazdım şu göz kenarlarınızın kırışıklarına ne sürüyorsunuz?Yoksa sizin yokmu kırışığınız?

valla ben hiçbişey kullanmıyorum kırışığım da yok zaten.. sanırım hem genetik hem de cildimin yağlı olmasından kaynaklanıyor
bol su içmek herşeye olduğu gibi kırışıklığa da faydalı ve yüzünü nemli tutmalısın

Bol su içmek mi ?Tuvalet ve emel de arkadaşlarım anlatır sana su meselesini ?

Vichy nin mykoninin aldım ama sürüyor musun dersen çoook nadir aklıma gelirse, sen bunu Şebnem e sor o anlar bu işlerden

Beni güzellik uzmanım hamileyken uyarmıştı 'emel göz kenarlarında kuruma başlamış kırışır dikkat et nemlendirici kullan' diye.Hamileyken çok oynamak istemedim cildimle almadım kullanmadım bir şey sonrada unuttum.Şimdi baktım kırışıklıklar var göz kenarımda tam oturup yerleşmeden gitsinler diye çözüm arıyorum.Netten bakayım vıchy e.Biri kirazın suyunun narın suyunun iyi geldiğini yazmış deneyeceğim ama üşendim kaldım...

Evet canım mimik kırışıklığı.Hani yani botokslu gibide dursun demiyorum ama gülünce oralar kırışıyor ya sinir oluyorum.Kendimi yaşlı nineler gibi hissediyorum.Gülmeyincede çok zayıf duruyor yüzüm hortlak gibi.Göz altı morluklarının tam bir tedavisi yokmuş lazerle giderilebiliyormuş ama onada cesaret etmek zor göz sonuçta.Ayak olayında bende hassasım,birde saçlar.Ama en çok çirkin ayaktan nefret ediyorum.Erkeklerin ayaklarından nefret ederdim eşimin ayaklarına bakmak istememiştim o yüzden bir gün tesadüfen abdest alırken gördüm öyle mutlu oldumki bembeyaz bakımlı temiz ve muazzam parmaklar.Ellerine ve ayaklarına bayılıyorum eşimin.Hatta direksiyonu tutarken kolunda saat olan elini izlemekten keyif alıyorum...

Ya ben sapık gibimi yazmışım yukarıya? Vallahi ayıplamayın kızlar kendi ayaklarıma bile aşıktım bir ara nerdeyse öpesim geliyordu lastik gibi uzatıyordum öpmek için ...

Kadir Tuğcuya tekrar yazdım mama vermem gerek mi diye oda teklif et alıyorsa ver almıyorsa gerek yok demektir yazmış

eminim almayacak ama
hangi mamadan alacağım ???

Canım sen mamaya yenimi geçtin?Bir arkadaşım bütün mama markalarını denemiş bebeği almamış hiç birini en son ülkerinkini denemiş almış.Banada tavsiye etti denedim yormadı çok şükür sevdi ayşenur tadını aldı.Sma denemiştik onu sevmemişti.Sen hangilerini verdin?

Nası yani mamaya yenimi başladın?

ben hiç mama vermedim hala anne sütü ile gidiyoruz ek gıda bir de lakin benim oğlum zayıf ve ek gıdaya isteksiz
o yüzden doktor alıyorsa mama ver yazmış ben de size soruyorum
ne maması vereyim diye
aslında versem almayacak onu da biliyorum ama deneyeyim

Canım bizim doktorumuz çok eski bir mama markası olan sma gold önerdi gittik aldık denedik ama ayşenur tadını sevmedi az önce yazdığım gibi arkadaşımın tecrübelerinden yararlanarak mama markalarıyla fazla uğraşmadım ülkeri aldım onun tavsiyesiyle.Çok şükür sevdi tadını ayşenur bir süredir de ülkerle devam ediyoruz... Kendimde içtim baktım tadı sma dan daha iyiydi..

senin kulladığın ülkerin nesi acaba ?

büsküviyi yemiyor ki adam öyle yesin ay gurme olacak ya ! :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…