2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tamam cnm teşekkürler alacağım bu akşam markete gideceğim umarım bulurum

sütüm varken mama vermek de bir acayip olacak ama neyse
:44:

Son düzenleme:
selamlar ve mucukslar tatlı bayenler
Ay bugün adam gibi bakamadım buraya, hep açıktı pc ama yazmak bi yana okuyamadım bilei İyiki de kadın gelmişti yani temizliğe bi de ben yapsam ne olacaktı acep
NEyse sayfalar almış yürümüş yavaş yavaş hepsini okuyucam zira tek bi smile dahi kaçırmak istemiyorum

sizi ayak feşitoları sizi :82:

aşkım milupa yada ülker herobaby kullandım ben ikisindende memnunum..
Milupanın iştahsız bebeklere özel mamasıda var conformıll..
Belki sütün yeterince besleyici katilede olmayabilir..
Fakat dr unda zayıf oldugu konusunda hemfikir mi?
Belli bi süre ek gıda almadıgı istemediği sürece mamadan faydalanabilirsin bence..

boğazım çok acıyor çok yanıyor.burnum desen bir enteresan.hapşırıyorum.
sanırım şifayı kapıyorum:18:
kuzucuk oğluma bulaştırmasam bari.

Son düzenleme:

Bir dene canım bak bebelac yazmışım ebrunun yazdığı gibi herobaby ayıda yazar numarasına göre.Biz artık 3 numaraya geçeceğiz 9.aydan itibaren.Milupayı hiç denemedim çok şükür gerek kalmadı.Eğer ülkeri sevmezse milupayıda denersiniz.Canım sütün belli bir aydan sonra yetmeyebilir çocuklar iştahlanıyor ve büyüyorlar.Mama özelliklede geceleri çok işe yarıyor.Hemde çok besleyici...

cildine kullanıcağın ürün mutlaka dermokozmetik olsun . yani sadece eczanede satılan ürün olsun vıchy myokın kullanabilirsin canım özellikle mimik cizgileri içindir.

cildine kullanıcağın ürün mutlaka dermokozmetik olsun . yani sadece eczanede satılan ürün olsun vıchy myokın kullanabilirsin canım özellikle mimik cizgileri içindir.

Canım sağol alıp deneyeyim.Kesin gidermi bu mimik kırışıklıkları?Sonra kremi bırakınca tekrar geri geliyorlarmıdır?

evet delüyüm Ebuş, beni sizler delirtsiniz

Yazgı geçmiş olsun cnm, dikkat et kendine, dün Pınar söylediği bal limon karışımını yap sen de hemen ilerlemeden hastalık

Pınar biz mama kullanamadığımız için bi fikrim yok anacım

Emel ben doğdum doğalı herhangi bi kozmetik ürün kullanmışlığım yoktur cilt bakımı ile ilgili. Krem dahi kullanmıyorum. sadece deodorant,parfüm ve göz kalemi

canım ata şimdiye kadar bebelac kullandı şimdi onuda zorla içiyo
valla seni çok iyi anlıyorum benimde sütüm vardı ama beyefendi emmediği için mama vermek zorunda kalmıştım

Jalecim ben seni önümüzdeki yıl görcem iki bebeyle kırışmadık yerin kalmayacak

inşallah olmaz öyle bişey ve zaten sanmıyorum da sen benim annemin resmini görmedin mi face'de ?
bence gördükten sonra söyle öyle :82: çünkü o bayan ilk 2'si arasında 13 ay ve sonrakiyle de 3 yaş olan ve ayrıca 42 yaşından sonra bi kez daha doğum yapmış 4 çocuk annesi bir bağyann

pınarcım ben bebelac kullanıyorum ülker herobaby'yi sevmedi Arda.. istersen ondan başla denemeye çünkü aynı zamanda en ucuzu 250 gr'lık paket 5 TL

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…