- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #90.341
ewet canım tatile geldim konyaaltı lara ciwarındaydım ceryle eziyet oldu amacımaslında 1 gece ceryi sana bela olarak atmak we kendim kocamla barlarda sürtmekti:)))) ama olmadı:) hoş sende kabul edermiydin o da ayrı:))inan pc bozuk şimdi babişin lattopu aldım ondan yazıyorum imkanım olsa şuzamana çoktAN GİRERDİM ŞANS İŞTE senle tanışmayı çok isterdim bende bebekler nasıl antalyaya tatilemi geldin cengizle aralar nasıl
cengizle iyiyiz dükkanda duruyr 3e kadar falan pek duruyor denmez ya gelip uyuyor 1,2saat salonda şöföre bırakıp.. iyiyiz şimdilk ses yok.. ama uzun sürmez tahminimce:18:
ewet bn taksiyle gideceğim muhtemelen nimet gelsin beraber geçelim ona deniz otobüsü ters ise?Ayfercim sizler yakınsınız nasılsa Pınara, hava muhalefeti Nimet ile Handeyi etkileyebilir. Bi de Hasret var ama o büyük ihtimal taksiyle gelir zaten, beşiktaştan başka türlü gelemez sanırım
bakıyorum kaynanaylamuhabbet ilerlemiş şakalaşmalar falan.. maşallahınız war?Bekliyoruz bakalım, malum biz her ay buluşuyoruz artık
Gelen var gelemeyen var, çeken var çekemeyen var, özel topik mi açsak ne şu buluşma organizasyonları için
Doruk da biz yerken yemeyi seviyor ama emeğin tadını beğenirse... Her yemeği beğenmiyor yer cücem :)
Valla oyuncak tavsiye edemiyorum, müzikli ışıklı hareketli oyuncaklarla 10 dk kadar oyalanıyor, sonra parke yalama, kumandaları birbirine vurma, annenin saçlarını çekip yeme aktivitelerine geri dönüyor. Playskool'un zıplayan toplarından almıştım, bu akşam onu açıcam, işe yararsa söylerim...
Coşkun kadın
Dün akşam kocamın gazına gelerek, hamile tişörtlerimden birini giydim, kayınvalidemin yanına gittim ve karnımı işaret ederek sürpriz dedim. Gözleri büyüdü kadının, nasıl yani dedi. Doruk'a kardeş geliyor dedim, ay yok şaka falan dedi, kocam da bastırdı şaka değil, oldu valla falan diye :) Kayınvalidemin nutku tutuldu, gözleri büyüdü, rengi değişti falan derken ben dayanamayıp güldüm... Ay yok yok, şakasına bile hazır değilim henüz :)
süpersiniz yaaa:)))
Yemeğimi yedim geldimm..
Burcucum, konu şu; benim annemin 2 saatlik bir işi çıktı bugün için, dün akşam kaynanamı aradı eşim İklime sen bak diye, görümcemin oğlu hastaymış, hasta bir çocuk varken bir ikincisi ile ilgilenemezmiş, zaten kendisi de hastaymış sırtı ağrıyormuş v.s v.s. ama 2 saatse bakayım dedi en sonunda kırk naza geçerek, sanki 2 saatten fazla sürerse annemin işi 2 saat doldu diye kapının önüne koyacak çocuğu, manyak kadın yaa, eşimde arada kaldı, çok bozuldu, neyse ben aradım telefonla birde kaynanamı, görümcemde onlara gelmiş, nesi var oğlunun diye sordum, onunla konuştuktan sonra kaynanamı istedim telefona, bi fasıl onun hastalığını dinledikten sonra, yarın bakacak mısın İklime dedim, mecbur kalmasak zaten bırakmayız dedim, hem görümcemin oğlu hasta olduğu için gün boyu uyuyormuş, İklimle ilgilenmesi zor olmayacak yani bu durumda, bana oğlanın boğazında enfeksiyon var, İklime geçer diye korkuyorum ondan istemiyorum gibi birşeyler saçmaladı, bende haklısın ben komşuya bırakayım o halde diye dalga geçtim ve hemen atladı bu salak, evet öyle yapın dedi, bu arada İklime de mikrop geçer diye düşünen kadın 2 gündür o hasta çocuğun İklimi öpmesine ve sarılmasına v.s. izin veriyor, birde üstüne üstlük bugün o hasta çocuğu benim evime benim anneme bırakarak kendinin de bir yere gideceğini söylüyor.. soruyorum size, onun evinde 2 saatte İklime geçen mikrop, 2 gündür geçmemiş midir, yada benim evime getireceği zaman İklime geçmeyecek mi...? Be kadın bir bahane bulacaksan mantıklı bir gerekçe bulda gülünç duruma düşme, telefonu kapattım saatlerce güldüm, eşim çok bozuldu, komşumun minik bebeği var 2 aylık, ona rica ettim, kaynanamı da tanır kendisi, ona bırakma sakın bana getirin dedi, 2 saat değil 12 saat olsa yine bakarım v.s. diyerek beni rahatlattı, zaten ben kaynanama bırakmak istemiyorum, evinde hijyen sıfır kadının, üstelik çocuklara yemek yedirme özürlü kendisi, ve komşusuna yada görümcemin 2,5 yaşındaki oğluna İklimi emanet edecek kadar cahil, pislik... Komşuma çok güveniyorum, kendisi hemşire ve çok titiz bu konularda ve İklimi de çok sever, o da bebeğini zaman zaman işi olunca sadece bana emanet eder..
Gelelim sinirlendiğim konuya, benim annemi zorla benim evime getirdiler İklime baksın diye, her işini buradan git yap o arada ben bakarım İklime demişti kaynanam, şimdi ne olsa yan çiziyor ruh hastası, annemde kendi evimdeki düzeni bozdum geldim, bu kadının oyuncağı oluyorum burada diye üzüldü, o üzülünce ben üzüldüm ağlaştık, gülüştük işte.. Cidden çok zor durumda kalıyorum bu kaynanamın yüzünden, gıcık kadın yaa, ama gecenin bir yarısı kocamı çağırıp sırtına masaj yaptırmayı biliyor uyuz, yada eline sigarasını alıp çay koy kızı sevmeye geliyorum demeyi de biliyor..
Şeymacım, benim kaynanam bebek bakımından anlamaz, bebek bakımı derken, oyalamak ilgilenmek anlamında demiştim.. Eşinin zorla annesinin evine özür diletmeye götürdüğü kişi de benim Gülencim değil, özür dilemedim ama evet o gece hastanelik oldum ve 3 hafta erken doğurdum..
Emelcim, Gülencim in boşanma davası açıldı, 18 Şubat 2011( Ege nin doğduğu gün hem de)' de ilk duruşması olacak malesef(((
ya ikili testte o sewiye ama 11 haftanın sonuna kadar olursa geçerli oluyomuş? topicaçmıişlar 116çıkıpta oğlu olan bile war çoğu 50üstü weerkek yada altı we kız olanda warHani size bi dünya hamile haberi aldım diyordum ya hepsi erkek çıktı, hadi bakalım Hasret ve Jale ninde erkek olursa kız nesline kıran girdi diycem, Jale Hasret ikilisi ikili testlerinizi yaptırmadınız mı dahaa
bakalımm artık süreyya menteş erkeğe benzior dediben hasretin hamileligini ogrendıgım ılk gunden beri, hep ERKEK olcak diyorumm, hep oyle hissettim..
bakalım dogru cıkacak mı
başka dr kıza benzior dedi görces artık:)
milupa milumil al.. kilo yapıcı etkisi war iştah açıcı.Kadir Tuğcuya tekrar yazdım mama vermem gerek mi diye oda teklif et alıyorsa ver almıyorsa gerek yok demektir yazmış
eminim almayacak ama
hangi mamadan alacağım ???