2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ewet canım tatile geldim konyaaltı lara ciwarındaydım ceryle eziyet oldu amacımaslında 1 gece ceryi sana bela olarak atmak we kendim kocamla barlarda sürtmekti:)))) ama olmadı:) hoş sende kabul edermiydin o da ayrı:))
cengizle iyiyiz dükkanda duruyr 3e kadar falan pek duruyor denmez ya gelip uyuyor 1,2saat salonda şöföre bırakıp.. iyiyiz şimdilk ses yok.. ama uzun sürmez tahminimce:18:
Ayfercim sizler yakınsınız nasılsa Pınara, hava muhalefeti Nimet ile Handeyi etkileyebilir. Bi de Hasret var ama o büyük ihtimal taksiyle gelir zaten, beşiktaştan başka türlü gelemez sanırım
ewet bn taksiyle gideceğim muhtemelen nimet gelsin beraber geçelim ona deniz otobüsü ters ise?
bakıyorum kaynanaylamuhabbet ilerlemiş şakalaşmalar falan.. maşallahınız war?
süpersiniz yaaa:)))
kaynanatör işte bizimkide kaçtı gitti şimdi köydeymiş:))) yine kocası hasta yalanlarına başladılar.. kocası köyde yaşama kararı almış artık istanbul bitmişmiş onun için! ama soğukmuş ya oralar hasta oluyolarmış.. duygu sömürülerinin bini bin para sanki orda insan yaşamıyo doğuda..
Hani size bi dünya hamile haberi aldım diyordum ya hepsi erkek çıktı, hadi bakalım Hasret ve Jale ninde erkek olursa kız nesline kıran girdi diycem, Jale Hasret ikilisi ikili testlerinizi yaptırmadınız mı dahaa
ya ikili testte o sewiye ama 11 haftanın sonuna kadar olursa geçerli oluyomuş? topicaçmıişlar 116çıkıpta oğlu olan bile war çoğu 50üstü weerkek yada altı we kız olanda war ben daha yaptıramadımkinerde yaptrsam die düşünüyorumhala.. yoğunlaşamıyorum bu konuya
ben hasretin hamileligini ogrendıgım ılk gunden beri, hep ERKEK olcak diyorumm, hep oyle hissettim..
bakalım dogru cıkacak mı
bakalımm artık süreyya menteş erkeğe benzior dedi
başka dr kıza benzior dedi görces artık:)

Kadir Tuğcuya tekrar yazdım mama vermem gerek mi diye oda teklif et alıyorsa ver almıyorsa gerek yok demektir yazmış

eminim almayacak ama
hangi mamadan alacağım ???
milupa milumil al.. kilo yapıcı etkisi war iştah açıcı.

:44:

Pınar cicibebeyle karıştr öyle dedene..

sevmiyor cici bebe canım

canım biliyorsun Alp hep ve hala annesütü alıyor.oyüzden maMALAR konusunda bilgi sahibi değilim.

boğazım çok acıyor çok yanıyor.burnum desen bir enteresan.hapşırıyorum.
sanırım şifayı kapıyorum:18:
kuzucuk oğluma bulaştırmasam bari.

bal limon

bakalım deneyip göreceğiz.

Canım Eymene hiç mama denedin mi ben de alcağım ama Eymenin onu emeceğini hiç sanmıyorum

canım ata şimdiye kadar bebelac kullandı şimdi onuda zorla içiyo
valla seni çok iyi anlıyorum benimde sütüm vardı ama beyefendi emmediği için mama vermek zorunda kalmıştım

ahh ahh dert sahibi etti bu uşaklar bizi ne varsa uşaklarda var

Bu kudurukla hepinize ayrı ayrı yazmayı beceremiyorum da uzun uzun kusuruma bamyayın
hepinize kocaman teşekkürlerimi sunuyorum
da bu adam doymasa bu kadar enerjiyi nerden bulacak doyduğuna eminim

buhar makinesi var hayatım.

vermez.çünkü hayırsızdır kendisi

Her gün çalıştırıyormusun peki buhar makinesini?Genelde peteklerdeki kirli hava nedeniyle boğazımız tahriş oluyor burnumuz tıkanıyor sonra hapşırık falan derken hasta gibi bir şey oluyoruz.Meyve çayı tarifi vereyimmi san alple beraber içersiniz...

Canım sağol alıp deneyeyim.Kesin gidermi bu mimik kırışıklıkları?Sonra kremi bırakınca tekrar geri geliyorlarmıdır?

düzenli kullandığında azalır oluşmuşbir cizginin gitmesi zordur .düzenli olarak kullanman lazım kremi bırakınca aynen tekrar geri gelmez ama zamanla yenileri oluşur onada yapacak tek şey düzenli olarak ürün kullanmak mimik kullanan her insanın sorunu
benimde göz çevremde var çünkü ben çok kısıyorum gözlerimi birde kaşlarımı çok kullanıyorum konuşurken benim kaş ortası çizgilerimde var malesef

boğazım çok acıyor çok yanıyor.burnum desen bir enteresan.hapşırıyorum.
sanırım şifayı kapıyorum:18:
kuzucuk oğluma bulaştırmasam bari.
HASTACIK OLMA SAKIN ..HEMMEN IHLAMBUR ZENCEFİL..GERCİ SENİN EVDE KAHVE HARİCİ Bİ BAHARAT OLDUGUNU DÜŞÜNMESEMDE ALIRSIN AKTARLARDA SATILIR BUNLAR ..TMM TMM ..HASTA HASTA ÜZMEK İSTEMİORUM SENİ..
Bir gün bana şöyle çiçek vermedin ebuşşş ...
...çiçekler kölen olsun beybim..

[

[QUO

Maaşallah sana meralcim... Bir banyoya giriyorum elimde bir sürü bakım ürünleriyle çıkıyorum onu sür bunu sür.E tabii düzenli olarak yapmıyorum.Eşim bıt bıt ediyor bir sürü para veriyorsun kenarda duruyor diye.Sırf bazen çenesinden kurtulmak için kullanıyorum ... Çünkü istiyorumki kullandığım ürünler yarına hemen sonuçlansın.Haliyle öyle bir mucize olmuyor sıkılıp atıyorum kenara...

Pınarcım Eymene mamalar alerji yaptı o nedenle kullanamadık cnm. Sen de mama deneyeceksen bence biberon maması değil de kaşık maması al artık bu saatten sonra, tahıllı mamalar iyi olur bence

YAzgı hayrola noldu cnm?

Aman Allahım totomu tutamıyorum oy oy uçtum galiba ......

Çok güleryüzlüyüz ya al bak kırıştı işte oralar.Ebru gündeş gibi gergin gezmek lazım herkese hözt modunda.Hatunda kırışık yok yaş kaç oldu ?

Pınarcım Eymene mamalar alerji yaptı o nedenle kullanamadık cnm. Sen de mama deneyeceksen bence biberon maması değil de kaşık maması al artık bu saatten sonra, tahıllı mamalar iyi olur bence

kaşık mamasını bir aydır veriyorum zaten her markayı denedim zorla yiyor sıvı yapıp biberonla verdim 50 cc ancak içiyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…