2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu sefer kaynanamın bir suçu yok,kocamın kendi öküzlüğü.
havalanıyor bir kendikendine,alacağım havasını onun.

Emel biz hiçbir şey yakmıyoruzki ısınmak için havalr iyi burda aşkım.

hasret gene kaçmış yav, nirden bulcam ben bu kızı :96:
yaw ben burdayım kız bi yere uçttum yok geçmişe baktım sadece.. msj gelmiomu bana?
Bak bir cengiz de uçar gelir hemen şimdi

bu akşam koca şahsı ile savaş var.çok kızdım şuan
ne oldu la?
kaşık mamasını bir aydır veriyorum zaten her markayı denedim zorla yiyor sıvı yapıp biberonla verdim 50 cc ancak içiyor
canım sen milumil al uyku arasında kucağına al emzirir gibi wermeyi dene.. eğer içmezse sizegeldiğimde ben satınalırım senden:)) ben milumil weriorum..
bebelac kullandım hiç tawsiye etmiyorumiçeriği o kadar iyi değil we ne kilo yaptı ne iştah..

bu sefer kaynanamın bir suçu yok,kocamın kendi öküzlüğü.
havalanıyor bir kendikendine,alacağım havasını onun.

Emel biz hiçbir şey yakmıyoruzki ısınmak için havalr iyi burda aşkım.

Yazgıcım bence sen çok çekici bir hatunsun bunu sık sık hatırlat eşine sok gözüne gözüne de havalanacak kanatları yerinde kalsın hep...

Pınar çok benziyosunuz:)) ben zaten başından beri sana benzetiyorum Eymeni, özellikle göz çevresi. Bu fotoyla tescillenmiş oldu

ewet pınar sana bnzio eyoooo, babayı görmediğimiziçin bişe diyemicembelki ona daha çok benzio?

Evet cnm bu sabah popülerdiniz. herkes günaydın dedikten sonra gece boyu digol digole güldüğünü anlattı sonra da yeni selamlaşma biçimi olarak kabul ettik:)) öp kocaman Senayı benim yerime, yirim o digol digol diyen dillerini

yok ben de açamadım videoyu hanifem

babasının bu kadar küçcük fotosu yok ki koyam 2 yaşında var ama büyüdükçe babasına benziyor o doğru amma kelliği bana
ben iki yaşına kadar kelmişem

hasreto taksiylen boğaziçi köprüsünden geçip e-5 istika*****de geleceksin en kısa öyle olur..
ama bence o trafiğe girme hem de o kadar paraya yazık beşiktaş iskeleden kadıköye geç oradan taksiye bin yine e-5 ten gel !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…