2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar naber?ben hşç iyi değilim.oğlanlar hasta üstüne bende hastalandım..sabahtan beri felaket gribim...birde canım sıkkın benim eşim işyerinde bir bir bölümü altından çıkardı,(bölüm çok sorun çıkaran bir bölümdü),4 bölüme bakıyordu iş yerinde şimdi 3 bölüme bakaçak..artık o bölümle ilgilenmeyecek maaşıda karşılığında yarıya düşecekti ve daha fazla düşürmüşler 10.000 tl alıyordu şimdi 2000 e düşürmüşler çok canımız sıkıldı..eşim şimdi iş arıyor..dua edin bizim için hem iyileşelim hem eşim güzel bir iş bulsun kendine...

canım ben gelemeyeceğim sanırım..malum hepimişz hastalandık..

yarım saatr sallıyorum uyusun diye iyice gitti gözler falan..aldım götrdüm yatrdım yatagına daha koyar koymaz sanki yarım saattr dizlerimde salladıgım o degilmiş gibi actı gözlerini koskocaman agzı kulaklarında sırıtıyo bide dalga gecer gibi..
ha ha uyudummu sandın anne kişisi dedi bana..
şimdide mızır mızır..
şimdilik kactm..zorundayım..
muc

gördüm şimdi geçmişe bakıyordum....digol digol....öptüm teyzesi :))

son yolladığım linkten de açılmıyorsa bir ara izleyebileceğin başka bir yere yüklerim...benim netbookta yok video ana bilgisayarı tekrar elel geçirmem lazım
canım çok geçmiş olsun...inşallah bir an önce düzelirsiniz...
ve eşin yeni bir iş bulur...
ne iş yapıyordu eşim nerde çalışıyor...10bin çok iyiymişben 1500 kazanmıyorum bile

Son düzenleme:

canım üst düzey yönetici diğer deyimle genel müdür...

millet msj yollayamayınca ben denemedim

yerim ben o digolü

bak sen zilliye...kuzisi de bana aynısını yaptı bugün...maymun bunlar...öp o bal suratı benim için

yuh birbölüm çıkardılar die 10000den 2000e mi? o ne be öyle..
bncede iş bulsun yani.. kocanda iyi kazanıyomuş heee ne güzel walla bizde aylık 10,000 hatta daha fazlasını kazanıyoruz bu dükkandan ama masraflar o kadar çok ki bize hiç bişey kalmıyo 5 eleman war onların maaşı, yemeği.. motorların we arabanın benzini, kamyonun suya gidip gelmesi.. ooo bitiyo gidio.. ew taksidini falan saymıyorum onu diğerdükkandanb ödüyo cengiz..
ya bilmiorum ki ceryle bu zamana kadar hiç toplu taşımaya binmedim nasıl olur tekbaşıma ama wapur rahat denizi izleye izleye geçeriz kadıköye tamam canım en mantıklısı öyle yapayım hem hafta sonu köprü trafiğinde kalmam gibi bi risk olmaz
ya bn o mesajdan bişe anlamadım çok karışık e 5ten maltepe oeplin oarası desem bilirmi
bana tarif wereceğim bi yer sölesene taksiciye oraya gelince ewi bulmak için ararım seni nasılsa..
lan meral gel beraber gidelim işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…