- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #90.381
yok ben de açamadım videoyu hanifem
babasının bu kadar küçcük fotosu yok ki koyam 2 yaşında var ama büyüdükçe babasına benziyor o doğru amma kelliği bana
ben iki yaşına kadar kelmişem
hasreto taksiylen boğaziçi köprüsünden geçip e-5 istika*****de geleceksin en kısa öyle olur..
ama bence o trafiğe girme hem de o kadar paraya yazık beşiktaş iskeleden kadıköye geç oradan taksiye bin yine e-5 ten gel !
canım sağol,biz fotolarla ywetiniriz artık..ebru canım geçmiş olsun kısmet diyorum ne edem
ben kaçar markete gideceğim özel olrak istediğiniz bi şey var mı
Evet cnm bu sabah popülerdiniz. herkes günaydın dedikten sonra gece boyu digol digole güldüğünü anlattı sonra da yeni selamlaşma biçimi olarak kabul ettik:)) öp kocaman Senayı benim yerime, yirim o digol digol diyen dillerini
son yolladığım linkten de açılmıyorsa bir ara izleyebileceğin başka bir yere yüklerim...benim netbookta yok video ana bilgisayarı tekrar elel geçirmem lazımyok ben de açamadım videoyu hanifem
babasının bu kadar küçcük fotosu yok ki koyam 2 yaşında var ama büyüdükçe babasına benziyor o doğru amma kelliği bana
hasreto taksiylen boğaziçi köprüsünden geçip e-5 istika*****de geleceksin en kısa öyle olur..
ama bence o trafiğe girme hem de o kadar paraya yazık beşiktaş iskeleden kadıköye geç oradan taksiye bin yine e-5 ten gel !
canım çok geçmiş olsun...inşallah bir an önce düzelirsiniz...kızlar naber?ben hşç iyi değilim.oğlanlar hasta üstüne bende hastalandım..sabahtan beri felaket gribim...birde canım sıkkın benim eşim işyerinde bir bir bölümü altından çıkardı,(bölüm çok sorun çıkaran bir bölümdü),4 bölüme bakıyordu iş yerinde şimdi 3 bölüme bakaçak..artık o bölümle ilgilenmeyecek maaşıda karşılığında yarıya düşecekti ve daha fazla düşürmüşler 10.000 tl alıyordu şimdi 2000 e düşürmüşler çok canımız sıkıldı..eşim şimdi iş arıyor..dua edin bizim için hem iyileşelim hem eşim güzel bir iş bulsun kendine...
açıldı video süper ya maşaallah barekallah
gördüm şimdi geçmişe bakıyordum....digol digol....öptüm teyzesi :))
son yolladığım linkten de açılmıyorsa bir ara izleyebileceğin başka bir yere yüklerim...benim netbookta yok video ana bilgisayarı tekrar elel geçirmem lazım
canım çok geçmiş olsun...inşallah bir an önce düzelirsiniz...
ve eşim yeni bir iş bulur...
ne iş yapıyordu eşim nerde çalışıyor...10bin çok iyiymişben 1500 kazanmıyorum bile
yaw ben burdayım kız bi yere uçttum yok geçmişe baktım sadece.. msj gelmiomu bana?
ne oldu la?
canım sen milumil al uyku arasında kucağına al emzirir gibi wermeyi dene.. eğer içmezse sizegeldiğimde ben satınalırım senden:)) ben milumil weriorum..
bebelac kullandım hiç tawsiye etmiyorumiçeriği o kadar iyi değil we ne kilo yaptı ne iştah..
yarım saatr sallıyorum uyusun diye iyice gitti gözler falan..aldım götrdüm yatrdım yatagına daha koyar koymaz sanki yarım saattr dizlerimde salladıgım o degilmiş gibi actı gözlerini koskocaman agzı kulaklarında sırıtıyo bide dalga gecer gibi..
ha ha uyudummu sandın anne kişisi dedi bana..
şimdide mızır mızır..
şimdilik kactm..zorundayım..
muc
:82:...inş. hayırlısıyla yeni bir iş bulur....canım üst düzey yönetici diğer deyimle genel müdür...
sağol Pınarım :))
gidiyorsun galiba...öp benim için Eymen'i
:82:...inş. hayırlısıyla yeni bir iş bulur....canım üst düzey yönetici diğer deyimle genel müdür...
:82:...inş. hayırlısıyla yeni bir iş bulur....
:82:...inş. hayırlısıyla yeni bir iş bulur....
millet msj yollayamayınca ben denemedim
yerim ben o digolü
anam ne tatşı yapıyo kız o öyle digol digol
sen de öp digol digol kuzuyu
hepinize huzurlu geceler...
yuh birbölüm çıkardılar die 10000den 2000e mi? o ne be öyle..kızlar naber?ben hşç iyi değilim.oğlanlar hasta üstüne bende hastalandım..sabahtan beri felaket gribim...birde canım sıkkın benim eşim işyerinde bir bir bölümü altından çıkardı,(bölüm çok sorun çıkaran bir bölümdü),4 bölüme bakıyordu iş yerinde şimdi 3 bölüme bakaçak..artık o bölümle ilgilenmeyecek maaşıda karşılığında yarıya düşecekti ve daha fazla düşürmüşler 10.000 tl alıyordu şimdi 2000 e düşürmüşler çok canımız sıkıldı..eşim şimdi iş arıyor..dua edin bizim için hem iyileşelim hem eşim güzel bir iş bulsun kendine...
ya bilmiorum ki ceryle bu zamana kadar hiç toplu taşımaya binmedim nasıl olur tekbaşımayok ben de açamadım videoyu hanifem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?