- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #90.401
iwet iwet işte bu ben söledim dün:) pazar gel beraber gidek:)) bnm ayağımın dibinde ama gidemiorum:))selam kızlarr herkes burdayken hemen yazam real marketlerinde 15 aralığa kadar bayağı güzel bi indirim var okeyyREAL Hipermarketleri Fırsat BroÅürü
bncede yani o ne öyle acaba bunlar kocana kısaca defol gitmi demek istyolar???canım sağol,inşallah!yoksa çok zorlanaçağız...
yuh birbölüm çıkardılar die 10000den 2000e mi? o ne be öyle..
bncede iş bulsun yani.. kocanda iyi kazanıyomuş heeene güzel walla bizde aylık 10,000 hatta daha fazlasını kazanıyoruz bu dükkandan ama masraflar o kadar çok ki bize hiç bişey kalmıyo 5 eleman war onların maaşı, yemeği.. motorların we arabanın benzini, kamyonun suya gidip gelmesi.. ooo bitiyo gidio.. ew taksidini falan saymıyorum onu diğerdükkandanb ödüyo cengiz..
ya bilmiorum ki ceryle bu zamana kadar hiç toplu taşımaya binmedim nasıl olur tekbaşımaama wapur rahat denizi izleye izleye geçeriz kadıköye tamam canım en mantıklısı öyle yapayım hem hafta sonu köprü trafiğinde kalmam gibi bi risk olmaz
ya bn o mesajdan bişe anlamadım çok karışık e 5ten maltepe oeplin oarası desem bilirmi
bana tarif wereceğim bi yer sölesene taksiciye oraya gelince ewi bulmak için ararım seni nasılsa..
lan meral gel beraber gidelim işte
iwet iwet işte bu ben söledim dün:) pazar gel beraber gidek:)) bnm ayağımın dibinde ama gidemiorum:))
bncede yani o ne öyle acaba bunlar kocana kısaca defol gitmi demek istyolar???
Ebrucum geçmiş olsun öncelikle, sonralıkla da eşin iyi bi iş bulur inşallah tekrar:))
ay senin haberin yok mu kızNeyse artık öğrendin
varmı cery'min bir ihtiyacı ona göre bakayım, sana buldum zaten:86:
hey kaçıyorum artık
çok tatlı olmuyo mu öyle...düşününce bana tatlı geldi...Nihan hayatta yemez...çok keskin tatları beğenmiyor...kızlar bu arada hani kuru incir ve kayısı ile apılan bir püre vardıya burda paylaşmıştık..ben onun içine 2-3 hurma 1-2 tanede kuru erik koydum öylede çok güzel oldu
hayırlı olsun...pıt pıt yürüsün inşallah...az kaldı zaten başlarlar dökülmeye...önce Eymen sonra cery....herkes sustu bu arada emirhan sıralamaya başladı arkadaşlar..
ne güzel millet hoşaf falan veriyor, benimki bir garip arkadaş tatlı sevmez, ekşi sevmez oooof ne damak zevkiir anlamadım gitti.
gözün aydın sıralamay başladıysa peşinden koşma zamanı yaklaştı demektir, benimki de ilk defa dün sehpaya tutunup ayağa kalktı
çok tatlı olmuyo mu öyle...düşününce bana tatlı geldi...Nihan hayatta yemez...çok keskin tatları beğenmiyor...
hayırlı olsun...pıt pıt yürüsün inşallah...az kaldı zaten başlarlar dökülmeye...önce Eymen sonra cery....
Nihan da bayağıdır sıralıyor,bu aralar bazen bir bazen iki elini bırakıp denge çalışması yapıyor 1-2snyeliğine
ne güzel millet hoşaf falan veriyor, benimki bir garip arkadaş tatlı sevmez, ekşi sevmez oooof ne damak zevkiir anlamadım gitti.
gözün aydın sıralamay başladıysa peşinden koşma zamanı yaklaştı demektir, benimki de ilk defa dün sehpaya tutunup ayağa kalktı
kızlar naber?ben hşç iyi değilim.oğlanlar hasta üstüne bende hastalandım..sabahtan beri felaket gribim...birde canım sıkkın benim eşim işyerinde bir bir bölümü altından çıkardı,(bölüm çok sorun çıkaran bir bölümdü),4 bölüme bakıyordu iş yerinde şimdi 3 bölüme bakaçak..artık o bölümle ilgilenmeyecek maaşıda karşılığında yarıya düşecekti ve daha fazla düşürmüşler 10.000 tl alıyordu şimdi 2000 e düşürmüşler çok canımız sıkıldı..eşim şimdi iş arıyor..dua edin bizim için hem iyileşelim hem eşim güzel bir iş bulsun kendine...
arada coşuyorlar yle yazgıcığım; sanki meraketmek sadece onara has bir durum biz meraklanamayız, önemli bir şey olamaz. misislleme yapıyorum ben öyle durumlarda, neredeydin dediğide ya mutfakta unutuyorum telefonumu ya çantamdaay çok sinir ediyorlar bazen insanı :84:
canım geçmiş olsun hepinize.10000 tl,iyi paraymış.umarım eşin istediği gibi bir iş bulur.
aldım ifadesini,kestim cezasını:95:bu ona yeterr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?