2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

esnaflığı bilirim aynen öyle oluyor..kazanıyorsunç.kazandığının çoğu masraflara gidiyor..nerden bileçeksin ki diyeceksin 2 tane aslı böreğimiz var bizim ordan biliyorum...onlarda aynı..onlardan gelen parayı yok sayıyorduk biz birikiyordu çoçuklar için..ama onlarıda kullanacağız sanırım şimdilik başka iş bulana kadar.....

iwet iwet işte bu ben söledim dün:) pazar gel beraber gidek:)) bnm ayağımın dibinde ama gidemiorum:))

bncede yani o ne öyle acaba bunlar kocana kısaca defol gitmi demek istyolar???

aslında öyle diyorlar ama tamda diyemiyorlar çünkü bizim börekcilerde ortaklar,börekçilerde eşimin üzerine...birde tazminat durumu var tabi onlar çıkarırsa işten

Ebrucum geçmiş olsun öncelikle, sonralıkla da eşin iyi bi iş bulur inşallah tekrar:))

canım amin inşallah....

Son düzenleme:
kızlar bu arada hani kuru incir ve kayısı ile apılan bir püre vardıya burda paylaşmıştık..ben onun içine 2-3 hurma 1-2 tanede kuru erik koydum öylede çok güzel oldu

ne güzel millet hoşaf falan veriyor, benimki bir garip arkadaş tatlı sevmez, ekşi sevmez oooof ne damak zevkiir anlamadım gitti.
gözün aydın sıralamay başladıysa peşinden koşma zamanı yaklaştı demektir, benimki de ilk defa dün sehpaya tutunup ayağa kalktı

kızlar bu arada hani kuru incir ve kayısı ile apılan bir püre vardıya burda paylaşmıştık..ben onun içine 2-3 hurma 1-2 tanede kuru erik koydum öylede çok güzel oldu
çok tatlı olmuyo mu öyle...düşününce bana tatlı geldi...Nihan hayatta yemez...çok keskin tatları beğenmiyor...
herkes sustu bu arada emirhan sıralamaya başladı arkadaşlar..
hayırlı olsun...pıt pıt yürüsün inşallah...az kaldı zaten başlarlar dökülmeye...önce Eymen sonra cery....
Nihan da bayağıdır sıralıyor,bu aralar bazen bir bazen iki elini bırakıp denge çalışması yapıyor 1-2snyeliğine

benimki de aynı bariz tatlı ekşi tuzlu yemiyor asla

yok çok tatlım olmuyor öyle.erikler ekşi biraz...
emirhanda öyle işte sıralıyor..yaşını bulur herhalde tam yürümesi ama...

sağol canım ,,yavaş yavaş başlıyorlar artık..tam yaramazlık zamanları geliyor..hoş şimdiden başladı emirhan yaramazlığa ama...bütün çekmeceleri dışarı döküyor...her yeri karıştırıyor..tehlikeli zamanları çok bu sıra

eşime kızdım çünkü,günboyunca arıyorum cvp vermiyor.sonra akşam o aradı.niye tel cvp vermiyosun falan deyince dikleniyor.tel odasındaymış,ne varmış,bişey mi olmuşmuş.son günlerde hep böyle oluyor.neyse hallettik,geçti gitti.

arada coşuyorlar yle yazgıcığım; sanki meraketmek sadece onara has bir durum biz meraklanamayız, önemli bir şey olamaz. misislleme yapıyorum ben öyle durumlarda, neredeydin dediğide ya mutfakta unutuyorum telefonumu ya çantamda ay çok sinir ediyorlar bazen insanı :84:

canım geçmiş olsun hepinize.10000 tl,iyi paraymış.umarım eşin istediği gibi bir iş bulur.

aldım ifadesini,kestim cezasını:95:bu ona yeterr

canım geçmiş olsun hepinize.10000 tl,iyi paraymış.umarım eşin istediği gibi bir iş bulur.

aldım ifadesini,kestim cezasını:95:bu ona yeterr

sagol canım..çok iyi alıyordu ama artık almıyor ne yazıkki...inşallah güzel bir iş bulurda o kadar almasada olur....
aman benim kocayada ulaşılamıyor öyle arasıra..boşver misilleme yap ben öyle yapıyorum...anı duyguyu yaşasın diye

anam öğlenden beri ne kaynatmışınız yaw oku oku bitiremedim ve en sonunda vaz geçtim gözlerim yoruldu valla
yarın paşamı doktora götürücem hiç anlatma fırsatım olmadı
serhan bi süredir başını sağa doğru eğik tutmaya başlamıştı normalde çok belli olmuyor oturunca belli oluyordu farkedince doktora götürdük hemen doğumda olmuş dedi doktor kaslarla ilgili bi problem var şimdi ismi aklıma gelmiyo zor olan ve genellikle normal doğumlarda görülür dedi doğumda hatta anne karnında bebeğin durduğu pozisyondan bile olabiliyormuş neyse
egzersiz verdi günde 3 kez hafta sonları 5 kez yapıyoruz içimize sinmedi bide özele götürdük boyun ve beyin ultrasonu çektiler bir cerrah bi norolog ve ultrasonu çeken uzman dr. kaslarla ilgili biproblem olmadığını söylediler hatta cerrah tam tersi boyun hareketlerini çok rahat yapıyor sağa sola yukarı aşağı sorunsuz kasla ilgili bi sorun olsa yapamaz dedi
bende sürekli aynı pozisyonda yatmaktan olurmu dedim bazen olabilir dedi kullandığım ana kucağında serhan hep sağa doğru yatardı ben pozisyon değiştirsemde serhan yine sağa kaydırırdı kendini büyük ihtimalle bu yüzden oldu diye düşünüyorum
çok uzattım kusura bakmayın biz egzersizlere devam ediyorum bi sakıncası yok yapın dedi 1 yaşına kadar hergün yapıcaz ama biraz ilerleme kaydettik eskisi kadar eğmiyor başını zamanla düzelecek kalıcı değil dedi doktor inşallah rabbim yüzüne baksında yavrumun kalıcı olmasın yoksa 1 yaşında ameliyat olması gerekebilirmiş
yarın bi ilerleme varmı diye bakıcaz ben farkı çok rahat görüyorum ki 20 gün oldu 4 ay devam edicez ve inşallah düzelecek Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…