2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kocam 7 de geldı 8 de uyudu.kayınvalıdem uyukluyordu zaten az once o da uyumaya gıttı.oglusda uyudu sonunda.
ben nobetcı dıkıldım yıne

Ebrucum geçmiş olsun.Eşin iş koşullarınının değiştiğini öğrendiğinde itibaren 6 gün içerisinde işverene değişen koşulları kabyl etmediğini belirtir bir ihtarname çeksin.Bu şekilde kıdemini alarak iş akdini fesh edebilir.Süreleri kaçırmasın.Aksi halde b koşullarda çalışmayı kabul etmiş anlamına gelir.

Umarım herkes iyidir.İşlerim çok yoğun o yüzden forma bakamıyorum.Size bir şey soracağım.Dr. Kuzucuklara hangi balıkları vermenizi tavsiye etti?

Hepinizi öptüm...

Hasret ben de senin ve Jale nin bebişinin cinsiyetini çok merak ediyorum.Bebişlerin cinsiyeti kaçıncı haftada belli oluyordu?Gerçi biz doğuma kadar kızımın cinsiyetinden emin olmamamıştık.Benim namuslu kıız bir türlü göstermemişti.

Günaydın

Bütün gece formu gördüm rüyamda

E sizi ağırlamak benim için çok güzel şimdiden etkisine kapıldım rüyalarımın süsleri :)

Günaydın Canlarım ve hayırlı Cumalar
Evet bugünde bitti yarın için heyecan bastı beni bakalım minnaklar yine bir araya gelince neler yapacaklar?Hilal ADDA demeye başladı dedikten sonra da kafasını neresi müsaitse oraya koyuyor ve başlıyor kendi kendine söylenmeye DİGOL dedirtmeye çalıştım Hilal yüzüme bakarak NE DİYORSUN ANNE der gibi beni anlamaya çalışıyor::))) Selin den haber var mı? Başka ne var ne yok

:95::95::95::84:Günaydın
Bugün geç geldim çünkü arabamla geldim biraz daha kestireyim dedim ama Keremtoş izin vermedi çok mızmız oldu, diş çıkaracak dye huysuzdu kucağımıza alıyorduk şimdi de inmek istemiyor, bir de diş gıcırdatmayı öğrendi haspam, dişleriyle garip garip sesler çıkarıyır, 3:30da bi uyandı sanki sabah olmuş hiç uykusu yok, delirecektim bir ara sinirden kendi yüzümü yolduğumu hatırlıyorum 5te ancak uyudu, cinnet geçirmenin ne demek olduğunu çocuktan sonra anladım
Sıralamayı konuşmuşsunuz, Kerem de uzun zamandır sıralıyor ancak emekleyemiyor sürünüyor

Digol digol:))
Nereye gitmiş yine alttaki smile'lar yaw. Sürekli oynuyolar, ne yapmaya çalışıyolar anlamadım gitti.Sabahtan başlamış buluşma muhabbetleri, ahhhhh ahhhh:))
Pınarcım ev sahibesisin diye foto çekmeyi ihmal etme e mi güzelim, onlarla avunucaz artık

Geleydin ya sende ne olurdu sanki çok mu zordu haftaya ertelemek ablanı anlayamadım

Geleydin ya sende ne olurdu sanki çok mu zordu haftaya ertelemek ablanı anlayamadım

hayatım inan ablamla görüşmeyeli neredeyse 2 ay olacak. Yani bazılarınızı bu süre içinde 2 kez gördüm ama onlara gitmek bi türlü kısmet olmadı bu sürede, hep bi aksilik çıktı erteledim. Bu hafta da ertelesem artık çok ayıp olacaktı, muhtemelen küstürecektim ablamı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…