- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #90.421
kızlar naber?ben hşç iyi değilim.oğlanlar hasta üstüne bende hastalandım..sabahtan beri felaket gribim...birde canım sıkkın benim eşim işyerinde bir bir bölümü altından çıkardı,(bölüm çok sorun çıkaran bir bölümdü),4 bölüme bakıyordu iş yerinde şimdi 3 bölüme bakaçak..artık o bölümle ilgilenmeyecek maaşıda karşılığında yarıya düşecekti ve daha fazla düşürmüşler 10.000 tl alıyordu şimdi 2000 e düşürmüşler çok canımız sıkıldı..eşim şimdi iş arıyor..dua edin bizim için hem iyileşelim hem eşim güzel bir iş bulsun kendine...
ewet canım tatile geldim konyaaltı lara ciwarındaydım ceryle eziyet oldu amacımaslında 1 gece ceryi sana bela olarak atmak we kendim kocamla barlarda sürtmekti:)))) ama olmadı:) hoş sende kabul edermiydin o da ayrı:))
cengizle iyiyiz dükkanda duruyr 3e kadar falan pek duruyor denmez ya gelip uyuyor 1,2saat salonda şöföre bırakıp.. iyiyiz şimdilk ses yok.. ama uzun sürmez tahminimce:18:
ewet bn taksiyle gideceğim muhtemelen nimet gelsin beraber geçelim ona deniz otobüsü ters ise?
bakıyorum kaynanaylamuhabbet ilerlemiş şakalaşmalar falan.. maşallahınız war?
süpersiniz yaaa:)))
kaynanatör işte bizimkide kaçtı gitti şimdi köydeymiş:))) yine kocası hasta yalanlarına başladılar.. kocası köyde yaşama kararı almış artık istanbul bitmişmiş onun için! ama soğukmuş ya oralar hasta oluyolarmış.. duygu sömürülerinin bini bin para sanki orda insan yaşamıyo doğuda..
ya ikili testte o sewiye ama 11 haftanın sonuna kadar olursa geçerli oluyomuş? topicaçmıişlar 116çıkıpta oğlu olan bile war çoğu 50üstü weerkek yada altı we kız olanda warben daha yaptıramadımkinerde yaptrsam die düşünüyorumhala.. yoğunlaşamıyorum bu konuya
bakalımm artık süreyya menteş erkeğe benzior dedi
başka dr kıza benzior dedi görces artık:)
milupa milumil al.. kilo yapıcı etkisi war iştah açıcı.
Günaydın, güzel cumalar canlarım,
Hadi bi gayret bugünü de bitirelim, yarın şenlik vaaarrr :))
Valla bu aralar geç kalan, erken giden çok oluyor, bir tedbir almak lazım Yasemincim :)
Günaydın, güzel cumalar canlarım,
Hadi bi gayret bugünü de bitirelim, yarın şenlik vaaarrr :))
canım üst düzey yönetici diğer deyimle genel müdür...
Digol digol:))
Nereye gitmiş yine alttaki smile'lar yaw. Sürekli oynuyolar, ne yapmaya çalışıyolar anlamadım gitti.Sabahtan başlamış buluşma muhabbetleri, ahhhhh ahhhh:))
Pınarcım ev sahibesisin diye foto çekmeyi ihmal etme e mi güzelim, onlarla avunucaz artık
Geleydin ya sende ne olurdu sanki çok mu zordu haftaya ertelemek ablanı anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?