- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #90.441
Aylin, o cinneti ben de geçiriyorum bazen, anlıyorum seni. Ama uyku sırasında değil yemek sırasında geçiriyorum ben, bir kase kahvaltıyı başından boşaltasın geliyor valla, hep dudaklarımı ısırıyormuşum yedirirken.
Meral yaaa, bi deseydin ablana ve misafirine pazar yapak mı diye, belki kabul ederlerdi...
Annemle küstük kızlar... Ben dün çok sinirliydim, o da sinirliydi sanırsam, ben kendisini yormaması için onu sertçe uyardım, o da bana sertçe cevap verdi, ben daha sert cevap verdim falan derken, küsüz şimdi. Hiç mi laf dinlemez insan yaa, sen daha dün boylu boyunca yatıyordun, ayaklanınca çamaşır sepeti taşımak, çamaşır asmak, bilmem kaç kglik süt tenceresini ordan oraya götürmek senin neyine! Ondan sonra yine yatıp kalacan, yine benim çocuğum ortada kalacak, ben yine millete boyun bükecem...
günaydın kızlar
YAZGI girince okusun ben sana o şarkı adma şarlama isteği uyandırıyo dedim bak şarlamışsın
BURCU az trip at demiştin ya deme bi daha anacım benim kadar taş düşsün herifin başına allahım bu adamla evlenirken aklımdan ne geçiyodu acaba demekten kendimi alamıyorum
AYLİN aynı cinneti bu sabah bende geçirdim gece bin kere uyandı ona bişi demiyorum ama sabah oldu tmm çamaşır yıkadım eltimin işi var bugün bebeğe kaynanam bakacak oraya götürecektim bebeğin yemeği fln ortalık toplamak derken oğlanda durmuyo bi taraftan da onu eyliyorum neyse işim bitti aldım onuda giyinmeye çıktım yatağına bıraktım kıyafete karar veremedim giy çıkar falan nasıl ağlıyo al beni kucağına die etinden et koparıyolar sanki o ağladıkça ben telaşlanıyorum giyinemiyorum fln neyse giyindim indim zeytinyağlı brokoliyle tavuklu pilav yapıyodum ona tavuklu pilav kömür olmuş alt kat duman altı fln ağlayıp telaşlandırmasa hatırlicam inip altını kapatıcam zaten babasına da kızgındım sülalesine sövdüm sabah sabah
yasemin zaten acayip katil olasım var bugün bi koşu gelip kaynanaı boğayım sonrada gelip eseri boğarım karşılığında sende oğlumu büyütürsün ben hapisteyken gerçi hakime olanları anlatınca ceza vermez sanmıyorum
yasemin zaten acayip katil olasım var bugün bi koşu gelip kaynanaı boğayım sonrada gelip eseri boğarım karşılığında sende oğlumu büyütürsün ben hapisteyken gerçi hakime olanları anlatınca ceza vermez sanmıyorum
selam hanımlar.yine kaynanalar sinirlendirmiş sizi.
yazgı geçmiş olsun canım
Sorma, sabah sabah dellendirdi beni cadı..
sen nasılsın, kuzucuk nasıl...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?