2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aylin, o cinneti ben de geçiriyorum bazen, anlıyorum seni. Ama uyku sırasında değil yemek sırasında geçiriyorum ben, bir kase kahvaltıyı başından boşaltasın geliyor valla, hep dudaklarımı ısırıyormuşum yedirirken.

Meral yaaa, bi deseydin ablana ve misafirine pazar yapak mı diye, belki kabul ederlerdi...

Annemle küstük kızlar... Ben dün çok sinirliydim, o da sinirliydi sanırsam, ben kendisini yormaması için onu sertçe uyardım, o da bana sertçe cevap verdi, ben daha sert cevap verdim falan derken, küsüz şimdi. Hiç mi laf dinlemez insan yaa, sen daha dün boylu boyunca yatıyordun, ayaklanınca çamaşır sepeti taşımak, çamaşır asmak, bilmem kaç kglik süt tenceresini ordan oraya götürmek senin neyine! Ondan sonra yine yatıp kalacan, yine benim çocuğum ortada kalacak, ben yine millete boyun bükecem...

Annem aradı, manyak kaynanam aramış, görümcemin çocuğunu benim evime anneme bırakıp 2 saatliğine bir yere gidecekmiş, işi varmış, ''dün çocuk mikroplu ve hasta dediydin bugün hemen geçti mi de getiriyorsun İklime bulaşır'' demiş annem de, ''yok yok iyileşti bişey yok,İklimle oynasınlar'' demiş, annem ''ama ben iş yapıyorum temizlik falan'' demiş, ''kendi kendine oynar bişey yapmaz sen işini yap'' demiş kaynanam, görümcemin çocuğu akşamdan sabaha kadar jet hızıyla iyileşiyor, kaynanamın evinde durmayan arsız dedikleri çocuk benim evimde, annem iş yaparken üstelik, kendi kendine oynayacakmış, ben anlamadım bu çocuğu, zorla hiç suçu olmayan çocuğa düşman edecekler beni sonunda, kaynanamı Allaha havale ediyorum, dün benim kızıma bakmadı ama bugün utanmadan benim anneme çocuk bırakıyor, Allahım gör artık bu kadını ve ne yapacaksan yap..

Laftan anlamazlar, akılları sıra bize iyilik yaptıklarını düşünürler, sonra daha beter hastalanıp bizi ona buna muhtaç ederler, bu anneleri anlamak zor gerçekten..

Biri beni durdursun gidip kaynanamı boğmak istiyorum, yada durdurmayın, ne diye durduracaksınız ki, boğayım ve kurtulayım (((

günaydın kızlar
YAZGI girince okusun ben sana o şarkı adma şarlama isteği uyandırıyo dedim bak şarlamışsın
BURCU az trip at demiştin ya deme bi daha anacım benim kadar taş düşsün herifin başına allahım bu adamla evlenirken aklımdan ne geçiyodu acaba demekten kendimi alamıyorum
AYLİN aynı cinneti bu sabah bende geçirdim gece bin kere uyandı ona bişi demiyorum ama sabah oldu tmm çamaşır yıkadım eltimin işi var bugün bebeğe kaynanam bakacak oraya götürecektim bebeğin yemeği fln ortalık toplamak derken oğlanda durmuyo bi taraftan da onu eyliyorum neyse işim bitti aldım onuda giyinmeye çıktım yatağına bıraktım kıyafete karar veremedim giy çıkar falan nasıl ağlıyo al beni kucağına die etinden et koparıyolar sanki o ağladıkça ben telaşlanıyorum giyinemiyorum fln neyse giyindim indim zeytinyağlı brokoliyle tavuklu pilav yapıyodum ona tavuklu pilav kömür olmuş alt kat duman altı fln ağlayıp telaşlandırmasa hatırlicam inip altını kapatıcam zaten babasına da kızgındım sülalesine sövdüm sabah sabah

Yasemin, sabrında hafif bir taşma görüyorum, dur arkadaşım, emeklerine yazık, sakin ol...
Yerden göğe kadar haklısın, ama huzurunu bozma, Allah'ından bulacak o deli manyak, yakındır...
Bugüne kadar bu kadar uğraşmamış olsan, ediver ağzına, ne olacaksa olsun diyecem ama sen o kadar mücadele ettin, o yüzden böyle diyorum.
Yoksa sanmayın ki ben olsan yukarda yazdığım gibi davranırım :)

Anneme en çok o yüzden kızdım zaten, sen beni burda bi sürü insana karşı zor durumda bıraktın, 3 günde 120 lira taksi parası vermek ve kayınvalidemin elime düştünüz tribine moyun eğmek zorunda kaldım senin lüzumsuz kıpırdaklığın yüzünden, çocuğumun düzeni bozuldu, hala akıllanmıyorsun be kadın... Kimseye acımıyorsan bari o minik adama acı !

yasemin zaten acayip katil olasım var bugün bi koşu gelip kaynanaı boğayım sonrada gelip eseri boğarım karşılığında sende oğlumu büyütürsün ben hapisteyken gerçi hakime olanları anlatınca ceza vermez sanmıyorum

günaydın:2:
boğazım iyice şişti,sesim bir garip.ama Allah tan burnum falan akmıyor.
şu çocuğa geçirmeden atlatsam bari.

yok yaa,şarkıdan dolayı cırlamadım bebeğim,gıcıklığı vardı benimkinin,alıverdim bende.
ne oldu yine yaa?birgün çiçekle geliyor,ikinci güne acısını mı çıkarıyor bu kocan?

Esin çıldırma derecesine geldim hakkaten, şirkette saçımı başımı yoluyorum şu an, benim kaynanayı da senin Eserini de boğarız hakkaten ama bu işin kolay kısmı, sonrasında olan bizim yavrularımıza olacak, sakinleşmem lazım, ama nasıl...? derin derin nefes alsam 10 a kadar saysam, gözümü kapatıp açsam geçer mi ki..?

Yazgı, geçmiş olsun canım benim...
Alp'e bulaşmadan atlatırsın inşallah.
Bol su, bal, limon, ıhlamur, zencefil, elma kabuğu, pastil, çok fena olursan da minoset.
Bu kadar...

EMEL dün göz çevresi için krem sormuş ben clinique kullanıyorum memnunum azaltmıyo ama oluşmasını engelliyo azaltsın hatta mucize yaratsın diosan biraz pahalı ama la prairie deniyebilirsin

yazgı canım geçmiş olsun alpe bulaşmaz umarım dicem ama ben ne zaman hasta olsam bulaştı cemy me esere gelince boşverin herzamanki dangalaklığı anlatıpta ne sizin ne kendimin sinir sistemiyle oynamicam cehennemin en dibine kadar yolu var

Sorma, sabah sabah dellendirdi beni cadı..
sen nasılsın, kuzucuk nasıl...?

ne ister bu kayınvalideler gelinlerden bilmem valla.
biz de iyiyiz canım.asya kuzum da iyi çok şükür.en tatlı zamanları keyfini çıkarıyoruz..hergün yeni birşey öğreniyo mart kuzuları...:81:

Olcaaay, nerden çıktın sen bugün bu saatte?
İyiyiz çok şükür, bi yaramazlık yok...
Dediğin gibi, bu çook güzel günlerin tadını çıkarmaya çalışıyoruz, alıp alıp yiyesim geliyor sıpayı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…