- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 373
- 44
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #90.461
Olcaaay, nerden çıktın sen bugün bu saatte?
İyiyiz çok şükür, bi yaramazlık yok...
Dediğin gibi, bu çook güzel günlerin tadını çıkarmaya çalışıyoruz, alıp alıp yiyesim geliyor sıpayı :)
Annem aradı, manyak kaynanam aramış, görümcemin çocuğunu benim evime anneme bırakıp 2 saatliğine bir yere gidecekmiş, işi varmış, ''dün çocuk mikroplu ve hasta dediydin bugün hemen geçti mi de getiriyorsun İklime bulaşır'' demiş annem de, ''yok yok iyileşti bişey yok,İklimle oynasınlar'' demiş, annem ''ama ben iş yapıyorum temizlik falan'' demiş, ''kendi kendine oynar bişey yapmaz sen işini yap'' demiş kaynanam, görümcemin çocuğu akşamdan sabaha kadar jet hızıyla iyileşiyor, kaynanamın evinde durmayan arsız dedikleri çocuk benim evimde, annem iş yaparken üstelik, kendi kendine oynayacakmış, ben anlamadım bu çocuğu, zorla hiç suçu olmayan çocuğa düşman edecekler beni sonunda, kaynanamı Allaha havale ediyorum, dün benim kızıma bakmadı ama bugün utanmadan benim anneme çocuk bırakıyor, Allahım gör artık bu kadını ve ne yapacaksan yap..
Biri beni durdursun gidip kaynanamı boğmak istiyorum, yada durdurmayın, ne diye durduracaksınız ki, boğayım ve kurtulayım(((
Kaynana burdan negatif enerji gönderiyorum, ağzı dili tutulsun senin evinin kapısından giremesin inşalllahhh, gerzek kadın, ben annenin yerinde olsam almam çocuğu, sen dün benim çocuğuma baktın mı derim bi de bi güzel ortada bırakırım, annende ki de ne şans arkadaşım ya, iki dünürü de manyak çıktı, kardeşinin evliliği nasıl gidiyor?
Ben her sabah 6'da kalkıyorum, kocam en erken 7.30 da kalkıyor, Doruk daha uyursa o da uyuyor. bir defa bile duymadım sen uyu ben biraz idare edeyim dediğini... Hatta son bir haftadır grip bahanesiyle başka odada yatıyor, Doruk ciyaklıyor, o horluyor, suratına yastığı bastırıverecem bi gün :)))
Şaka bir yana, alıştım galiba artık, sinirlenmiyorum. Ya da uyku vakti haricinde güzel ilgilendiği için hoş görüyor da olabilirim.
Aylin, evet, çok sinirlisin, regl falan mı olacan sen?
Bi de Meral, dün temizlik dedin kaytardın, bugün de sesin çıkmıyor, kocamın deyimiyle ne ayak?
Amanın ben kocama şükredeyim o halde, sabah 5-5:30 gibi götürüp koynuna atıyorum İklimi, al bu uyumuyor birazda sen ilgilen diyorum, ben başka odaya geçip uyuyorum, ve benim beğenmediğim koca, kızla ilgilenip uyutuyor, üstelik sabah erken kalkacak olmasına rağmen..
E şimdi akşam güzel bir muameleyi haketti benim koca, ödül vereyim de şaşırtayım adamı, çünkü hafta sonu da kızı onun koynuna atıp kaçmayı planlıyorum.. hehehe...
Eymenin kahvaltısı ve banyosuyla falan uğraştım be anacım, burdayım:)) Adam herşeyden korkar oldu, eskiden süpürgeyi severdi, o uyanıkken yapabildiğim tek iş te süpürmekti ama birden ne olduysa deli gibi korkar oldu süpürge sesinden, nasıl kaçacağını bilemiyor( şimdi de banyodan korkma başadı. bikaç kezdir işkenceye dönüyor banyo seansları deli gibi ağlıyor, ayaklanıp kaçmaya çalışıyor. iyice zorlaştı yıkamak ta
Hadi bana bir akıl...
Kocam yarın akşam bir iş yemeğine davetliymiş...
Bana mail atmış beraber gidelim mi, yalnız gitmek istemiyorum diye.
Ama ben Doruk'u akşam vakti hiç bırakmadım biliyorsunuz... Durur mu, uyur mu, uyanıp da beni görmeyince ağlar mı bilmiyorum. Yemek karşıda, ağlıyor deseler pıt diye dönemeyiz de...
Fakaaat, kocamı da öyle bi yere yalnız göndermeyi hiiçç istemiyorum.
Napıcam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?