- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #90.481
Yazgım, nar suyunu ve portakal suyunu elma-muz, armut-muz, elma-şeftali vb gibi bi püreye katıyorum ben, tek başına içemezler zaten, çok buruk oluyor.
Mandalinayı tek yediriyorum ben, dış kabuklarından ayırınca severek yiyor.
Prtakal tatlıysa, bir çay bardağı portakal suyunu yarım fincan nar suyu gibi ölçeklendirip içirmeyi deneyebilirsin, bardaktan ya da suluktan içmez mi?
Hadi bana bir akıl...
Kocam yarın akşam bir iş yemeğine davetliymiş...
Bana mail atmış beraber gidelim mi, yalnız gitmek istemiyorum diye.
Ama ben Doruk'u akşam vakti hiç bırakmadım biliyorsunuz... Durur mu, uyur mu, uyanıp da beni görmeyince ağlar mı bilmiyorum. Yemek karşıda, ağlıyor deseler pıt diye dönemeyiz de...
Fakaaat, kocamı da öyle bi yere yalnız göndermeyi hiiçç istemiyorum.
Napıcam?
yazgı ben mandalinayı zarını ayıklayıp veriyorum çok güzel yiyo yalnız en vitaminsiz olan mandalina o yüzden portakal ver derim bide yemeğine bolca maydonoz koy direnç kazansın şansın varsa ikiniz de zencefil elma çayı yapın kendinize onunkini pekmezle tatlandırabilirsin
Hadi bana bir akıl...
Kocam yarın akşam bir iş yemeğine davetliymiş...
Bana mail atmış beraber gidelim mi, yalnız gitmek istemiyorum diye.
Ama ben Doruk'u akşam vakti hiç bırakmadım biliyorsunuz... Durur mu, uyur mu, uyanıp da beni görmeyince ağlar mı bilmiyorum. Yemek karşıda, ağlıyor deseler pıt diye dönemeyiz de...
Fakaaat, kocamı da öyle bi yere yalnız göndermeyi hiiçç istemiyorum.
Napıcam?
yazgı ben mert meyve suyunu içmek istemediği zaman içine tahıllı kaşık maması ve pekmez koyup kaşıkla yediriyorum,hatta dün içine çok az tarçında koymuştum.ahh aşkım kendime yapacağımda Alp hayatta içmez,bitki çaylarını sevmiyor yaa daha doğrusu bişey içmeyi sevmiyor bu çocuk.portakalıda birazdan iner,koparırım bahçeden.mandalina yerine onu katarım olmadı.
burcu bu mesajdan sonra kesin gider:)Hafta başından beri böyleyim regl falan olmayacağım daha var, çok üstüste gliyor herşey ondan böyleyim.
Tabiki gideceksin, ya orda bi kadın kocanı beğenir ve konuşmaya başlarsa ve hafif flört ederse ve kocanın da hoşuna giderse ve birbirlerinin telefonlarını alırlarsa???
yok burcu cum içmiyor yani şöyle meyvelerin suyunu içmeyi sevmiyor,yemeyi seviyor.suyunuda ancak bazen içiyor.ki sırf ona meyve suyu sıkabileyim diye katı meyve sıkacağım yoktu,aldım.mandalini bende öyle vereyim dedim ama yemedi.oyüzden püresine katacağım mecbur.
iş yemeğine gelince,bence gitmelisin.hem eşin bak teklif etmiş,demekki gelmeni,seninde orada olmanı istiyor.yanlız bırakmak olmaz.doruk bence sorun çıkarmaz,durur hayatım.zaten uyuyacak.uyanırsada oyalayabilirler bence.
burcu ben ankarada merti anneme bırakıp kocişle 21:30 seansına sinemaya gittimoooh sefam olsun bişey olmaz meraklanma farzetki iştesin ne olcak canım.
meral keki fırına attın galiba çabuk dönmüşsün
esin %10 luk dilimi bulmak karpuz olayı gibi evlenince heriflerin içinden ne çıkar belli olmuyoki
Hafta başından beri böyleyim regl falan olmayacağım daha var, çok üstüste gliyor herşey ondan böyleyim.
Tabiki gideceksin, ya orda bi kadın kocanı beğenir ve konuşmaya başlarsa ve hafif flört ederse ve kocanın da hoşuna giderse ve birbirlerinin telefonlarını alırlarsa???
Burcucum, tabiki kocanla o yemeğe gideceksin, Doruk ağlasa bile bu dünyanın sonu değil, bir şekilde susturup siz dönene kadar oyalamayı bilecekler evdekilerde, cool ol kızım biraz, kendine bu kadar bağımlı yapma Doruğu, sonra gün gelecek mecbur kalacaksın bir yerlere bırakman gerekecek, o zaman ne yapacaksın..? Takıl biraz kendi hayatını yaşa, çocuk yaptık diye, kendimizi onlara göre ayarlamak zorunda değiliz, geçen yaz kocamla evlilik yıldönümümüzü kutlamaya dışarı çıktık, yemek yedik, alkol aldık, İklimi cadı kaynanama bıraktım ve yüz kere aradı belki hadi gelin diye, eşimde telefonda ''oyala, uyutmaya çalış, mama içir, gelemeyiz şimdi daha erken'' dedi, ohhh sefam olsun, hiç umursamadım inan, hoş benim kaynana kızım dursada durmuyor dediği için ve kocamla yemeğe çıkmamızı çekemediği için numara yapmışta olabilir..
yazgı ben mert meyve suyunu içmek istemediği zaman içine tahıllı kaşık maması ve pekmez koyup kaşıkla yediriyorum,hatta dün içine çok az tarçında koymuştum.
burcu bu mesajdan sonra kesin gider:)
yazgı ben mert meyve suyunu içmek istemediği zaman içine tahıllı kaşık maması ve pekmez koyup kaşıkla yediriyorum,hatta dün içine çok az tarçında koymuştum.
burcu bu mesajdan sonra kesin gider:)
bu kadar çok kadın aynı şeyi söylüyorsa, dinlemem lazım kanımca...
Aylin, gaz verme konusunda ustasın, biliyorum, ama yine de alıyorum gazı, ayyy içime bir ağırlık çöktü, manyak kadın sen de :)))
İvet ivet ivet :)))
ya geçen sene mangodan aldığım kırmızı triko mini açık yaka bi elbisem vardı dün denedim içinde muhteşem göründüm kilolarımı da saklıyo bööle altına da siyah süet diz üstü çizmelerimi giydim muhteşem oldu bugün akşam biyere gidicez giysem mi dedim ama fazla seksi kocam olacak dangoz kendisi için giydim zannedip havaya girebilir o yüzden giymiyorum ama en çok o yakıştı giymek de istiyorum karar veremiyorum netsem
Bütün söylediklerinize katılıyorum da anneye bağımlı olma konusuna katılmıyorum. 3,5 aylık bile değildi işe başladığımda, beni günün sadece 4 saati görüyor. 3 ay sonra süt iznim bitecek, o zaman da sadece 2,5 saat görecek. Bu şartlarda bana bağımlı olması nasıl mümkün olabilir ki, ben sadece akşamları oyun oynayan, bir öğün mama yedirip bir defa altını değiştirenim, asıl bağımlılığı anneanneye olacak kanımca...
Eymenin kahvaltısı ve banyosuyla falan uğraştım be anacım, burdayım:)) Adam herşeyden korkar oldu, eskiden süpürgeyi severdi, o uyanıkken yapabildiğim tek iş te süpürmekti ama birden ne olduysa deli gibi korkar oldu süpürge sesinden, nasıl kaçacağını bilemiyor( şimdi de banyodan korkma başadı. bikaç kezdir işkenceye dönüyor banyo seansları deli gibi ağlıyor, ayaklanıp kaçmaya çalışıyor. iyice zorlaştı yıkamak ta
Amanın ben kocama şükredeyim o halde, sabah 5-5:30 gibi götürüp koynuna atıyorum İklimi, al bu uyumuyor birazda sen ilgilen diyorum, ben başka odaya geçip uyuyorum, ve benim beğenmediğim koca, kızla ilgilenip uyutuyor, üstelik sabah erken kalkacak olmasına rağmen..
E şimdi akşam güzel bir muameleyi haketti benim koca, ödül vereyim de şaşırtayım adamı, çünkü hafta sonu da kızı onun koynuna atıp kaçmayı planlıyorum.. hehehe...
tabi ki gideceksin Burcu. he Allahım, cnm zaten çocuk annene alışık, evde babaannesi de var daha ne olsun. seni o saatte göremeyecek olmayı yadırgasa da oyalarlar elbet bi şekilde. kendini bu kadar çok bağlama artık, hazır bakan birileri var bazen de kendinize vakit ayırın be anacım
bu kadar çok kadın aynı şeyi söylüyorsa, dinlemem lazım kanımca...
Aylin, gaz verme konusunda ustasın, biliyorum, ama yine de alıyorum gazı, ayyy içime bir ağırlık çöktü, manyak kadın sen de :)))
[/COLOR]
ya geçen sene mangodan aldığım kırmızı triko mini açık yaka bi elbisem vardı dün denedim içinde muhteşem göründüm kilolarımı da saklıyo bööle altına da siyah süet diz üstü çizmelerimi giydim muhteşem oldu bugün akşam biyere gidicez giysem mi dedim ama fazla seksi kocam olacak dangoz kendisi için giydim zannedip havaya girebilir o yüzden giymiyorum ama en çok o yakıştı giymek de istiyorum karar veremiyorum netsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?