2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yazgı ben mandalinayı zarını ayıklayıp veriyorum çok güzel yiyo yalnız en vitaminsiz olan mandalina o yüzden portakal ver derim bide yemeğine bolca maydonoz koy direnç kazansın şansın varsa ikiniz de zencefil elma çayı yapın kendinize onunkini pekmezle tatlandırabilirsin

Son düzenleme:

yok burcu cum içmiyor yani şöyle meyvelerin suyunu içmeyi sevmiyor,yemeyi seviyor.suyunuda ancak bazen içiyor.ki sırf ona meyve suyu sıkabileyim diye katı meyve sıkacağım yoktu,aldım.mandalini bende öyle vereyim dedim ama yemedi.oyüzden püresine katacağım mecbur.

iş yemeğine gelince,bence gitmelisin.hem eşin bak teklif etmiş,demekki gelmeni,seninde orada olmanı istiyor.yanlız bırakmak olmaz.doruk bence sorun çıkarmaz,durur hayatım.zaten uyuyacak.uyanırsada oyalayabilirler bence.

burcu ben ankarada merti anneme bırakıp kocişle 21:30 seansına sinemaya gittim oooh sefam olsun bişey olmaz meraklanma farzetki iştesin ne olcak canım.
meral keki fırına attın galiba çabuk dönmüşsün
esin %10 luk dilimi bulmak karpuz olayı gibi evlenince heriflerin içinden ne çıkar belli olmuyoki

ahh aşkım kendime yapacağımda Alp hayatta içmez,bitki çaylarını sevmiyor yaa daha doğrusu bişey içmeyi sevmiyor bu çocuk.portakalıda birazdan iner,koparırım bahçeden.mandalina yerine onu katarım olmadı.

Hafta başından beri böyleyim regl falan olmayacağım daha var, çok üstüste gliyor herşey ondan böyleyim.
Tabiki gideceksin, ya orda bi kadın kocanı beğenir ve konuşmaya başlarsa ve hafif flört ederse ve kocanın da hoşuna giderse ve birbirlerinin telefonlarını alırlarsa???

Benim kuzu da dün itibariyle 9 aylık oldu :)))
Tam bir maymun oldu, herşeyi taklit ediyor, dans ediyor, şarkı söylüyor, ama emekleme sıralama yok, sadece ayakta duruyor, tembel pipili :)

Hee, bu kadar emin gideceksin dediğinize göre, gitmemem bir risk barındırıyor Doruk öyle durumlarda mızmızlanmıyor, yani beni istiyor ve ben yokum diyelim ki, katılarak ağlıyor, ben de çok fena oluyorum tabi.

Burcucum, tabiki kocanla o yemeğe gideceksin, Doruk ağlasa bile bu dünyanın sonu değil, bir şekilde susturup siz dönene kadar oyalamayı bilecekler evdekilerde, cool ol kızım biraz, kendine bu kadar bağımlı yapma Doruğu, sonra gün gelecek mecbur kalacaksın bir yerlere bırakman gerekecek, o zaman ne yapacaksın..? Takıl biraz kendi hayatını yaşa, çocuk yaptık diye, kendimizi onlara göre ayarlamak zorunda değiliz, geçen yaz kocamla evlilik yıldönümümüzü kutlamaya dışarı çıktık, yemek yedik, alkol aldık, İklimi cadı kaynanama bıraktım ve yüz kere aradı belki hadi gelin diye, eşimde telefonda ''oyala, uyutmaya çalış, mama içir, gelemeyiz şimdi daha erken'' dedi, ohhh sefam olsun, hiç umursamadım inan, hoş benim kaynana kızım dursada durmuyor dediği için ve kocamla yemeğe çıkmamızı çekemediği için numara yapmışta olabilir..

yazgı ben mert meyve suyunu içmek istemediği zaman içine tahıllı kaşık maması ve pekmez koyup kaşıkla yediriyorum,hatta dün içine çok az tarçında koymuştum. burcu bu mesajdan sonra kesin gider:)

bu kadar çok kadın aynı şeyi söylüyorsa, dinlemem lazım kanımca...
Aylin, gaz verme konusunda ustasın, biliyorum, ama yine de alıyorum gazı, ayyy içime bir ağırlık çöktü, manyak kadın sen de :)))

yazgı ben mert meyve suyunu içmek istemediği zaman içine tahıllı kaşık maması ve pekmez koyup kaşıkla yediriyorum,hatta dün içine çok az tarçında koymuştum.
burcu bu mesajdan sonra kesin gider:)

İvet ivet ivet :)))

GÜLŞAN çok güldüm karpuz benzetmene ben asla vurmadan hatta karpuzcuya ucundan kestirmeden karpuz almam bu koca işinde nası yaptım bööle bi hatayı bea
yazgıcım benimkide severek içmiyo da galeyana getirip 1-2 damla veriyorum ar ara biberonu sokuyorum ağzına 30 cc kadar içiriyorum tekrar geçmiş olsun
BURCU benim bebeği birine bırakıp kocamla takılma şansım olsa şimdiye kadar çoktan yapmıştım hatta bunun sonucunda şu anki kadar gergin de olmazdık biraz rahatla kuzum dorukta anneye çok bağımlı olmasın ilerde zorlanırsınız

yazgı ben mert meyve suyunu içmek istemediği zaman içine tahıllı kaşık maması ve pekmez koyup kaşıkla yediriyorum,hatta dün içine çok az tarçında koymuştum.
burcu bu mesajdan sonra kesin gider:)

hımm bunu deneyeceğim,güzel fikir.sağol canım.

kesinlikle gitmelisin,kesinlikle.

ya geçen sene mangodan aldığım kırmızı triko mini açık yaka bi elbisem vardı dün denedim içinde muhteşem göründüm kilolarımı da saklıyo bööle altına da siyah süet diz üstü çizmelerimi giydim muhteşem oldu bugün akşam biyere gidicez giysem mi dedim ama fazla seksi kocam olacak dangoz kendisi için giydim zannedip havaya girebilir o yüzden giymiyorum ama en çok o yakıştı giymek de istiyorum karar veremiyorum netsem

Bütün söylediklerinize katılıyorum da anneye bağımlı olma konusuna katılmıyorum. 3,5 aylık bile değildi işe başladığımda, beni günün sadece 4 saati görüyor. 3 ay sonra süt iznim bitecek, o zaman da sadece 2,5 saat görecek. Bu şartlarda bana bağımlı olması nasıl mümkün olabilir ki, ben sadece akşamları oyun oynayan, bir öğün mama yedirip bir defa altını değiştirenim, asıl bağımlılığı anneanneye olacak kanımca...

Esincim madem giymek istiyorsun, giy gitsin, kocaman adama da senin için değil kendim için giydim havası yarat..

Aslında haklısın evet, sana bağımlı olması biraz zor ama senin yazılarından birbirinize çok düşkün olduğunuz gibi bir izlenim çıkıyor, o yüzden yorumlar bu yönde oldu, anneanneye alışkın olması dışarı çıkmanı kolaylaştırır işte ne güzel, nasılsa büyüyünce kimin ne olduğunu anlayacaklar..

banyodan eymen de korkar olmuştu şimdi küvetini odaya getirip öyle yıkıyorum önce küvete oturtup eline oyuncak falan veriyorum
sonrada yıkama moduna yavaşca soyaraktan geçiyorum sen de bir dene canım mekan değişikliği !
tebdili mekanda ferahlık vardır ne de olsa...

%10 luk dilimden sanırım senin koca ben 8 ayda bir kere 3 saat deliksiz uyudum kocam sayesinde ama bir kereliğine...
her pazar ben kalkacağım eymene bakacağım sen uyuyacaksın diyor ama arada ikimiz beraber kalkıyoruz ki çoğunlukla ben eymeni alıp gidiyorum o uyuyor :)
saat 9-10 'a kadar

sen bebeni bırakıp bir yere gidiyorsun sanki de

ben eymeni şimdiye kadar hiç bırakmadım 1 saatten fazla hele akşam hiç
çünkü eymen uyanınca gözünü açmadan deli gibi meme arıyor ve katılırcasına ağlıyor emmese de o meme ağza girince susuyor
sanırım memeden kesilmeden biz de bu gece bırakma söz konusu olamaz [/B]

ben yemeğe gidiyorum bacılar, çookk acıktım bugün nedense, sabah sinirlenince fazla asit mi salgıladım ne, midem kazınıyor... :))))

Nereye gidiyorsun ki bunu giyeceksin? kendisi için giydiğini sansın daha iyi nolcak ki, doğru kadın olduğunu bir kez daha kabul eder mutsuzum geyiği yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…