2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok kanıma dokundu yazdıkların ben de kendimi öyle görüyorum ve bu ara kendi dertlerimden çok çabuk ona sinirlendiğimden daha da kötü oldum, halbuki o ne anlıyor ki????

slm millet
sinirler tavan anlaşılan sabah sabah

bu kadın gerçekten kaynar kazana atılacak cinsinden yüzsüze bakarmısın :95:

günaydın kızlar
BURCU az trip at demiştin ya deme bi daha anacım benim kadar taş düşsün herifin başına allahım bu adamla evlenirken aklımdan ne geçiyodu acaba demekten kendimi alamıyorum

hayırdır be bu ne öfke

evet gerçek bir öfke patlaması söz konusu

ben deniyorum arada pek işe yaramıyor ama belki sana faydası olur

:84:Ben bu hafta çok sinirliyim asıl biri beni durdursun

valla bu sabah bende çok sinirliyim sabah büronun önündeki sokak köpeğine bile bağırdım o denli yani

eyvah durumlar hakkaten ciddi

kocam yemeğe gidelim yalnız bırakma beni diyecek, evde çocuğuma bakacak 2 tane insan olacak ben bir de düşünüp fikir soracağım, saçmalama kaçmaz bu fırsat

günaydın kızlar öm hjhnmn j mertte size günaydın diyo

günaydııııın yerim ben o günaydın diyen parmakları

sen nasıl bir insansın ya felaket tellalı gibi ay beni bile paranoya sahibi yapacaksın az kaldı :18:

Evet anlayacaklar...
Amaaan, bu konuda fazla bişi yazamayacam kızlar, reglim yakın, düşünüp yazınca ağlıyorum, kapatalım, boşverin...

Hee Doruk da öyle...
Ama yukarıdaki sebepten, daha fazla bişi diyemicem, zira hafif sulandım bile...

ben yemeğe gidiyorum bacılar, çookk acıktım bugün nedense, sabah sinirlenince fazla asit mi salgıladım ne, midem kazınıyor... :))))

Hadi afiyet olsun...

Nereye gidiyorsun ki bunu giyeceksin? kendisi için giydiğini sansın daha iyi nolcak ki, doğru kadın olduğunu bir kez daha kabul eder mutsuzum geyiği yapmaz

Hayranım bu kadının bu konudaki yorumlarına yaw

giy o elbiseyi gece de sırtını dönüp yatarsın

ozaman kesinlikle giymelisin.nasıl güzel ve çekici birkadına sahip olduğunu birkez daha görsün.

Esin sen de giyin elbette kızım, ne yani adam ona hazırlanıyosun sanmasın diye paspal paspal dolaş istersen
Pınarcım deneyeyim bu odada yıkama işini ama ortamı hazırlayana dek Eymeni nası durdurucam, benim getirdiklerimi yıkar döker diğerlerini getirene dek. bi de küveti görür görmez anlıyo zaten başına gelecekleri, daha banyoya gitmeden küveti elimde görünce başlıyo beyefendi(

Aylin ve Gülşan, sizi de üzdüğüm için üzgünüm, ama böyle düşünüyorum, bırakamama manyaklığım da bundan kaynaklanıyor.

Ayrıca Aylin, ben biliyorum ne için yazdığını, gayet de güldüm, ama yerini de buldu :)

Oğlum bakıcısından sütünü içiyor biberonla benden içmiyor, sebebi ne olabilir? ayrıca kadın odaya bi girmiş bizimki tutunup koltuğa çıkıp sıralıyormuş

Sana diyorum ama ben de bırakamıyorum ki, eşime diyorum ki bu akşam geç gelicem işim var, tamam diyor kalsın bakıcıda sen gelince alırız, hayır diyorum sen al en azından çocuk evinde babasıyla olsun, arkadaşlarım 1 haftadır dışarı çıkalım diyor her seferinde bir bahane buluyorum gitmiyorum evde Kerem le olmak için, bu öyle bir vicdan azabı ki tarifi yok,evde yemek yapayım iş yapayım Kerem den yapamayım hatta ama olsun o evde yanımda olsun

giy o elbiseyi gece de sırtını dönüp yatarsın
esin bencede giy bide güzel makyaj yap, kıskansın seni biraz. gecede totonda dolanıp durur artık

meral mertte kayseride yıkanmamak için ağlama krizlerine girdi, bende salonun ortasına televizyonun tam karşısına koydum küveti tv izleye izleye yıkadım çok hoşuna gitti. eşim kameraya aldı o halini izleyip gülüyoz

Sıralamasını da ilk gören olamadın desene..
Bi kez canı istemediğinde sütü zorla içirmeye çalıştıysan inat etmiş olabilir, çok akıllı bunlar anlamıyolar sanmayın

selam bir soru sorup çıkıyorum biraz işim var dönüşte okurum:))
Nihan hanım son zamanlarda aşırı hareketi ama yeme miktarında kesinlikle artış yok...sütüm bu aralar azaldı neden bilmem...halbuki tam hız emiyor...
sabahları 4-5 te uyanmaya başladı ki 6 dan önce pek kalkmazdı...emiyor kalkınca ama sütüm bolsa doyarsa uyuyor yoksa uyanıyor...ben de sabah sabah bir şey yediremeyeceğeime göre devam sütü alayım dedim ama kesinlikle içmedi..öğğ yaptı hatta....şimdi ben bu devam sütünü hazırlayıp kahvaltısına karıştırsam olur mu?...normalde su ve sütle hazırlıyorum...
eğer yerse o şekilde tüketelim diyorum yemezse zaten kullanan bir arkadaşıma veririm...

Ben daha ne diyeyim ki bunun üstüne... Bişey demiyorum, çıkıyorum, kendimi tuvalete kapatıp ağlıycam biraz, dayanamıyorum.

Sıralamasını da ilk gören olamadın desene..
Bi kez canı istemediğinde sütü zorla içirmeye çalıştıysan inat etmiş olabilir, çok akıllı bunlar anlamıyolar sanmayın

Yok Kerem uzun zamandır sıralıyor gördüm onu, ama dün bizde kendi koltuğa tırmanmaya çalıştı hem kaydığı için hem yüksek geldiğinden kalkamadı, kadının koltuğu bizimkinden alçak ona tırmanabilmiş sıpacık.
Sütü gece 50 cc falan içti sabah 8de 50 cc falan içti ki son zamanlarda bende en fazla bu kadar içiyor ama kadına gidince 120 daha içmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…