- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #90.501
Bütün söylediklerinize katılıyorum da anneye bağımlı olma konusuna katılmıyorum. 3,5 aylık bile değildi işe başladığımda, beni günün sadece 4 saati görüyor. 3 ay sonra süt iznim bitecek, o zaman da sadece 2,5 saat görecek. Bu şartlarda bana bağımlı olması nasıl mümkün olabilir ki, ben sadece akşamları oyun oynayan, bir öğün mama yedirip bir defa altını değiştirenim, asıl bağımlılığı anneanneye olacak kanımca...
Annem aradı, manyak kaynanam aramış, görümcemin çocuğunu benim evime anneme bırakıp 2 saatliğine bir yere gidecekmiş, işi varmış, ''dün çocuk mikroplu ve hasta dediydin bugün hemen geçti mi de getiriyorsun İklime bulaşır'' demiş annem de, ''yok yok iyileşti bişey yok,İklimle oynasınlar'' demiş, annem ''ama ben iş yapıyorum temizlik falan'' demiş, ''kendi kendine oynar bişey yapmaz sen işini yap'' demiş kaynanam, görümcemin çocuğu akşamdan sabaha kadar jet hızıyla iyileşiyor, kaynanamın evinde durmayan arsız dedikleri çocuk benim evimde, annem iş yaparken üstelik, kendi kendine oynayacakmış, ben anlamadım bu çocuğu, zorla hiç suçu olmayan çocuğa düşman edecekler beni sonunda, kaynanamı Allaha havale ediyorum, dün benim kızıma bakmadı ama bugün utanmadan benim anneme çocuk bırakıyor, Allahım gör artık bu kadını ve ne yapacaksan yap..
günaydın kızlar
BURCU az trip at demiştin ya deme bi daha anacım benim kadar taş düşsün herifin başına allahım bu adamla evlenirken aklımdan ne geçiyodu acaba demekten kendimi alamıyorum
yasemin zaten acayip katil olasım var bugün bi koşu gelip kaynanaı boğayım sonrada gelip eseri boğarım karşılığında sende oğlumu büyütürsün ben hapisteyken gerçi hakime olanları anlatınca ceza vermez sanmıyorum
Esin çıldırma derecesine geldim hakkaten, şirkette saçımı başımı yoluyorum şu an, benim kaynanayı da senin Eserini de boğarız hakkaten ama bu işin kolay kısmı, sonrasında olan bizim yavrularımıza olacak, sakinleşmem lazım, ama nasıl...? derin derin nefes alsam 10 a kadar saysam, gözümü kapatıp açsam geçer mi ki..?
:84:Ben bu hafta çok sinirliyim asıl biri beni durdursun
valla bu sabah bende çok sinirliyim sabah büronun önündeki sokak köpeğine bile bağırdım o denli yani
Hadi bana bir akıl...
Kocam yarın akşam bir iş yemeğine davetliymiş...
Bana mail atmış beraber gidelim mi, yalnız gitmek istemiyorum diye.
Ama ben Doruk'u akşam vakti hiç bırakmadım biliyorsunuz... Durur mu, uyur mu, uyanıp da beni görmeyince ağlar mı bilmiyorum. Yemek karşıda, ağlıyor deseler pıt diye dönemeyiz de...
Fakaaat, kocamı da öyle bi yere yalnız göndermeyi hiiçç istemiyorum.
Napıcam?
günaydın kızlaröm hjhnmn j mertte size günaydın diyo
Hafta başından beri böyleyim regl falan olmayacağım daha var, çok üstüste gliyor herşey ondan böyleyim.
Tabiki gideceksin, ya orda bi kadın kocanı beğenir ve konuşmaya başlarsa ve hafif flört ederse ve kocanın da hoşuna giderse ve birbirlerinin telefonlarını alırlarsa???
Aslında haklısın evet, sana bağımlı olması biraz zor ama senin yazılarından birbirinize çok düşkün olduğunuz gibi bir izlenim çıkıyor, o yüzden yorumlar bu yönde oldu, anneanneye alışkın olması dışarı çıkmanı kolaylaştırır işte ne güzel, nasılsa büyüyünce kimin ne olduğunu anlayacaklar..
banyodan eymen de korkar olmuştu şimdi küvetini odaya getirip öyle yıkıyorum önce küvete oturtup eline oyuncak falan veriyorum
sonrada yıkama moduna yavaşca soyaraktan geçiyorum sen de bir dene canım mekan değişikliği !
tebdili mekanda ferahlık vardır ne de olsa...
%10 luk dilimden sanırım senin koca ben 8 ayda bir kere 3 saat deliksiz uyudum kocam sayesinde ama bir kereliğine...
her pazar ben kalkacağım eymene bakacağım sen uyuyacaksın diyor ama arada ikimiz beraber kalkıyoruz ki çoğunlukla ben eymeni alıp gidiyorum o uyuyor :)
saat 9-10 'a kadar
sen bebeni bırakıp bir yere gidiyorsun sanki de
ben eymeni şimdiye kadar hiç bırakmadım 1 saatten fazla hele akşam hiç
çünkü eymen uyanınca gözünü açmadan deli gibi meme arıyor ve katılırcasına ağlıyor emmese de o meme ağza girince susuyor
sanırım memeden kesilmeden biz de bu gece bırakma söz konusu olamaz
ben yemeğe gidiyorum bacılar, çookk acıktım bugün nedense, sabah sinirlenince fazla asit mi salgıladım ne, midem kazınıyor... :))))
Nereye gidiyorsun ki bunu giyeceksin? kendisi için giydiğini sansın daha iyi nolcak ki, doğru kadın olduğunu bir kez daha kabul eder mutsuzum geyiği yapmaz
ya geçen sene mangodan aldığım kırmızı triko mini açık yaka bi elbisem vardı dün denedim içinde muhteşem göründüm kilolarımı da saklıyo bööle altına da siyah süet diz üstü çizmelerimi giydim muhteşem oldu bugün akşam biyere gidicez giysem mi dedim ama fazla seksi kocam olacak dangoz kendisi için giydim zannedip havaya girebilir o yüzden giymiyorum ama en çok o yakıştı giymek de istiyorum karar veremiyorum netsem
ya geçen sene mangodan aldığım kırmızı triko mini açık yaka bi elbisem vardı dün denedim içinde muhteşem göründüm kilolarımı da saklıyo bööle altına da siyah süet diz üstü çizmelerimi giydim muhteşem oldu bugün akşam biyere gidicez giysem mi dedim ama fazla seksi kocam olacak dangoz kendisi için giydim zannedip havaya girebilir o yüzden giymiyorum ama en çok o yakıştı giymek de istiyorum karar veremiyorum netsem
sen nasıl bir insansın ya felaket tellalı gibi ay beni bile paranoya sahibi yapacaksın az kaldı :18:
Aylin ve Gülşan, sizi de üzdüğüm için üzgünüm, ama böyle düşünüyorum, bırakamama manyaklığım da bundan kaynaklanıyor.
Ayrıca Aylin, ben biliyorum ne için yazdığını, gayet de güldüm, ama yerini de buldu :)
giy o elbiseyi gece de sırtını dönüp yatarsın
meral mertte kayseride yıkanmamak için ağlama krizlerine girdi, bende salonun ortasına televizyonun tam karşısına koydum küveti tv izleye izleye yıkadım çok hoşuna gitti. eşim kameraya aldı o halini izleyip gülüyozEsin sen de giyin elbette kızım, ne yani adam ona hazırlanıyosun sanmasın diye paspal paspal dolaş istersen
Pınarcım deneyeyim bu odada yıkama işini ama ortamı hazırlayana dek Eymeni nası durdurucam, benim getirdiklerimi yıkar döker diğerlerini getirene dek. bi de küveti görür görmez anlıyo zaten başına gelecekleri, daha banyoya gitmeden küveti elimde görünce başlıyo beyefendi(
Sana diyorum ama ben de bırakamıyorum ki, eşime diyorum ki bu akşam geç gelicem işim var, tamam diyor kalsın bakıcıda sen gelince alırız, hayır diyorum sen al en azından çocuk evinde babasıyla olsun, arkadaşlarım 1 haftadır dışarı çıkalım diyor her seferinde bir bahane buluyorum gitmiyorum evde Kerem le olmak için, bu öyle bir vicdan azabı ki tarifi yok,evde yemek yapayım iş yapayım Kerem den yapamayım hatta ama olsun o evde yanımda olsun
Sıralamasını da ilk gören olamadın desene..
Bi kez canı istemediğinde sütü zorla içirmeye çalıştıysan inat etmiş olabilir, çok akıllı bunlar anlamıyolar sanmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?