2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar
valla siz çalışıyrsunuz bebekler bakan kişine düşkün diye düşünüyorsunuz ..ben hep atanın yanındayım biraradayız ama o yinede anneanneye düşkün uykusu geldimi onun bacaklarına sarılıp beni al der gibi ağlıyo ancak o uyutunca uyuyor ben ne yapayım
buarada atayı yıkamam lazım ama yıkamak tam bir kabus oluyor her yönü denedim gecen gün kuveti salona getirdim içini doldurup oyuncaklarla oynamaya çalıştırdım ama daha görür görmez başladı ağlamaya biraz önce giyinik olarak duşun altına girdik denemek için daha adım attım yıktı ortalığı kuvetini görünce başlıyo ağlamaya çıldırtıyo beni ne yapıcam bilmiyorum

Yok Kerem uzun zamandır sıralıyor gördüm onu, ama dün bizde kendi koltuğa tırmanmaya çalıştı hem kaydığı için hem yüksek geldiğinden kalkamadı, kadının koltuğu bizimkinden alçak ona tırmanabilmiş sıpacık.
Sütü gece 50 cc falan içti sabah 8de 50 cc falan içti ki son zamanlarda bende en fazla bu kadar içiyor ama kadına gidince 120 daha içmiş

mrb kızlarrrrr
annemlerdeyim malumunuz.sabah kahveleri öğlen oturmaları akşam gezmeleri derken full mesai geziyorum çok iyi geliyor bana kocamın ilgisizliğini unuttum. hatta geçen onu aradım waay sen beni ararmıydın yaa dedi. geliyimmi dedi sen bilirsin özlediysen bizi gel dedim.:) kaçan kovalanır oldu. üzüldüm ama böyle olmamıza..neyse..
kızım akşam erken uyuyor bende onu uyutup gidiyorum gezmelere 12 bucuk 1 e dogru geliyorum. sabah uykusunu uyuyor uyanınca hoop gezmeye gelioruz tekrar uyuyor uyanınca geri ıkıyorum bugün babamız gelicek inş ögleden sonra pazar günü ankaraya geçicez. k.valdemlere 2 hafta izin almış ama hepsini orda geçiremem patlarım sıkıntıdan yani anlicaanız tatilim pazar günü bitiyor..
çok takip edemiyorum o yüzden. ne alemdesiniz burcu naptın çalışmama işini konuştunuz mu tekrar.. hasretin bebeğinin cinsiyeti belli mi. dier herkes iyidir umarım. buluşuyorsunuz yarın dimi. hadi bakalım...

Ben daha ne diyeyim ki bunun üstüne... Bişey demiyorum, çıkıyorum, kendimi tuvalete kapatıp ağlıycam biraz, dayanamıyorum.

burcu sen mazoşistsin kesin bu kadar üzülüyosun hala çalışıyorsun ya!!

canım inek sütünü denesen.. artık kocaman oldular hoş ben 5. aydan beri veriyorum ama.. malum doktorlar verditmediği için sizde korkuyorsunuz allerjik reaksiyon wermezse wer derim ben sewer kesin. benim kızım sewiyor cunku. sabah uyanınca 50 cc biberon içirsen kalanına seni emse dalar bi güzel tekrar.

kızlar ben biraz mertle oynayım dikkatimi çekmek için şirinlikler yapıp duruyo şımarık

oh ne güzel izinlimisin gülşan.

beraber yıkanmayı deneseniz. sende gir duşa? yada leğene oturt küvetini görünce aglıyorsa. şampuanımı sewmio suyu mu sewmio. belki gözünü yakıyor şampuanı çok hassassa. onları bi deiştirsen. çok uzunmu yıkıyorsun su yutuyormu başını yıkarken. yüzüne su gelmememi için şapkalar war yada onlara özel önü lastikli maşrapalar onlardan alsan..

selam...
moralmen cok ta iyi hissetmiyorum kendimi..paylaşmak istediğim bi konu var fakat bugün evde olamayagım için ortaya atıp kacmak istemiyorum..
umarım herkes iidir..
merve mesajını aldım..paslaşırız bi ara..

canım yaa konu ne bilmiyorum ama kocansa takma hepsi aynı. kayınvaldense onuda takma onlarında hepsi aynı..:) bunlar hariç başka bişeysede zaten takma.)). umarım yardımcı oluruz..tmm cnm bekliom msjını...

Merve tatilin keyfini çıkar cnm, iyi dinlenmeler ve gezmeler sana

Şebnemcim aynı hadise bizde de var malesef, çok ağlıyor yıkanırken sürekli kaçmaya uğraşıyor ben de ne edeceğimi şaşırdım. Yasemin onlarda da bi dönem öyle olduğunu sonra geçtiğini yazmış, inşallah bizimkiler de çabuk atlatır

demezler anacım demezlerrr nie uyanıo gecenin ortsına emip uyumuyomu ne istio keremcik? aylin dua et sana dememiş git başka yerde uyut die sessiz sessiz kendi gitmiş tocan:)

ben mi ilerleyemiyorummm siz mi konuşmuyorsunuzzz konuşmadığınız zamandamı denk geliroyummm ben gelince nicklerinizi park modunamı alıyorsunuzzz hiçbirini bilmiyorum:))

EBRU anlatmak istediğinde biz burdayız.seve seve dinler,fikirlerimizi paylaşırız.yeterki sen anlat.

ayyy kızlar başım ağrıyor,burnum yanıyor,alp ide alıp yatak odasına gideyim o yatakta oynasın bende yanında uzanayım biraz,tabii izin verirse.gelirim 1 saate.

Son düzenleme:

valla canım ben ata 3 aylıktı başladım duşta beraber yıkanmaya hep öyle yıkandık artık yıkanmıyo öyle o yüzden kuvette denedim oyuncaklarla banamısın demedi şampuanını değiştirdim hepsinde ağladı yüzüne su gelmeden başlıyo ağlamaya bu çocuk denizden çıkmayan bir çocuktu ne oldu anlamıyorum şimdi suya girmiyo umarım geçicidir ve biran önce düzelir eskiden hergün yıkıyordum atayı şimdi haftada 1 ancak yıkayabiliyorum kokucak çocuk :)

Allah yardımcın olsun şebnemcim çok şükür bizde öyle bi sorun yok çok keyifli geçiyo banyo saatleri

canım yaa inşallah büyük bi sorun değildir

meralım ben eymenle kanguru gibiyim sol koluma takıyorum onu belime bacaklarını dolayıp
her işimizi öyle yapıyoruz

aynen.pozisyonumuz bile aynı.

Allah belinize sağlık versin o zaman ikinizinde... ben de mecbur kalınca yapıyorum böyle ama sonra belimin ağrısından yatamıyorum bi de göbüş çıkmaya başladı ağırlık merkezi yer değiştirdiğinden ağrı daha çok oluyo

Son düzenleme:

aman jalecim sen dikkat et artık kucağına alırken

evet canım bende ilerletemedim uzun birsüre.

aynen.pozisyonumuz bile aynı.

evet alkış alkış :)) canım geçmiş olsun acil şifalar grip de öyle bi şey ki insanın hali kalmıyor !

sen yapamazsın tabii iki canla uzun süre canım
nasıl hamilelik yeniden heyecanlı mı ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…