- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #90.521
Ben daha ne diyeyim ki bunun üstüne... Bişey demiyorum, çıkıyorum, kendimi tuvalete kapatıp ağlıycam biraz, dayanamıyorum.
selam bir soru sorup çıkıyorum biraz işim var dönüşte okurum:))
Nihan hanım son zamanlarda aşırı hareketi ama yeme miktarında kesinlikle artış yok...sütüm bu aralar azaldı neden bilmem...halbuki tam hız emiyor...
sabahları 4-5 te uyanmaya başladı ki 6 dan önce pek kalkmazdı...emiyor kalkınca ama sütüm bolsa doyarsa uyuyor yoksa uyanıyor...ben de sabah sabah bir şey yediremeyeceğeime göre devam sütü alayım dedim ama kesinlikle içmedi..öğğ yaptı hatta....şimdi ben bu devam sütünü hazırlayıp kahvaltısına karıştırsam olur mu?...normalde su ve sütle hazırlıyorum...
eğer yerse o şekilde tüketelim diyorum yemezse zaten kullanan bir arkadaşıma veririm...
kızlar ben biraz mertle oynayım dikkatimi çekmek için şirinlikler yapıp duruyo şımarık
slm kızlar
valla siz çalışıyrsunuz bebekler bakan kişine düşkün diye düşünüyorsunuz ..ben hep atanın yanındayım biraradayız ama o yinede anneanneye düşkün uykusu geldimi onun bacaklarına sarılıp beni al der gibi ağlıyoancak o uyutunca uyuyor ben ne yapayım
buarada atayı yıkamam lazım ama yıkamak tam bir kabus oluyor her yönü denedim gecen gün kuveti salona getirdim içini doldurup oyuncaklarla oynamaya çalıştırdım ama daha görür görmez başladı ağlamaya biraz önce giyinik olarak duşun altına girdik denemek için daha adım attım yıktı ortalığı kuvetini görünce başlıyo ağlamaya çıldırtıyo beni ne yapıcam bilmiyorum
Bu kocalar denyo, onlardan çocuk yapınca da böyle oluyo işte, birdiler iki oldular başımıza, bende kocayla konuşmuyorum, sabah geç kalkacaktı insan demez mi aylin sen erken kalkacaksın ben çocuğu sallayayım sen uyu, ona emzir diyen yok ki, yooook demez işte o ne yaptı? ben cinnet geçirirken 3:30-5 arasında o aldı yastığını salona uyumaya gitti gerizekalının başkanı:95::95::95:
Sayfayı ilerletemeyen tek ben değilmişim demek Yazgı da ilerletememiş. ne ediyolar buraya anlamıyorum
meralım ben eymenle kanguru gibiyim sol koluma takıyorum onu belime bacaklarını dolayıp
her işimizi öyle yapıyoruz
burcu sen mazoşistsin kesin bu kadar üzülüyosun hala çalışıyorsun ya!!
canım inek sütünü denesen.. artık kocaman oldular hoş ben 5. aydan beri veriyorum ama.. malum doktorlar verditmediği için sizde korkuyorsunuz allerjik reaksiyon wermezse wer derim ben sewer kesin. benim kızım sewiyor cunku. sabah uyanınca 50 cc biberon içirsen kalanına seni emse dalar bi güzel tekrar.
oh ne güzel izinlimisin gülşan.
beraber yıkanmayı deneseniz. sende gir duşa? yada leğene oturt küvetini görünce aglıyorsa. şampuanımı sewmio suyu mu sewmio. belki gözünü yakıyor şampuanı çok hassassa. onları bi deiştirsen. çok uzunmu yıkıyorsun su yutuyormu başını yıkarken. yüzüne su gelmememi için şapkalar war yada onlara özel önü lastikli maşrapalar onlardan alsan..
slm kızlar
valla siz çalışıyrsunuz bebekler bakan kişine düşkün diye düşünüyorsunuz ..ben hep atanın yanındayım biraradayız ama o yinede anneanneye düşkün uykusu geldimi onun bacaklarına sarılıp beni al der gibi ağlıyoancak o uyutunca uyuyor ben ne yapayım
buarada atayı yıkamam lazım ama yıkamak tam bir kabus oluyor her yönü denedim gecen gün kuveti salona getirdim içini doldurup oyuncaklarla oynamaya çalıştırdım ama daha görür görmez başladı ağlamaya biraz önce giyinik olarak duşun altına girdik denemek için daha adım attım yıktı ortalığı kuvetini görünce başlıyo ağlamaya çıldırtıyo beni ne yapıcam bilmiyorum
selam...
moralmen cok ta iyi hissetmiyorum kendimi..paylaşmak istediğim bi konu var fakat bugün evde olamayagım için ortaya atıp kacmak istemiyorum..
umarım herkes iidir..
merve mesajını aldım..paslaşırız bi ara..
meralım ben eymenle kanguru gibiyim sol koluma takıyorum onu belime bacaklarını dolayıp
her işimizi öyle yapıyoruz
aynen.pozisyonumuz bile aynı.
Allah yardımcın olsun şebnemcim çok şükür bizde öyle bi sorun yok çok keyifli geçiyo banyo saatleri
canım yaa inşallah büyük bi sorun değildir
Allah belinize sağlık versin o zaman ikinizinde... ben de mecbur kalınca yapıyorum böyle ama sonra belimin ağrısından yatamıyorum bi de göbüş çıkmaya başladı ağırlık merkezi yer değiştirdiğinden ağrı daha çok oluyo
evet canım bende ilerletemedim uzun birsüre.
aynen.pozisyonumuz bile aynı.
Allah belinize sağlık versin o zaman ikinizinde... ben de mecbur kalınca yapıyorum böyle ama sonra belimin ağrısından yatamıyorum bi de göbüş çıkmaya başladı ağırlık merkezi yer değiştirdiğinden ağrı daha çok oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?